osi-ris 20.01.05, 13:24 Lista obecnosci!! Prosze o dzienne wpisy pusty watek wystarczy... Jest tu kto?? od dwóch dni niema zadnych postów... Hepik1 żyjesz?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: puk.. puk.. 20.01.05, 14:53 Osi-za głośno pukasz.Jeszcze ten,którego imienia strach wymieniać weźmie to do siebie,pomysli ,że do niego pukasz i wróci. Na razie niech sobie forum RŚl dychnie odrobinę.No i nie wiem jak ty te dwa dni liczysz ,bo przecież wczoraj prasówka z WR została zrobiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: puk.. puk.. 20.01.05, 15:10 ja jestem, ale raczej nie biore udzialu w dyskusjach. przy okazji wyjasnie jedna sprawe - na forum moze pisac kazdy, byle tylko nie lamal regulaminu i netykiety. naprawde nikogo z tego forum nie wyrzucamy, jedynie prosimy o zastosowanie sie do naszych prosb. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: puk.. puk.. 20.01.05, 17:46 pejsaty napisał: > naprawde nikogo z tego forum nie wyrzucamy, jedynie prosimy o > zastosowanie sie do naszych prosb. Nie musisz tego tłumaczyć, wiemy w czym rzecz ;) Wiem, trudno polemizować z ordynarną demagogią. Jedyny chyba plus w tej sprawie to wyniesione doświadczenie dla adninów, że są sprawy które ignorowaniem się same nie załatwią, a wręcz znacznie się pogorszą. Ale zanosi się na to, że to wcale nie koniec kłopotów forumowiczów i adminów z tym osobnikiem :( . Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: puk.. puk.. 20.01.05, 16:44 Jak indianin 2 x słońce było na horyzoncie Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: puk.. puk.. 22.01.05, 12:15 Jakoś smutno bez Notgelda? Bronek odezwij się bo mnie nie przeszkadzałeś! Przecież mamy taką piękną zimę nareszcie a bez dyskusji na forum ona jest jałowa! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: puk.. puk.. 22.01.05, 20:38 To może sie umówić jakoś z Notgeldem ,panie Osmenda ,i co wieczor podeśle panu mejlem z 20-30 fraszek.I wszyscy będą wtedy zadowoleni-a przecież o to chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: puk.. puk.. 22.01.05, 22:06 hepik1 napisał: > To może sie umówić jakoś z Notgeldem ,panie Osmenda ,i co wieczor podeśle panu > mejlem z 20-30 fraszek.I wszyscy będą wtedy zadowoleni-a przecież o to chodzi;) Jestem za. Pomysł z tą subskrypcją mailową jest niezły, hepik. Może będzie więcej chętnych. W końcu to żadna różnica czy się wysyła maile na jedną skrzynkę, czy na listę wysyłkową. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: puk.. puk.. 23.01.05, 06:03 Może by sie pokusić o zrobienie takiej listy? I ogłosić taka akcję na wzór "Czytamy dzieciom"?:)) Odpowiedz Link Zgłoś