Dodaj do ulubionych

i tak bywa....!

05.03.08, 10:49
...w życiu! Napracujesz się jak sto diabłów a tutaj taka niewdzięczność:
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4990873.html
A swoja drogą tak myślę jaką to opcję polityczną reprezentują
państwo K.?
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: i tak bywa....! 05.03.08, 22:26
      No wlasnie i chyba nie zapomniales o swoich towarzyszach?
      • jozefosmenda Re: i tak bywa....! 06.03.08, 11:55
        Ależ Grzesiu oczywiście,że nie!
        Jakże bym mógł CIEBIE akurat zapomnieć - towarzysza z lat dziecięcych i młodzieżowych?
        Nadętego i przemądrzałego bufona,który na wszystkim się zna.
        Takich towarzyszy a w dodatku ministrantów to się nie zapomina! Zostają na wieczność w pamięci. Do przysłowiowej grobowej deski!
        • grzegorz1948 Re:Ja moze bylem bufonem a ty jestes bufonem! 06.03.08, 20:47
          Jakże bym mógł CIEBIE akurat zapomnieć - towarzysza z lat
          dziecięcych i młodzie
          > żowych?
          Jak Kabusowi /i to przed SOLIDARNOSCIA/ powiedzialem zem nie jest
          jego towarzyszem tak samo zwracam sie do "publiczniaka" nie bylem i
          nie jestem ani twoim podwladnym, ani twoim towarzyszem ani nizszym
          od ciebie wyksztalceniem! A wiec swoje TOWARZYSTWO szukaj sobie na
          rowni twojemu intelektowi ja jako portier troche odskoczylem od
          twojego poziomu.
    • grzegorz1948 Re: i tak bywa....! ze ludzie zajmuja sie starymi 06.03.08, 20:54
      pie..mi!
      Chyba widziales program na TVP1 Wildsteina o twoich obroncach z
      czasow PRL i terazniejszych.To sa tez stare pierdoly?!
      • jozefosmenda Re: i tak bywa... 06.03.08, 22:07
        No Grzesiu wiesz aby co ty mówisz?
        Słowo towarzysz ci się nie podoba? Przecież już Jezus Chrystus mówił do "swoich" towarzyszy! A słowa piosenki:"Pojedziemy na łów,na łów towarzyszu mój" są jeszcze z przed komuny.
        A ty tutaj tak się niepotrzebnie rzucasz.
        A faktycznie oglądałem ten program pod egidą "listonosza" Wildsteina no i niestety jestem rozczarowany bo o tobie ani słowa nie było!
        • grzegorz1948 Re:Jozek tys jest richtig srobniety! 06.03.08, 23:14
          Słowo towarzysz ci się nie podoba? Przecież już Jezus Chrystus
          mówił do "swoich
          > " towarzyszy! A słowa piosenki:"Pojedziemy na łów,na łów
          towarzyszu mój" są je
          > szcze z przed komuny.
          No wlasnie :Pojecie masz ze glupota ci towarzyszy.
          Przejdz sie jutro po Wirku zeby ci jakas fucha nie uciekla przed
          nosem.
          A faktycznie oglądałem ten program pod egidą "listonosza" Wildsteina
          no i niest
          > ety jestem rozczarowany bo o tobie ani słowa nie było!
          No widzisz taka jest telewizja publiczna jak "publiczni" sa ludzie
          ktorzy ja tworza.
          Jest stara komunistyczna metoda/zreszta na zachodzie powielana takze
          w phenix/ ze najciekawsze programy leca pozna noca , a potem sie
          mowi"mysmy to przeciez pokazywali"
          • jozefosmenda ..... richtig srobniety normalnie! 07.03.08, 00:54
            nie wiem co masz na myśli pisząc,ze może mi na Wirku jakaś "fucha" uciec przed nosem?
            Przeca wszystkie "fuchy" są już połapane i są wyłącznie w gestii twoich "towarzyszy". Niektórzy to na KUL-u nawet studia pokończyli na takich samych zasadach jak wysunięci robotnicy za komuny.I też nie za swoje pieniądze. Nawet Polska dalej nie jest suwerenna tylko uzależniona.
            Czyli nic się nie zmieniło - jak było tak jest ale fajnie jest!
            I po coś ty boroku pojechoł, no po co?
            Tak by my sie łoba na piwo poszli do Białdygi albo jeszcze lepiej do Plazzy bo tam jest droższe to tyż i lepi smakuje!
            • grzegorz1948 Re: ..... richtig srobniety normalnie! 07.03.08, 21:13
              nie wiem co masz na myśli pisząc,ze może mi na Wirku jakaś "fucha"
              uciec przed nosem?
              Przeca wszystkie "fuchy" są już połapane
              No wlasnie ty ze Henkiem macie na wszystko oko!No przepraszam poza
              funkcjami ktore profitu nie przynosza.
              Niektórzy to na KUL-u nawet studia pokończyli na takich samych
              zasadach
              > jak wysunięci robotnicy za komuny.I też nie za swoje pieniądze.
              Nawet Polska da
              > lej nie jest suwerenna tylko uzależniona.
              > Czyli nic się nie zmieniło - jak było tak jest ale fajnie jest!
              No dobra o "skroconych zyciorysach" wickow tez bym mogl cos dodac
              ale cale szczescie ze w Polsce nauka jest za darmo/moze nie calkiem
              ale w porownaniu do krajow zachodnich.../
              I po coś ty boroku pojechoł, no po co?
              Powiem ci w sekrecie ale niy godej to dalej:bo zawsze podobala mi
              sie robota w bindrze za portiera.A wtych czasach to ino czerwona
              banda lotala w bindrach czerwonych a ta barwa nie pasowala do mojej
              urody.Teraz zadowolony lopatologu?!
              • jozefosmenda Re: ..... richtig srobniety normalnie! 08.03.08, 11:56
                Widzisz Gregor za to ta TWOJA banda przerosła ta poprzednio,czerwono banda jak piszesz.I to z nadwyżką!Na każdym kroku i w każdej sferze naszego życia.Zawsze zresztą mieli talent do draństwa tylko wtedy nie umieli się wykazać z powodu braku laku!
                A swoją drogą uważam,że kierowca autobusu czy portier ale w bindrze(obojętnie jakiego koloru)zawsze wygląda bardziej przyzwoicie!
                Jak przyjedziesz to się zgłoś, zapraszam cię na piwo.Możesz być bez bindra!
                • grzegorz1948 Re: Coooooooooo?! 09.03.08, 00:29
                  Widzisz Gregor za to ta TWOJA banda przerosła ta
                  poprzednio,czerwono banda jak
                  > piszesz.I to z nadwyżką!Na każdym kroku i w każdej sferze naszego
                  życia.Zawsze
                  > zresztą mieli talent do draństwa tylko wtedy nie umieli się
                  wykazać z powodu br
                  > aku laku!
                  Czy tak naukowo piszesz o palkach twojego"aktywu robotniczego"?
                  A swoją drogą uważam,że kierowca autobusu czy portier ale w bindrze
                  (obojętnie j
                  > akiego koloru)zawsze wygląda bardziej przyzwoicie!
                  > Jak przyjedziesz to się zgłoś, zapraszam cię na piwo.Możesz być
                  bez bindra!
                  Z zaproszenia oczywiscie nie skorzystam bo raz ze piwa nie pije a po
                  drugie wystarczy ze gledzisz tu od rzeczy na forum to jeszcze
                  twojego gledzenia nie musze sluchac w karczmie.Zapros sobie zoroka
                  do knajpy to przynajmniej poziom bedziesz mial odpowiedni a on ci
                  bedzie tylko przytakiwal.

• osi-ris a może jakiś komentarz?! 11.03.08, 11:41
                    "zorganizowana grupa przestępcza" jak w PRL?! bo sie nie znam..

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5009980.html
                    Grześ co ty na to?
                    • grzegorz1948 Re: Ozarty 11.03.08, 21:03
                      Nie wiem co o Piotrowskim myslec?Znam jednak jednego mecenasy ktory
                      bronil wszystkich"pokrzywdzonych"/i procesy wygrywal/ od terrorystow
                      RAF po straznikow granicy NRD -NRF po nazistow z Lipska.Obecnie jako
                      80 letni opa staje przed sadem za oszustwa podatkowe.Moze
                      Puiotrowski tez chce zostac gwiazda polskiej palestry?!
                      No ale wracajac do band komunistycznych to moze przeczytasz tu o
                      mordach politycznych!
                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5012538.html
                      A mordercy sa dalej na wolnosci.
                      • grzegorz1948 Re: Ozarty 11.03.08, 21:12
                        Przepraszam za palcowki/bledy przy piasaniu/
                        Ale tez ciekawi mnie jedna sprawa ze na 40letnich obchodach marca 68
                        zabraklo Michnika.Czy to za pozniejsza aranzacje z generalami?
                        niniwa2.cba.pl/wywiad.html
                        niniwa2.cba.pl/wywiad.html
                        niniwa2.cba.pl/kiszczak_bez_wybielacza.htm
                        Moze jak chcesz koniecznie pisac o wielkiej polityce obecnej cos
                        dodasz do tego
                        • jozefosmenda Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 00:17
                          Dobrze Gregor,że są tacy jak ty tam gdzieś na obczyźnie i czytają te bzdety emocjonując się zarazem.Mogę cię zapewnić,że U NAS zainteresowanie tego typu wywiadami czy innymi tego typu pierdołami jest marniutkie!Inaczej mówiąc CIENKIE!
                          Nakłady czasopism i dzienników spadają drastycznie np.GW spadło o 14 %!
                          Zwyczajnie chyba wg zasady ,że co za dużo to ani świnia nie zeżre!
                          • grzegorz1948 Re: Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 00:44
                            Jak dlugo ludzie czytaja "NIE" i "TRybune" to znaczy ze pierdoly sa
                            wysoko w cenie.OOOOOOOOOO! teraz jeszcze z pomoca przychodza "Fakty
                            i mity" stara lajera sprngera.
                            Zwyczajnie chyba wg zasady ,że co za dużo to ani świnia nie zeżre!
                            &To masz racje dlatego byl tez rok 1980.

• jozefosmenda Re: Całkiem na trzeźwo! 12.03.08, 21:17
                              Zapomniałeś jeszcze dodać Gościa Niedzielnego i Nasz Dziennik.
                              No i to że teraz jest rok 2008 a świnie dalej nie nażarte!
                              • grzegorz1948 Re: Jozek 13.03.08, 09:46
                                Trybuna to w czasie kryzysu byla dobra zamiast papieru toaletowego.
                                Jeszcze na przelomie81/82 dostawalismy pociety ten produkt jako
                                papier toaletowy na Janika 18.Nie slyszale aby taki los byl"Goscia
                                Niedzielnego".
                                No wlasnie i to te same swinie sa przy korycie co w PRL.
                                Ale nie martw sie JOzek Lenin tez dwa razy zaczynal rewolucje!

• jozefosmenda Brawo Grzesiu! 13.03.08, 10:15
                                  >>>grzegorz1948 napisał:
                                  > No wlasnie i to te same swinie sa przy korycie co w PRL.<<<

Widzę,że jednak masz przebłyski świadomości. Z tymi świniami to mi się
                                  najbardziej podoba.Toż to BOMBA! Niesamowite stwierdzenie!
                                  Ale już się zastanawiam kto lepszy: świnia czy wieprz?
                                  • grzegorz1948 Re: Jozek wodzionka czeka! 13.03.08, 16:12
                                    Uzylem tylko twojego sformulowania.
                                    Ale już się zastanawiam kto lepszy: świnia czy wieprz?
                                    To jest juz twoja sprawa po ktorej stronie koryta stoisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka