alicja746 10.10.06, 09:53 nareszcie, młody, wykształcony ambitny człowiek, któremu zależy na losach miasta wystartuje w wyborach, super, w 100 procentach poprę pozycje nr 5 Prawa i Sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro333 Re: tomasz kabała na radnego 10.10.06, 10:11 A skąd wiesz na której jest pozycji:) Może najbliższa przyjaciółka lub szefowa sztabu wyborczego tomasza:) A tak poważnie znając listę pisu na Nowym Bytomiu ma szansę jak 1:1000, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zbszek45 Re: tomasz kabała na radnego 10.10.06, 10:26 PIeronie Tomek jest bardzo aktywny, to mu idzie na PLUS. Nie wiem jakie łon mo szanse, z ty swoji listy, ale sie chłopok staro. Jo wom powiem szczerze mnie ten PIS ani ziombi, ani parzy, sympatykiem żech nie ma. Patrza na wybory łobiektywnie, czekom na propozycje na kogo głosować, narazie yno ten Młody mnie prosi o głos, nie licząc inkszych związków zawodowych co łażą po chałpach i nagabują na starych "Związkowców". Głosowanie na niego to żadne ryzyko, już momy tak "wybitnych" tych naszych radnych, że już specjalnie gorzyj być nie może. Już mom po leku dość tych starych solidaruchów, komuchów i inkszych artystwó z minionego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: tomasz kabała na radnego 10.10.06, 20:43 pieronie może być gorzej. Żółtodziub bydzie kierowany przez Stanię tak, że długu bydymy mieli więcej niż ludzi w mieście, drogi dziurawe a szpital zamknięty. Moga ci jeszcze inne gorsze rzeczy wypisać ale po co . ciesz sie że mosz tak bo przy kabale i tego nie bydzie KAPUJESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: tomasz kabała na radnego 11.10.06, 23:41 Szwogu mało cosik było Czy istnego przegoniyło? Odpowiedz Link Zgłoś