05.02.12, 16:04
na kogo oddał/a byś głos ?
forum.gazeta.pl/forum/w,172315,133062668,133062668,Sonda.html
Obserwuj wątek
    • 22burza Re: Sondaż 05.02.12, 17:55
      na Asia Zjawa
      • skalar2011 Re: Sondaż 05.02.12, 20:57
        jo tyż ,jo nie wiedzioł że ona tako sprytno ale jak sie mo tako koleżanka budowlańca, może same pustaki robiły i tak tanio wyszło.
        Zjawo wiesz wielu w tym mieście czeko na mieszkanie, tyś powinna być szefem od budownictwa w tym mieście a problem z mieszkaniami zniknie od zaraz
        • strefas Re: Sondaż 05.02.12, 21:23
          80 tyś za chałpa tyż bych chcioł :)
          • skalar2011 Re: Sondaż 05.02.12, 22:10
            to sie zgloś do Zjawy
            • strefas Re: Sondaż 05.02.12, 22:11
              niznom jij ,ale jak byda mioł ta kasa to sie zgłosza :)
    • bad_and_ugly Re: Sondaż 06.02.12, 21:03
      strefas napisał:

> na kogo oddał/a byś głos ?
      > forum.gazeta.pl/forum/w,172315,133062668,133062668,Sonda.html

No bardzo "profesjonalna" sonda... Dlaczego nie ma np.: PJN, Solidarnej Polski, Polskiej Partii Pracy, Samoobrony i jeszcze paru innych? Dlaczego nie ma możliwości wyboru odpowiedzi: "inna", "nie wiem"? Jak tak będziesz sondy układać to przeważnie wyjdzie Ci to co chcesz. No i "na kogo oddałbyś głos..." ale kiedy i w jakich wyborach - do Sejmu, Senatu, Europarlamentu...
      • strefas Re: Sondaż 06.02.12, 21:55
        Sonda tak profesjonalna jak twój post .Polska Partia Pracy wchodzi w skład SLD ,PJN na dziań dzisiejszy jest poza parlamentem a Solidarna Polska będzie jaki opcja "inne" w następnej bardziej "profesjonalnej " sondzie, jak pisze w komentarzach pod sondą .
        • waple Re: Sondaż 07.02.12, 08:49
          Rządzili już wszystcy z tej obcji i co? Klasa polityczna ma tylko jedno wyjście, okręgi jednomandatowe.Inaczej będzie pośmiewisko na cały świat.Kto by dziś głosował na te maszynki do głosowania, bez własnego sumienia i zdania, no kto?Gdzie zapowiadane, już nie raz likwidacje Senatu, redukce Sejmu, okręgi jednomandatowe.Optymalizacja zatrudnienia w administracji.Nic nie słychać w temacie, wyjęcia spod jarzma kontroli i innego nękania przedsiębiorców.Gdzie te powroty z zagranicy młodeko pokolenia? No i gdzie te pieniądze, pożyczki , za wyprzedany majątek, te kolosalne sumy z UE?,no gdzie.A sprawą priorytetoą jest, kto to będzie spłacał?Podpowiedzieć należy partii rządzącej,że są jeszcze lasy do sprzedania! Bo dalej już tylko rzeki i Bałtyk.Pozdrawiam.
          • strefas Re: Sondaż 07.02.12, 09:41
            Przytoczę slogan przedwyborczy "głosujmy na mniejsze zło" i jak to dziś wygląda ? ,SLD zarzucano "aferę Rywina" i przez to przegrało wybory z PiS a ile było afer po tej Rywina i na jaka skalę ?dla mnie "mniejszym złem " jest SLD .Za ich czasów w przeciwieństwie do dzisiejszej polityki ,kraj się rozwijał ,gospodarka ,aż zachęcała do wydawania kasy (bo było za co kupować).Dziś rząd platformy hamuje gospodarkę, rozpędzoną przez SLD, PO z ustawy na ustawę wyjmuje śrubki z maszyny i tylko patrzeć jak pierdzielenie . I powiem więcej ,że nawet PiS byłby mniejszym złem (chodzi o sprawy gospodarcze nie poglądowe typu Kościół ,rozliczanie przeszłości i tropienie układów)
            • krak4 Re: Sondaż 08.02.12, 08:05
              Według tego co piszesz, to ta sonda powinna się ograniczać do dwóch opcji:
              1) NASI
              2)INNI
        • bad_and_ugly Re: Sondaż 07.02.12, 16:54
          "Polska Partia Pracy wchodzi w skład SLD..."
          Znajdź mi to:
          tu
          albo tu
          a może tu...
          albo gdzie indziej... Albo Ci się coś porąbało, albo z Ciebie lewicowiec jak z kozi dupy rajzyntasza, albo jak Ci to jeden napisał, że mu się lewicowiec z lewusem kojarzy.

"PJN na dziań dzisiejszy jest poza parlamentem..."
          ...a mimo wszystko bardziej znaczące ośrodki badania opinii publicznej niż Ty, na "dziań" dzisiejszy ich uwzględniają w sondażach i dają szansę ich potencjalnym wyborcom.

"...a Solidarna Polska będzie jaki opcja "inne"..."
          Patrz jak komentarz do PJN. Poza tym inne w sondażach, to raczej nie jest konkretnie wiadomo które.
          A Samoobrona gdzie?

"...w następnej bardziej "profesjonalnej " sondzie..."
          Aż strach się bać... Następne sondy tak ułożysz, że już na 100% wyjdzie Ci to co chcesz.

"...jak pisze w komentarzach pod sondą ."
          No właśnie, na razie tylko pisze.

Ty na tym naszym forum jesteś taka sama "reklama" SLD jak to całe OdNowione klakierstwo jest reklamą OdNowy i ich Pierwszej Damy.

To by było wszystko. Szkoda czasu na Ciebie.
          • strefas Re: Sondaż 08.02.12, 13:12
            bad_and_ugly napisał: Wyluzuj trochę ...ten sondaż i tak będzie amatorski ,bo niestety mam do dyspozycji tylko narzędzie udostępnione przez admina z GW ,to znaczy ludzie z branży" IT" i ci mniej awansowani wiedzą ,że można wpłynąć na wynik tej sondy ,mnie się nie chce z nimi ścigać,potraktujcie to raczej jako formę zabawy i wyrażeniem swoich poglądów .Dziś wieczorem zmienię tą sondę i pytania do niej ok?
            • mamma_mia_mia Re: Sondaż 08.02.12, 14:13
              Jak ta sanda jest zabawą, to jaki sens ma taka zabawa ?
              Szkoda czasu na takie bezsensowne zabawy.
              • strefas Re: Sondaż 08.02.12, 14:19
                Za niedługo ruszy strona pod tytułem ANTYPOPIS ,TAM BĘDĘ MIAŁ TROCHĘ WIĘKSZY wpływ na zabezpieczenie sondaży aby nie głosowały te same osoby.
                • mamma_mia_mia Re: Sondaż 08.02.12, 15:10
                  To znaczy, że będziesz wycinał wszystko, co nie będzie po twojej myśli, tak jak robiłeś dotychczas ?
                  Podtytuł twojej strony powinien brzmieć "Toleruję tylko takie wypowiedzi, które są zgodne z moimi poglądami ".
                  Uprzejmie dziękuję za takie dyskusje, przypominają mi komune - jedena partia, jeden naród, wszyscy oddajemy swój głos na Front Jedności Narodu.
                  Nie, nie dla mnie !!!
                  • strefas Re: Sondaż 08.02.12, 15:39
                    OK, ile twoich postów znikło ?
                    • strefas Re: Sondaż 08.02.12, 17:36
                      i co , wycieli twoją odpowiedź czy co ?
                      • mamma_mia_mia Re: Sondaż 08.02.12, 19:40
                        Kończąc z Tobą rozmowę, powiem Ci, że wijesz się, jak piskorz. Na Twoim forum posty znikają się i pojwiają. Pojawil się post, który wcześniej wyciołweś. To już kolejny post, który pojawia się i znika.
                        Jesteś nieuczciwym człowiekiem, który nie potrafi znieść krytyki
                        Będziesz miał dość odwagi cywilnej, żeby przyznać się do tego, że napisałam prawdę ?
                        • strefas Re: Sondaż 08.02.12, 20:01
                          Prościej by było jak byś pisał pod jednym nickiem oszołomie ,oszuście .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka