Dodaj do ulubionych

prawdziwy skalar 2011

15.02.12, 12:08
W związku z podszywaniem się pod mój nick towarzyszy odNOwionych każdy mój post będę odpowiednio podpisywał.
Ale najbardziej mnie cieszy fakt że moje posty tak tym wszystkim oDNOwionym jełopom poszły w pięty że silą się na podszywanie pod mój nick.WASZE MÓZGI OSIĄGNĘŁY CAŁKOWITE DNO.
TO JO PRAWDZIWY SKALAR 2011
Obserwuj wątek
    • skalar2011 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 13:51
      i co wy oDNOwione fałszywki skalara chcecie teraz usunąć się w cień bo nie udała się prowokacja.A...rozumia wasza pańcia w takiej depresji że ani się skupić nie może nad instrukcjami co mocie jeszcze na forum napisać , a może to już nie depresja ino totalne załomanie nerwowe tak jak ostatno.
      W końcu jeszcze chwila rządzicie to weżcie tych waszych dochtorów za pysk niech ją leczą
      • skalar2011 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:22
        chopy jak wy możecie na to pozwolić, płacicie tym Śmieszkowiczom, Podludkom, nadowocie im tytuły Kamratów a oni nie umią uzdrowić waszej Maryny. Jo by ich rozpędzioł na cztery wiatry i bych wezwoł Mistrza Kaszpirowskigo.
        • supel111 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:26
          kogo byś wezwał a kto by ci się przydał to dwie różne lekarskie specjalizacje.
          • skalar2011 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:34
            supeł wytłumacz forumowiczom jako specjalizacjo mo kaszpirowski, bo ostatnio jak żech go widzioł to mi się woda we flaszce zepsuła
            • supel111 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:41
              to było tłumaczyło zakres twoich zainteresowań
    • serio333 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:44
      brawo prawdziwy skalar - niech się dowiedzą jak jest naprawde
      • skalar2011 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 22:58
        widzisz węzełku to już tak jest od zlego spojrzenia psuje mi sie woda, a potem jeszcze kokotek mnie skasuje ,ale od złych spojrzeń twoich kolesiów ,oświadczeń, zginęła wspaniała kobieta ,czy możesz mi to wyjaśnić, dlaczego zaszczuto ją na śmierć?
        • supel111 Re: prawdziwy skalar 2011 15.02.12, 23:18
          skalar a ty znowu swoje... w każdym poście zwracam się z prośbą aby uszanować śmierć Pani Skarbnik a nie robić z tego cyrk i wykorzystywać do własnych celów. Twierdzisz że ktoś zaszczuł Panią Skarbnik... a wiesz że może masz rację - Ci co odpowiadają za te przekręty które teraz wychodzą na jaw a były robione od kilku lat, być może ktoś ją faktycznie od kilku lat zaszczuwał i dlatego od kilku lat miała takie kłopoty w sercem. Skalar widzisz ty w przy tym swoim trzepotaniu porciętami ze strachu czasem prawdę napiszesz. Ale nie łudź się do człowieczeństwa to jeszcze za mało.
          • skalar2011 Re: prawdziwy skalar 2011 16.02.12, 08:13
            węzelku to przecież wy ogłaszaliście raport otwarcia , to co to za szpecjaliści robili ?mopsikowi?
            od roku słyszymy , to nie my to poprzednicy, to trzeba było nie ciść się do władzy.
            jedno mnie tylko zastanawia pomówiono jedną osobę , zapomniano o naczelnik Wydziału i innych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka