k-ers 23.06.15, 21:49 Proszę o pomoc w znalezieniu kancelarii adwokackiej lub osoby prawnej ,która ma doświadczenie w prowadzeniu spraw związanych z pozyskiwaniem odszkodowań w wyniku popełnionych błędów medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antydopalacz Re: Błąd medyczny-kancelaria 26.06.15, 19:11 Zamiast do pazernych kauzyperdów i innych miernot wyłudzających pieniądze spróbuj kontaktować się z organizacją p. Adama Sandauera, która nie jest na pasku pawulonów: www.sppnn.org.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
violetta31m Re: Błąd medyczny-kancelaria 15.07.15, 09:31 Ja po nieudanej operacji nosa korzystałam z pomocy kancelarii brykczyńscy z poznania. Mało jest dobrych adwokatów specjalizujących się w tym temacie, dlatego warto szukać kancelarii z całej Polski i nie ograniczać się do danego miasta,czy województwa. Mój adwokat udowodnił lekarzowi winę i dostałam odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwy2016 Re: Błąd medyczny-kancelaria 11.07.16, 10:18 Polecam zajrzeć na stronę www.odszkodowania-medyczne.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszkuznik Re: Błąd medyczny-kancelaria 11.09.16, 23:59 Polecam Adwokata Pawła Dłócioka z Zabrza. Prowadził moją sprawę, ma dużą wiedzę w tym zakresie. Pisał pracę magisterską z błędów medycznych no i doktorat, ale nie wiem już z czego. Podaję linka, tu są namiary www.dlociok.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina1514 Re: Błąd medyczny-kancelaria 05.03.19, 13:03 Polecam Pana Mariana wesołowskiego, tutaj jest link do jego strony: mwesolowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś