kula35
27.09.08, 23:00
No i mieliśmy pierwsze pranie mózgu. Stania wie, kogo zaprosić, aby mu zrobili reklamę wyborczą. I to, jaką!? Na pierwszy ogień Raczek, ze swoimi pro POmoywaczowymi gadkami, aczkolwiek nie wulgarny, bo następny to Rybnicki "Kabaret młodych panów", a raczej „Wulgarnych Panów. Ale jaki pan taki kram. PO wulgarne od zawsze, to i taki kabaret zaproszono(Na koszt miasta, ale ku chwale PO, tylko dla czego ja mam na tym tracić?) Słychać było tylko CIU.. K... itp. Zapomnieli tylko, że to się dzieje wczesnym wieczorem i na imprezie jest kupa dzieci. No cóż cel uświęca środki. Nowe postawi się socjalne budynki dla wyuczonej chołoty. A Daniec, sam siebie przerósł w wychwalaniu zalet POmywaczy. Szkoda tylko, że tak zacny zespół Rudzianie,(cudnie tańczyli) musiał występować w tak nie ładnym towarzychu. Całość, w rodzaju szynku, a sam Stania, jak zasugerował Raczek, w wesołym (szynkowym) stanie i Błogosławionego Ducha(jak naprawdę nie wiem, ale Raczek wąchał bo był blisko). No cóż, popierali POmywaczy w ostatnich wyborach, ludzie chorzy na chorobę Filipińską, więc może i im się udzieliło.