jozefosmenda 17.08.07, 17:27 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4395187.html ale czy tylko ten pan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: Też tak myślę..... 17.08.07, 22:38 pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Szmajdzi%C5%84ski no tak stara garda nie Jozek.Macie dobrego desantowca w PO i to nie jednego.Jak to zawsze mowiles ?"Czerwony byl swinia jest swinia i urze jak swinia".Kto to mowil Pilsudzki czy ty?Juz mi to wylecialo z pamieci!Kaczmarek tez stary desantowiec jak sie okazalo.Pantofelki i komunisci jakos zawsze przezyja jak zwykle jednokomorkowce. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest A ja myslę inaczej..... 17.08.07, 23:30 widze,że ci szczęka opadła Grzegorzu jak twojego Szmajdziński nazwał po imieniu? Jak to tu na forum czytałem: lewy człowiek prawicy? Skoro już nie pamiętasz co ci Józek Osmenda napisał na temat takich jak ty to znaczy,że nadajesz się albo do kasacji albo do leczenia. Na twoim miejscu wybrałbym to pierwsze tak jak jeden facio w bodajże Szczecinie.Wyskoczył przez okno z 10-go piętra w samych slipach ale najpierw uwiązał się do kaloryfera stalową linką. I zawisł rozwiązując tym samym wszystkie problemy. Odwagi zatem,odwagi i pamiętaj by założyć czyste slipy! Gorzej z parterem ale gdyby tak było to możesz spróbować na główkę!. To ja gorol ci to mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: A ja myslę inaczej..... 19.08.07, 00:02 No jak myslisz inaczej niz Jozek to juz jest dobrze. Skoro już nie pamiętasz co ci Józek Osmenda napisał na temat takich > jak ty to znaczy,że nadajesz się albo do kasacji albo do leczenia Moze mi napiszesz co Jozek napisal o mnie- poprostu zapomnialem. A moze tez napiszesz co myslisz o szakieciorzach?Lub inaczej fankach ze obracaja sie tam skad wiatr wieje. Tak k lernest mysle tylko jak pamiec ludzka jast krotka.Juz zapomnielismy rzady tej czerwonej choloty i puste regaly w sklepach, juz zapomnielismy strach przed milicjantem,juz zapomnielismy zamkniete granice itd itd.Oj jak "CUDOWNIE BYLO W PRL"! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: A ja myslę inaczej..... 20.08.07, 21:39 Tak w przerwie między urlopowej tutaj zaglądam i wywody Gregora mnie wcale nie dziwią. To jest tak samo jak z hasłem Leppera:"Balcerowicz musi odejść". Tylko,że on sam już teraz też odszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: A ja myslę inaczej..... 20.08.07, 22:09 E belfer! Co znowu gledzisz? Ty se lepiej przygotuj kibelek wazeliny aby ten zabieg wlazenia do d....odbyl sie dla twoich szefow bezbolesnie bo wybory chnet a ty sam mosz ino poru gorolikow co jeszcze na SLASKu na konika niy zarobili abo sie im kariera polityczno sni. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: A ja myslę inaczej..... 27.08.07, 11:48 Nie wiem czy ględzę. A jako belfer mam niewątpliwie jakieś sukcesy skoro i "te goroliki" i "ci miejscowi" na mnie głosują. Niektórzy to myslą i mówią nawet tak jak ja i to cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś