hepik1 03.10.14, 09:45 Referendyści na bogato ;) oi57.tinypic.com/243g2vn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietlorz707 Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 14:00 Ładne logo, przypomina mi skórkę od banana. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 15:38 Czysta złośliwość choć faktycznie coś w tym jest. W zamyśle to miał byc skowronek.Taki podprogowy przekaz na kogo głosować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 16:22 > Czysta złośliwość Nie. Musiałem się zastanowić, co to. A ja zawsze miałem tróje z biologii. > W zamyśle to miał byc skowronek. Tylko dlaczego żółty?! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 15:49 Wieszołek też jeździ ;) Stefan St. Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 16:22 Tak, widziałem wczoraj na Nowym Bytomiu, jak jechał "na przyczepie". Co do portretu na na wieżowcu to dobrze pomyślane, przynajmnniej żaden Dyrektor Miejskiej jednostki go nie zerwie ;) Ps. Ty Hepik musisz niezłą traume przechodzić. Otwierasz wrota swojej posiadłości, ledwie co wystawisz głowę, a tu taki deprymujący widok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 19:41 Trauma to będzie przez najbliższy miesiąc,zwłaszcza jak liście opadną i Wieszołka przez 24 h na dobę bede ogladał. A dzisiaj nad rankiem to horror.Wychodzę do ogrodu zajarać a tu gościu podświetlony -kopsnij szluga,bom ja twój prezydent ! Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 22:50 Ja dopiero dziś jadąc do roboty i przejeżdżając koło Ciebie zdałem się z tego sprawę jak Ty Chłopie masz prze**bane. Tak jak piszesz, Wieszołek wypatruje Cię swoim zalotnym spojrzeniem z wieżowca, a jakbyś już nie wytrzymał i zaczął uciekać od niego, to wpadniesz prosto w "objęcia" kaczego rondka. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 23:08 mietlorz, fifik, hepik czy wom trzeba pomocy psychologa, prosza napiszcie dom wom namiary na najlepszego, przyjmie wos gratis w trybie pilnym wy boroczki Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Wieszołek już wisi 03.10.14, 23:21 Oceniając skuteczność twojego specjalisty po tym jakie efekty osiąga na pracy z Tobą, to z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że psycholog z niego jak z koziej dupy trąbka :) ps. Chyba że przypadek tak beznadziejny, co w sumie też możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wieszołek już wisi 04.10.14, 11:17 Niby między urokiem a sraczką ale jeden z ładniejszych kawałków Halemby,nie przesadzajmy.Sąsiedzi poodnawiali sobie chałupki,jest przedszkole,kawiarnia,światowa stacja benzynowa ,market niemieckiej firmy,który w latach 80 zaopatrywała w okienkową czekoladę całą Polskę,dworek ,ronda prawie turbinowe,za rogiem nowoczesny aquapark...piękny kawałek Polski.mimo rządów Tuska i Dziedzicowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wieszołek już wisi 04.10.14, 11:29 Jeszcze lada tydzień Kłodnicką wyleją asfaltem równym jak stół,most otworzą dla urozmaicenia tras w kierunku Kochłowic ,życ nie umierać . Ma co podziwiać "nasz prezydent" in spe z 10 piętra.Jedyny zgrzyt,że na parterze pod bilbordem stoi napisane "jebać policję" Ale rozumię ,że to nie jego hasło a tylko niesfornych kiboli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fifik_rsl Re: Wieszołek już wisi 05.10.14, 13:57 Zapomniałeś dodać że jeszcze czynny prawie całą noc monopolowy po drugiej stronie ulicy, jakby potrzeba nacisnęła :D W kwestii minusów jakoś o aromatach z Kłodnicy nie wspominałeś ;) Co do chałupek to kolor Twojej i tak najbardziej "Oczojebny" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wieszołek już wisi 04.10.14, 19:20 A tak swoją drogą,to jakaś kretyńska wiara,że dziesiątki czy setki tysiace zlotych wydane na idiotyczne bilbordy, ma przynieś zwycięstwo w wyborach. I dotyczy to wszystkich partii i kandydatów,których bilbordy zawisną,nie tylko Wieszołka. Odpowiedz Link Zgłoś
rylska Re: Wieszołek już wisi 05.10.14, 13:06 siekiera motyka bukiet fiołków -jeszcze kilku jest wieszołków siekiera motyka ogon mysi -chcesz do władzy - musisz wisieć Odpowiedz Link Zgłoś