Dodaj do ulubionych

Po co relacje z sesji RM?

29.06.13, 12:31
Piszecie tu, że SFERA TV obcięła relacje z ostatniej sesji.
To ja się pytam - po co nam telewizja, skoro może w ten sposób manipulować informacjami?
Jako mieszkaniec Rudy Śląskiej mam propozycję - postawcie parę kamerek w salce sesyjnej i dajcie to na stronę www. Kto chce sobie zobaczy.
A i taniej bedzie.
Obserwuj wątek
    • 22burza Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 12:34
      enter jesteś kolekcjonerem sprzętu elektronicznego ? nie rób sobie nadzeji,ja mojej tam nie postawię bo za droga
    • 1labomba Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 13:56
      Ktoś się w Sferze zagapił, dostał po łapkach i powycinał co było niezbyt wygodne. Ja już dawno nie mam złudzeń co do wiarygodności przekazu tej telewizji.
    • lukaszek80 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 15:18
      Piszesz że było by taniej widocznie coś wiesz np. ile miasto płaci za to aby była pokazywana sesja a to by oznaczało że grażynka się wkurzy że ją zdjeli z ekranu przestanie płacić i już sesji nie zobaczymy w telewizji sfera :(
      • enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 15:28
        Niestety nie wiem ile miasto płaci Sferze... Ale bardzo bym chciał wiedzieć.
        A Tobie co tak zależy, żeby to Sfera pokazywała? Masz przecież internet.
        Po tym, co zrobili, ja już żadnej telewizji nie uwierzę.
        • lukaszek80 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 17:26
          Mi tam nie zależy tylko martwię się o moją babcie telewizor potrafi obsługiwać ale internetu już nie. A kto inny w telewizorku to pokaże ?
          • enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 18:18
            Ty jej to pokażesz na laptopie.
            • lukaszek80 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 18:47
              Kolego enter32 to nie jest takie proste sesje odbywają się w godzinach gdy ja jestem w pracy chyba że jest długa sesja to czasami przy kolacji oglądam.
              • enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 20:38
                Kolego lukaszek80, jakby to było udostępnione na stronie miasta, to w każdej chwili mógłbyś sobie włączyć.
                Ba, nawet babci puścić o dowolnej porze:))
                • 22burza Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 21:00
                  a kto to będzie nagrywał na stronę miasta,jak tam bieżących wiadomości nie ma,a sfere chcesz wyeliminować ? chyba ty podłączysz swoją kamerę (twoja propozycja) i nagrasz na stronę miasta.Z góry dziękuję bo też mam czas wieczorem

• enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 23:21
                    youtube. Na przykład:)
                  • enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 30.06.13, 01:04
                    To może być gdziekolwiek w internecie. Nigdy nie oglądaliście filmików na necie? Np. na you*ube ?
                  • jol.usia Re: Po co relacje z sesji RM? 06.07.13, 20:14
                    no nie wiem,ja za oglądanie sesji przez internet nic nie płacę.Taniej już sie nie da.A i wrócić do archiwum też mogę w każdej chwili. Chyba enter nie podoba ci się ta ogólna dostępność? i powiem ci-dużo ludzi z tej możliwości korzysta. Taki cyrk za darmo?
                • lukaszek80 Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 21:18
                  enterek zabawny jesteś... pokazałem nasz dialog mojej babci i powiedziała tak "nie interesuje mnie odgrzewany kotlet ja chce oglądać na żywo w moim telewizorku..."
                  • 22burza Re: Po co relacje z sesji RM? 29.06.13, 22:34
                    fajno Babcia mosz,tak trzymać,bo babciom też się od życia coś należy,różaniec swoją drogą, a dzienna rzeczywistość swoją droga.Podoba mi się Twoje podejście do Babci i szacunek jakim ją darzysz,ale Ona sobie na pewno na to zasłużyła. Pozdrawiam Was oboje.
                  • enter32 Re: Po co relacje z sesji RM? 30.06.13, 01:07
                    No obejrzycie na żywo z internetu - kto Wam broni??
    • fifik_rsl Re: Po co relacje z sesji RM? 01.07.13, 19:46
      Dziwne że przejęli się coniektórymi opiniami z tego forum i komentarzami z rudaslaska.com na tyle, być dać oświadczenie.

www.sferatv.pl/aktualnosci/inne/ruda-slaska/4556-oswiadczenie.html
      Z drugiej strony przynajmniej ucięli te spekulacje.
    • kseniania Re: Po co relacje z sesji RM? 06.07.13, 01:18
      Ja jeśli tylko mogę oglądam ten cyrk na żywo na stronie Sfery i bardzo się z tego cieszę. Dzięki temu widzę na kogo nie oddawać głosów w wyborach. Kto olewa swoje obowiązki i manipuluje prawem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka