04.09.11, 19:00
Chciolech lodwiedzic mojego "roztomilego" Os - mendy i co z tego wyszlo! Ktos kukol zza gardinki i mi niy lotworzyl.
Bylech som w jupce tak ze widziol zem bez gewera a jednak sie bol.
Poslolech mu postk artka zeby sie glupi nie robil tyz jak dobre komusze obyczaje ani be ani beeeeeeeee!
Niech sie ten cham som te piwo wypije kiere ponoc na moja wizyta kisil.
Pozdrowienia Zefel a na drugi roz niy rob w galoty ze strachu.
Obserwuj wątek
    • blumkul Re: Niy downo 05.09.11, 08:57
      Może za cicho pukałeś:)?
      • g-48 Re: Niy downo 05.09.11, 11:16
        Może za cicho pukałeś:)?
        Myslisz ze on nie dosc ze glupi to jeszcze gluchy?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
        Dzwonilech dosc dlugo przez domofon.
        • jozefosmenda Re: Niy downo 05.09.11, 21:40
          A co ja mam ci Gregor ty kasprze odpowiedzieć?
          No jak myślisz?
          Słowami Arnolda Boczka to: "dupcysz"!
          A moimi to:albo adresy ci się pomyliły bo widocznie byłeś naprany jak sztomel i zamiazt na Bzów byłeś na Paderewskiego albo ze strachu ci się palce trzęsły i naciskałeś nie ten knefel na domofonie!
          Ale nic się nie stało bo w tym układzie więcej piwa zostało mi do degustacji.
          • g-48 Re: Niy downo 07.09.11, 20:59
            A co ja mam ci Gregor ty kasprze odpowiedzieć?
            No i odpowiedziales swoim narzedziem pracy>"dupcysz"!< znajdujacym sie miedzy twoja glaca a broda.
            Wyprzesz sie nawet ze dostales kartke pocztowa i druga od kolegi(po fachu) z Kowar?
            Moze ci te dwie pocztowki spowoduja ze peknie ci sznurek z plikow i guma w batkach ze zlosci.
            • jozefosmenda Ku przyszłości....... 08.09.11, 19:15
              Ależ Gregor!
              To nie moje słowo jest tylko niejakiego Arnolda Boczka z serialu Kiepskich.
              A co do kartki którą sporządziłeś z moich zdjęć zamieszczonych na NK to mogę tylko podziękować za reklamę. Na następne wybory jak znalazł.
              Z Kowar niestety nic nie otrzymałem a szkoda bo tam kiedyś dywany produkowali to i na dywan z moją podobizną liczę. Wystawię go w hallu UM i niech każdy depta i buty wyciera do woli!

• g-48 Re:A gdzie bywales baranie.......?! 08.09.11, 21:21
                To nie moje słowo jest tylko niejakiego Arnolda Boczka z serialu Kiepskich.
                Tak tez myslalem bo leb masz kiepska zeby myslec.
                A co do kartki którą sporządziłeś z moich zdjęć zamieszczonych na NK to mogę t
                > ylko podziękować za reklamę. Na następne wybory jak znalazł.
                Ojejku! Na naszej klasie tez chwalisz sie butelka zytniowki?
                Przepraszam cie za nie scislosc.Druga kartke dostales z Kochlowic.A wiec nie tepich a miotla w du..a dostaniesz.
                A ty handlarzu obwozny z Lipin jeszcze chcesz brac udzial w nastepnych wyborach...????????? Biedna Ruda Slaska.
                • jozefosmenda Re:A gdzie bywales baranie.......?! 09.09.11, 19:41
                  Gregor!
                  Cosik jednak ci sie "epi" w twojej pale skoro Kowary mylą ci się z Kochłowicami?
                  (określenie Arnolda Boczka jednak by lepiej pasowało w tej sytuacji do twojej osoby ale ja z grzeczności nie będę go teraz przytaczał).
                  Jak tak dalej pójdzie to Halemba będzie ci się myliła z Halloween a Fryna z Fuji. No ale cóż skleroza nie boli ino trzeba sie nałazić albo odlać w miejscu do tego nie przystosowanym(np.mylą ci się drzwi z szafy z drzwiami od toalety).
                  A co do wyborów to dopóty dopóki zdrowie będzie i tacy jak Ty na horyzoncie to "jadymy" z tym koksem! Ja wiem jak takim działam na nerwy i to wyzwala u mnie dodatkową adrenalinę i dodaje poweru.
                  Ale w zasadzie szkoda,że już nie mieszkasz u nas bo znowu tracę w ten sposób co najmniej jeden głos poparcia.
                  Nie zapomnij dzisiaj zażyć tabletek przed snem.
                  • g-48 Re:A gdzie bywales baranie.......?! 09.09.11, 21:16
                    Gregor!
                    > Cosik jednak ci sie "epi" w twojej pale skoro Kowary mylą ci się z Kochłowicami
                    No powoli puszczasz farbe komuszku:
                    1. Raz ze dostales moje" pozdrowienia"
                    2." Pozdrowienia" kolegi takze
                    3.Nie szwedalem sie gdzies na ulicy Paderewskiego a na ulicy Bzow
                    Powiedz mi tak szczeze dlaczego komuchy maja tak wredne charakterki nawet takie przydupasy jak ty?
                    • jozefosmenda A gdzie mój wpis ?! 11.09.11, 21:56
                      No cóż wycięli mi Gregor to co do ciebie napisałem.
                      Dlatego mam to wszystko w d....!
                      Ale i tak coś ci jest.
    • 1802ef Re: Niy downo 05.09.11, 22:11
      G-8 koledze brakło piwa i było go gańba.Szkoda ,że nie wpod na pomysł żeby sie peryskop w łoknie zamontować,to nie filowoł by przez gardinka,bo ta mo to do siebie,że sie ruszo.
      • pipi43 Re: Niy downo 06.09.11, 00:39
        Jak pomyślę, że NIEDAWNO w pobliżu grasował g (i to w "jupce"), to mi ciarki po plecach chodzą.;)
        • osi-ris Re: Niy downo 06.09.11, 09:13
          Zwieracze mu popuściły - a próbuje to pretekstem picia piwa zakryć...
          • brynio5 Re: Niy downo 06.09.11, 16:54
            Ftoś sam niydowno pisoł ło facecie kery lotoł po naszym mieściei i ponoć we wacioku.
            No to go momy bo w tym czasie g-48 mioł byzuch w Polsce.
            • osi-ris Re: Niy downo 06.09.11, 18:27
              a gumifilce go spowolniły
        • g-48 Re: Niy downo 07.09.11, 21:01
          Jak pomyślę, że NIEDAWNO w pobliżu grasował g (i to w "jupce"), to mi ciarki po
          > plecach chodzą.;)
          Znowu sie zlalas dziewczyno?!
          No podciepki postekejcie se zdrowo a Krzysiu bydzie wom szychty pisol.
    • rower444 Re: Niy downo 11.09.11, 22:17
      G-48 z kim chcesz piwo pić, chyba nie z takim Józiolem
      lepiej to do gulika wciepnąć
      Józiol sam napisał przecież że lubi szydzić z innych bo on jest na szczycie
      oDNOwionej Rasy Panów i uwielbia gardzić tymi małymi na dole
      a niech se pije z tymi oDNOwionymi i tak nic nie robi
      a słuchać musi inaczej go wyciepną z tej elity
      • g-48 Re:Drogi rowerku 12.09.11, 00:24
        G-48 z kim chcesz piwo pić, chyba nie z takim Józiolem
        > lepiej to do gulika wciepnąć
        Nie ja ale on tu co jakis czas chcial mnie skiszonym piwem skusic. Ja chcialem mu tylko pliki na moj temat pomoc posegregoc zeby tego co mo miedzy glaca a broda od Kiepskich nie przepracowywal.
      • jozefosmenda a dlaczego nie......? 12.09.11, 10:17
        Z tego Rower co napisałeś jasno wynika, że gardzisz wypicia piwa w moim towarzystwie?
        A szkoda bo przecież fajnie by mogło być a jak by jeszcze Gregor z Niemiec dojechał to by my se mogli "siednąć" w jakiejś porządnej knajpce i nie tylko wypić nawarzonego przez Gregora piwa ale i podyskutować zarówno o starych jak i nowych dobrych czasach.
        • g-48 Re: a dlaczego nie......? 12.09.11, 12:28
          Z tego Rower co napisałeś jasno wynika, że gardzisz wypicia piwa w moim towarzy
          > stwie?
          Trafiles w sedno sprawy! Chcialem ci tylko pomoc pliki do kupy poskladac zebys przy kapowaniu sie nie pomylil.
        • rower444 Re: a dlaczego nie......? 12.09.11, 20:23
          dobrym piwem nie pogardzę, podyskutować lubię i nieraz to robię w gronie przyjaciół,
          tylko zastanawiam się Józefie Dziedziczny czy umiesz dyskutować ???
          ostatnie twoje przekazy są aż nazbyt wyraźne " jak mnie wybrali to mogę im pokazać,
          to mnie kręci i adrenalina mi podskakuje, mnie to bawi jak ich wnerwiam"
          pytanie tylko takie:
          czy mnie to wnerwia ?? czy coś mi pokazałeś ??
          czy mnie to wciąga ??
          a ja śpię spokojnie, mam dobry apetyt, mam rodzinę, mam przyjaciół, mam fajną pracę.....
          czy tak wygląda dialog ???????
          • jozefosmenda Re: a dlaczego nie......? 13.09.11, 11:30
            Czemu się niepotrzebnie ekscytujesz Rower? Na dodatek skoro 444 to jesteś rowerem trzykołowym (czyli t.zw. dreirrad) a więc rowerem bezpiecznym, trudno przewracającym się.
            Jeżeli ja dyskutuję z Gregorem to proszę tego nie brać na poważnie bo tego faceta poważnie traktować nie można.A poza tym doza humoru zawsze mi poprawia samopoczucie.
            A z tym "dziedziczeniem" to nie musisz się przejmować. Muszę Gregora trzymać w niepewności bo by przestał tutaj pisać i nudno by mi było.
            • rower444 Re: a dlaczego nie......? 13.09.11, 16:43
              Józek daleko mi to ekscytacji po tym co piszesz, nie licz na to......
              Gregora lubię niezależnie z którego landu pisze, ma zdrowe spojrzenie i dobrze o tym wiesz.....
              mnie poczucia humoru nie brakuje, tak jak i przyjaciół.....
              czasem jak patrze na wasze twarze na sesjach to widać jak
              jesteście urabiani,
              chyba widziałeś już kiedyś z bliska twarz człowieka który kłamie ? ? ?
            • g-48 Re: a dlaczego nie......? 13.09.11, 20:03
              Z pusta reka tez pod twoim blokiem nie czekalem.Zeby sprawnie segregowanie plikow na mnie przebiegalo mialem pod pacha 12 letnia "Metaxe" a dla Bozenki czekoladki "Solidarnosc"
              Ale ty miales galoty pelne strachu.
              • pipi43 Re: a dlaczego nie......? 13.09.11, 21:48
                g-48 napisał:

> Z pusta reka tez pod twoim blokiem nie czekalem.Zeby sprawnie segregowanie plik
                > ow na mnie przebiegalo mialem pod pacha 12 letnia "Metaxe" a dla Bozenki czekol
                > adki "Solidarnosc"
                > Ale ty miales galoty pelne strachu.

Ho, ho ... czyli na bogato było.
                Skoro twierdzisz, że obserwowali cię zza firanki, trzeba było tym gościńcem pomachać.
                • g-48 Re: a dlaczego nie......? 13.09.11, 23:30
                  Ho, ho ... czyli na bogato było.
                  > Skoro twierdzisz, że obserwowali cię zza firanki, trzeba było tym gościńcem pom
                  > achać.
                  Moze u was goroli byl taki zwyczaj ze wpuszczalo sie "gosciniec" (ta pieronsko gorolsko gotka)
                  ale na Slasku godalo sie "Gosc w domu Bog w domu" a reszta to bylo drugorzedne.
                  • pipi43 Re: a dlaczego nie......? 14.09.11, 00:28
                    g-48 napisał:

>> Moze u was goroli byl taki zwyczaj ze wpuszczalo sie "gosciniec" (ta pieronsko
                    > gorolsko gotka)
                    > ale na Slasku godalo sie "Gosc w domu Bog w domu"

Raczej "gość w dom - Bóg w dom", bo "gość w domu - baba w ciąży"
                    Widocznie Józef Boga w twojej osobie do domu wolał nie wpuszczać.
                    I wcale mnie to nie dziwi.

a reszta to było drugorzędne

To po kiego grzyby startowałeś z ... jakby to powiedzieć...gościńcem?
                    • g-48 Re: a dlaczego nie......? 14.09.11, 21:17
                      To po kiego grzyby startowałeś z ... jakby to powiedzieć...gościńcem?
                      Bo muchomorow nie znalazlem na Alinie a z pusta reka pierwszy raz w odwiedziny nie wypadalo,
                      Twierdzisz Pipeczko zes jest zakamuflowana ? Ale co jako imporz z Wirku z ulicy Jankowskiego? Tatus mamusie wygral w pokera czy w oko?
                      • pipi43 Re: a dlaczego nie......? 14.09.11, 21:45
                        g-48 napisał:

> Bo muchomorow nie znalazlem na Alinie a z pusta reka pierwszy raz w odwiedziny
                        > nie wypadalo,

No jak to, przecież Bóg w dom... Tak po gorolsku chciałeś się zachować?

> Twierdzisz Pipeczko zes jest zakamuflowana ? Ale co jako imporz z Wirku z ulicy
                        > Jankowskiego?

Co ty pierdzielisz? Zmień dilera może.
                        Co to jest imporz?
                        Na Jankowskiego ostatnio byłam .... niech pomyślę ... 21 lat temu, w październiku.
                        W pewnym sensie służbowo.

Tatus mamusie wygrał w pokera czy w oko?

Intymne sekrety twojej rodziny mnie nie interesują.
                        Sam znasz przecież odpowiedź, my jej znać nie musimy. I znać nie chcemy.
                        Chociaż ... Przecież skądś wywiodłeś to niemieckie pochodzenie. Brr, wolę nie domyślać.
                        • g-48 Re: Pipi masz czas czy tylko ci sie na topku nudzi 14.09.11, 23:08
                          No jak to, przecież Bóg w dom... Tak po gorolsku chciałeś się zachować?
                          Czego bredzisz dziolcha?!
                          Co ty pierdzielisz? Zmień dilera może.
                          A co to jest diler?Jak to jest po naszymu bo na wiki cosik tam pisze ale niy kapuja tego.
                          Co to jest imporz?
                          > Na Jankowskiego ostatnio byłam .... niech pomyślę ... 21 lat temu, w październi
                          > ku.
                          > W pewnym sensie służbowo.
                          Mialo byc import
                          A cos na Jankowskiego szukalas swojego pochodzenia?
                          Intymne sekrety twojej rodziny mnie nie interesują.
                          > Sam znasz przecież odpowiedź, my jej znać nie musimy.
                          Urodzilem sie na przeciwko Werdonu . Mama z Bielszowic tata z Wirku.
                          A czy w pokera czy tez w oko sie twoi rodzice ...... to mnie nie obchodzi tylko jak twoj tatus mamusie wygral na laweczce za hotelem robotniczym na ulicy Jankowskiego.
                          Teraz dziolcha skapowalas lo co idzie?
                          Chociaż ... Przecież skądś wywiodłeś to niemieckie pochodzenie. Brr, wolę nie d
                          > omyślać.
                          Mam pochodzenie SLASKIE na ktorym sie tak wzdrygasz biedna importowana "slazaczko"
                          • pipi43 Re: 14.09.11, 23:41
                            g-48 napisał:

>> A cos na Jankowskiego szukalas swojego pochodzenia?
                            > Intymne sekrety twojej rodziny mnie nie interesują.
                            > > Sam znasz przecież odpowiedź, my jej znać nie musimy.
                            > Urodzilem sie na przeciwko Werdonu . Mama z Bielszowic tata z Wirku.
                            > A czy w pokera czy tez w oko sie twoi rodzice ...... to mnie nie obchodzi tylko
                            > jak twoj tatus mamusie wygral na laweczce za hotelem robotniczym na ulicy Jank
                            > owskiego.
                            > Teraz dziolcha skapowalas lo co idzie?

Ojej, ale mi przysrałeś. Jeszcze masz wargi całe umaraszone. G...nem, of course.

Wiesz, kiedyś pracowałam w handlu zagr. i o imporcie wiem co nieco, ale o importowanych Ślązakach nie słyszałam. Nawet jeżeli tacy istnieją, to ja na pewno do nich nie należę.
                            A twoje zdanie na ten temat mnie nie interesuje.
                            Wątek wulca na Jankowskiego litościwie przemilczę. Musiałabym się zniżyć do Twojego poziomu, a to niełatwe. Przy nim Halemba Głęboka to płycizna.

• g-48 Re: 15.09.11, 10:16
                              Wątek wulca na Jankowskiego litościwie przemilczę. Musiałabym się zniżyć do Two
                              > jego poziomu, a to niełatwe. Przy nim Halemba Głęboka to płycizna.
                              Dziwne ze nie zauwazylas ze lezysz juz w oborze broda w gnojowce:
                              Ojej, ale mi przysrałeś. Jeszcze masz wargi całe umaraszone. G...nem, of course
                              Jo juz niy wiym z kim ten RAS chce tyn Slonsk odbudowac,
                              • brynio5 RAŚ ? 15.09.11, 12:03
                                g-48 napisał:
                                Jo juz niy wiym z kim ten RAS chce tyn Slonsk odbudowac,

Przijedź nazod g-48 łoni na ciebie czekajom. Takich szpecow łod ślonskości jak ty to za wiela niy ma.
                                Ino niy zrob gańby i te połotane galoty łostow tam kaj terozki miyszkosz!
                                A do nos ino w nowym anzugu wypado a jak!
                                • g-48 Re: RAŚ ? 15.09.11, 12:21
                                  Przijedź nazod g-48 łoni na ciebie czekajom. Takich szpecow łod ślonskości jak
                                  > ty to za wiela niy ma.
                                  Dyc zech byl! Pyski wielkie a jak juz przyjada to rezklekotanom bankom to sie nikierzy za gardinkom chowaja i w swoje chinskie galoty robia.
                                  Ino niy zrob gańby i te połotane galoty łostow tam kaj terozki miyszkosz!
                                  > A do nos ino w nowym anzugu wypado a jak!
                                  No byda musiol swoj ancug lod Armaniego do czyszczalni zaniysc a fuzekle lod Bossa posztopowac zeby sie odroznic lod menela smakosza "Mein Kampf" bryniola.
                              • pipi43 Re: buc 15.09.11, 14:19
                                Kończę "dyskusję" nt mojej śląskości.
                                Ty betonowy nacjonalistyczny bucu.
                                Zgodnie z zasadą, żeby nie dyskutować z chamami, bo sprowadzą do swojego poziomu
                                i pokonają doświadczeniem.
                                P.S. Aleś się wykazał... rodzice z Wirku i Bielszowic ... wielka rzecz...
                                Specjalista od "niegorolskiej gotki", ktory używa określenia "poszkopić".
                                Buahahaha
                                • g-48 Re: buc 15.09.11, 14:24
                                  Kończę "dyskusję" nt mojej śląskości.
                                  > Ty betonowy nacjonalistyczny bucu.
                                  > Zgodnie z zasadą, żeby nie dyskutować z chamami, bo sprowadzą do swojego poziom
                                  > u
                                  > i pokonają doświadczeniem.
                                  > P.S. Aleś się wykazał... rodzice z Wirku i Bielszowic ... wielka rzecz...
                                  > Specjalista od "niegorolskiej gotki", ktory używa określenia "poszkopić".
                                  > Buahahaha
                                  Jak ci pipeczko ulzylo to dobrze. Przynajmniej mniej wydasz na lekarstwa antydepresyjne.
                                  Ale ty i tak tego nie poszkopisz
                                  • pipi43 Re: 15.09.11, 15:53
                                    Coś ci jeszcze dorzucę, smętny folksdojczu, tylko załóż pampersa.

... często bywam w Sosnowcu... mam tam wielu znajomych.

I co, zdążyłes z pampersem? Czy ... ups???
                                    • g-48 Re: Pipi zrob mama posprzata. 15.09.11, 17:28
                                      Coś ci jeszcze dorzucę, smętny folksdojczu, tylko załóż pampersa.
                                      >
                                      > ... często bywam w Sosnowcu... mam tam wielu znajomych.
                                      >
                                      > I co, zdążyłes z pampersem? Czy ...
                                      Ale zes mi nazdala ! Na niedziela mozesz do rodziny za Brynica jechac bo jo byda "urzedowol" w Ustroniu na Rownicy.
                                      I merknij se to mala jo niy chca byc SLONZOKIEM BO JO NIM JEST!
                                      • pipi43 Re: do żałosnego 15.09.11, 18:03
                                        g-48 napisał:

>
                                        > Na niedziela mozesz do rodziny za Brynica jechac bo jo byd
                                        > a "urzedowol" w Ustroniu na Rownicy.

Że tak cie zacytuje "umiesz po polsku"?
                                        Znajomi to nie rodzina.

> I merknij se to mala jo niy chca byc SLONZOKIEM BO JO NIM JEST!

Marzysz... ty jesteś folksdojcz. Pospolity zresztą.
                                        Buahahaha
                                        • g-48 Re: zlazlas z topka..... 15.09.11, 18:20
                                          .....abo slecialas?
                                          Marzysz... ty jesteś folksdojcz. Pospolity zresztą.
                                          A ty wiysz dziolcha jakie ty gupoty piszesz ?
                                          Wyekleruj mi co mo znaczyc tyn wyraz?: folksdojcz
                                          Bo jak go uzywosz to chyba wiysz co szkryflosz.
                  • pipi43 Re: 14.09.11, 11:31
                    g-48 napisał:

> Moze u was goroli byl taki zwyczaj ze wpuszczalo sie "gosciniec" (ta pieronsko
                    > gorolsko gotka)

Bo ja jestem z a k a m u f l o w a n a opcja śląska.
                    Głęboko zakamuflowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka