cholonek 22.03.13, 13:59 czy prezes oczyszczalni dostal juz premie otwarciowa w kwocie 16 milionow PLN??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bilu46 Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:00 Proponuję otwieranie kolejnych odcinków autostrad . Zaczął kaczor , otwierając odcinek który wybudowali jego poprzednicy , a obecni mieliby zajęcie do smierci . Odpowiedz Link Zgłoś
cholonek Jako wybitnemu menedzerowinalezy mu sie... 22.03.13, 14:01 ...znacznie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tier Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:01 proponuje Panu Premieru otwarcie : Palacu Kultury , Dworca Centralnego oraz Zamku Krolewskiego. piar bedzie , slupeczki podskocza, znow mozna bedzie pierdziec w stolek i haratac w gale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 14:02 Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy, przecież jest lepsza alternatywa w postaci PiSu. Ludzie za PiSu się bogacili a nie biednieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.tel.tkb.net.pl 22.03.13, 14:08 Pierdolisz, to gdzie ja wtedy byłem? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy 22.03.13, 14:14 nie wiem, ale ja mogłem wtedy przebierać w ofertach pracy, pracodawcy mi stancje nawet proponowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaaa... Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:34 poborowy102 napisał: > nie wiem, ale ja mogłem wtedy przebierać w ofertach pracy, pracodawcy mi stancj > e nawet proponowali. tylko wtedy był szczyt koniunktury (chińskie inwestycje przed Olimpiadą) a dziś mamy globalną recesję. Taki drobiazg, ale to że wróciłby PiS nie zapewni globalnej koniunktury, tak samo jak zaklinanie rzeczywistości przez PO nie powstrzyma kłopotów gospodarczych bez reform Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Juz niedlugo IP: *.sl.se 22.03.13, 15:31 bedziecie mieli PiS u wladzy i wtedy nastanie kraina szczesliwosci, globalna recesja ustapi przed autorytetem Prezesa i wszyscy zaczna na gwalt sie bogacic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.internetia.net.pl 22.03.13, 15:44 wtedy był szczyt koniunktury, ale Gilowska potrafiła to wykorzystać, przez pierwszy rok rządów PO też trwał szczyt koniunktury i do tego przypadła wtedy pierwsza w historii Polski tak duza pomoc z UE, ale Tusk zanim się połapał co i jak to nastąpił kryzys (którego w Polsce oczywiscie nie ma, jak twierdził). Czym się zajmował idiotyczny rząd Tuska? Tekstami typu "to przez PiS, a potem "wprowadzaniem" Euro do 2011. Oczywiscie macie jednak rację lemingi - wszystko co było dobre za rządów PiSu to nie jest zasługa PiSu, a wszystko co złe za PO to nie wina PO, bardzo to proste:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Masz troche racji .... przynajmniej 1/2 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 17:04 " wszystko co było dobre za rządów PiSu to nie jest zasługa PiSu " i owszem to zasługa rozsądnej polityki gospodarczej ekipy SLD . Jeżeli chodzi o PO to faktycznie wiekszych dyletantów i LODZIARZY ten kraj w swej 1000 letniej historii nie widział :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Mam wodę do spuszczenia w kiblu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 16:59 Zapraszam kogoś z PO by uświetnić to wydarzenie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Może na następne otwarcie załapie się kilku IP: *.denko.com.pl 22.03.13, 14:02 ministrów nierobów. W końcu to jedyne co potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skolia Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.static.hostnoc.net 22.03.13, 14:03 Do 3 razy Szczuka Nikt Ci tyle nie da, ile PO Ci obieca. Kupione za państwowe pieniądze stado lemingów plus sprzedani celebryci-prostytutki (wszystko zalezy od wyskości gaży) to typowy wizerunek Partii Oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaaa... Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:03 a czy lotnisko w Modlinie uroczyście zamknięto?? I kiedy znów zostanie uroczyście re-otwarte;) Odpowiedz Link Zgłoś
v_oo_d_ee_n Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:04 mam nadzieję, że niebawem ktoś inny zainauguruje działalność oczyszczalni życia publicznego z po. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Oszust Tust robi wode z mozgu polakom!! 22.03.13, 14:04 Zamist budowac Autostrady i robic Reformy zeby polacy zyli lepiej!!To On nic nie robi tylko otumania ciemny narod ktory na niego glosowal!!Bo wie ze ciemno nic mu nie zrobi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Hanki Zabulimy... IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.13, 14:05 Hanna Gronkiewicz-Waltz podczas piątkowej uroczystości zaznaczyła, że bez rozbudowy "Czajki" cena wody w Warszawie musiałaby wzrosnąć sześciokrotnie ze względu na kary, jakie miasto musiałoby płacić. Dzięki pani płezydent i dzięki Czajce cena w Warszawie wzrośnie więc tylko czterokrotnie... Dziękujemy... ;-) P.S. Sami zobaczycie jakie ceny ustali Rada Miasta w czerwcu. Ostatnio podwyżka była ok. 30-procentowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.tel.tkb.net.pl 22.03.13, 14:06 Myśle, że oba otwarcia są niedopracowane. Proszę wybaczyć - ale zabrakło mi czarnych sukienek. Kto poswiecił? Kto pokropił kropidłem.... do trzech razy sztuka, kto wie, jaki dzien bedziemy obchodzili za jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Gierek wiecznie żywy! 22.03.13, 14:10 A trawę malowano na zielono czy może na biało? Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:09 Edward!Edward! Pomozecie? Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusskwon szkoda że ich nie POtopiono w tej oczyszczalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:13 byłaby ulga dla Polski, a tak te gó... dalej będzie pływac PO wierzchu i zatruwać cały kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.13, 14:11 Putra bis. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.by Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni 22.03.13, 15:36 A właśnie, co tam w Białymstoku? Jakoś cicho z oczyszczalnią: działa wreszcie czy nie.Może ktoś coś wie, jeśli nie tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:12 Jak byłem kiedyś w Warszawie na wycieczce szkolnej to przewodniczka warszawska skarżyła się nam, że w Warszawie jest najgorsza woda w kranach, bo cała południowa Polska, a zwłaszcza Ślask, wrzucają ścieki do Wisły. Potem się dowiedziałem, ze Warszawa jest jedyną stolicą w Europie, która nie ma oczyszczalni (cały naród nie zbudował oczyszczalnie dla Warszawy :C ). A teraz widzę, ze jak w końcu za wydębioną od Niemców kasę zbudowali to otwierają po kilka razy! Najpierw Hanna Pierogowa teraz ojciec Józka Bąka, tego z AMBER Gold, otwiera. TVN24 ma radochę, Monika Olejnik w majty się zapewne ze szczęścia zesikała - jest sukces, czyli nie będzie polowania na ubeków i sbeków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babek Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:53 Ja już to Kraków sra do Wisły i Podbeskidzie, proszę zobaczyć przebieg Wisły w woj.Śląskim, a to co nasz premier Donek wyprawia to jest kpina poprostu buhahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieszyniak Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.eurosytem.com.pl 22.03.13, 15:10 Wisła ma swe źródła na Śląsku Cieszyńskim,ale my tam raczej nie robimy - u nas się w Wiśle kąpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.internetia.net.pl 22.03.13, 15:40 raz się kąpie raz nie, potem Wisła płynie przez Górny Śląsk, gdzie jest przecież zapora w Goczałkowicach. No, to prawda, ze kopalnie do niej i do jej dopływów zrzycają syf, tez z Jastrzębia i te z okolic Tychów, niemniej Warszawa nie jest gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.portalu Obywatelu! Otwórz sobie sam! ;) b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:14 b/t :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 a nastepna na liscie ryzego kominiarza...starowka 22.03.13, 14:14 mozna ja zamknac na miesiac, ze niby remont a POtem z POmpa otworzyc ... a dalej to juz bedzie z gorki: palac kultury, komin elektrocieplowni siekierki siekierki (tu ryzy uroni lezke), zalany tunel z okazji pierwszej rocznicy i wiele, wiele innych miejsc ... a motloch glosujacy, bedzie wiwatowal i swietowal ... oczywiscie bufet szykuje sie piersza klasa ... akurat na tym hanka stolez sie naprawde zna ... POlska w budowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
folwark_polski Czas bolszewickich idiotyzmów 22.03.13, 14:16 następcom idzie całkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
realistas Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:16 Premier musi coś otwierać. Inaczej będą się czepiać. Jego wzorem jest Gierek. On też zmarnował sporo funduszy. Tusk robi podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 A Głodź pobłogosławił? 22.03.13, 14:17 Jeśli nie, otwarcie jest nieważne. I tak zresztą trzeba zrobić jeszcze jedno, żeby prezydent Komorowski też miał się czym wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: A Głodź pobłogosławił? 22.03.13, 15:41 Pokropisz mnie Actimelem, a będę oczyszczony, obejmiesz mnie, a ponad śnieg bielszy się stanę Odpowiedz Link Zgłoś
bkf4x4 Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 14:22 A Hanna niech otworzy stadion im. Waltera przy Łazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
janptak Re: Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 14:27 ProPOnuję wprowadzić nową świecką tradycję - coroczne otwarcie już działających inwestycji. Na ten przykład, możnaby w rocznice otwarcia odcinka autostrady robić reotwarcie. Aby cały kraj zauważył i docenił, należy oczywiście zamknąć taki odcinek kilka dni wcześniej, aby można było w spokoju rozwiesić ozdoby, rozciągnąć wstęgę, POstawić trybunę dla Umiłowanego Przywódcy, sprowadzić zespół ludowy i co tam jeszcze tradycja nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 15:42 Poczekaj poczekaj, jest jeszcze tunel pod Wisłostradą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Bez przesady ;-) IP: *.komster.pl 22.03.13, 14:23 to tylko gospodarska wizyta była. Jakie czasy taki Gierek, parafrazując klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
medycynaradziecka Tak długo beda otwierać, aż... 22.03.13, 14:25 w końcu im wyjdzie, że to stadion, na którym za kilka lat odbędą sie zawody w skokach narciarskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sejmniedlaidiotów Tylko idiota głosuje na układ Po-Pis-Sld-Psl-Rp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:25 Oni już byli i czas ich odsunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Potiomkinowskie wsie... IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.13, 14:28 ...wracają. Znów Tuskaszczenko cuda czyni. Odpowiedz Link Zgłoś