Dodaj do ulubionych

Tobiszowski wystartuje????

06.10.06, 10:07
Czy wiadomo już, czy poseł Tobiszowski będzie startował na prezydenta naszego
miasta? Do kiedy znane muszą być nazwiska kandydatów? Ponoć do 19
października. Piszcie
Obserwuj wątek
    • miecio26 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 10:20
      Też slyszałem z bardzo pewnych źródeł, że startuje !
      • lernest Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 10:54
        Jest takie powiedzenie, że tam gdzie się dwóch bije to ....?
        • rudzianin44 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 11:12
          Narazie to pogłoski i plotki... Różne źródła przynoszą różne wieści... Czy jest
          ktoś, kto może wreszcie na 100 procent potwierdzić udział G.Tobiszowskiego w
          wyborach?
          • robot001 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 16:29
            Co cię tak interesuje Tobiszowski, czyżbyś startował na prezydenta?
            Przeglądając twoje teksty wydaje mi się, że masz na imię Andrzej.
            Czyżby sam wódz naczelny pisał na forum, albo tylko jego giermek.
          • noiree007 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 22:00
            Potwierdzam. Startuje.
            • toratora4 PIS zrobił popis 07.10.06, 17:38
              cóż nasz prezydent RP Lech Kaczyński twierdzi, że Ukraina graniczy bezpośrednio
              z Czechami, dzisiejszy ogólnopolski dziennik o tym donosi, no więc RĘCE MI
              OPADAŁY!!!. Nie wspomnę o tym, że przed wizytą rosyjskiego ministra przed
              ministerstwem powiewała flaga Czech a nie Rosji. Wstydzę się że kpią ze mnie
              jako Polaka na świecie, hm... e cisną mi się na usta wulgaryzmy ale jestem
              kulturalnym człowiekiem i nie zniżę się do poziomu ludzi którzy próbują rządzić
              moim krajem, mam nadzieję, że ludzie spod tego szyldu nie będą rządzili w mojej
              małej ojczyźnie.
              • robert_me Re: PIS zrobił popis 07.10.06, 17:48
                toratora4 napisała:

mam nadzieję, że ludzie spod tego szyldu nie będą rządzili w mojej
                >
                > małej ojczyźnie.

Emigruj.
                I nie mieszaj polityki kraju i politycznych zawirowań do zarządzania na szczeblu
                gminy, miasta.
                Tu mają zarządzać PROFESJONALIŚCI - a nie politycy i pozerzy zmieniający listy i
                partie. A właśnie takiego pozera mamy obecnie na stołku prezydenckim.
                • toratora4 Re: PIS zrobił popis 07.10.06, 17:58
                  robert_me napisał:

Emigruj.

nie muszę, wykształciłem się za MOJE PIENIĄDZE, mam dobrą pracę, i chcę
                  normalnie żyć, biada Polsce jeżeli ludzie z moim wykształceniem będą
                  wyjeżdżali "za chlebem".
                  • toratora4 Re: PIS zrobił popis 07.10.06, 18:21
                    ja musiałem kiedyś wyjechać, coraz częściej tu wracam z racji mojej pracy. Mam
                    nadzieję, że kiedyś nie powiem sobie - nie wracaj tam nie masz już po co.
          • profrk Re: Tobiszowski wystartuje???? 11.10.06, 22:00
            Tak na sto procent startuje choć bardzo nie chciał. W zasadzie to jego własne
            środowisko zmusiło go do przeciwwstawienia się panu Stani. Myślę że to bardzo
            dobrze. Zmiana to sól postępu i sens czegokolwiek. A w tym przypadku myślę że
            to konieczność.
    • ziuta65 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 15:29

to ladnie Pis traktuje swoich wyborcow, ze do tej pory niewiadomo kto bedzie
      startowal w wyborach. Ale taka arogancja i nieliczenie sie z pospolstwem to
      kunszt dzialan tej opcji.Wszustko robia potajemnie i bez udzialu
      spoleczenstwa.Glupie spoleczenstwo nie moze o niczym wiedziec tylko poslusznie
      zaglosowa,. ale tym razem to juz nie przejdzie, dosc oklamywania i
      perfidii.Tobiszowski wypisz wymaluj--Pis i spolka.
      Rudzianie nie daja sie nabrac na takiego prezydenta, juz pokazal co potrafi!!!
      • zoro333 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 16:16
        Nie jestem fanem pisu, ale ziutka jest chyba fanką obecnego ukochanego ojca
        miasta.
        Pisze coś o czy nie wie. Akurat w PiS przebiegało wszystko czysto i normalnei.
        Najpierw wyłoniono 4 kandydatów tj. Antoni Bubała, Grzegorz Tobiszewski,
        Andrzej Gut i Barbara Dworak. Później z tej czwórki po konsultacjach na
        spotkaniach wybrano kandydata na kandydata prezydenta miasta i został nim
        Antoni BUBAŁA.
        Natomiast jest prawdą, że trwa coś w rodzaju kuszenia Tobiszewskiego aby jednak
        się zgodził kandydować ale na razie to wszystko plotki.
        Ziutka się jednak ma czego obawiać. Wygląda na to, że będzie druga tura
        wyborów, i tu Stania przegrał pierwszą bitwę. Tobiszewski jeżeli wystartuje to
        może bardzo poważnie Stani zagrozić, szczególnie w drugiej turze.
      • noiree007 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 22:03
        ziuta65 napisała:

>
        >Wszustko robia potajemnie i bez udzialu
        > spoleczenstwa.Glupie spoleczenstwo nie moze o niczym wiedziec tylko poslusznie
        > zaglosowa,. ale tym razem to juz nie przejdzie, dosc oklamywania i
        > perfidii.....

Ziutko, guzik wiesz.
        Właśnie to społeczeństwo o którym tak pięknie piszesz ( a propos, czemu nazywasz
        je głupim???) namawia posła do startowania. I to dosyć jawnie, jak masz odwagę -
        zapytaj w jego biurze.
        Tak - będzie startować - bo faktycznie,masz zupełną rację, w tym mieście dośc
        już jest okłamywania i perfidii - jaką co krok prezentuje nam aktualnie panujący
        prezydent.
        • zoro333 Re: Tobiszowski wystartuje???? 06.10.06, 23:11
          Jeżeli Tobiszowski startuje na prezydenta miasta to może być niespodzianka.
          Stania będąc pewny wygranej zrobił, kilka złych ruchów m.in. doprowadzając do
          sytuacji kilku kandydatów na prezydenta. Start poza PO też nie jest najlepszym
          pomysłem, szczególnie jak mieszkańcy zobaczą lity kandydatów z której startuje
          Stania. Uciekinierzy z prawicy w połączeniu z komuną i resztkami demokratów.
          Mieszanka.
          Tobiszowski może być prezydentem.

• maniek061 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 14:45
      Więc jednak to prawda.Muszę przyznać że bardzo mnie to cieszy, czas skończyć ze
      starym schematem rządzących. Naszemu miastu potrzebny jest młody i energiczny
      człowiek, wcale nie przeszkadza mi to że jest posłem PiSU.Tobiszowski może
      uratować nasze miasto właśnie przed kontynuacją bezsensownych decyzji które
      doprowadzają do zapaści. A może właśnie teraz jest ten właściwy czas dla niego
      i dla nas wszyskich!Ze swojego doświadczenia wiem że warto stawiać na
      młodych.Warto coś zmienić w naszej Rudzie nie operając się tylko na tym z
      jakiej partii pochodzi kandydat ale co może zrobić.
      • zbszek45 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 15:49
        hohoho
        Tobiszowski startuje, to mom poważny problem.
        Stania nie robi nic konstruktywnego, a Tobiszowski to karierowicz.
        Boże ochroń naszo Ruda Przed nimi oboma.
        • dyzma007 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 16:06
          Możesz jeszcze głosować na Domżalskiego.
          • zbszek45 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 16:31
            Dzięki, ja myślołem raczej o tych gownych rozgrywaących, a ci pewnie sie
            spotkają w drugiej turze.
            Zagłosuja na tego, który bedzie mniej obrzucoł błotym drugiego.
            • rudzianin44 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 17:26
              Hahah. Rozśmieszyło mnie do łez stwierdzenie, że Tobiszowski jest młody - czas
              na młodych. No proszę Cię... Mówiąc o młodych, można mieć na myśli 28-30
              latków, ale nie takiego Tobika...
              Swoją drogą, Tobiszowski nie ma szans w starciu z obecnym prezydentem. Jakieś
              głosy niewątpliwie otrzyma, ale nie wystarczającą ilość, aby zostać
              prezydentem. Nie oszukujmy się. Ale jak chce - to niech zagra w tę grę. Życie
              to zweryfikuje
      • toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 17:28
        maniek061 napisał:

Naszemu miastu potrzebny jest młody i energiczny człowiek, wcale nie
        przeszkadza mi to że jest posłem PiSU.

jeżeli on jest młody to ja już nic nie powiem. Inaczej jeżeli on jest młody to
        ja mając lat 29 chyba jestem niemowlakiem hehe.

Tobiszowski może uratować nasze miasto właśnie przed kontynuacją bezsensownych
        decyzji które doprowadzają do zapaści. A może właśnie teraz jest ten właściwy
        czas dla niego i dla nas wszyskich!Ze swojego doświadczenia wiem że warto
        stawiać na młodych.

Facet z twojego biadolenia wnioskuję, że masz 99 lat i ledwo zipiesz.

• robert_me Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 17:42
          W wieku 29 lat powinienieś mieć już troszkę oleju w głowie? I doświadczenia też....
          Ja mam ponad 50 lat i czuję się na tyle młodo by takich jak Ty nazywać smarkami;)))
          I z perspektywy moich lat - wolę prezydenta w wieku Tobiszowskiego - Stania
          mógłby już odpocząć , zamiast topić miasto w kolejnych kredytach i nierealnych
          inwestycjach.
          • toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 17:55
            robert_me napisał:

> W wieku 29 lat powinienieś mieć już troszkę oleju w głowie? I doświadczenia
            też

masz rację mam i jedno i drugie, które zdobyłem w przeciwieństwie do ciebie po
            roko 1990,

> Ja mam ponad 50 lat i czuję się na tyle młodo...

mówiąc to w oczach takiego "smarka" jak ja robisz z siebie pośmiewisko.

• maniek061 Re: Tobiszowski wystartuje???? 07.10.06, 18:26
          toratora4 napisała:

>
          > jeżeli on jest młody to ja już nic nie powiem. Inaczej jeżeli on jest młody to
          > ja mając lat 29 chyba jestem niemowlakiem hehe.
          >
          >

> Facet z twojego biadolenia wnioskuję, że masz 99 lat i ledwo zipiesz.
          Masz 29 lat i jesteś bardzo zarozumiały, a może to Ty powinieneś startować na stanowisko prezydenta, zaś co do starości to mój drogi naucz się dyplomacji przeżyj troche nabież doświadczenia i zawsze myśl o innych bo inaczej skruszysz się i nie dotrważ tej starości. Pozadrowienia dla niemowlaka, sprawdź pieluszkę może przecieka! he,he
          • zoro333 Tobiszowski prezydentem 07.10.06, 21:32
            grupa klakierów Stani może się wściekać. Prawda jest inna. Tobiszowski jest
            poważnym kandydatem na prezydenta i w drugiej turze może stać się wszystko. To,
            że bedzie druga tura jest winną Stani, bo czuł się pewnie i lekceważył Bubałę.
            Teraz spać spokojnie nie może. W ostatnich miesiącach pokazał taką pychę, że to
            może go zgubić. Traci poparcie w różnych środowiskach. Jeżeli biznes uzna, że
            jest szansa na pozbycie się aktualnego prezydenta to poprze Tobika. I żegnaj
            gienia.

• ziuta65 Re: Tobiszowski prezydentem 08.10.06, 10:40
              To wam sie w tych glowkach przewraca.Jeszcze raz przypominam , ze Tobiszowski
              juz byl i co pokazal?Startowal juz wraz ze Stania i jakos spolecznosc rudzka go
              nie wybrala, pomimo, ze ma jak to piszecie zlota rozdzke na
              oddluzenie.Karierowicz z pisu tak go nalezy okreslic! Widocznie wam tym
              wszystkim poplecznikom Pisu malo sensacji popisu u gory i pragniecie przeniesc
              ten cyrk na niziny do samorzadu. Oby nie, w Rudzie panuje spokoj i miasto jest
              dobrze zarzadzane.To wlasnie wy poplecznicy Tobiszowskiego sie wsciekacie na
              Stanie, bo daleko wam do rozwagi, spokoju.Faktem jest, ze pycha to juz Was caly
              ten Pis zgubila, a o lekcewazeniu waszeym glownym grzechu nawet nie ma co sie
              rozwodzic, o tym wiemy i to widac.Zgadza sie, ze Bubala lekcewazy Stanie.Ale wy
              potraficie odwracac kota ogonem to wasza specjalnosc.Zapewniam was , ze Stania
              z Tobiszowskim moglby wygrac nawet 3 ture, spokojna glowa.Nam szumowiny w
              miescie nie potrzeba!!!
              • assasini Re: Tobiszowski prezydentem 08.10.06, 19:03
                Ziuta - coś narozrabiał, że tak się boisz powrotu Tobiszowskiego????
                ....portkami trzęsiesz aż słychać:))))
                Nawet klakę Stani trzeba robić umiejętnie - a Tobie to nie wychodzi;))) Za mało
                szkoleń w UM? czy za malo Ci zapłacili? Kapiesz jadem a nie argumentami!
                • ziuta65 Re: Tobiszowski prezydentem 08.10.06, 21:15
                  Jadem to ty kapiesz i tobie podobni.Portkami tez nikt nie trzesie, bo niema
                  powodu.Przede wszystkim Stania nie potrzebuje klakierow, bo sam swoja praca i
                  zaangazowaniem jest wystarczajacym dowodem, ze jest na wlasciwym
                  miejscu.Klakierow zawsze miewal i bedzie mial nadal Tobiszowski, niektorzy z
                  nich do dzisiaj pracuja w urzedzie.
    • karlus3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 13:10
      Ziuta, święta racja. Nie chcemy Tobiszowskiego w mieście... I nie ważne czy
      startuje po szydlem PISu czy z PRO... Wszyscy wiemy, że to zafajdany pis-
      owiec.Nie chcemy cyrku w naszym mieście. Nie chcemy zmian w naszym mieście -
      tak jak jest teraz, jest dobrze. Stania wygra...
      • maniek061 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 13:54
        Przykro mi to stwierdzić ale mylicie się!Wygląda na to że ma całkiem spore poparcie, jeśli jednak myślicie że Wasze stołki są zagrożone to radzę Wam droga Ziuto i karlusie pomyśleć o zmianie opcji to może się utrzymacie, albo posłuchać naszych mieszkańców niech Wam powiedzą jak to jest teraz dobrze a może przejdziecie się do UP i posłuchacie bezrobotnych? Gwarantuję że szybko zmienicie zdanie, z każdym dniem szanse obecnego prezydenta maleją a cyrk i karuzela to już jest i tak bardzo chcecie żeby trwał dalej?!
      • assasini Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 19:01
        Stania wygra.... ale na flecie;))))
        Nie ma szans z Tobiszowskim, za bardzo kozakował!
        • ziuta65 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 21:18
          To sa te twoje argumenty??Jestes facet zalosny i nie bredz.
      • antony_b Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 20:53
        karlus3 napisała:
        Nie chcemy Tobiszowskiego w mieście...
        Nie chcemy cyrku w naszym mieście. Nie chcemy zmian w naszym mieście -
        > tak jak jest teraz, jest dobrze. ...

A kogo Ty reprezentujesz, że tak w liczbie mnogiej? co za MY? Jest was więcej?
        To napiszcie co konkretnie wam się nie podoba! Bo takie "nie bo nie" to w nawet
        w przedszkolu nie przejdzie!
    • rudy107 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 19:26
      ależ to brzmi "teraz jest dobrze". nie musicie okreslać bliżekj swoich miejsc,
      wiemy, gdzie siedzicie. szkoda jednak, że zabierając głos na forum nie
      wyściubicie nosków odrobine poza miejski folwark. Np do opinii klientów PUP.
      Albo tych, którzy zbierają węgiel i słyszą, że zięć prezydenta ma dwie posady i
      jeszcze miejsca w radach nadzorczych. Fajnie, dobrze jest...
      • karlus3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 20:17
        A co, do cholery Tobiszowski zmieni? Myślicie, że to jakiś cudotwórca i że
        kolejki w PUP się zmniejszą, gónicy przestaną narzekać i węgiel przestanie
        padać łupem złodziei???? Ludzie.
        Zarzucacie Stani, że nic nie robi. A Tobiszowski ma być lekiem na całe zło. Po
        prostu żenada!
        • assasini Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 20:32
          Stani nie zarzuca się bezczynnosci, co ty wypisujesz za głupoty!!!
          Jemu zarzuca się niereacjonalne, niepotrzebne decyzje, pokazowe inwestycje,
          które nas kosztują grube miliony i kompletny brak zainteresowania właśnie
          sprawami bezrobotnych i tych, których los zmusza do kontaktu np z MOPSEM.
          Przez kilka lat wsławił się szastaniem pieniędzy - wyjazdy do Atlanty z których
          g... wyszło, wycieczki do Budapesztu, obsadzanie stanowisk bez konkursu, z
          szuflady - kumplami, znajomymi.
          Tobiszowski nie jest lekiem na całe zło - ale skoro przez niemal dwie kadencje
          Stania pokazał że jedno co mu wychodzi to robienie ludzi w balona - to czas z
          tym skończyć! Bo to jest właśnie żenada - że ktoś taki jak urzędujący prezydent
          nie widzi tego że miasto popada w coraz większą biedę, że kolejki do PUP się
          zwiększają! I ten ktoś potrafi jeszcze domagać się kolejnej kadencji dla siebie,
          gdy czas jaki mu daliśmy przewalił na wyjazdy zagraniczne, szumne otwarcia rond
          i dróg! Co z tego że kiedyś tam będzie Oti, co z tego że mamy nowe chodniki -
          skoro chodzi po nich coraz więcej bezrobotnych!
          • zoro333 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 21:29
            .Brawo assasini!!!
            Kilka osób wyskoczyło na forum z urzędu i sieją ferment. Stani można bardzo
            dużo zarzucić. Największą wadą to całkowite lekceważenie innych. On ma pomysła
            jak Ferdek Kiepski i urząd już ten pomysł realizuje nie patrząc na koszty. Tak
            samo mianuje ludzi na stanowiska i zmienia ich jak rękawiczki. Wszystkie te
            spółki źle stoją finansowo.
            Ale urzędniczka Ziuta przerosła wszystkich, chamstwo jak u chłopa, słownictwo
            górnika a raczej sztygara z BHP. Broni Stanię, czyżby to sam tata ukryty jako
            Ziuta?
            • rudzianin44 Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 22:45
              Sam tata? On by się w życiu nie bawił w takie pierdoły, zbyt inteligentny jest
              na to, żeby włazić w to bagno, jakie jest na tym forum. Po co miałby czytać
              takie inwektywy, które ciskacie w niego? Żeby sobie humor psuć? Woli nie czytać
              krytyki, która w żadnym stopniu nie jest obiektywna i konstruktywna. Same
              brednie sfrustrowanych osób tylko marzących o tym, żeby zająć miejsce na jakimś
              stołku, co do tej pory przy obecnej władzy im się nie udało.
              My se tu możemy nasze trele morele pisać, ale żadnego człowieka na poziomie tu
              znaleźć nie można. Same urzędasy, kiepscy radni ukrywający sie pod pseudonimami
              i inni, jak ja, całkowicie niezwiązani z UM, ale z daleka obserwujący
              polityczną sytuację w mieście.
              • antony_b Re: Tobiszowski wystartuje???? 08.10.06, 22:50
                No tak... ą tu rzaczywiście tacy jak Ty...ci niezwiązani z UM ale za to
                broniący Stani jakby im za to kiepsko płacono - bo niezbyt przekonywująco i bez
                żadnych logicznych i konkretnych argumentów.
    • arosa3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 11:47
      Z jakim przedsięwzięciem należy w Rudzie Śląskiej identyfikować pana
      Tobiszowskiego?
      • karlus3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 13:21
        arosa3 napisał:

> Z jakim przedsięwzięciem należy w Rudzie Śląskiej identyfikować pana
        > Tobiszowskiego?

:-) Dokładnie. Dobre pytanie... Co on zrobił, z czym można byłoby go łączyć?
        Czym się wsławił? ZORGANIZOWAŁ JEDYNIE KILKA FESTYNÓW POD SZYLDEM PRO, ROZDAWAŁ
        DARMOWE KRUPNIOKI (CO PAN OSMENDA TAK POTĘPIA). Nic innego pożytecznego nie
        zrobił (jeśli w ogóle takie festyny można nazwać pożytecznymi).
      • antony_b Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 17:02
        Z Plazą... można krytykować - ale wielu mieszkańcoim Plaza po prostu odpowiada.
        Z DTŚką - to jego przedsięwzięcie.
        A potem komus zachciało się władzy -i kadencja Tobiszowskiego została przerwana.
        • toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 18:30
          antony_b napisał:

> Z Plazą... można krytykować - ale wielu mieszkańcoim Plaza po prostu
          odpowiada.

no super osiągnięcie, szczególnie dla przedsiębiorców podwykonawców, którzy ją
          budowali. Gro z nich dorobiło się ....długów.

> Z DTŚką - to jego przedsięwzięcie.

czyli co sam ją wybudował?.

• toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 18:32
          aaa tak mnie oświeciło, chciałem zapytać pana antony_b czy pan to pan Antoni
          Bubała?. Dziwny zbieg okoliczności.
          • antony_b Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 18:41
            Nie, zbieżnośc inicjałów. Skąd takie podejrzenia? teoria spisku? To pasuje do
            paru w tym mieście...
            • toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 19:11
              antony_b napisał:

> Nie, zbieżnośc inicjałów. Skąd takie podejrzenia? teoria spisku? To pasuje do
              > paru w tym mieście...

hehe jak to skąd przecież to łatwo zauważyć, antony-antoni, b-np.bubała. Teoria
              spisku?, hehe jakiego spisku?, to pasuje do paru w tym mieście?, a np. do
              kogo?, ciekaw jestem, może kogoś będę znał z nazwiska. Twardzielu odpowiedz na
              moje pytania ciekaw jestem. Jeżeli nie odpowiesz uznam, że jesteś klakierem i
              tchórzem.
              • karlus3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 19:30
                Heh, no przecież to od samego początku oczywiste, że pod tym "tajemniczym"
                (haha) pseudonimem kryje się Bubała. Tylko tak jakoś "z-amerykanizował się" -
                Antony, a może raczej trzeba było się nazwać Anthony, panie radny :-)
                A tak swoją drogą, to ponoć pan Antoni Bubała dostał po paluszkach i jest
                obrażony na kolegów z PIS-u. Wystawiony został do wiatru, LEKKO MÓWIĄC. Miał
                być oficjalnym, JEDYNYM kandydatem PISu na prezydenta, a tu nagle został
                wykolegowany przez swego partyjnego ziomala - Tobika. Teraz PISowcy wystawiają
                do boju Grześka, o Anthonym zapominając???
                Olali pana? Oj, nieładnie, nieładnie. Tylko dlaczego to było do przewidzenia?
                SYF w PIS-IE PANUJE I TYLE. JEDEN WIELKI SYF.
                • stefan_st Re: Tobiszowski wystartuje???? 10.10.06, 07:51
                  karlus3 napisała:

> A tak swoją drogą, to ponoć pan Antoni Bubała dostał po paluszkach i jest
                  > obrażony na kolegów z PIS-u. Wystawiony został do wiatru, LEKKO MÓWIĄC. Miał
                  > być oficjalnym, JEDYNYM kandydatem PISu na prezydenta, a tu nagle został
                  > wykolegowany przez swego partyjnego ziomala - Tobika. Teraz PISowcy
                  wystawiają
                  > do boju Grześka, o Anthonym zapominając???
                  > Olali pana? Oj, nieładnie, nieładnie. Tylko dlaczego to było do przewidzenia?
                  > SYF w PIS-IE PANUJE I TYLE. JEDEN WIELKI SYF.

Wiesz co? jesteś nieprzyjemna i niemiła. Skąd tyle jadu? to po pierwsze.
                  po drugie nie wiem skąd takie przekonanie, że ktoś kogoś wystawił do wiatru...
                  Może wszystko było zaplanowane i taki scenariusz został dużo wcześniej ustalony.
                  Czy to syf? tego też nie wiem. Staram się nie stosować tego typu argumentów bo
                  to argumenty puste i nieczego nie wnoszące. Rzucasz hasła bez pokrycia. Powiedz
                  lepiej kto będzie twoim kandydatem na prezydenta bo tego się nie dowiedziałem.
                  Ja rozważam teraz kandydaturę Osmendy o którym już pisałem i zadałem mu trochę
                  trudnych pytań na które otrzymałem odpowiedź która mnie nie przekonuje ale nie
                  jest syfiatą. To że interesuje mnie Osmenda nie wpływa na określenie innych
                  syfami. Tyle na temat syfu.
                  Pozdrawiam
                  Stefan_St.
              • antony_b Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 19:46
                Klonujecie się chłopcy.... toratora, karlus i pewnie kochana ziutka?
                Miłej zabawy....i powodzenia.
                Do tak niskich poziomów się nie zniżam.
                • karlus3 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 19:57
                  No pewnie :) Nie zniżaj się :) Najlepiej tak odpowiedzieć i uniknąć
                  komentarza...
                  Może powie nam pan (a raczej napisze) jak to jest z tymi kandydaturami z PISu?
                  Od długiego czas to pan był wystawiony jako kandydat na prezydencki fotel, aż
                  tu nagle zmiana opcji... Jednak pan "lek na całe zło" Tobiszowski.
                  Czy nie czuje się Pan wyrolowany i poniżony? A może jest Pan przyzwyczajony do
                  takich fermentów w waszej partii???
                  Słuchamy....
                • toratora4 Re: Tobiszowski wystartuje???? 09.10.06, 21:19
                  antony_b napisał:

> Klonujecie się chłopcy.... toratora, karlus i pewnie kochana ziutka?

w tej chwili jestem 1059 km od Rudy Śląskiej, tora to imię mojego psa
                  ukochanego zresztą który ma obecnie 4 lata, karlusem nie miałem okazji zostać
                  bo zbyt młodo opuściłem moją małą ojczyznę, z ziutką też jakoś mi nie po drodze
                  wiec to chyba spisek? hehe, troche powagi mości antony,
        • w36 Re: Tobiszowski wystartuje???? 10.10.06, 02:56
          antony_b napisał:

> Z Plazą... można krytykować

Plaza to przecież całkowicie prywatne przedsięwzięcie. Chyba że masz inne
          wiadomości w tej materii to koniecznie daj znać.
          Ale tak z drugiej strony dość ciekawe, jak chodzi o dobrze znaną sprawę
          przymusowego dotowania jej przez podwykonawców aż do plajty co niektórych. Nie
          wiem na ile okazała się istotna w tej całej sprawie chrześcijańska ekonomia
          Tobiszowskiego i chyba się nie dowiem :(
          Czy czeka nas może powtórka?
    • broneknotgeld Re: Tobiszowski wystartuje???? 11.10.06, 23:29
      Niy chce już być posłym tako?
      Ze cygaństwym durś jednako?
      Z Sejmu pitnie jako szczur?
      Mo tyn "szif" za wiela dziur?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka