miltonia 25.04.04, 10:38 nie daj sie. No co, jak wszyscy to wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Bronku 25.04.04, 12:15 I o to chodzi.Czekam na pejsatego,może wreszcie zrozumie swój błąd...i założy wątek pt "Bronku".Do dzieła -pejsaty,sam widzisz ,że mimo identycznego tytułu jak różne w swym brzmieniu i wydźwięku mogą być te wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 RePejsaty 25.04.04, 16:20 Coś mi się wydaje, że ta ormowska władza nie chce współpracować z opinią publiczną. Oj ,niedobrze, niedobrze towarzyszu pejsaty. To się zawsze źle kończyło dla władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: RePejsaty 25.04.04, 17:56 wladzunia jest w porzasiu, tylko spoleczenstwo jakies takies... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: RePejsaty 25.04.04, 20:41 Przypominam,że zawsze dużo prościej zmienić władzę niż społeczeństwo.Historia jest pełna tego przykładów.Powiem więcej,nigdy nie zdarzyło się tak ,by było na odwrót,towarzyszu pejsaty. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: RePejsaty 25.04.04, 20:45 Wszystko musi miec swoj pierwszy raz, Hepik. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: RePejsaty 25.04.04, 21:17 uczynimy z rudy wzorcowe forum. podaj cegle! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: RePejsaty 25.04.04, 21:43 Cooo, Pejs? Chcesz byc wzorowy? Nie zalamuj mnie, nie burz wiary w czlowieka a szczegolnie w Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: RePejsaty 25.04.04, 21:46 nei wierz nikomu po 30 jak mowily dzieci kwiaty tarzajac sie w blocie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: RePejsaty 25.04.04, 21:46 miltonia napisała: > Wszystko musi miec swoj pierwszy raz, Hepik. Widzę ,że do władzy się garniesz,Miltonia.Ale ty całkiem od rzeczywistości oderwana jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: RePejsaty 25.04.04, 21:52 A tam zaraz do wladzy, predzej do profitow wynikajacych z tej wladzy. Wlasciwie chetnie bym profity sobie zostawila a wladze oddala (gdybym ja miala). Hepik, wszyscy wielcy tego swiata byli i sa oderwani od rzeczywistosci, wiec coz... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: RePejsaty 02.05.04, 17:45 Czym w dymokracji jest niby władza? Cosik poskopić jo niy poradza Czy bat to na nos przez nos wybrany? Czy sługa co mo kurować rany? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronku 02.05.05, 22:11 Toż Miltonio - sie niy dowom Mogesz wierzyć mojim słowom. Odpowiedz Link Zgłoś