23.01.20, 12:06
Witaj " Kuba3003"smile
Jestem tutaj , bo chciałam przekazać Wszystkim walczącym z boleriozą,że terapia Biorife jest skuteczna. Ja zostałam wyleczona , z czego bardzo się cieszę. Nie jestem przedstawicielką BIorife, a zwykłym człowiekiem- pacjentką Doktora Radosława Bałaja, który jest wyjątkowym lekarzem.
Masz prawo mieć swoje zdanie o Biorife, ale nie neguj opinii innych. Myślę ,że jesteś inteligentnym człowiekiem, dlatego proszę Cię, abyś nie wyrażał się o Doktorze " Radek", bo to nie jest Twój kolega. Doktor Radosław Bałaj jest szanowanym lekarzem,dobrym człowiekiem, pomaga wielu ludziom i myślę,że to bardzo niestosowne,że tutaj na Forum podejmujesz rozmowy na Jego temat.
Ja wiem co czuje chory człowiek, wiem też ,że wielu ludzi szuka pomocy w Internecie, dlatego przekazałam za pośrednictwem Forum, że mi to pomogło. Myślę ,że warto wspierać i pomagać osobom chorym.
Nie znam Cię, nie wiem, czy chorujesz, ależ życzę Ci dużo zdrowia, obyś nigdy nie przechodził tego, co przechodzą chorzy na boleriozę. Uszanuj tych, którzy pomagają i leczą ludzi chorych .
Pozdrawiam Wszystkich chorych na boleriozę i Ciebie Kubasmile) To tyle . Miłego dniasmile)
Magda

Obserwuj wątek
    • magda68 Re: Bolerioza 24.01.20, 16:48
      P.S. A tak na marginesie.Oczywiście chodzi o boreliozęsmile. Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka