mloda-mama-net 06.11.08, 09:56 Witam forumowiczów! Szukam niani do 8-miesięcznej córci - Ruda Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.l.cia Re: szukam niani 06.11.08, 14:17 Dzień dobry:) Mam odpowiednią kandydatkę do tego rodzaju przyjemnego zlecenia:) Dziewczyna jest bardzo solidna, uczciwa i przede wszystkim ma doświadczenie w opiece nad dziećmi. Ma w sobie wiele, ciepła i wyrozumiałości. Jeśli Panią to zainteresuje to proszę o podanie jakiegokolwiek kontaktu - Pozdrawiam serdecznie - Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris no to znalazłaś 06.11.08, 20:38 Ja również mam znudzonego życiem emeryta-rencistę Posiada zdolności pedagogiczne skrajnie nastawione na prawice. Wierzący z praktyką gorzej a o wdrażaniu nauk Chrystusa we własnym życiu wolałbym nie pisać. Posiada dużo wolnego czasu, zna języki. Biegle potrafi obrażać i pomawiać. Zdolny wmówić ci że to syn a nie córka - po paru dniach w to uwierzysz gdy zaczniesz kupować samochodziki. Wolny czas spędza w sanatoriach z dala od społeczeństwa które go nie rozumie. Z zamiłowania filozoficzny konstruktor - ciągle coś naprawia przeważnie na odległość i psychikę innych ludzi. Jego czas zatrzymał się na wczesnym PRL do którego często wraca myślami. Jest z nim łatwy kontakt jedni kojarzą go z czymś brązowym inni że jest artystą i musi się ukrywać -Jego pseudonim artystyczny to G-48 możesz go spotkać tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda-mama-net no to się pomyliłeś 10.11.08, 09:56 Chyba masz problem z odczytywaniem prostych i jednoznacznych ogłoszeń, albo masz za dużo czasu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda-mama-net Re: szukam niani 10.11.08, 09:49 Witam serdecznie! Dodam ,że szukam niani, która mogłaby zajmować się córcią 5 dni w tygodniu (pon-pt) mniej więcej 8 godzin dziennie. Mieszkam na Goduli. Podam maila, na którego dziewczyna ta mogłaby napisać coś o swoim doświadczeniu i wynagrodzeniu, które by ją interesowało. Czekam na kontakt: agnieszka_flak@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati903 szukam pracy 06.11.08, 21:41 Dobry wieczór jetem zainteresowana Pani oferta mój numer komórki 514-020-125 Proszę o kontakt Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda-mama-net Re: szukam pracy 10.11.08, 09:54 Witam serdecznie! Dodam ,że szukam niani, która mogłaby zajmować się córcią 5 dni w tygodniu (pon-pt) mniej więcej 8 godzin dziennie. Mieszkam na Goduli. Proszę napisać coś o Pani doświadczeniu z dziećmi i wynagrodzeniu, które by Panią interesowało. Czekam na kontakt: agnieszka_flak@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati903 Re: szukam pracy 10.11.08, 23:46 Dobry wieczór opiekowałam sie kuzynostwem i od Cioci od znajomych dziećmi. Czy mogła by mi Pani powiedzieć mniej więcej czy rano czy popołudniu bo dla mnie to nie żaden problem a co do wynagrodzenia to zależy od Pani i to mój e-mail Pati903@vp.pl Dziękuje i Proszę o kontakt na e -mail Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś