Dodaj do ulubionych

Postanowienie Prokuratury

28.10.14, 23:02
„Który skrzywdziłeś człowieka prostego
Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
Gromadę błaznów koło siebie mając
Na pomieszanie dobrego i złego”
Czesław Miłosz
Jest coś tak obrzydliwego, wobec czego żaden nie powinien przejść obojętnie.
Tym jest wykorzystywanie władzy do niszczenia innego człowieka.
Za zgoda Prokuratury Okręgowej w Gliwicach upubliczniam Postanowienie Prokuratury o umorzeniu śledztwa w sprawie o sygn. V Ds. 23/14 Wydziały V Śledczego Prokuratury Okręgowej w Gliwicach.
Upubliczniam tylko część postanowienia ze względu na możliwość rozpoznania świadków na podstawie zajmowanych stanowisk. Każdy zainteresowany Radny otrzyma pełne postanowienie, które wysłałem do Rady Miasta. Nie muszą się prosić.
fotoforum.gazeta.pl/a/76005.html

Obserwuj wątek
    • amarian2 Pytania 28.10.14, 23:04
      Trudne pytania, które po zapoznaniu się z postanowieniem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach trzeba zadać:
      1. Jak ustaliła Prokuratura, „pożyczanie” środków z konta depozytowego odbywało się przez wiele lat także za kadencji obecnej prezydent. Co więcej praktyka ta nie dotyczyła tylko „pożyczek” na rzecz ZKZP ale na inne cele miejskie. Wiedza o takich praktykach była ogólna, nie była żadna tajemnicą i uczestniczyło w niej wielu pracowników odpowiedzialnych za finanse Miasta. Pytam więc: czemu miało służyć Oświadczenie Prezydent Miasta z dnia 7.02.2012 informujące mieszkańców o „WYKRYTYCH” nieprawidłowościach w pionie finansowym? Przez kogo? Czy przez te same osoby, które w tych praktykach brały udział?
      2. Jeżeli tzw. „pożyczki” były akceptowane i podpisywane przez inne upoważnione osoby, to dlaczego nagle oskarżoną publicznie została skarbnik Miasta bez uprzedniej kontroli wydziału audytu i kontroli wewnętrznej, przed jakimkolwiek wnioskiem do organów ścigania?
      3. Jakie kroki podjęła Pani prezydent aby odnaleźć zaginione środki publiczne, tym bardziej, że zgodnie z ustaleniami Prokuratury Okręgowej istnieją duże rozbieżności pomiędzy wysokościami”zaginionych” środków?
      4. Czy prawdą jest, że w okresie od grudnia 2010 do 31,01.2012 z konta depozytowego były „pożyczane środki” na inne cele niż wpłaty na konto ZKZP? Kto je zlecał, podpisywał, m.in. w dniu 13 stycznia 2012 roku?
      • hepik1 Re: Pytania 29.10.14, 08:46
        Reasumując...już nikt nigdy nie użyje słowa "uniewinnienie" a obowiązujacym pozostanie "umorzenie" o czym zresztą ci rozsądni pisali od początku.
        • aptykorz Re: Pytania 29.10.14, 08:56
          hepik zajmij się pytaniami bo smolisz jak wyrocznia dziedziczna :)
    • aptykorz Re: Postanowienie Prokuratury 29.10.14, 08:09
      Co na to pierdzący przez te lata radni ? ? ?
      • skalar2011 Re: Postanowienie Prokuratury 29.10.14, 08:30
        moim zdaniem chodziło tylko o wyeliminowanie osoby i wstawienie na to miejsce swojej widać wygodnej lub bardziej uległej
        -szkoda że dla osiągnięcia takich celów ktoś stracił to co najcenniejsze swoje życie , a najpierw jeszcze dzięki szkalującym oświadczeniom próbowano zniszczyć dobre imię i godność
        • amarian2 hepik 29.10.14, 09:50
          Przynajmniej raz na poważnie i uczciwie
          1. Jak w UM dokonuje się operacje nie do końca prawne ale wszyscy o tym wiedzą, korzystają z tych „pożyczek” na różne cele i nagle ktoś ogłasza, że odkrył aferę, potem błyskawiczny „przeciek” do prasy (dzisiaj naczelna zaprzecza w prokuraturze, że taki tekst się ukazał) z pomówieniem (nazwisko, kwota) i to wszystko dzieje się nagle, poza normalnymi procedurami UM. To jak to nazwiesz?
          2. Jak znikła kwota ponad 2 mln złotych publicznych pieniędzy i przyjmując najbardziej niekorzystny wariant wyliczeń dla ZKZP to i tak brakuje ponad 900 tys. Zł które wsiąkły w UM. Jak to możliwe, że organy ścigania nie zostały powiadomione o zaistniałej sytuacji a jedynie skierowano konkretny wniosek przeciwko jednej osobie. Jak można w czasie kiedy rachunek jest rejestrowany w systemie nie znaleźć tej kasy? Nie chcą???
          • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 10:04
            Najprostsze rozwiązanie,jeśli w UM umoczeni nie potrafią albo nie chcą ,to niech tym zajmie się ta konkretna prokuratura.
            Dochodzeniem a nie nie tylko pisaniem uzasadnień.
            • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 10:10
              Ja się nie znam ale jeśli zniknięta kasa jest publiczna to chyba prokuratura powinna tym się zająć z urzędu.
              A jeśli nie musi z urzędu to złoż zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Stanię,Dziedzic itp itd jako Sławik albo jako Referendyści albo jako FS.
              • amarian2 Re: hepik 29.10.14, 10:21
                Czyli jak rozumiem, ta władza nie chce a ja jako mieszkaniec mam ich wyręczać?
                To nikt inny jak prezydent złozyła oświadczenie i to władza infornuje o zniknięciu środjków publicznych. Ja osobiście sądzę, że one są, tylko w tym bałaganie ich nie potrafią znaleźć lub nie chcą. Bo wtedy okałaoby się, że cała afedra miała podłoże czysto osobiste.
                Tylko w tym mam za nich robić czy jeszcze za nich robić budżet, przetargi, wnioski o środki UE
                • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 11:07
                  Prawda jest prosta i brutalna.
                  Ani tej wladzy,ani poprzedniej (PO ze Stanią) ani każdej innej,przyszłej,która wcześniej była w innych układach(Wieszołek z Pisu jako przewodniczący RM) na rozgrzebywaniu tej sprawy nie zależy.Prokuraturze zresztą też.
                  Im ciszej nad tą trumną tym lepiej.
                  I nie chodzi o konkretną trumnę tylko trumnę rozumianą jako nieprawidłowości w kasie.

• amarian2 Re: hepik 29.10.14, 11:39
                    To ja jestem poza tym układem i nie mam zamiaru milczeć.
                    A tak nawiasem hepik wymieniłeś rózne nazwiska ( nie wiem w jakim kluczu) ale nie tych którzy zobowiązali się do rozwikłania tej sprawy i co najważniejsze ją wywołały.
                • pipi43 Re: hepik 29.10.14, 11:57
                  amarian2 napisał:

Ja osobiście sądzę, że one są, tylko w tym bałaganie ich nie potrafią znaleźć lub nie chcą.

Myslisz, że parę paczek z banderolkami wpadło za stare biurko?
                  Albo szafę?
          • fifik_rsl Re: hepik 29.10.14, 12:06
            amarian2 napisał:
            "potem błyskawiczny ?przeciek? do prasy (dzisiaj naczelna zaprzecza w prokuraturze, że taki tekst się ukazał) z pomówieniem (nazwisko, kwota) i to wszystko dzieje się nagle"

Czegoś nie rozumiem. Wy twierdzicie że taki tekst z pomówieniem zawierającym imie i nazwiskow Wiadomościach Rudzkich się ukazał, naczelna zaprzecza. Może czegoś nie rozumiem, ale to chyba jest do sprawdzenia? Sięgnąć do tamtego numeru ( w redakcji powinni mieć, a już w bibliotece centralnej na bank mają.) i szybko wyjdzie kto miał rację.
            • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 13:23
              W WR ta notka to raczej tylko w internetowym wydaniu była.
              Zresztą z 7 lutego czyli kilka dni przed samobójstwem w naszym kochanym DZ było to:
              rudaslaska.naszemiasto.pl/artykul/ruda-slaska-skarbniczka-podejrzewana-o-nieprawidlowosci,1270453,art,t,id,tm.html
              z ciekawym zdjęciem ilustrujacym.
              I nikt się się DZ nie czepia.
              • fifik_rsl Re: hepik 29.10.14, 14:12
                Jeśli to było w wydaniu internetowym i nikt nie zrobił print screen to raczej nie do udowodnienia po takim czasie.
                • bellodinotte10 Re: hepik 29.10.14, 15:47
                  z tego co się orientuję, to taki screen istnieje
                  • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 16:22
                    I co w tym screenie innego od istniejącego do dzisiaj linku z "naszegomiastarudaslaska" mutacji dużo poczytniejszego DZ?
                    Na bank w tej notce WR nie było tak sugestywnego zdjęcia osoby w kajdankach zza krat.

I nikt dzisiaj nie czepia się dzisiaj DZ a może to ten artykulik(to zdjęcie) miał wpływ na decyzję p.Lucyny Mróz ?
                    • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 16:51
                      A już tak całkowicie na marginesie...na fotkach amariana z akt prokuratury widać licznik odwiedzin.
                      Pierwsza strona uzasadnienia prokuratury ma 82 wyświetleń,pozostałe ok 20.
                      I takie jest zainteresowanie tamtą sprawą i tym forum .
                      Mieszkańców mamy ok 130 tys. ;)
                      • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 17:11
                        A co najśmieszniejsze -ostatnia strona gdzie konkluzja prokuratury,ma teraz 28 kliknięc czyli de facto przeczytało to kilka(naście) osób.
                        • jankolodziej Re: hepik 29.10.14, 17:20
                          Z protokołu NR PR.0012.8.2.2012 z posiedzenia Komisji rewizyjnej w dniu 14.02.2012r:

"Radny J.Kania poprosił Zastępcę Prezydenta Miasta o odniesienie się do informacji, jaka ukazała się 08.02.2012 r. o godz.10.48 na internetowej stronie "Wiadomości Rudzkich", w której informuje się o skierowaniu przez Panią Prezydent wniosku do Prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Skarbnik Miasta"
                      • mietlorz707 Re: hepik 29.10.14, 17:22
                        Bo to tak zeskanowane i w takim formacie udostępnione że źle się czyta.
                        W dodatku o ile pamiętam nie po kolei to było i mnie cholera wzięła jak miałem się domyślać co następne kliknąć.
                        • jankolodziej Re: hepik 29.10.14, 17:26
                          A tu WR: wiadomoscirudzkie.pl/aktualnosci/zobacz/159
                          • skalar2011 Re: hepik 29.10.14, 17:43
                            ,,Prezydent Rudy Śląskiej w oświadczeniu poprosiła także mieszkańców miasta, by nie oceniali wszystkich miejskich urzędników przez pryzmat tej sytuacji. ”Od początku pełnienia obowiązków prezydenta miasta stawiam bardzo wysokie wymagania podległym mi urzędnikom. Nie toleruję i nie będę tolerować przypadków łamania przez nich prawa i postępowania niezgodnego z zasadami etyki” – zapewniła.

Obiecała również, że osobiście dopilnuje, by sprawa została wyjaśniona do końca. "Deklarując swoją pomoc i współpracę w tym zakresie, wyrażam ubolewanie z powodu zaistniałej sytuacji, choć nie ma w tym mojej winy. (...) Obdarzona zaufaniem mieszkańców Rudy Śląskiej obiecuję, że dopilnuję, aby nigdy więcej nie doszło do podobnej sytuacji w podległym mi urzędzie” – zaznaczyła prezydent Rudy Śląskiej.,,

zakłamanie i obłuda do kwadratu co za typ
                          • hepik1 Re: hepik 29.10.14, 17:44
                            Czyli DZ byl jednak przed WR bo 7 lutego a WR dopiero 8-go
                            Abstrahując ,że tekst pisała ta sama osoba,porównując obie notki.

• ruda.anna Re: hepik 29.10.14, 19:58
                              Wiadomości Rudzkie podały pierwszą informację 7 lutego, a nie 8 lutego:
                              wiadomoscirudzkie.pl/aktualnosci/zobacz/158
                              • skalar2011 Re: hepik 29.10.14, 21:03
                                i co ty hepik na to ? jednak WR pierwsze ? z polecenia twojej pani? nie ona udała się na l-4 jak dobrze pamiętam w kazała wickowi majkelowi? żenada i tacy się jeszcze potrafią spojrzeć w lustro!!!
                                • amarian2 chłopcy i dziewczynki od grażynki 29.10.14, 21:27
                                  Fifik też tego nie rozumiem, ale jestem oficjalnie zgłoszonym świadkiem i nie zostałem „zaproszony” na żadne zeznanie od … długiego czasu a w czasie jak były „sprawy” przeciw referendystom (później obśmiane w wyroku sądu) to nie było dnia aby nie było „spotkania”. Widocznie w niektórych sprawach nie ma pośpiechu. A dokumentów na to co ukazało się jest więcej.
                                  Hepik poważnie tyle razy ktoś wchodził na zdjęcia. Przecież zawsze twierdzisz, że pisze tu kilka osób (nie wiem czy liczysz siebie) a czyta niewiele więcej. Zdecyduj się kiedy jest mało a kiedy więcej. Widzisz jeden dzień wcześniej umieściłem te skany na fb, a jeszcze wcześniej wiem ,że zainteresowani mieli skany bezpośrednio od najbliższych władczyni. Więc dlaczego mieliby oglądać na cenzurowanym przez hepikowatych forum.
                                  Wpadka mietlorza :))))
                                  Widzisz, to co jest na gazeta.pl jest poukładane i dobrze zeskanowane, ale …. Faktycznie to co wcześniej przesyłałem, było zeskanowane bez zachowania kolejności. :)))
                                  A mówili mi, że ci mietlorze to … a ja niewierzyłem.
                                  • skalar2011 Re: chłopcy i dziewczynki od grażynki 29.10.14, 21:35
                                    amarian hepiki, mietlorze, pipiki , fifki i inni nawet jak im plują w oczy piszą że dyszcz leci widzisz niektórzy tak mają, szkoda słów.
                                    Ciekawe jak się mają wpłaty na komitet grazi do przetargów?
                                  • amarian2 a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 21:39
                                    Trochę sobie pofiglowaliście hepikowaci, zboczyliście na boczny tor ale czas wracać do tematu. Jak hepikowaci nie rozumieją tematu wątku to będę cierpliwie tłumaczył’
                                    Więc jest tak, kilka osób samej góry władzy wie, że wykorzystuje się konto depozytowe i z tego korzysta dla celów różnych, zasilanie ZKZP, na wynagrodzenia, może na nagrody itd. W pewnym momencie jedna z nich chce awansować i … no właśnie i co.
                                    Nagle zostaje ogłoszone przez te same osoby, że odkryły aferę … skandal, najbliższa pracownica, zaufana itd. . Wybrano kozła ofiarnego i próbowano radnych urobić aby odwołać. Radni się nie dali (nawet ci przekupni) więc na szybko przed sesją spróbowano zmusić ich … wywołanym skandalem.
                                    Dla niskich pobudek pomówiono i zaszczuto człowieka.
                                    Problem w tym, że jak afera zaczęła się rozkręcać, to po czasie doliczono się brakujących ponad 2,2 mln zł. O wiele więcej niż wcześniej i później oskarżano ZKZP. Co więc robić, trzeba sprawie ukrecić łeb lub jak kjto woli pozamiatać pod dywan (hii, hii i ktoś to porównał do „śląskiej gospodyni”). Nie wiem która śląska gospodyni zamiata pod dywan?
                                    A teraz sprawa się rypła bo Prokuratura wykazała, że udział brali wszyscy a oskarżono jedną i to jak uznaje prokuratura niesłusznie.
                                    Ja wiem, że nawet taka łopatologia hepikowatym nie starczy i zaczną szukać innych tematów zastępczych ale spróbować warto.
                                    • agitka31 Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:02
                                      Maarian, aleś ty jest normaalnie mądry.
                                      Tyś powinien startowaać na prezydenta, a nie ten cały Wieszołek.
                                      Tak to wszystko wyerklerować!
                                      Szaacun.
                                      • skalar2011 Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:06
                                        amarian zaroz sie rozszczekają dziedziczne pieski już sie chyba zaczło
                                        wszyscy wiedzą ale łoni nie?
                                        • agitka31 Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:10
                                          Nie ekscutuj się taak, bo zaś wylądujesz na izbie.
                                          A możesz nie doczekaac.
                                          • skalar2011 Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:31
                                            agitka31 napisała:

> Nie ekscutuj się taak, bo zaś wylądujesz na izbie.
                                            > A możesz nie doczekaac.
                                            a ty tam dziołszko byłaś? że wiesz , to mosz pecha abstynentów tam nie bierą, cięzko mosz może do AA
                                            • agitka31 Re: a teraz ponownie temat wątku. 30.10.14, 11:53
                                              skalar2011 napisał:

a ty tam dziołszko byłaś? że wiesz , to mosz pecha abstynentów tam nie bierą, cięzko mosz może do AA

Chyba tylko staremu ochlaptusowi słowo "izbaa" kojarzy się z izbą wytrzeźwień.
                                              Naawiazałam do założonego przez ciebie watku o rudzkiej służbie zdrowia.
                                              Ale w sumie rozumiem, że mogłeś już o nim zaapomnieć.
                                              Wiek i przepicie robią swoje.
                                              • skalar2011 Re: a teraz ponownie temat wątku. 31.10.14, 07:51
                                                na izbie przyjęć tego szpitala lepiej teraz nie lądować zważywszy te godziny oczekiwania na jakąkolwiek pomoc medyczną
                                    • aptykorz Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:13
                                      ten zgrany tandem hepik & fifik powinien opisać czcionki , tusz , gramaturę papieru , przecinki , kropki , ilość słów , długość zdań itp itp itp .........

a wracając do tematu to dla mnie postawa wszystkich radnych bez względu na kolor to przez prawie 3 lata byli głusi , ślepi , kompletne niemowy
                                      OBRZYDLIWE SZAMBO I TYLE ..............
                                      • skalar2011 Re: a teraz ponownie temat wątku. 29.10.14, 22:32
                                        piórki, hanki, osmendy i inne DNO i same dno
                                  • mietlorz707 Re: chłopcy i dziewczynki od grażynki 29.10.14, 23:27
                                    > A mówili mi, że ci mietlorze to … a ja niewierzyłem.

Co miało być zamiast ...? Wrzucasz wszystkich mietlorzy do jednego wora, a wśród nich jest/było tyle znamienitych osobistości. I nawet nie wiem czy mam się czuć zaszczycony, czy obrażony. :)

Jak wlazłem w to co tu wstawiłeś wczoraj to zaczynało się w środku dokumentu na stronie ...nastej, i były to jpg-i które źle się czyta więc reszty nawet nie otwierałem. Dziś wciąż się to zaczyna od strony ...nastej, po reszcie obrazków nie klikałem, bo po co? Być może reszta jest po kolei, a mnie nawet nie chciało się tego sprawdzić.

Ale może masz rację, może powinienem wykazać więcej niezdrowego zainteresowania sprawą która tak naprawdę mało mnie obchodzi. A ja nawet nie pamiętam kiedy na fejsie do Ciebie zaglądałem. Zapewne na tyle niedawno, że pamiętam iż zaglądałem. Mam częściej zaglądać czy co?
                                    • amarian2 Re: chłopcy i dziewczynki od grażynki 30.10.14, 13:17
                                      Czyli jak zawsze, norma u ciebie. Nie czytasz, nie wiesz o czym mowa ... ale piszesz.
                                      • mietlorz707 Re: chłopcy i dziewczynki od grażynki 31.10.14, 13:38
                                        Masz rację, lepiej czytać, mocno myśleć nad tym co się przeczytało, a potem napisać waląc jak dzik w sosnę. :) I koniecznie ze 3 razy dziennie udzielać innym porady: "czytaj ze zrozumieniem". :)
                                        • amarian2 Re: chłopcy i dziewczynki od grażynki 31.10.14, 21:29
                                          ależ mietlorz sam napisałeś że nie czytałeś a się wypowiadsz, więc ...
                      • lukrata Re: hepik 29.10.14, 23:04
                        Zamieściłam ten protokół na swoim profilu na facebooku i przeczytało go ok 400 osób, ludzie czytają , interesują się tą sprawą, jednak zachowują milczenie, bo boją się mówić i nie chcą komentować z różnych powodów. Jedno jest pewne ta sprawa wciąż żyje i wciąż pozostaje pytanie: dlaczego tak się stało? Czy musiało tak się stać?
                        • mietlorz707 Korekta: 29.10.14, 23:42
                          Sugeruję lekturę pomocy z fejsa:

"Zasięg postu to liczba osób, które zobaczyły Twój post. Przyjmuje się, że post dotarł do kogoś, gdy został wyświetlony w aktualnościach. Liczba ta jest obliczana dla okresu 28 dni od utworzenia postu i uwzględnia osoby, które zobaczyły Twój post na komputerze i w telefonie."

Zaznaczyłem to co istotne - wyświetlenie postu w czyichś aktualnościach nie jest tożsame z kliknięciem i przeczytaniem tegoż.
                          • amarian2 Re: Korekta: 30.10.14, 13:24
                            oj mietlorz jak zawsze mietlosz i mietlosz. A na kontach społecznościowych widac dokładnie jak trafia każdy post. A sama ilość udostepnień przy znajomości wcześniej postanowienia jest duża. Ale jak chcesz to ci wyślę na twoje konto mietlorz707@gazeta.pl całość w pdf
                            • mietlorz707 Re: Korekta: 31.10.14, 13:29
                              Oj Marianie... Duża, czyli? Góra 10% zasięgu? ;)
                              Nie posyłaj, szkoda Twojego czasu na wysyłanie, mojego na czytanie - a i tak nie ma to wpływu na kogo zagłosuję. Bo jak nie głosowałem 4 lata temu na rządzącą ekipę, tak i teraz moje głosy dostanie ktoś inny. :)
                        • hepik1 Re: hepik 30.10.14, 10:14
                          lukrata napisała:

> Zamieściłam ten protokół na swoim profilu na facebooku i przeczytało go ok 400
                          > osób, ludzie czytają , interesują się tą sprawą, jednak zachowują milczenie, bo
                          > boją się mówić i nie chcą komentować z różnych powodów. Jedno jest pewne ta sp
                          > rawa wciąż żyje i wciąż pozostaje pytanie: dlaczego tak się stało? Czy musiało
                          > tak się stać?

Gawiedź zawsze ciekawa dlaczego ktoś,komu grozi tylko utrata stanowiska popełnia samobójstwo.
                          Gdyby nie gawiedź takie Fakt czy Super Ekspres dawno by zbankrutowały.

Hipoteza ,że wszyscy milczą (również ci od których cos tam zależało) dzisiaj startujący z różnych partii czy ugrupowań bo się boją wszechwładnej Dziedzic jest cokolwiek groteskowa.
                          • bellodinotte10 Re: hepik 30.10.14, 10:59
                            hepik, Tyś jest lepszy niż Mejer w tej propagandzie i tłumaczeniu społeczeństwu posunięć pani prezydent!
                          • lukrata Re: hepik 30.10.14, 11:50
                            Nie rozumiem, dlaczego mielibyśmy się bać Pani Prezydent Grażyny Dziedzic. Przecież mamy demokrację, wolność słowa i poglądów, nie wolno nikogo potępiać za to, że myśli inaczej i inaczej postrzega świat go otaczający. Nie wiem co na to słowo "wszechwładna" myśli Pani Prezydent , i co Pan ma na myśli tak mówiąc. Dla mnie jest tylko "JEDEN wszechwładny i wszechmogący", odnoszę się tutaj do religii, nie do ludzi. Człowiek jest tylko człowiekiem i może tylko innym pomagać lub ich krzywdzić, czyli dobro i zło. Nie wiem co Pan wybiera?
                            • hepik1 Re: hepik 30.10.14, 12:06
                              >ludzie czytają , interesują się tą sprawą, jednak zachowują milczenie, bo boją się mówić

Ktoś się wlamał na konto ?

• amarian2 [...] 30.10.14, 13:21
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • amarian2 [...] 30.10.14, 13:53
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • amarian2 biedny hepik 30.10.14, 21:43
                                2 razy usunął wpis a raz całkowicie skasował, pomimo, że był tam tylko link do wikipedii.
                                No cóż, tak zapatrzony w swoją panią, że zaczyna takie same sztuczki i łamanie prawa.
                                A było tam tylko a małym zwierzątku i nawet linku nie mogę wkleić bo znowu chłopak usunie:))))
                                • pipi43 Re: biedny hepik 30.10.14, 21:49
                                  amarian2 napisał:

A było tam tylko a małym zwierzątku i nawet linku nie mogę wkleić bo znowu chłopak usunie:))))

To zwierzątko to hiena cmentarna, obłudniku?
                                  • amarian2 Re: biedny hepik 30.10.14, 22:14
                                    aj, pipi, hepik cię usunie a tak nawisem nie znam takiego zwierzątka i nie taki dałem link obłudniku :))))
                                    • amarian2 temat wątku 31.10.14, 07:21
                                      Jak widzę, nawet sam radny który miał tyle do powiedzenia na sesji nie potrafi odpowiedzieć na takie proste pytania (nie mówiąc już o hepikowatych).
                                      TO może tylko jedno
                                      Czy Pani Grażyna Dziedzic wiedziała o operacjach na koncie depozytowym w styczniu 2012 roku?
                                      Mamy tylko dwie możliwości:
                                      1. Dziedzic nic nie wiedziała o operacjach na koncie depozytowym i działo się to za jej plecami. Tylko wtedy z postanowienia prokuratury wiemy, że tych operacji dokonywały osoby powołane przez nią na stanowiska i do dzisiaj będące wśród osób jej najbliższych. Dlaczego zatem nie zostały odwołane, ukarane i nie zostały skierowane sprawy przeciw nim do prokuratury?
                                      2. Dziedzic wiedziała o operacjach na koncie depozytowym. Wtedy mamy tylko ostatnie pytanie. Czemu miało służyć te Oświadczenie???
                                      • skalar2011 Re: temat wątku 31.10.14, 07:56
                                        widzę tylko jeden cel: pozbycie się widać niewygodnej dla siebie osoby i wstawienie swojej być może bardziej uległej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka