waple
10.07.13, 19:19
Jest taka spółdzielnia w naszym mieście i w niej mieszczą się zasoby mojego mieszkania.Blok w którym zamieszkuję przy ul.Brodzińskiego powstał jako pierwszy i to wszystko co można dobrego o nim powiedzieć.Prawie wszystkie budynki są docieplone a i przy tym wymalowane i jakoś wyglądają.Natomiast ten co stoi jako pierwszy i to od ul. 1-go Maja straszy swym wyglądem.Czegoś tu nie rozumię, najdłużej płacimy a niby czegoś brakuje do tej termomodernizacji. Tu przejeżdzają tysiące samochodów, oglądają to tysiące ludzi co oni o nas myślą?I kiedyś zapytałem,ale dziadostwo, to była odpowiedz.Ludzie zrozumcie,że jak cię widzą tak cię piszą.Decydenci SPÓŁDZIELNI i miasta, może po prostu to ktoś powinien ruszyć.Bo mnie się to w głowie nie mieści.Płacimy wysokie czynsze, remontowe od kilku lat podniesione o 100%.W ponad 30 letniej historii tego bloku dwa razy wymalowane klatki/mieszkam tam od zasiedlenia tego bloku/, gdzi w takim wypadku są te pieniądze, skoro ich nie ma? Może w końcu ktoś kompetentny na te pytania odpowie.Pozdrawiam.