27.06.13, 21:44
a na stronie całe 20 minut z tej pseudo sesji ja się pytam gdzie całość??
Obserwuj wątek
    • gejsza10 Re: Sferatv 27.06.13, 21:50
      stara-baba-pl napisała:

> a na stronie całe 20 minut z tej pseudo sesji ja się pytam gdzie całość??
      Ja też sie pytam gdzie całosc przeciez transmitowali do 14,30
      celowo pokazywali tą chołote
    • marianek12341 Re: Sferatv 27.06.13, 21:54
      Niezależna telewizja Sfera transmituje.... Co każą! Nie wszystko- tylko wycinki!
      Wszystko byłoby niewygodne dla nieobecnych.....
      • alo.jz Re: Sferatv 27.06.13, 23:40
        razemdlarudyslaskiej.pl/sesja-rady-miasta-ruda-slaska-dnia-26-06-2013-caly-zapis-audio/
        Cały zapis audio buhahahhahahahaahahaahahahhha
        • skalar2011 Re: Sferatv 29.06.13, 08:45
          no to przynajmniej można tam będzie posłuchać deklaracji radnego Zefla i Witolda o napisaniu wniosku o odwołanie rady, ale fajnie
        • 22burza Re: Sferatv 29.06.13, 08:55
          skalar zadzwoń do zefla kaj tego mo szukać,bo zaś bydzie kręcił,że w jego komputerze tego nie ma.Może z tych nerwów pomylił komputer z maszyną do pisania,kero stoi prze zdrzadłem ?!
          • skalar2011 Re: Sferatv 29.06.13, 09:18
            Widać Zefel jeszcze cały zakręcony loto po audiencji u pofyrtanej za swoje wielkopomne oświadczenie w tv sfera ze sklodo wniosek o odwołanie rady, ale go musiała po tricie przeciągnąć
            • aptykorz Re: Sferatv 29.06.13, 09:57
              chyba go tym tritym wychłostała bo mu pamięć się sypie jak diobli ;)
      • amarian2 marianek??? 29.06.13, 15:50
        Ktoś tak ... może się nazywać marianek?
        prywatna telewizja pokazuje ci chce, nie wiem czy to zapamiętasza, ale moze sie postarasz. Po drugie, prywatne spotkanie kilku napalonych radnych i jakiś przypadkowych baranów związkowych zajmujących nielegalnie salę sesyjną ( powtórzę, sesyjną) to nie temat aby pokazywać to w tV. za chwilę będziesz chciał aby transmitowli twoje i sierpniowców spotkanie w knajpie.
        • 22burza Re: marianek??? 29.06.13, 21:12
          może ten marianek nie wyrósł jeszcze z krótkich spodenek i dlatego ma takie mało poważne myśli.
    • hynio59 Re: Sferatv 29.06.13, 22:31
      No bo nie musisz wszystkiego wiedzieć. Media Pewnej Opcji to i tyle wieści.
    • fifik_rsl Re: Sferatv 30.06.13, 01:27
      Osobiście uważam wszystkie ataki na sfere na bezzasadne. Pojawiły się pretensje, że pomimo ogłoszenia przerwy (sic) przez Przewodniczącego transmisja trwała jeszcze przez kilka minut.
      Nikt z Was nie wziął pod uwagę że Ci od transmisji nie skumali o co biega. Operatorzy kamer czy osoba odpowiedzialna za przesył obrazu, to nie znawcy procedur RM. Niby ktoś powiedział że ogłasza przerwę, by za chwilę ktoś inny wszedł na mównicę i nogralnie przemawiał mn Osmenda. To ci filmowali, aż dopiero ktoś zorientował się że właściwie sesja się zakończyła, to przerwali nagrywanie.
      Potem posypały się na nich bury że nie przerwali transmisji w momencie jej przerwania, więc na stronę wycięli to co sesją było i wrzucili.
      W mojej ocenie zrobili prawidłowo i uczciwie.

• mietlorz707 Re: Sferatv 30.06.13, 02:24
        Dokładnie. Ponadto - sesja podobno miała być ważna, szykowali się raczej na jakieś porządne kłótnie i jej przedłużenie, a tu masz... Czym mieli zapchać dziurę w programie?
        • waple Re: Sferatv 30.06.13, 09:06
          Nie nam oceniać Tv Sfera, oceniła to już prawie cała Polska i ja doceniam dokonania tej telewizji i gratuluję sukcesów.Natomiast pokazali nie to co się komuś podoba a właśnie obiektywizm.Słabe i mocne strony każdej ze stron.A ,że każda ze stron chce przeciągnąć linę na swoją stronę to widać jak na dłoni.Pozdrawiam.
    • h_ermenegilda Re: Sferatv 11.07.13, 17:34
      Czyżby znowu coś umknęło a pieniądze wydano ?

www.sferatv.pl/aktualnosci/ruda-slaska/4603-co-z-ta-kanalizacja.html
      • skalar2011 Re: Sferatv 12.07.13, 08:19
        no,nie jak to mogło umknąć największej specjalistce od budowania?
      • amarian2 Re: Sferatv 12.07.13, 13:49
        Podoba mi się tłumaczenie naczelnika. ONI nie wiedzieli ! ODKRYLI podczas prac?!?
        Fakty:
        Od początku jak Miasto przejęło obiekt było wiadomo, że ścieki budynku trafiają do niewielkiego zbiornika. Że tak samo wody opadowe trafiają tam i powoduje to w czasie deszczu wycieki na zewnątrz. Mało tego wiemy, że korzystano tam z pomp, które te nieczystości pompowano na łąki za obiektem. Mimo tego w projekcie przebudowy o… ten temat. Teraz kiedy zajęła się tym WINB to kombinują. I dobrze, że chcą coś zrobić. Ale te tłumaczenia są coraz głupsze.

• skalar2011 Re: Sferatv 14.07.13, 07:22
          A co na to główna specjalistka od budownictwa- znowu nic o tym nie wiedziała? znowu ja ktoś nie poinformował, znowu ktoś inny wydał decyzję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka