broneknotgeld 02.12.03, 13:42 Trza se piwko zaś łotworzyć By i piyńć tysiyncy dożyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: 4000 02.12.03, 14:10 I zaś som do lusterecka popije Bronuś piwecka. Śtyry tysiąćki w gorzci mo Niek mu Bozia zdrowie do! Gratuluje i wypatrzuje ocy, a Bronka mom dalyj w zocy! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: 4000 02.12.03, 14:23 Cieszyn pieknie Wóm winszuje Brónek talent swój marnuje. Jakby do gazety pisoł Za wiyrszówke miołby 1000! :D Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 4000 02.12.03, 15:35 Łoj! Aż Cieszyn sie tu wkryńcioł Chocioż ich tam RAŚ umynczoł Ciesza sie ze "konkurynta" Choć daleko jego piynta Dyć sie lachom jo terozki Czecie piwo - niy ma troski Na tym jednak trza już sztopnońć By na noc w robota hopnońć. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo_1 Re: 4000 03.12.03, 23:07 Moj internet boł zepsuty, bo urwali kajsik droty. Naprawiyli to już dzisioj, beztoż zaroz gibko szkryflom. Śtyry tysiące już minyło, ani my sie łobejrzeli. Wszyscy gryfnie tukej piszą, a nojwiyncyj przi niydzieli. Jeszcze roz ze śtyry banie, gońmy inkszych tak jak leci, Przikład wielgi dowo Bronek, i nom wszystkim rymy kleci. Beztoż mili mi ludkowie, piszcie dużo, wartko,żwawo. Pokożymy wszyskim inkszym, może bydom bili brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: 4000 04.12.03, 08:12 Tysiące cztery wątków zleciało Czegóż kochani Wam życzyć Może by kiedyś komuś się chciało Bronkowe rymy zliczyć A potem traktat obszerny napisać O śląskich źródłach humoru I tam na byczej skórze zapisać Że źródłem jest rudzkie forum A i ja trafiam zawsze bez pudła Z Dąbrowy do rymów źródła Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Domy rada 04.12.03, 09:47 Bronek swe rymy kaj indzi tyż kleci raduje nasze matki ,omy i dzieci a postow -niydowno sie chwolił że piyńc tysiyncy już usmolił Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Domy rada 04.12.03, 13:36 Ale tukej durś fedruja Kaj indzi łokruchy suja Czasym coś przeciepna z Rudy Dyć niy z chyńci to łostudy. Odpowiedz Link Zgłoś