zoro333 28.12.07, 12:36 Na złość pisuarom i wszelkiej maści rydzykom zapraszam na stronę reklamowaną przez australijską polonię: muzeumdobranocek.pl/ łza się w oku kręci. Nie zepsuj tego tematu Gregor!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: PRL Dobranocka 28.12.07, 23:30 Moj starszy synek wychowal sie na"Bolku i Lolku" i ilekroc filmy te pokazuja sie na szklanym ekranie to ten mlodszy wola tego starszego do obejrzenia.Obydwaj sa juz po studiach a jednak.....! Ale chyba znasz tez troche tragiczna historie autorow tego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Dobranocka w RP..... 30.12.07, 22:30 ...przynajmniej na gorąco!I to za darmo: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4799403.html Po cholerę tam wleźli? Straż oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Dobranocka w RP..... 30.12.07, 22:49 Zeby ratowac ludzi ! A tu jest dyskusja o dobranocce w PRL-to tak na marginesie jak znow po pijaku siedzisz przed komputerem.I nie psuj watku twojego slugi Zoroka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 A miało być tak pięknie 31.12.07, 10:58 Gregor kto jest czyim sługą to nie wiadomo. Ja ci nie wchodzę na odcisk i stale nie piszę, że tak normalnie to jesteś lizydupą prezydenta. Pytanie: czy ci za to płaci /bo byś był prostytutką/ czy tylko tak dla przyjemności /wtedy zboko jesteś/. I tak źle i tak niedobrze. No chyba, że ci ta pozycja odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: A miało być tak pięknie 31.12.07, 18:12 A dlaczego mialbym lizac dupe prezydenta?!On tych bredni w gazecie michnikowskiej nie czyta,ale ty wchodzisz bardzo gleboko w tylek pana Jozka.Konkretny zoro i konkretny pan Jozek. Czy mnie prezydent placi?!A z czego?To co mu miasto daje to u mnie sprzataczka zarabia-wierz mi.Zaleznosci miedzy nami nie ma tylko mam oczy widze jak ta Ruda Slaska dawniej wygladala a jak teraz.Za takich vickow jak Osmenda czy Krawczyk juz nie spomne Swierczka to byla tylko zbieranina ruin.Czy ty mozesz sobie tylko wyobrazic ilu chcialo zrobic skansen z Ficynusu?Wszyscy mieli wielkie plany,ale ktos to zrobil.I znow wracam do osiedla na Bykowinie-przed 10latmi kurz i szarosc a teraz?!Teraz te wielkie vicki z przeszlosci chca komus klody pod nogi rzucac?!Mamy dosc rzadow tej czerwonej choloty przez 40lat. A jezeli wiesz ze moj stary E-Mail jest nieaktualny to dlaczego wprowadzasz swietobliwych komuchow w blad?!potem powiedza ze mam strach im odpisac lub ze jestem chamem i nie odpisuje. Jak bedziesz mial duzo czasu to poserfuj na FS ale nie pisz tu glupot.OK?! Odpowiedz Link Zgłoś