Dodaj do ulubionych

Co tu jest grane !!!!!!!!

09.11.14, 07:08
To chyba jakieś nieporozumienie, co tu ludzie za głupoty wypisują. Widać, że ktoś chce szkalować przed Wyborami dobre imię radnych. Ale oczywiście tylko partii PO. Ale do tego się już przyzwyczailiśmy, że opozycja zawsze będzie grała poniżej pasa, bo nic sami sobą nie umieją zaprezentować. Tymi wpisami powinien się zająć właściciel portalu. Bo to co się tu wypisuje za głupoty podlega już pod nękanie i szkalowanie dobrego imienia. cieszę się tylko, że normalni ludzie tych kłamstw i głupot nie czytają . Apel do właściciela portalu proszę sprawdzić osoby, które obelgami obrażają innych. wypisuję się z stąd bo mi wstyd, że w Rudzie Śląskiej mieszkają tacy źli ludzie. Pisząc takie rzeczy sami pokazujecie swój poziom inteligencji. Takie zachowania są poniżej godności.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 08:25
      A nie prościej,zamiast zawracać głowę właścicielowi portalu,po linii partyjnej uruchomić resorty siłowe?
      Nie wiem...ABW albo CBŚ?
      Już kiedyś to PO trenowała na jakimś internaucie.
      Przyjdą rano skują takiego fifika i mu sie odechce wypisywać głupoty po różnych forach czy fejsbukach.
    • aptykorz Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 08:36
      czegoś tu nie rozumiem , pipek39 pisze że się stąd wypisał a pisze dalej w innym poście , to jednak lubi to forum :-)
      zalatuje mi jakimś zamaskowanym radnym , coś tak znajomo zalatuje :-)
      • greenrs2 Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 08:54
        Widać kompromitacji nigdy dość! Wczoraj był obbbb40, dziś pipek39... Tym razem ze słownikiem ortograficznym.
        • jankolodziej Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 09:30
          "dobre imię radnych. Ale oczywiście tylko partii PO."
          Skąd pewność, że owo dobre imię posiadają?
          • strachprzedprzegrana Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 21:49
            wiadomoscirudzkie.pl/uploads/files/gazeta/wr44-2014.pdf str.11
            I wszystko na temat.
    • 1802ef Re: Co tu jest grane !!!!!!!! 09.11.14, 16:56
      kochaniutki,wypisać się z forum to mało,ty się wyprowadź z Rudy jak się czujesz lepszy od tych 140 tys. Rudzian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka