Dodaj do ulubionych

Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ...

22.03.13, 13:59
czy prezes oczyszczalni dostal juz premie otwarciowa w kwocie 16 milionow PLN???
Obserwuj wątek
    • bilu46 Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:00
      Proponuję otwieranie kolejnych odcinków autostrad . Zaczął kaczor , otwierając odcinek który wybudowali jego poprzednicy , a obecni mieliby zajęcie do smierci .
    • cholonek Jako wybitnemu menedzerowinalezy mu sie... 22.03.13, 14:01
      ...znacznie wiecej
    • Gość: tier Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:01
      proponuje Panu Premieru otwarcie : Palacu Kultury , Dworca Centralnego oraz Zamku Krolewskiego. piar bedzie , slupeczki podskocza, znow mozna bedzie pierdziec w stolek i haratac w gale.
    • Gość: a Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 14:02
      Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy, przecież jest lepsza alternatywa w postaci PiSu. Ludzie za PiSu się bogacili a nie biednieli.
      • Gość: gosc Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.tel.tkb.net.pl 22.03.13, 14:08
        Pierdolisz, to gdzie ja wtedy byłem?
        • poborowy102 Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy 22.03.13, 14:14
          nie wiem, ale ja mogłem wtedy przebierać w ofertach pracy, pracodawcy mi stancje nawet proponowali.
          • Gość: tiaaa... Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:34
            poborowy102 napisał:

> nie wiem, ale ja mogłem wtedy przebierać w ofertach pracy, pracodawcy mi stancj
            > e nawet proponowali.

tylko wtedy był szczyt koniunktury (chińskie inwestycje przed Olimpiadą) a dziś mamy globalną recesję. Taki drobiazg, ale to że wróciłby PiS nie zapewni globalnej koniunktury, tak samo jak zaklinanie rzeczywistości przez PO nie powstrzyma kłopotów gospodarczych bez reform
            • Gość: gucio Juz niedlugo IP: *.sl.se 22.03.13, 15:31
              bedziecie mieli PiS u wladzy i wtedy nastanie kraina szczesliwosci, globalna recesja ustapi przed autorytetem Prezesa i wszyscy zaczna na gwalt sie bogacic...
            • Gość: mk Re: Ludzie odsuńmmy wreszcie PO od władzy IP: *.internetia.net.pl 22.03.13, 15:44
              wtedy był szczyt koniunktury, ale Gilowska potrafiła to wykorzystać, przez pierwszy rok rządów PO też trwał szczyt koniunktury i do tego przypadła wtedy pierwsza w historii Polski tak duza pomoc z UE, ale Tusk zanim się połapał co i jak to nastąpił kryzys (którego w Polsce oczywiscie nie ma, jak twierdził). Czym się zajmował idiotyczny rząd Tuska? Tekstami typu "to przez PiS, a potem "wprowadzaniem" Euro do 2011.
              Oczywiscie macie jednak rację lemingi - wszystko co było dobre za rządów PiSu to nie jest zasługa PiSu, a wszystko co złe za PO to nie wina PO, bardzo to proste:D
              • Gość: korek Masz troche racji .... przynajmniej 1/2 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 17:04
                " wszystko co było dobre za rządów PiSu to nie jest zasługa PiSu " i owszem to zasługa rozsądnej polityki gospodarczej ekipy SLD . Jeżeli chodzi o PO to faktycznie wiekszych
                dyletantów i LODZIARZY ten kraj w swej 1000 letniej historii nie widział :P
          • Gość: reksio Mam wodę do spuszczenia w kiblu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 16:59
            Zapraszam kogoś z PO by uświetnić to wydarzenie !!
    • Gość: zenek Może na następne otwarcie załapie się kilku IP: *.denko.com.pl 22.03.13, 14:02
      ministrów nierobów. W końcu to jedyne co potrafią.
    • Gość: Skolia Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.static.hostnoc.net 22.03.13, 14:03
      Do 3 razy Szczuka
      Nikt Ci tyle nie da, ile PO Ci obieca. Kupione za państwowe pieniądze stado lemingów plus sprzedani celebryci-prostytutki (wszystko zalezy od wyskości gaży) to typowy wizerunek Partii Oszustów.
    • Gość: tiaaa... Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:03
      a czy lotnisko w Modlinie uroczyście zamknięto?? I kiedy znów zostanie uroczyście re-otwarte;)
    • v_oo_d_ee_n Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:04
      mam nadzieję, że niebawem ktoś inny zainauguruje działalność oczyszczalni życia publicznego z po.
    • toberson Oszust Tust robi wode z mozgu polakom!! 22.03.13, 14:04
      Zamist budowac Autostrady i robic Reformy zeby polacy zyli lepiej!!To On nic nie robi tylko otumania ciemny narod ktory na niego glosowal!!Bo wie ze ciemno nic mu nie zrobi!!
    • Gość: Fan Hanki Zabulimy... IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.13, 14:05
      Hanna Gronkiewicz-Waltz podczas piątkowej uroczystości zaznaczyła, że bez rozbudowy "Czajki" cena wody w Warszawie musiałaby wzrosnąć sześciokrotnie ze względu na kary, jakie miasto musiałoby płacić.

Dzięki pani płezydent i dzięki Czajce cena w Warszawie wzrośnie więc tylko czterokrotnie... Dziękujemy... ;-)

P.S. Sami zobaczycie jakie ceny ustali Rada Miasta w czerwcu. Ostatnio podwyżka była ok. 30-procentowa...
    • Gość: gość Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.tel.tkb.net.pl 22.03.13, 14:06
      Myśle, że oba otwarcia są niedopracowane. Proszę wybaczyć - ale zabrakło mi czarnych sukienek. Kto poswiecił? Kto pokropił kropidłem.... do trzech razy sztuka, kto wie, jaki dzien bedziemy obchodzili za jakiś czas?
      • chilly Gierek wiecznie żywy! 22.03.13, 14:10
        A trawę malowano na zielono czy może na biało?
        • zigzaur Re: Gierek wiecznie żywy! 22.03.13, 14:42
          Na biało to śnieg malowano.
    • ropuch1pincet Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:09
      Edward!Edward!
      Pomozecie?
      Nie!
      • Gość: tusskwon szkoda że ich nie POtopiono w tej oczyszczalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:13
        byłaby ulga dla Polski, a tak te gó... dalej będzie pływac PO wierzchu i zatruwać cały kraj
    • Gość: Milo Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.13, 14:11
      Putra bis.
      • piotr.by Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni 22.03.13, 15:36
        A właśnie, co tam w Białymstoku? Jakoś cicho z oczyszczalnią: działa wreszcie czy nie.Może ktoś coś wie, jeśli nie tajemnica ?
    • poborowy102 Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:12
      Jak byłem kiedyś w Warszawie na wycieczce szkolnej to przewodniczka warszawska skarżyła się nam, że w Warszawie jest najgorsza woda w kranach, bo cała południowa Polska, a zwłaszcza Ślask, wrzucają ścieki do Wisły. Potem się dowiedziałem, ze Warszawa jest jedyną stolicą w Europie, która nie ma oczyszczalni (cały naród nie zbudował oczyszczalnie dla Warszawy :C ).
      A teraz widzę, ze jak w końcu za wydębioną od Niemców kasę zbudowali to otwierają po kilka razy! Najpierw Hanna Pierogowa teraz ojciec Józka Bąka, tego z AMBER Gold, otwiera. TVN24 ma radochę, Monika Olejnik w majty się zapewne ze szczęścia zesikała - jest sukces, czyli nie będzie polowania na ubeków i sbeków!
      • Gość: Babek Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 14:53
        Ja już to Kraków sra do Wisły i Podbeskidzie, proszę zobaczyć przebieg Wisły w woj.Śląskim, a to co nasz premier Donek wyprawia to jest kpina poprostu buhahaha!!!!!!!
        • Gość: Cieszyniak Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.eurosytem.com.pl 22.03.13, 15:10
          Wisła ma swe źródła na Śląsku Cieszyńskim,ale my tam raczej nie robimy - u nas się w Wiśle kąpie:)
          • Gość: mk Re: Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie ni IP: *.internetia.net.pl 22.03.13, 15:40
            raz się kąpie raz nie, potem Wisła płynie przez Górny Śląsk, gdzie jest przecież zapora w Goczałkowicach. No, to prawda, ze kopalnie do niej i do jej dopływów zrzycają syf, tez z Jastrzębia i te z okolic Tychów, niemniej Warszawa nie jest gorsza.
    • Gość: gość.portalu Obywatelu! Otwórz sobie sam! ;) b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:14
      b/t :)
    • uzdek98 a nastepna na liscie ryzego kominiarza...starowka 22.03.13, 14:14
      mozna ja zamknac na miesiac, ze niby remont a POtem z POmpa otworzyc ... a dalej to juz bedzie z gorki: palac kultury, komin elektrocieplowni siekierki siekierki (tu ryzy uroni lezke), zalany tunel z okazji pierwszej rocznicy i wiele, wiele innych miejsc ... a motloch glosujacy, bedzie wiwatowal i swietowal ... oczywiscie bufet szykuje sie piersza klasa ... akurat na tym hanka stolez sie naprawde zna ... POlska w budowie ...
    • folwark_polski Czas bolszewickich idiotyzmów 22.03.13, 14:16
      następcom idzie całkiem dobrze
    • realistas Premier otworzył oczyszczalnię. "Bo ludzie nie ... 22.03.13, 14:16
      Premier musi coś otwierać. Inaczej będą się czepiać. Jego wzorem jest Gierek. On też zmarnował sporo funduszy. Tusk robi podobnie.
    • zdzisiek66 A Głodź pobłogosławił? 22.03.13, 14:17
      Jeśli nie, otwarcie jest nieważne.
      I tak zresztą trzeba zrobić jeszcze jedno, żeby prezydent Komorowski też miał się czym wykazać.
      • pathos_phobos Re: A Głodź pobłogosławił? 22.03.13, 15:41
        Pokropisz mnie Actimelem, a będę oczyszczony, obejmiesz mnie, a ponad śnieg bielszy się stanę
    • bkf4x4 Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 14:22
      A Hanna niech otworzy stadion im. Waltera przy Łazienkowskiej.
      • janptak Re: Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 14:27
        ProPOnuję wprowadzić nową świecką tradycję - coroczne otwarcie już działających inwestycji. Na ten przykład, możnaby w rocznice otwarcia odcinka autostrady robić reotwarcie. Aby cały kraj zauważył i docenił, należy oczywiście zamknąć taki odcinek kilka dni wcześniej, aby można było w spokoju rozwiesić ozdoby, rozciągnąć wstęgę, POstawić trybunę dla Umiłowanego Przywódcy, sprowadzić zespół ludowy i co tam jeszcze tradycja nakazuje.
        • alik-w-plomieniach Re: Premierze, otwórz jeszcze stadion narodowy! 22.03.13, 15:42
          Poczekaj poczekaj, jest jeszcze tunel pod Wisłostradą.
    • Gość: Robert Bez przesady ;-) IP: *.komster.pl 22.03.13, 14:23
      to tylko gospodarska wizyta była. Jakie czasy taki Gierek, parafrazując klasyka.
    • medycynaradziecka Tak długo beda otwierać, aż... 22.03.13, 14:25
      w końcu im wyjdzie, że to stadion, na którym za kilka lat odbędą sie zawody w skokach narciarskich!
    • Gość: sejmniedlaidiotów Tylko idiota głosuje na układ Po-Pis-Sld-Psl-Rp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:25
      Oni już byli i czas ich odsunąć.
    • Gość: aqq Potiomkinowskie wsie... IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.13, 14:28
      ...wracają. Znów Tuskaszczenko cuda czyni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka