wiewiorrudzki 09.02.12, 14:45 Hehe ale zabawa jak Pan Były Prezydent wyszedł widzieliście ? Czułem się choćby na kazaniu . . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waple Re: Sesja 09.02.2012 10.02.12, 09:22 Nauczyciele domagają się, nie zwalniać nauczycieli.To brak logiki i oni o tym wiedzą.Niż demograficzny, likwiduje się tyle szkół, zwolnienia są nieuniknione.Mnie tylko szkoda tych nauczycieli i w większości oddanych swojej pracy, ale spoza układu.Czyli tak, czy siak, zawsze cierpią najlepsi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1234verum Re: Sesja 09.02.2012 10.02.12, 10:51 waple napisał: > Nauczyciele domagają się, nie zwalniać nauczycieli.To brak logiki i oni o tym w > iedzą.Niż demograficzny, likwiduje się tyle szkół, zwolnienia są nieuniknione.M > nie tylko szkoda tych nauczycieli i w większości oddanych swojej pracy, ale spo > za układu.Czyli tak, czy siak, zawsze cierpią najlepsi.Pozdrawiam. Najlepsi czy małokreatywni? look:-> akk.net.pl/~mariuszlonca/cvs.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszlonca Re: Sesja 09.02.2012 10.02.12, 16:39 > Najlepsi czy małokreatywni? (...) Dzięki. Trochę jak w tym trącącym myszką dowcipie, chyba o żabie, czy jakimś innym płazie. Będę się musiał rozerwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Sesja 09.02.2012 11.02.12, 18:18 wiewiorrudzki jest ci dalej tak wesoło, nadal wolisz egzekucje od kazania ? .Dorośnij człowieku , bo niedługo sam możesz stanąć na szafocie, okulistyki co prawda nie ma,ale poradnie działają,idź po nowe okulary i rozejrzyj się wkoło siebie,nie ma się co podlizywać im bardziej nisko się kłaniasz,tym bardziej się wypinasz im tym szybciej ci dokopią.POMYŚL. Odpowiedz Link Zgłoś
serio333 Re: Sesja 09.02.2012 10.02.12, 21:44 wiewiorrudzki napisał: > Hehe ale zabawa jak Pan Były Prezydent wyszedł widzieliście ? Czułem się choćby > na kazaniu . . . właśnie to zobaczyłem - hehe zabawa to dopiero była jak obecny "TYLKO pierwszy zastępca prezydenta miasta" mojego wychodzi i świeci nerwowo oczkami za swoją szefową, która po spłodzeniu oświadczenia dostała takiej gorączki ,że przestała funkcjonować . Oscar dla wicków (tych aktywnych oczywiście - gdzie był wiceprezydent Morek ? ) za dobrą minę do baaaaardzo złej gry. I oby wszyscy radni byli tak konkretni i odważni jak radni Stania i Kania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramaja222 Re: Sesja 09.02.2012 11.02.12, 12:00 Reszta radnych - pełna kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: Sesja 09.02.2012 11.02.12, 15:14 Szanowni Radni! Przypominam, że zostaliście wybrani przez nas, mieszkańców, macie służyć miastu i mieszkańcom, patrząc na ręce władzy. Jesteście ciałem stanowiącym, jeśli całkowicie poddajecie się włądzy wykonawczej i pozwalacie na "harce, hulanki i swawole" to tracicie swój elektorat. Uchwały intencyjne to jeszcze nie likwidacja. Propozycje rednej Gladysz i radnego Kani co do dania szansy ZSP nr są rzeczowe i realne Utorzenei klas górniczych w tej szkole - realne Technikum i zawodówka w budynku - (rozpiętośc wieku 16-19lat) pozytywnie wychowawczo Starania prezydenta o patronat nei tylko dla zSP nr ale równeiż dla ZSP nr - nie tylko górnictwo ale i hutnictwo Huta Ferum - zainteresowana patronatem (praca, stypendia dla uczniów itd) - p. prezydent nie skierowała nawet zapytania w tym kierunku Konsultacje z nauczycielami - przekazanie informacji o 14.30 a spotkanie o 15 - tylko nieliczni mogli w tym brac udział Zwołąnie sesji podczas ferii? - to już szczyt wszystkiego Komisja ośwaity - brak zaproszenia dla nauczycieli i wysłuchania ich I wiel jeszcze nieprawidłowości, o których radni nie wiedzą a "uwierzyli w to co zobaczyli" w trakcie prezentacji i "uwierzyli w to co usłyszeli" od vice prezydenta, która mijała się z prawdą Sprawozdanie prezydenta - punkt o skarbniku miasta - i brak jakichkolwiek pytań ze strony radnych ( a więc potwierdzenei, że jak zwykle prezydent ma rację) - rzygać się chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś