Dodaj do ulubionych

Plotka morderca

06.03.14, 09:16
O tym jak skuteczną bronią jest plotka przekonała się tragicznie skarbniczka Lucyna Mróz, boleśnie przekonał się prezes Zbyszek Domżalski.
Jakie plotki zostaną rozsiane na temat kandydatki na Urząd Prezydenta miasta mego Oli Skowronek, strach się bać.
Zresztą jedną już znamy „jest krewną Posłanki Pietraszewskiej”, są siostrami, szwagierkami, kuzynkami …nikt nie wie i nie pisze.
Pożyjemy usłyszymy przeczytamy.
Obserwuj wątek
    • w36 Re: Plotka morderca 06.03.14, 15:24
      bytom333 napisał:

> O tym jak skuteczną bronią jest plotka przekonała się tragicznie skarbniczka Lu
      > cyna Mróz, boleśnie przekonał się prezes Zbyszek Domżalski.

Żeby nie używać mocnych słów powiem tylko że co najmniej bardzo niesmaczne wydaje mi się to zestawienie przypadków, akurat tych dwóch ludzi w jednym zdaniu i temacie.
    • kkiss Plotka niesprawdzona lub kłamliwa pogłoska. 06.03.14, 18:41
      Z twego tekstu widać że sam zaczynasz snuć domysły czyli pisać coś jak plotka. Nawiasem mówiąc jak się prześledzi twoje wpisy to w większości piszesz same plotki. Dziwna jest więc twoja troska jakoś tak bardzo niewiarygodna. Idąc dalej można wysnuć wniosek że celowo to napisałeś aby zrobić tzw. niedźwiedzią przysługę osobie o której piszesz. W twoim przypadku to nawet oczywiste wziąwszy pod uwagę fakt że to dla ciebie największa konkurencja.
      • jozefosmenda Re: Plotka niesprawdzona lub kłamliwa pogłoska. 06.03.14, 22:47
        >>>kkiss napisała:
        że to dla ciebie największa konkurencja<<<

Też tak myślę!
        Znamy tego typu zagrania od jakiegoś czasu czyli mniej więcej od 2002 roku.
    • fast-kajfasz Re: Plotka morderca 06.03.14, 19:52
      Ble ble ble i trup z szafy wypadł. Nikt na to już nie zwraca uwagi, i nikt nie chce o tym pamiętać. No chyba, że nieboszczce wybudują "ołtarz" jak niejakiej B.B z SLD. I tak się nikt pod nim nie modli.
      • aloes69 Re: Plotka morderca 06.03.14, 20:56
        Przegiołeś.
        Stare chińskie przysłowie powiada "Łatwo przywołać duchy, trudno je odegnać"...
      • sz.mroz Re: Plotka morderca 08.03.14, 14:48
        "Ble ble ble i trup z szafy wypadł. Nikt na to już nie zwraca uwagi, i nikt nie chce o tym pamiętać. No chyba, że nieboszczce wybudują "ołtarz" jak niejakiej B.B z SLD. I tak się nikt pod nim nie modli."

Jest to kolejny Pana wpis o podobnej tematyce. Nie mam pojęcia czy taka tematyka Pana śmieszy, uszczęśliwia czy też czuje się Pan po wszystkim w końcu spełniony...
        Jest to nietaktowne oraz niesmaczne.
        Nie mam również pojęcia w jakim celu wypisuje Pan takie głupoty.
        Tak jak ostatnio tak i teraz proszę o uszanowanie pamięci mojej Mamy.

Szymon Mróz
        • skalar2011 Re: Plotka morderca 11.03.14, 06:01
          Przecież kajfus nie zna takiego terminu jak poszanowanie, własna i czyjaś godność , czyjeś dobre imię. pustaki tak mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka