Dodaj do ulubionych

No to zobaczymy!

09.03.09, 20:11
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6361773,PiS__Prezydenci_miast_tylko_na_dwie_kadencje_.html
Osobiście jestem temu przeciwny ale pod warunkiem,ze prezydenta i jego
zastępców będzie wybierała i odwoływała Rada Miasta czyli tak jak było do roku
2002!
Ni byłem za bezpośrednimi wyborami wójtów ,burmistrzów ,prezydentów bo
twierdzę,że polska demokracja jeszcze do tego nie dorosła no i teraz życie
potwierdza,że tak jest!(niejedni już siedzieli za gwałty,korupcję czy inne
sprawy bo im na "dekel" biło).
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 21:15
      Ni byłem za bezpośrednimi wyborami wójtów ,burmistrzów ,prezydentów
      bo
      > twierdzę,że polska demokracja jeszcze do tego nie dorosła no i
      teraz życie
      > potwierdza,że tak jest!(niejedni już siedzieli za gwałty,korupcję
      czy inne
      > sprawy bo im na "dekel" biło).
      Blukosz stary jak Beno po kompaniu!
      I ty czerwony chcesz tu osadzac co jest demokracja a co nie?!
      Ciebie richtig juz dobrze odbilo.
      Chciolech ci jeszcze dosadniej ale hepik mogl by byc obrazony.
      • jozefosmenda Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 21:22
        A pisz Gregor! Pisz co ci ino ślina na język przyniesie!
        Jeżeli tylko masz orgazm z tego tytułu to oby jak najczęściej.
        Niech ci dobrze się robi tam na obczyźnie, tego ci życzę.
        Aż do usranej śmierci zresztą!
        • g-48 Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 21:41

A pisz Gregor! Pisz co ci ino ślina na język przyniesie!
          > Jeżeli tylko masz orgazm z tego tytułu to oby jak najczęściej.
          > Niech ci dobrze się robi tam na obczyźnie, tego ci życzę.
          > Aż do usranej śmierci zresztą!
          No to jest twoja kulturka z akademii;ale Pierwszo Majowej.
          • jozefosmenda Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 21:52
            Tematem tego postu jest ograniczenie kadencyjności prezydentów miast do dwóch kadencji i w tej materii się wypowiadaj kretynie!
            Dla ciebie i twojego rocznika zresztą zacytuję jeszcze wypowiedź posła Jacka Kurskiego:"Władza pełniona zbyt długo deprawuje. Władza absolutna deprawuje absolutnie!"

Zapamiętaj to Grzegorzu N. i przekaż dalej! I żebyśmy wiedzieli o co biega to jestem przeciwny temu projektowi pod warunkiem,że wracamy do wyborów tych osobników przez Radę Miasta!
            Jeżeli nie to należy to wdrożyć jak najszybciej bo patrz Kurski!
            • g-48 Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 22:25
              Władza absolutna deprawuje absol
              > utnie!"
              No to my juz wiemy z waszych rzadow w PRL, a i teraz sa jeszcze
              przyklady z Korei Pln, Kuby,czy obecnie z Rosji.Moze za duzo
              czerwonej gadiny wymienilem to dodam tez Egipt.
              • jozefosmenda Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 23:03
                Nie zapomnij też o Watykanie!
                • g-48 Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 23:16
                  A co ma Watykan z czerwona banda do czynienia?
                  Cos wiedzial tos powiedzial a wiesz niewiele to piszesz jak ciele.
                  • jozefosmenda Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 00:39
                    Pamiętaj Gregor:........zacytuję jeszcze wypowiedź posła Jacka Kurskiego:"Władza
                    pełniona zbyt długo deprawuje. Władza absolutna deprawuje absolutnie!"
                    A w Watykanie tak jest od zarania!
                    • g-48 Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 18:25

Władza absolutna deprawuje absolutnie!"
                      > A w Watykanie tak jest od zarania!
                      Podejmuje rekawice!Byles przynajmniej w Watykanie wirwcki baranie?
                      Tak zeby dyskusja byla na jakims poziomie!
                      A wiec co ci nie pasuje w Watykanie?
                      • osi-ris Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 19:01
                        g-48 napisał:

> A wiec co ci nie pasuje w Watykanie?

Grzesiu tyś tympy jak kanty z laptopa.
                        "tryknij" sie kałom w kant fuczin i nie podejmuj dyszkursu boś za cieńki.
                        • g-48 Re:Ja Adolfku masz racje!? 10.03.09, 22:15
                          A cos o Watykanie?
                          Adolfek jak chcesz pomoc Jozkowi Goebbelsowi to mozesz a jak nie to
                          Adolfek pyszczek w ciob i spokoj
            • konstantyk Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 07:29
              Panie Józefie! Po co Pan polemizuje z tryglodytami, którym sie
              wszystko z czerwonymi kojarzy. Albo z dupą jak w wnagdocie
              z "Pięknych dwudziestoletnich" Hłasko. Ale oni czegos takiego nie
              czytają. Uklony dla Pana
              • g-48 Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 18:27

Dziolszko jak starsi godaja to dzolszki staja w kacie i szpicuja
                uszy.
            • konstantyk Re: No to zobaczymy! 10.03.09, 07:30
              Dziwię sie tytlko Panie Jozefie,że Pan cytuje kogos takiego jak
              Kurskiego. ten cytat zresztą jest nie jego! Pozdrawiam raz jeszcze
              • jozefosmenda No to widzimy! 10.03.09, 21:43
                Szanowny Konstantyku!
                To nie ma znaczenia czy Kurski jest autorem tych słów ale wypowiedział je w jednym z programów TV.
                A dlatego "on" ponieważ to ta sama opcja co GREGOR!
                Gdybym zacytował np Baracka Obamę to Gregor mógłby dostać zawału.A tak najwyżej dostaje sraczki co jest nawet korzystne dla organizmu bo wtedy następuje niejako jego oczyszczenie! No ale z grzechów nie!
                • g-48 Re:Jozek 10.03.09, 22:19
                  Co sie znowu przezemnie przewracasz?Podjales temat Watykanu a wiec
                  nie plywaj tylko do rzeczy intrygancie.
                  Moze ci pomoze w tym ten bandzior?
                  www.youtube.com/watch?v=RayToE35mDM
                  Z tym kamienna racja stanu.
                  • jozefosmenda No to małe szkolenie.... 11.03.09, 17:09
                    ...dla Gregora oczywiście
                    Siedzisz Gregor na obczyźnie to i mózg masz obkurczony chociażby z tego względu,że nie rozumiejąc naszej,polskiej rzeczywistości dla wygody i nie tylko zresztą "pitnąłeś" na ten zachód!Poza tym szare zwoje twojego mózgu wolały pójść na łatwiznę wybierając drogę zdrady i ucieczki.Ale wiem,że chcesz się zrehabilitować no więc w nawiązaniu do Watykanu i celem odnowienia twojego myslenia polecam ci następujące pozycje do przeczytania:
                    1,Kobiety Watykanu; autor Robert A. HAASLER,
                    2.Tajne sprawy papieży; autor j.w.
                    3.Zbrodnie w imieniu Chrystusa; autor j.w.
                    4.Życie seksualne paieży;autor Nigel CAWTHORNE
                    Myślę, że jedną na tydzień jak przeczytasz to wystarczy?
                    Ale zresztą twój mózg i tak jest już zlasowany i niczego raczej nie przyjmie! Jednak żyję w nadziei.....?
                    • g-48 Re: No to małe szkolenie.... 11.03.09, 22:21

,że nie rozumiejąc naszej,polskiej rzeczywistości dla wygody i nie
                      tylko zreszt
                      > ą "pitnąłeś" na ten zachód!Poza tym szare zwoje twojego mózgu
                      wolały pójść na
                      > łatwiznę wybierając drogę zdrady i ucieczki.Ale wiem,że chcesz się
                      zrehabilitow
                      > ać no więc w nawiązaniu do Watykanu i celem odnowienia twojego
                      myslenia poleca
                      Uciekla to Aniela z twoja cera.Obojetnie malutki chamku tu na forum
                      obowiazuje tez slownictwo stosowne.
                      Przewalilem dwie Encyklopedie i nic o tych dwoch autorach ani slychu
                      ani dychu!A wiec wspolczesni bajkopisarze?!Jezeli masz jakis link do
                      autorow to podeslij ja w kazdym razie szmatlawcow takich czy "Fakty
                      i Mity" bym sie wstydzil jako zrodla twojej madrosci podawac.
                      Ale widze ze ci sie znow Papiez i baby wspomnialy.Poszukaj sobie
                      kiedy wlasciwie zostal wprowadzony celibat w Kosciele Katolickim7o
                      celibacie nauczycielek przed wojennych to ci juz tez pisalem/.
                      Zeby ci jeszcze jednego cwieka wbic to znam parafie gdzie ksiadz
                      zonaty z dwoma corkami oficjalnie otrzymal swiecenia kaplanskie.
                      Ale tego i tak nie zrozumiesz bo twoj poziom myslenia nie przewyzsza
                      "Nie" "Fakty i Mity" jak tez wczesniej "Trybuny Robotniczej"
                      W mojej bibliteczce znajduje sie tez ksiazka Kosidowskiego"Opowiesci
                      Biblijne"Autor tez ateista i chce pokazac jaki to "wyksztalcony"
                      tylko jak lapie sobie takie "fakty" jak 3lata nieprawidlowosci w
                      podaniach biblijnych to zachodzi pytanie czy on wie ile razy w ciagu
                      2000lat zostal zmieniony kalendarz i ile kalendarzy jest jeszcze do
                      teraz na Swiecie w obiegu.
                      • w336 Re: No to małe szkolenie.... 12.03.09, 09:44
                        Widzę, że znowu po długiej przerwie muszę Cię wesprzeć biedny
                        Grzesiu. Jak tak bardzo prosisz Józka o linki to posyłam Ci dwa za
                        pomocom, których pozyskasz brakującą Ci wiedzę. Korzystając z okazji
                        muszę powiedzieć, że dalej jesteś nieuprzejmy.

legaba.6te.net/kobiety2.htm
                        kalietis.wrzuta.pl/pliki/bGmRmTIcZ0/haasler_robert_a_-_tajne_sprawy_papiezy
                        • g-48 Re: No to małe szkolenie.... 12.03.09, 13:14

Widzę, że znowu po długiej przerwie muszę Cię wesprzeć
                          No pod tym nickiem1
                          Jak tak bardzo prosisz Józka o linki to posyłam Ci dwa za
                          > pomocom, których pozyskasz brakującą Ci wiedzę. Korzystając z
                          okazji
                          > muszę powiedzieć, że dalej jesteś nieuprzejmy.
                          Za linki dziekuje poczytam.Jednak dalej nic o tych "Historykach" w
                          encyklopedii PWN i tak samo Brockhaus encyklopedie.
                          Za to dosyc duzo o braciach Grimm i Adersenie czyzby ci "slawni
                          historycy" dopiero sie wybijali?
                        • g-48 Re: Czy szanowni czytacze bajek.... 12.03.09, 15:05
                          ...zycza sobie abym podane"materialy" rozebral na czesci pierwsze
                          czy tez wystarczy ze powiem tylko ze wstydzilbym sie podawac takie
                          linki/"prace naukowe" jako jakies tam dowody.
                          A wiec po pierwsze z jakich zrodel czerpali ci powiesciopisarze
                          swoje madrosci?Ani slychu ani dychu-owszem z jakis tam archiwum?
                          Dalej???????
                    • g-48 Re: No to małe szkolenie.... 11.03.09, 22:23
                      ,że nie rozumiejąc naszej,polskiej rzeczywistości dla wygody i nie
                      tylko zreszt
                      > ą "pitnąłeś" na ten zachód!Poza tym szare zwoje twojego mózgu
                      wolały pójść na
                      > łatwiznę wybierając drogę zdrady i ucieczki.Ale wiem,że chcesz się
                      zrehabilitow
                      > ać no więc w nawiązaniu do Watykanu i celem odnowienia twojego
                      myslenia poleca
                      Uciekla to Aniela z twoja cera.Obojetnie malutki chamku tu na forum
                      obowiazuje tez slownictwo stosowne.
                      Przewalilem dwie Encyklopedie i nic o tych dwoch autorach ani slychu
                      ani dychu!A wiec wspolczesni bajkopisarze?!Jezeli masz jakis link do
                      autorow to podeslij ja w kazdym razie szmatlawcow takich czy "Fakty
                      i Mity" bym sie wstydzil jako zrodla twojej madrosci podawac.
                      Ale widze ze ci sie znow Papiez i baby wspomnialy.Poszukaj sobie
                      kiedy wlasciwie zostal wprowadzony celibat w Kosciele Katolickim7o
                      celibacie nauczycielek przed wojennych to ci juz tez pisalem/.
                      Zeby ci jeszcze jednego cwieka wbic to znam parafie gdzie ksiadz
                      zonaty z dwoma corkami oficjalnie otrzymal swiecenia kaplanskie.
                      Ale tego i tak nie zrozumiesz bo twoj poziom myslenia nie przewyzsza
                      "Nie" "Fakty i Mity" jak tez wczesniej "Trybuny Robotniczej"
                      W mojej bibliteczce znajduje sie tez ksiazka Kosidowskiego"Opowiesci
                      Biblijne"Autor tez ateista i chce pokazac jaki to "wyksztalcony"
                      tylko jak lapie sobie takie "fakty" jak 3lata nieprawidlowosci w
                      podaniach biblijnych to zachodzi pytanie czy on wie ile razy w ciagu
                      2000lat zostal zmieniony kalendarz i ile kalendarzy jest jeszcze do
                      teraz na Swiecie w obiegu.
                      • jozefosmenda Re: No to małe szkolenie.... 12.03.09, 00:02
                        Ale ciśnienie Gregor ci dźwignąłem!
                        I o to chodziło!
                        A co do Faktów i Mitów to redaguje je były ksiądz ja jednak czytam je rzadko bo mi zwyczajnie nie leżą.Natomiast "NIE" Urbana jak najbardziej bo to jest jedyny publikator który w n-tej RP pisze prawdę! Zwłaszcza o kościelnych sępach!
                        • jozefosmenda Re: No to małe szkolenie.... 12.03.09, 00:08
                          A i jeszcze jedno Gregor!
                          Piszesz: >>>uciekla to Aniela z twoja cera.<<<
                          Niestety totalne pudło!
                          Nigdy z Anielą nie miałem żadnej cery! Ale to nigdy!
                          Więc nie rozpowiadaj tutaj kłamliwych informacji tak jak to w twojej ferajnie
                          zwyczajowo jest przyjęte!
                          • g-48 Re: No to małe szkolenie.... 12.03.09, 00:39

Piszesz: >>>uciekla to Aniela z twoja cera.<<<
                            > Niestety totalne pudło!
                            Ach NIE!
                            A jak myslisz ze pudlem nie jest twoje opowiesci o mnie?
                            A bajeczki jakie podales o Papiezach to jest dla dzieci bajka a dla
                            doroslych "cenna lektura klozetowa".
                            Więc nie rozpowiadaj tutaj kłamliwych informacji tak jak to w twojej
                            ferajnie
                            > zwyczajowo jest przyjęte!
                            No a slyszales takie powiedzenie"propaganda komunistyczna"?W zeszlym
                            roku nie moglem sie z Aniela spotkac ale nastepnym razem jestesmy
                            umowieni maly zafajdany intrygancie.
      • rudzkifan Re: No to zobaczymy! 09.03.09, 21:28
        g-48 czy Ty naprawdę tak musisz??? Czy naprawdę nie potrafisz
        inaczej? Pozdrawiam.
        • g-48 Re:rudzkifan 09.03.09, 21:39

g-48 czy Ty naprawdę tak musisz??? Czy naprawdę nie potrafisz
          > inaczej? Pozdrawiam.
          A co chcesz takiej demokracji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka