jozefosmenda 05.03.08, 10:49 ...w życiu! Napracujesz się jak sto diabłów a tutaj taka niewdzięczność: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4990873.html A swoja drogą tak myślę jaką to opcję polityczną reprezentują państwo K.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: i tak bywa....! 05.03.08, 22:26 No wlasnie i chyba nie zapomniales o swoich towarzyszach? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: i tak bywa....! 06.03.08, 11:55 Ależ Grzesiu oczywiście,że nie! Jakże bym mógł CIEBIE akurat zapomnieć - towarzysza z lat dziecięcych i młodzieżowych? Nadętego i przemądrzałego bufona,który na wszystkim się zna. Takich towarzyszy a w dodatku ministrantów to się nie zapomina! Zostają na wieczność w pamięci. Do przysłowiowej grobowej deski! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Ja moze bylem bufonem a ty jestes bufonem! 06.03.08, 20:47 Jakże bym mógł CIEBIE akurat zapomnieć - towarzysza z lat dziecięcych i młodzie > żowych? Jak Kabusowi /i to przed SOLIDARNOSCIA/ powiedzialem zem nie jest jego towarzyszem tak samo zwracam sie do "publiczniaka" nie bylem i nie jestem ani twoim podwladnym, ani twoim towarzyszem ani nizszym od ciebie wyksztalceniem! A wiec swoje TOWARZYSTWO szukaj sobie na rowni twojemu intelektowi ja jako portier troche odskoczylem od twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: i tak bywa....! ze ludzie zajmuja sie starymi 06.03.08, 20:54 pie..mi! Chyba widziales program na TVP1 Wildsteina o twoich obroncach z czasow PRL i terazniejszych.To sa tez stare pierdoly?! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: i tak bywa... 06.03.08, 22:07 No Grzesiu wiesz aby co ty mówisz? Słowo towarzysz ci się nie podoba? Przecież już Jezus Chrystus mówił do "swoich" towarzyszy! A słowa piosenki:"Pojedziemy na łów,na łów towarzyszu mój" są jeszcze z przed komuny. A ty tutaj tak się niepotrzebnie rzucasz. A faktycznie oglądałem ten program pod egidą "listonosza" Wildsteina no i niestety jestem rozczarowany bo o tobie ani słowa nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Jozek tys jest richtig srobniety! 06.03.08, 23:14 Słowo towarzysz ci się nie podoba? Przecież już Jezus Chrystus mówił do "swoich > " towarzyszy! A słowa piosenki:"Pojedziemy na łów,na łów towarzyszu mój" są je > szcze z przed komuny. No wlasnie :Pojecie masz ze glupota ci towarzyszy. Przejdz sie jutro po Wirku zeby ci jakas fucha nie uciekla przed nosem. A faktycznie oglądałem ten program pod egidą "listonosza" Wildsteina no i niest > ety jestem rozczarowany bo o tobie ani słowa nie było! No widzisz taka jest telewizja publiczna jak "publiczni" sa ludzie ktorzy ja tworza. Jest stara komunistyczna metoda/zreszta na zachodzie powielana takze w phenix/ ze najciekawsze programy leca pozna noca , a potem sie mowi"mysmy to przeciez pokazywali" Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda ..... richtig srobniety normalnie! 07.03.08, 00:54 nie wiem co masz na myśli pisząc,ze może mi na Wirku jakaś "fucha" uciec przed nosem? Przeca wszystkie "fuchy" są już połapane i są wyłącznie w gestii twoich "towarzyszy". Niektórzy to na KUL-u nawet studia pokończyli na takich samych zasadach jak wysunięci robotnicy za komuny.I też nie za swoje pieniądze. Nawet Polska dalej nie jest suwerenna tylko uzależniona. Czyli nic się nie zmieniło - jak było tak jest ale fajnie jest! I po coś ty boroku pojechoł, no po co? Tak by my sie łoba na piwo poszli do Białdygi albo jeszcze lepiej do Plazzy bo tam jest droższe to tyż i lepi smakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: ..... richtig srobniety normalnie! 07.03.08, 21:13 nie wiem co masz na myśli pisząc,ze może mi na Wirku jakaś "fucha" uciec przed nosem? Przeca wszystkie "fuchy" są już połapane No wlasnie ty ze Henkiem macie na wszystko oko!No przepraszam poza funkcjami ktore profitu nie przynosza. Niektórzy to na KUL-u nawet studia pokończyli na takich samych zasadach > jak wysunięci robotnicy za komuny.I też nie za swoje pieniądze. Nawet Polska da > lej nie jest suwerenna tylko uzależniona. > Czyli nic się nie zmieniło - jak było tak jest ale fajnie jest! No dobra o "skroconych zyciorysach" wickow tez bym mogl cos dodac ale cale szczescie ze w Polsce nauka jest za darmo/moze nie calkiem ale w porownaniu do krajow zachodnich.../ I po coś ty boroku pojechoł, no po co? Powiem ci w sekrecie ale niy godej to dalej:bo zawsze podobala mi sie robota w bindrze za portiera.A wtych czasach to ino czerwona banda lotala w bindrach czerwonych a ta barwa nie pasowala do mojej urody.Teraz zadowolony lopatologu?! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: ..... richtig srobniety normalnie! 08.03.08, 11:56 Widzisz Gregor za to ta TWOJA banda przerosła ta poprzednio,czerwono banda jak piszesz.I to z nadwyżką!Na każdym kroku i w każdej sferze naszego życia.Zawsze zresztą mieli talent do draństwa tylko wtedy nie umieli się wykazać z powodu braku laku! A swoją drogą uważam,że kierowca autobusu czy portier ale w bindrze(obojętnie jakiego koloru)zawsze wygląda bardziej przyzwoicie! Jak przyjedziesz to się zgłoś, zapraszam cię na piwo.Możesz być bez bindra! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Coooooooooo?! 09.03.08, 00:29 Widzisz Gregor za to ta TWOJA banda przerosła ta poprzednio,czerwono banda jak > piszesz.I to z nadwyżką!Na każdym kroku i w każdej sferze naszego życia.Zawsze > zresztą mieli talent do draństwa tylko wtedy nie umieli się wykazać z powodu br > aku laku! Czy tak naukowo piszesz o palkach twojego"aktywu robotniczego"? A swoją drogą uważam,że kierowca autobusu czy portier ale w bindrze (obojętnie j > akiego koloru)zawsze wygląda bardziej przyzwoicie! > Jak przyjedziesz to się zgłoś, zapraszam cię na piwo.Możesz być bez bindra! Z zaproszenia oczywiscie nie skorzystam bo raz ze piwa nie pije a po drugie wystarczy ze gledzisz tu od rzeczy na forum to jeszcze twojego gledzenia nie musze sluchac w karczmie.Zapros sobie zoroka do knajpy to przynajmniej poziom bedziesz mial odpowiedni a on ci bedzie tylko przytakiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris a może jakiś komentarz?! 11.03.08, 11:41 "zorganizowana grupa przestępcza" jak w PRL?! bo sie nie znam.. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5009980.html Grześ co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Ozarty 11.03.08, 21:03 Nie wiem co o Piotrowskim myslec?Znam jednak jednego mecenasy ktory bronil wszystkich"pokrzywdzonych"/i procesy wygrywal/ od terrorystow RAF po straznikow granicy NRD -NRF po nazistow z Lipska.Obecnie jako 80 letni opa staje przed sadem za oszustwa podatkowe.Moze Puiotrowski tez chce zostac gwiazda polskiej palestry?! No ale wracajac do band komunistycznych to moze przeczytasz tu o mordach politycznych! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5012538.html A mordercy sa dalej na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Ozarty 11.03.08, 21:12 Przepraszam za palcowki/bledy przy piasaniu/ Ale tez ciekawi mnie jedna sprawa ze na 40letnich obchodach marca 68 zabraklo Michnika.Czy to za pozniejsza aranzacje z generalami? niniwa2.cba.pl/wywiad.html niniwa2.cba.pl/wywiad.html niniwa2.cba.pl/kiszczak_bez_wybielacza.htm Moze jak chcesz koniecznie pisac o wielkiej polityce obecnej cos dodasz do tego Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 00:17 Dobrze Gregor,że są tacy jak ty tam gdzieś na obczyźnie i czytają te bzdety emocjonując się zarazem.Mogę cię zapewnić,że U NAS zainteresowanie tego typu wywiadami czy innymi tego typu pierdołami jest marniutkie!Inaczej mówiąc CIENKIE! Nakłady czasopism i dzienników spadają drastycznie np.GW spadło o 14 %! Zwyczajnie chyba wg zasady ,że co za dużo to ani świnia nie zeżre! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 00:44 Jak dlugo ludzie czytaja "NIE" i "TRybune" to znaczy ze pierdoly sa wysoko w cenie.OOOOOOOOOO! teraz jeszcze z pomoca przychodza "Fakty i mity" stara lajera sprngera. Zwyczajnie chyba wg zasady ,że co za dużo to ani świnia nie zeżre! &To masz racje dlatego byl tez rok 1980. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 21:17 Zapomniałeś jeszcze dodać Gościa Niedzielnego i Nasz Dziennik. No i to że teraz jest rok 2008 a świnie dalej nie nażarte! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jozek 13.03.08, 09:46 Trybuna to w czasie kryzysu byla dobra zamiast papieru toaletowego. Jeszcze na przelomie81/82 dostawalismy pociety ten produkt jako papier toaletowy na Janika 18.Nie slyszale aby taki los byl"Goscia Niedzielnego". No i to że teraz jest rok 2008 a świnie dalej nie nażarte! No wlasnie i to te same swinie sa przy korycie co w PRL. Ale nie martw sie JOzek Lenin tez dwa razy zaczynal rewolucje! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Brawo Grzesiu! 13.03.08, 10:15 >>>grzegorz1948 napisał: > No wlasnie i to te same swinie sa przy korycie co w PRL.<<< Widzę,że jednak masz przebłyski świadomości. Z tymi świniami to mi się najbardziej podoba.Toż to BOMBA! Niesamowite stwierdzenie! Ale już się zastanawiam kto lepszy: świnia czy wieprz? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jozek wodzionka czeka! 13.03.08, 16:12 No i to że teraz jest rok 2008 a świnie dalej nie nażarte! Uzylem tylko twojego sformulowania. Ale już się zastanawiam kto lepszy: świnia czy wieprz? To jest juz twoja sprawa po ktorej stronie koryta stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś