Dodaj do ulubionych

21 tysięcy

27.04.13, 18:43
Wiarygodne źródła podają, że zebrano 21 376 podpisów na dzień dzisiejszy w sprawie poparcia do odwołania Pani Grażyny Dziedzic ze stanowiska Prezydenta Miasta Rusa Śląska.

Jestem zaskoczony, bo ktoś napisał, że nie zbiorą wymaganych 11 500 podpisów.
Co się takiego stało ?
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: 21 tysięcy 27.04.13, 18:49
      I tak co jednej sztuki policzone?
      Szacun ;)
      • maurycy1010 Re: 21 tysięcy 21.05.13, 17:42
        Dokładnie i teraz zrzutka na referendum.
        • amarian2 Re: 21 tysięcy 21.05.13, 22:01
          Chłopie z tym nie ma problemu, gorzej jak niewielka grupka fanatyków Dziedzic miałaby się zrzucić na szmatławca. w tamtym roku z środków miasta przekazano do szmatławca kilka razy więcej niż na referendum. Więc już myśl jak zorganizować zrzutkę naWR.
    • lswaczyna Re: 21 tysięcy 27.04.13, 19:38
      No to mamy referendum.
      • meg114 Re: 21 tysięcy 27.04.13, 20:28
        jakie to wiarygodne źródła? j
    • von-cymbergaj Re: 21 tysięcy 27.04.13, 20:46
      sl.999 napisał(a):

> Wiarygodne źródła podają, że......

A możesz podać jakie to są te wiarygodne źródła....?
      • hepik1 Re: 21 tysięcy 27.04.13, 21:39
        Strona www.ReferendumRuda.waw.pl jest oficjalną stroną Grupy inicjatywnej i tu będziemy umieszczać wszelkie informacje. Nie odpowiadamy za treści umieszczane na innych stronach, jeżeli nie są podpisane przez pełnomocnika inicjatorów.

A tam echo od 12 kwietnia ;)
      • miglanc_pl Re: 21 tysięcy 27.04.13, 21:46
        Troszkę humoru, znajomy idąc przez Halembski targ myślałem że ktoś ciśnienie omom i oupom mierzy ale się pomylił, to nasz Waple stolik się przy sztandzie postawił i podpisy zbiero. A on był przekonany że NFZ wyszedł do ludzi.
        • zzabciaa87 Re: 21 tysięcy 27.04.13, 22:31
          miglanc stoliczka tam nie widziałam, ale ciśnienie faktycznie niektórym trzeba byłoby zmierzyć, bo chyba im podskoczyło jak widzieli ile osób się podpisuje (byłam świadkiem jak jeden pan, mocno zdenerwowany coś tam krzyczał - czymu ta baba chcecie wywalić, ludzie po co wy sie podpisujecie).
    • aqua46 Re: 21 tysięcy 27.04.13, 22:05
      Dobrze powiedziane, DOSTAŁ, bo Stania mu dał. Poza tym spytaj pierwszego lepszego strażaka w rudzie śląskiej. Człowiek na emeryturze wskakuje na stanowisko kierownicze, a młodzi ludzie bez pracy, brawo. Polityka moralności i nepotyzmu.
    • volwer Re: 21 tysięcy 28.04.13, 04:59
      Masciowy sie pokazał n.a forum - a to oznacza ze ratusz trzęsie portkami.
      Jest zupełnie jasne, ze do czarnej roboty referendalnej zostaną wykorzystani autentyczni społecznicy - zreszta to do nich ludzie maja największe zaufanie, a jaka jest obecna Prezydentowa to każdy widzi i większość ma ich dość. Posłowie przecież nie bedą zbierać podpisów... Oni wystąpią w Tv lokalnej i tyle. Są aktywni tylko w czasie planów w sprawie ewentualnego podziału łupów poreferendalnych , a prawdziwie aktywni bedą jak referendum sie powiedzie-o wtedy bedą chcieli pokazać ,ze to ich zasługa. O tych co sie przy referendum prawdziwie napracowali nikt wtedy nie wspomni .
      Podpisy są zbierane - to widać -nawet w naszym szpitalu.
      A to ze strona internetowa referendystow jest do bani - to inna sprawa. Ale to wszystko przecież nie oznacza,ze nie trzeba odwołać nieudolnej Prezydentowej .na szczęście PO o serii wpadek na Śląsku musi mieć jakiś sukces ...więc zrobią wszystko żeby pożegnać Prezydentowa.
      Tylko gdzie była POslanka jak Prezydentowa zaczynała rządy?czyż nie udzielała jej poparcia??
      Na szczęście Prezydentowa nie ma POarcia żadnej liczącej sie siły politycznej( z PJN nie wyszło a z Palikotami ... coz jak chce być zgwalcona ..politycznie oczywiscie).
      Linomag moze jednak lepiej sie zastanów - a moze po praniu mózgu przez Podludka juz nie myślisz. Zawsze możemy ci zrobić odżywcze kroplowki na Izbie przyjęć.znamy sie na tym bardzo dobrze.a jakby ci trzeba opatrunki gipsowych na chwiejny charakter założyć - to uprzedzam ,ze nasze ortopedy niechętnie sami gipsuja i chcą zawsze wjechać to pielęgniarkę- ale tez i z tym masciowy damy sobie na Izbie radę.
      • aptykorz Re: 21 tysięcy 28.04.13, 08:40
        Czyżby to był efekt po ostatnim rajdzie po mieście , bo na Bykowinie było aż 14 osób
        oprócz stałych dyżurnych przychlastów
        znakiem tego ten były referendysta aqua cosik tam przeleciał na drugą stronę
        to musi borok uważać bo Dziedzicowa takich szybko kasuje po uprzednim wycyckaniu :)
        • sl.999 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 09:14
          To była strategia, chcą nazbierać 25 000 aby całkowicie" dobić władzunię".
      • 22burza Re: 21 tysięcy 28.04.13, 09:58
        volwer p.Dziedzic nie jest prezydentową,z tej prostej racji,że jej mąż nie jest prezydentem (to wiesz,bo był pracownikiem waszego szpitala),p.Dziedzic jest PREZYDENTEM Rudy Śląskiej
        • skalar2011 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 10:40
          pracownikiem? a jo myśloł że pacjentem ze stałym abonamentem
          • aptykorz Re: 21 tysięcy 28.04.13, 12:39
            w tym abonamencie dostaje leczniczy sznaps , taki na ziołach ;)
        • 22burza Re: 21 tysięcy 28.04.13, 15:34
          aqua spiłeś siętą czeską gorzałką ?Pan o którym tak źle się wyrażasz nie może nadzorować naszego referendum z tej prostej racji,że jest mieszkańcem sąsiedniego miasta,a tak na marginesie ;starsi pracownicy SP mile wspominają jego rządy i twierdzą,że był to najbardziej ludzki szef
          • aqua46 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 16:36
            Możemy sobie tak gadać. Nie ma problemu. 3/4 byłych strażaków wtedy pracujących, odetchnęło z ulgą kiedy Jurek odszedł, to samo zrobili w kryzysowym. Przykład ? dwa dni po tym zrobili imprezę na bykowinie WSPÓLNIE. Mało ? czy dalej pisać ? Lepiej nie bo skasują. Co do wódki, to jak na załączonym obrazku widać, że w tym mieście sprzedaje się dobrze tylko godność i wódka, abstrahując już że nie grzecznie jest komuś liczyć ile pije wódki. Mało kindersztuby z doma.

Dodając mała aluzje, ja też bym chwalił swojego szefa gdyby był przez 12 m (rok) tylko max 3 miesiące w robocie. Robota marzenie. Brak szefa, wszyscy harcują. To faktycznie, był szefem jak żaden inny w Rudzie Śląskiej, zgadzam się z tobą. 2 pensje, emerytura i gó...-robienie bo wszystko stało. Zgłosimy go do fryderyków. Jestem ciekawy kaj osiądzie po wygranym referendum. Ale to się nie stanie, bo mieszkańcy nie są głupi i nie podpisują tych smiesznych list. Do zebrania macie jeszcze 150 list, a Po i PiS sie z was śmieje, a sami nic nie koordynują bo mają stołki. Latajcie za nich i róbcie swoją robote. Szacunek dla samego siebie najważniejszy. E viva larte.
            • salvador1111 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 20:38
              Czyzby pod nazwa aqua46 kryl sie jakis zdesperowany urzedas ktory boi sie o swoj tylek? Albo zdesperowany czlonek PO... Mniejsza z tym. Wazne ze zdesperowany do tego stopnia ze pisze glupoty. Otoz jesli chodzi o kwestie stanowiska kierowniczego dla osoby, na ktora, nie wiedziec czemu, tak sie uwziales, to pomysl, ze dostala je osoba z ogromnym doswiadczeniem w sprawach kryzysowych, moze dlatego ze to byl poczatek wydzialu zarzadzania kryzysowego i doswwiadczenie bylo niezbedne... Zreszta do dzisiaj na podobne stanowiska nie zatrudnia sie zoltodziobow ale doswiadczonych pracownikow... No ale co ktos taki jak ty moze o tym wiedziec... Radze zwazyc na to ze jego zastepca, ktory tak lubial pokazywac sie w mediach, byl daremny a jego ambicje zostaly ukrocone, bo po odejsciu owczesnego naczelnika pan Michal G. nie zostal naczelnikiem- i dobrze. Koleja sprawa, ze ja i moi znajomi pracujacy w strazy milo wspominamy pana J. jako komendanta (w przeciwienstwie do obecnego pajaca...) No ale ty aqua tez tam chyba nie pracowales za Jego czasow, wiec co mozesz o tym wiedziec... Dam ci rade pajacu o nicku aqua46- jak zazdroscisz i jestes niedoinformowany to lepiej sie zamknij, bo takich glupkow jak ty jest w Polsce pelno i juz wiecej nam ich nie trzeba, by wybijali sie swoja glupota na forach publicznych. A jak masz do kogos osobistte zale to zalatwiaj to prywatnie a nie opowiadaj glupot na forum tylko dlatego ze boisz sie o wlasny tylek.
            • salvador1111 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 20:51
              No i jeszcze dodam jedna rzecz: Skoro aqua46 nie jestt zwolennikiem referendum i narzeka bezpodstawnie na rozne niepotwierdzone plotki i wlasne twierdzenia na temat niemoralnosci owczesnej wladzy np w obsadzaniu stanowisk i tak bardzo domaga sie uczciwosci to mam do ciebie aqua46 pytanie retoryczne: Czy ta twoja zasmolona demokratyczna wladza twojej kochanej pani Dziedzic polega na nalozeniu na zwiazki w kopalniach zakazu zbierania podpisow?? Bo to wlasnie pani prezydent zrobila... Czy to jest demokracja? Czy Rudzianie chca takiej wladzy?? Wlasnie dlatego, ze nie chcemy tej nieuczciwosci, popieramy referendum
    • skalar2011 Re: 21 tysięcy 28.04.13, 23:28
      jak ostatnio będą się mnożyć, szczekać, obrażać jak wściekłe kundle co swojej kości bronią, już to znamy .
      Czy w tych związkach siedzą idioci?
      Czy znają pojęcie demokracji, zabronić to mogli za komuny ale to już minęło i nie wróci więcej.
      • waple Re: 21 tysięcy 29.04.13, 13:23
        Tak sobie myślę,że już niedługo zaczniemy żyć w tym mieście normalnie.Bez stresu pracować i żyć a co najważniejsze władzy wrogo nastawionej do obywateli tego miasta.Przed wyborami w 2010r. kilku nas przestrzegało a my nie słuchaliśmy, nauczka, nauczka.Pozdrawiam.
        • pipi43 Re: 21 tysięcy 29.04.13, 13:56
          waple napisał:

Tak sobie myślę,że już niedługo zaczniemy żyć w tym mieście normalnie.Bez stresu pracować i żyć

Ja bym nie przeceniała wpływu prezydenta miasta na pracodawców.
          Jakiegokolwiek miasta.
          • aptykorz Re: 21 tysięcy 29.04.13, 14:27
            ja bym pipi całość czytał , CAŁOŚĆ POSTU ! ! !
            chyba że ciasnota posiadanych breli to ogranicza
            albo treść zbyt trudna do pojęcia to mogę zrozumieć
            że ograniczenie jest nieuniknione ...........
            • pipi43 Re: 21 tysięcy 29.04.13, 15:33
              Nie jest mi przykro, że jesteś ślepy jak kret.
              Zwłaszcza, że...
              Resztę podtrzymuję.
              • skalar2011 Re: 21 tysięcy 29.04.13, 23:15
                pipi a ty wiesz co to jakieś uczucie, co to przyzwoitość?
                • pipi43 Re: 21 tysięcy 30.04.13, 12:17
                  skalar2011 napisał:

pipi a ty wiesz co to jakieś uczucie, co to przyzwoitość?

Ta garść komunałów miała mnie wzruszyć?
                  No proszę cię...
              • aptykorz Re: 21 tysięcy 30.04.13, 08:06
                pipi załóż sobie Forum Gigantum Inteligentum Narcyzum
                tyle poza tematem
    • aptykorz Re: 21 tysięcy 30.04.13, 08:11
      wracając do tematu to głupota kreta polega na tym że jak się tak ładnie odkrył
      to już więcej sensacji nie wyniesie
      kolejne duperele jakie napisze to czysta fantazja poprawiona pewnie piwskiem lub wysokiej jakości winkiem owocowym
      synek się skopcił a rewolucja nie wybuchła ;)
      • skalar2011 Re: 21 tysięcy 30.04.13, 21:18
        osobniki podobni pipi tak mają, szczekają, bluzgają ale i tak nic do powiedzenia nie mają
        • hepik1 Re: 21 tysięcy 30.04.13, 21:45
          Skalar ,ty sie nie skupiaj na pipi.
          Ty pomysl o kompromitacji z brakiem podpisów ;)
          • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 08:28
            hepik1 napisał:

> Skalar ,ty sie nie skupiaj na pipi.
            > Ty pomysl o kompromitacji z brakiem podpisów ;)
            hepik spoko , sam sobie wmawiasz że nie będzie podpisów?, nie nakręcaj się tak chłopie są
            latasz po forum , tworzysz nowe wątki, sam sobie odpowiadasz, czyżbyś się aż tak bał? no cóż czyżby wyrzuty sumienia?
        • pipi43 Re: 21 tysięcy 30.04.13, 21:53
          skalar2011 napisał:

osobniki podobni pipi tak mają, szczekają, bluzgają ale i tak nic do powiedzenia nie mają

skalary kiedyś obserwowałam w akwarium
          Wpieprzały suchy pokarm, ruszały płetwami a za sobą ciągnęły odchody.
          Fascynujące.
          • waple Re: 21 tysięcy 01.05.13, 06:17
            Bez odchodowa.Nie znam Twojego wizerunku pipi43, ale jaki charakterek taki i wizerunek i wydaje mi się,że do oglądania wybrał bym jednak skalary.Pozdrawiam.
            • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 08:24
              Widzisz pipi ty tylko obserwujesz, pleciesz i podpuszczasz ale widać że nigdy nic sama nie zrobiłaś konkretnego i pożytecznego.
              Skalary okazale są ozdobą akwarium i raczej dominują nad innymi, obserwuję to codziennie w moim dużym akwarium, moje skalary większe niż twoja ręka .
            • sl.999 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 08:26
              Informacja z ostatniej chwili - REFERENDUM ODBĘDZIE SIĘ.
              • hepik1 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 08:52
                Kamień z serca,już sie obawiałem ,że to koniec zabawy ;)
                • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 09:46
                  A mnie intryguje ta referendalna strona internetowa.
                  Zawiera/zawierała dwa rodzaje informacji o zebranych głosów.
                  Dane nieprawdziwe i dane nieaktualne.

Chyba, że chodziło głównie o uspokojenie molestowanych o podpis mieszkańców - "nie ma możliwości trafienia list poparcia do UM".
                  • aptykorz Re: 21 tysięcy 01.05.13, 09:58
                    pipi to jest dla ciebie za trudne , idź na pochód ze Zeflem
                    • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 10:09
                      zefle, pipi i hepiki referendum bydzie czy sie wom to podobo( wcale sie nie podobo) momy dość takich osobników , nie chcemy wom dować kasy, weżcie sie wreszcie za jakoś uczciwo robota
                      • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 10:18
                        skalar2011 napisał:

zefle, pipi i hepiki referendum bydzie czy sie wom to podobo( wcale sie nie podobo) momy dość takich osobników , nie chcemy wom dować kasy, weżcie sie wreszcie za jakoś uczciwo robota

Skalar, napisz WYRAŹNIE TU I TERAZ jaką kasę dostaję od ciebie.
                        KONKRETNIE, bez tego smucenia i ględzenia o układzikach i panci.
                        Kiedy i ile od ciebie dostałam.
                        • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 10:41
                          pipi mojej kasy nie uwidzisz, ale doisz kasę miasta czyli kasę mieszkańców tego miasta.
                          Przeca normalny zdrowy na umyśle człowiek nie może popierać wladzuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 10:47
                            skalar2011 napisał:

>pipi mojej kasy nie uwidzisz, ale doisz kasę miasta czyli kasę mieszkańców tego
                            miasta.
                            Przeca normalny zdrowy na umyśle człowiek nie może popierać wladzuni!!!!!!!!!!!
                            !!!!!!!!

Z ciebie taki skalar, jak...
                            Widzę, że wycofujesz się rakiem.
                            Jeszcze raz - W JAKI SPOSÓB DOJĘ KASĘ MIASTA?
                            ZA CO MIASTO MI PŁACI?
                            Konkrety proszę.
                            Albo sp...ływaj.
                            • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 10:58
                              widzisz pipi sposób w jaki tu pływasz po forum dowodzi jak się starasz .....ale i tak się nie zasłużysz
                              pańcia cie oleje bo nie ma w tobie żodnej mocy by sie utrzymała na foteliku.
                              • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 11:06
                                skalar2011 napisał:

> widzisz pipi sposób w jaki tu pływasz po forum dowodzi jak się starasz .....ale
                                > i tak się nie zasłużysz
                                > pańcia cie oleje bo nie ma w tobie żodnej mocy by sie utrzymała na foteliku.

Tak myślałam.
                                Puszczasz sobie wodze fantazji/łżesz jak pies.
                                Więc jak - KONKRETÓW NIE BĘDZIE?
                                Naprawdę nie możesz napisać, JAK DOJĘ MIASTO?
                                Ogon pod siebie...
                                Tego się właśnie spodziewałam - wyssałeś z brudnego palucha jakieś insynuacje.
                                Jesteś POSPOLITYM ŁGARZEM.
                                Jeśli nie jesteś w stanie TU i TERAZ napisać, KTO I ZA CO MI PŁACI i poprzeć to jakimś dowodem, to weź i odp... się ode mnie.
                                Raz na zawsze.
                                • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 11:18
                                  pipi43 napisała:

> Tak myślałam.
                                  > Puszczasz sobie wodze fantazji/łżesz jak pies.
                                  łał a ty potrafisz myśleć
                                  > Więc jak - KONKRETÓW NIE BĘDZIE?
                                  konkrety pozostawiam tobie
                                  > Naprawdę nie możesz napisać, JAK DOJĘ MIASTO?
                                  potrafisz doić
                                  > Ogon pod siebie...
                                  skalary mają piękne ogony ale nigdy ich nie podkulają
                                  > Tego się właśnie spodziewałam - wyssałeś z brudnego palucha jakieś insynuacje.
                                  umyj sobie ten brudny paluch
                                  > Jesteś POSPOLITYM ŁGARZEM.
                                  > Jeśli nie jesteś w stanie TU i TERAZ napisać, KTO I ZA CO MI PŁACI i poprzeć to
                                  > jakimś dowodem, to weź i odp... się ode mnie.
                                  pipi nie trzeba dowodów wystarczy poczytać twoje pościki
                                  > Raz na zawsze.
                                  • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 12:01
                                    Czekam na konkretny żałosny łgarzu.
                                    Konkrety.
                                    Może być np oświadczenie majatkowe z bip.
                                    • jozefosmenda Re: 21 tysięcy 01.05.13, 12:21
                                      Ale w tej waszej "przegadywance" to jest najlepsze:
                                      ....skalary kiedyś obserwowałam w akwarium
                                      Wpieprzały suchy pokarm, ruszały płetwami a za sobą ciągnęły odchody.
                                      Fascynujące. ......

Szczególnie te ciągnienie odchodów za sobą.
                                      Fascynujące!
                                      • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 12:25
                                        jozefosmenda napisał:

Szczególnie te ciągnienie odchodów za sobą.

To jest właśnie jedyny konkret, jakim dysponuje skalar.
                                        • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 20:37
                                          pipi43 napisała:

> jozefosmenda napisał:

> Szczególnie te ciągnienie odchodów za sobą.
                                          pipi i zefel za wami całe szambo już sie ciągnie smród jak diobli
                                  • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 13:17
                                    skalar2011 napisał:

Więc jak - KONKRETÓW NIE BĘDZIE?

konkrety pozostawiam tobie

No właśnie, skalar.
                                    Żaden skalar z ciebie.
                                    ZWYKŁY TCHÓRZ raczej.
                                    Wiedziałam, że pękniesz.
                                • 22burza Re: 21 tysięcy 01.05.13, 12:32
                                  pipi,wszystkiego można się było po tobie spodziewać,ale w tym poście przerosłaś sama siebie,takie rynsztokowe słowa !!! a udawałaś kobietę o wysokim IQ i wysokim morale,no nie na długo wystarczyło tej kultury.
                                  • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 12:43
                                    22burza napisała:

pipi,wszystkiego można się było po tobie spodziewać,ale w tym poście przerosłaś
                                    sama siebie,takie rynsztokowe słowa !!! a udawałaś kobietę o wysokim IQ i wysokim morale,no nie na długo wystarczyło tej kultury.

Pamiętasz ten dowcip z "Daleko od szosy"?
                                    Trudno zachować kulturę, kiedy ma się taką sztuke przed sobą.
                                    Hmm, to ciekawe co piszesz; udawać osobę o wysokom IQ tegoż nie mając jest niemożliwe.
                                    Ale z drugiej strony - dobrze, ze jesteś.
                                    Jako kumpela skalara może mu pomożesz i rzucisz na forum jakieś kwity na mnie.
                                    Bo się bidoczek zakalapućkał - najpierw sugeruje, że daje mi kasę (?), potem twierdzi, że doję miasto, ale jego kasy nie "uwidzę", a poproszony o konkrety ... sama widzisz.
                                    • 22burza Re: 21 tysięcy 01.05.13, 13:03
                                      z skalarem rozgrywaj bitwę sama,tylko oszczędź sobie tych wulgaryzmów,bo jak na kobietę,to nie wypada.Co do sympatii jaką darzę skalara tojuż nasza sprawa,ma ona początek jeszcze z przed......
                                      • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 13:13
                                        Wulgaryzmy???
                                        Odchody?
                                        Odp... się?
                                        Czy też sp...ływaj?
                                        No weź...
                                    • zzabciaa87 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 14:24
                                      pipi, kulturę osobistą się ma, alb nie bez względu na drugą stronę. Właśnie na tym polega przewaga takich osób, że nawet obrazić kogoś kulturalnie potrafią, a nie paplać o... odchodach.
                                      A jak Cię tak czyjeś odchody fascynują, że je tak intensywnie "podziwiasz" to może się za sprzątanie parku zabierzesz.... tam KUPA takiej przyjemności, a i jaką wdzięczność mieszkańców otrzymasz.
                                    • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 20:43
                                      pipi43 napisała:

> 22burza napisała:
                                      >
                                      > pipi,wszystkiego można się było po tobie spodziewać,ale w tym poście przerosła
                                      > ś
                                      > sama siebie,takie rynsztokowe słowa !!! a udawałaś kobietę o wysokim IQ i wys
                                      > okim morale,no nie na długo wystarczyło tej kultury.
                                      pipi zawsze tylko udaje

> Pamiętasz ten dowcip z "Daleko od szosy"?
                                      > Trudno zachować kulturę, kiedy ma się taką sztuke przed sobą.
                                      pipi ty wiesz co to kultura musisz sięgnąć do słownika co to słowo znaczy - widać twoje rodzochostwo
                                      > Hmm, to ciekawe co piszesz; udawać osobę o wysokom IQ tegoż nie mając jest niem
                                      > ożliwe.
                                      iQ poziom zero albo mniej niz zero
                                      > Jako kumpela skalara może mu pomożesz i rzucisz na forum jakieś kwity na mnie.
                                      widzisz pipi ty myślisz jak władzunia oDNOwiona ta też wszędzie kwitów szuko
                                      > Bo się bidoczek zakalapućkał - najpierw sugeruje, że daje mi kasę (?), potem tw
                                      > ierdzi, że doję miasto, ale jego kasy nie "uwidzę", a poproszony o konkrety ...
                                      > sama widzisz.
                                      pipi aleś sie pokozała gańba wstyd
    • erudka Re: 21 tysięcy 01.05.13, 13:50
      Zajrzałam tutaj po długiej przerwie. ..
      A tu cięgle to samo: referendyści cacy, a antyreferendyści to ci, co mają za to płacone. Żenada.
      A do tego dowiaduję się, że kobietom nie wypada odpowiedzieć na atak. Mają nadstawić drugi policzek i się grzecznie ukłonić??!
      A kobietom anty-referendystkom też nie wypada? Czy może dla nich macie taryfę ulgową??
      Ludzie!! Dajcie już spokój!
      • aptykorz Re: 21 tysięcy 01.05.13, 13:56
        no właśnie , pipi idź natrzaskać kotletów na obiad ;)
        • pipi43 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 14:01
          aptykorz napisał(a):

> no właśnie , pipi idź natrzaskać kotletów na obiad ;)

Po skonsumowania skalara na przystawkę straciłam apetyt.
          • aptykorz Re: 21 tysięcy 01.05.13, 14:54
            pipi43 napisała:

> Po skonsumowania skalara na przystawkę straciłam apetyt.

widocznie zjadłaś z odchodami , przecież tak cię fascynują :):))
            • skalar2011 Re: 21 tysięcy 01.05.13, 20:46
              niektórzy tak mają lubią się babrać w gów..e, taka natura widać
              a uważej pipi skalar mo ostre ości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka