Dodaj do ulubionych

Zaduszki Jazzowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:03
04 listopada /piątek/ o godz.19.00 w Sali PODLASIE

wystąpią:

- Button Hackers

- Kwartet Macieja Sikały
Maciej Sikała – saksofon tenorowy
Cezary Paciorek – fortepian
Wojciech Pulcyn – kontrabas
Tomasz Sowiński – perkusja

- Anna Serafińska z zespołem
Przemysław Raminiak - piano
Maciej Garbowski - bas
Krzysztof Gradziuk - perkusja

powracamy też do tradycji jam session które rozpocznie SILK TRIO

bilety tylko 25 zł /w przedsprzedaży i bezpośrednio przed koncertem/

ZAPRASZAMY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mila Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:03
      Za 25 zl to ja wole zjeść kilka hamburgerów na PKP. Tobie też Jazzie radzę to
      samo, a ozdrowiejesz. Lepiej jeść niż dawać Ptaszynowi na hamburgery!!!!!!!!!
      Niedawno widziałam, jak znikał ostatni kęs kotleta w jego dziubku. Pozdrawiam
      • krzycho1252 Re: Zaduszki Jazzowe 27.10.05, 21:03
        Masz chyba dwa gardła a o przełyku nie wspomnę.Smacznego.
      • Gość: sss Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:00
        ja tam przychodzę !!! a dla niezorientowanych - w składach tych zespołów nie ma
        Ptaszyna (notabene szacunek) a niezorientowanych zapraszamy na jakieś dobre
        disco ! miłego wieczoru wszystkim

pa :)
        • Gość: Franklin Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:05
          Disco polowcy to właśnie tam grają.
          Może nie?
          Wiem bo znam.
        • Gość: jazz Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:08
          disco -jazz uuuuuuu jakas nowość, w night klubie paradise?
          • Gość: Franklin Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:15
            Z dyskietki będą grali bo na weselu ich widziałem
    • Gość: dosyt Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 23:05
      muszę przyznac że jest postarane ....młotom wyjaśnię choc niechętnie że oto
      zdaży się wieczór gdzie w jednym momencie będzie można posłuchac jednej z
      bardziej utalentowanych wokalistek w kraju pani doktor wokalistyki i tylko
      szkoda że przyjedzie ze swoimi uczniami z katowic saksofonisty będącego w
      pierwszej piątce polskich ruraży z niezłymi muzykami dobry pulcyn ważki
      paciorek i na końcu 9 osób i jedna z najbardziej interesujących formacji
      smoothowych z niezwykłą multiinstrumentalną opowieścią za pośrednictwem
      wypośrodkowanych fraz
      do boju świat przyjedzie
      chodżcie po kilka prostych uniesień albo po prostu pomarsczy korę
      aaaa ceny biletów to śmieszne piniondze za trzy zestawy w tym jeden xxl
      • Gość: Ted Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 23:16
        Majtki będziecie sprzedawali? Znałem nie takich doktorów co to w ostateczności
        okazywali się głupsi od chłopa na polu. Nie wierzę w żadne tytuły, bo sam mam
        ich tysiące, oczywiście po znajomości. Doktorat można kupić lub trzeba mieć
        wujka profesora. Oto nauka:
        -stosuj białe rymy
        -Zaczynaj z dużej litery

• Gość: dosyt Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 23:23
          jedyna doktor w polsce w tej dziedzinie tytuł nie ważny jeno talent a ma ona
          go z dużej mi się nie chce pielgrzymko jedwabna:)
    • Gość: Nieważny ktoś Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:59
      Załamać się można poziomem tego forum.Człowiek informuje o koncercie. A po 2
      wpisach jesteśmy na weselu z hamburgerami. Jak zwykle 90% krytyki 10%
      merytoryki.Jak zwykle żałosne 10% na temat 90% błota. Ale jak wcześniej kiedyś
      ktoś napisał. Wypowiadać się może każdy. Niestety.
    • Gość: Ted Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 19:58
      To są fakty. Disco- polowcy w Siedlcach grają jazz. Sprawdź jak nie wierzysz.
      Oni rozpoczną jam sassion na tegorocznych jazzach. Pozdrawiam i idę na hot doga.
      • Gość: "poeta" Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:29
        dobrze że nie przyjdziesz
        jestem egoistą, będę miał więcej miejsca

liście żółkną
        jesień
        żółć zalewa
        zęby ci żółkną

grafomania dla każdego :)
        • Gość: "poeta" Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:40
          ..więcej miejsca ,żeby się połozyć między stolikami jak sobie popiję na jazzach.
        • Gość: Ted Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:56
          24 Hamburgery
          Mniam mniam
          Zabawa na PKP
          Serpentyny, pazłotka
          Muzyka ze starego radia
          -24 hamburgery poproszę - powiedział Ted do znanej blondynki w okularach, która
          sprzedawała w barze dworcowym - miałem iść na jazz, ale bilety są takie drogie
          -Widziałam plakaty i dlatego zrezygnowałam - odpowiedziała wsadzając hamburgery
          do mikrofali - już się podmieniłam z Basią ale gdy zobaczyłam cenę, pomyślałam,
          że przejadę się na to konto do Warszawy
          -Może pani podgłośnić radio Ptaszyn ma chyba audycję - poprosił z uśmiechem Ted
          -Pociąg pośpieszny do Warszawy odjedzie z toru trzeciego przy peronie drugim -
          powiedziały megafony
          Ted usiadł przy stoliku i zasłuchany zajadał hamburgery. Blondynka kiwała w
          rytm muzyki. Widok to był wspaniały.
          Wilk syty owca cała
    • Gość: jazz Re: Zaduszki Jazzowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:22
      dziś o godz.19.00 w Sali PODLASIE

wystąpią:

- Button Hackers

- Kwartet Macieja Sikały
      Maciej Sikała – saksofon tenorowy
      Cezary Paciorek – fortepian
      Wojciech Pulcyn – kontrabas
      Tomasz Sowiński – perkusja

- Anna Serafińska z zespołem
      Przemysław Raminiak - piano
      Maciej Garbowski - bas
      Krzysztof Gradziuk - perkusja