Dodaj do ulubionych

Wszystko o kandydatach na Radnych

18.10.14, 10:12
Przedstawiam Państwu serwis z kandydatami na Radnych w naszym mieście, z podziałem na okręgi wyborcze. Klikając na konkretnego kandydata wyświetlają się o nim informacje z sieci. Szybkko i łatwo można więc prześledzić dotychczasową działalność kandydatów.
www.rudzianierazem.pl/wybory-samorzadowe-ruda-slaska-2014
Obserwuj wątek
    • ruda.anna Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 19.10.14, 14:44
      Nowość na serwisie - od dziś będą dodawane zdjęcia kandydatów na Radnych.

Dziękuję za zainteresowanie serwisem i podpowiedzi co do jego przyszłej treści.
      W miarę możliwości postaram się zrealizować Wasze propozycje.
      Pozdrawiam
      • mietlorz707 Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 19.10.14, 20:44
        Przyzwoita strona - dzieło męża? ;-)

• blumkul Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 19.10.14, 23:44
          A byłoby fajnie poznać wszystkich w wywiadach dla rudaslaska.com.pl, niestety kilku odmówiło? Dlaczego? Przecież są osobami publicznymi. Nie można ich poznać?
          • mietlorz707 Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 20.10.14, 00:18
            Nie wiem dlaczego.
            Być może wyrobili sobie o tym portaliku takie zdanie jak sporo innych osób? ;)
          • lukrata Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 06.11.14, 15:06
            Witam! Jeśli Pan chce dowiedzieć się więcej o mnie zapraszam na www.facebook.com/spolecznikannaroszczyk lub na www.nk.pl, www.linkedin.com, lub przyjść do MCK i porozmawiać bezpośrednio. Pozdrawiam
        • ruda.anna Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 02.11.14, 23:13
          Przyzwoita strona - dzieło męża? ;-)

Oczywiście :)
    • kajko-i-kokosz0 Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 20.10.14, 13:39
      Fajnie. Szkoda, że połowa tych informacji "z sieci" jest nieaktualna.
      • ruda.anna Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 20.10.14, 19:56
        kajko-i-kokosz0"Fajnie. Szkoda, że połowa tych informacji "z sieci" jest nieaktualna."

Hmm no tak, ale to są informacje obejmujące dokonania Kandydatów, więc z pewnością część będzie nieaktualna - wystarczy użyć narzędzia wyszukiwania i zakreślić daty jakie Cię interesują ;)
        • ruda.anna Nowe fotografie w naszym serwisie 21.10.14, 23:25
          Kolejni kandydaci zagościli w naszym serwisie. Zapraszam do odwiedzin:
    • redendorf Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 04.11.14, 21:45
      Przejrzałem linki tyczące mojej osoby i mam pytanie do autora czy wie co oznacza słowo wszystko. Może trącę megalomanią ale uważam że w przypadku mojej osoby linki zostały dobrane wybiórczo , a stosując spiskową teorię dziejow mogę przypuszczać że zostały zmanipulowane.Dlatego też pozwolę przesłać link do mojego blogu marian-makula.blogspot.com/ gdzie znajdziecie nieco wiecej odsyłaczy.
      • ruda.anna Re: Wszystko o kandydatach na Radnych 14.11.14, 23:58
        Jak by ktoś jeszcze był nie zdecydowany to zapraszam do zapoznania się z sylwetkami wszystkich Kandydatów do Rady Miasta.
        Pozdrawiam i powodzenia!www.rudzianierazem.pl/wybory-samorzadowe-ruda-slaska-2014

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka