Gość: tomeyk IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.01, 22:28 do tych co wiedza o co chodzi! awt, dalacz! spadam nad morze! tkanie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pesstka Re: ułan bator! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 23:11 Stolica Mongolii - w orginale Ulaan Baator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: ułan bator! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 21:48 Czyli "Czerwony Bohater". Dawniej - Urga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: ułan bator! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:57 to bardzo dobrze ze jestes nad morzem bo nie musze ci pisac mejla! a dostalam kartke od misia z egyptu,a to niespodziewanka...ale i tak nic nie przebije kartki od potwora z nymphaea candida...nie pytaj co to jest,to trzeba zobaczyc~! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt hoho: dolaczam!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:17 Dolaczam wreszcie - po wielu trudach. Dla niepoinformaowanych : ulan bator to nowa pisownia uwzgledniajaca polskie ciagoty kawaleryjno-militarne. Zbieram zapisy na popijawe z Jurkiem - Gosia B. udziela szczegolowych informacji. Ulanow (jak rowniez Damy i Huzary) przebywajacych w nadmorskich miejscowosciach - serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: hoho: dolaczam!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:38 ho,ho ho...!co ja słyszę?!?ledwie opuściło się progi tak zacnej szkoly,a już by się chciało rozrabiac...? no,w każdym badz razie jeżeli już to trzeba uwzglednic tez hanke,bo,ani chybi, się obrazi...kto jak kto,ale ona niejeden wieczór z nim spędziła...(bez podtekstów,proszę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk Re: hoho: dolaczam!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.08.01, 13:57 ja to nie wiem czy ona na to pojdzie....az sie boje! ciekawe skad ta kartka o niezrozumialym tytule!?i od kogo?chyba nie z bali.... cial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk tornato! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.08.01, 13:55 lepiej mi juz mjela napisz bo wrocilem!!!! a ja nie chce pic z jurkiem! szkole moge odwiedzic...... na helu bylo smiesznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: tornato! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 18:36 pytanie brzmi:czy jurek bedzie chcial pic z nami...szczegolnie ze ostatnio z darkiem sobie musieli niezle zaszalec,bo beata mowila ze ten ostatni na maturach byl niezle poturbowany...no,no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk Re: tornato! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.08.01, 21:56 ciekawe jak to sie ma do ich wspolnej przeszlosci?! a gdzie mejl?jak ty sie zachowujesz? a pamietasz akcje z olowkiem? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: tornato! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:11 z olowkiem??tego to nie slyszalam...dimmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: tornato! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:34 ja tez sie chetnie dowiem, zwlaszcza ze osattnio czuje sie wyjatkowo nmnie up to date (maly nieszkodliwy snobizm lingwistyczny jakich tu wiele;-). wyobrazncie sobie czego sie dowiedzailam na sesji poprawkowej: 1) darek nazywa siebie tygryskeim 2) michal gnt. jest gejem (to chyba temat na osobny watek, nie?) 3) z. wybiera sie piechota do compostelli Co wy na to? jak dodam ze niejaki pan m. przed ktorym wszyscy mielismy okazje sie produkowac onegdaj, obcial sie na ministranta vel archaniola gabriela to pewnie rzuce was na kolana... bacci awt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk Re: tornato! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.08.01, 11:22 michal gnt nie jest!skad to wiesz, spedzilem z nim tydzien na helu i wywdawal sie normalny,.... tygrysek mnie nie dziwi, a akcja z olowkiem nie ma nic wspolnego z gotfrydem! chodzilo o zawlaszczenie olowka z gwiazdkami przez niejaka qcuno! a z po co do tej compostelli ma isc...?!pan m mnei juz nie zdziwi, a wpon zaczyna sie szkola!moze ja odwiedzimy?!alebo lepiej w pazdzierniku..... moj oboz zerowy(okropna nazwa!) jest w wybpory a ja chcem spelnic swoj obywatelski i chcrzescijanski obowiazek!i nie wiem co robic?!a poza tym jedzie tylko 30 osob!ciał! a co u agatona gillera slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: tornato! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 19:40 boze,czy ten ołówek to jakiś kompleks?!freudowski,najwyrazniej...ciekawe,nie powiem... a twoje niusy,awt,sa rzeczywiscie bardzo niusowe,poczulam sie nareszcie odpowiednio poinformowana...;))(bo ty t. ostatnio sie nie spisywales...) zastanawiam sie tylko,apropos tego tygryska,czy to aby nie kto inny go tak nazywa...konkretnie ta osoba ktora utozsamia sie z prosiaczkiem... a z ta compostella to rzeczywiscie dziwna sprawa...ale jak nie wiadomo o co chodzi,to na pewno chodzi o...DZIADY! my z b. tez planujemy ja wkrotce odwiedzic,przeciez trzeba znac temat wypracowania na wrzesien! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! la visita! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.08.01, 20:25 cuno ja nie rozumie!chodzi o to ze zabraLAS MI KIEDYS OLOWEK!przywiazuej po prostu duza wartosc do moich rzeczy! ja sie ine zgadzam aby on uzywal imienia tygrysek! a ja tez chce odwiedzic zet i ske, gonet tez.... cuno a skad ja mam miec niusy!?a kto ci przyniosl te o czerkawskiej , tygrysku prosiaczku itd....!?niewdzieczna i jeszcze mejli nie pisze! zapytaj goneta i reszty, jak jest slonce nie zrzedze! cial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWT Re: la visita! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 02:30 eJ, TO JEST TEMAT LUZNO ZWIAZANY Z ULAN BATOR. WLASNIE PRZEZYLAM OBCIACH SWOJEGO ZYCIA ZAMYKAJAC SIE NIECHCACY W WLAZIENCE NA IMPREZIE. NIE OBNESZLO DIE BEZ MLOTKA I WYCHODZENIA OKIENKIEM. jKA MACIEPOZYCZYC 200 ZETA NAS SZYNBE I ZLUSARZE DAJCIE ZNAC (OFERTA WAZNA DO 9 AM - ODDAJE Z ODSETKAMI) KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!] QWT Gość portalu: tomeyk! napisał(a): > cuno ja nie rozumie!chodzi o to ze zabraLAS MI KIEDYS OLOWEK!przywiazuej po > prostu duza wartosc do moich rzeczy! > ja sie ine zgadzam aby on uzywal imienia tygrysek! > a ja tez chce odwiedzic zet i ske, gonet tez.... > cuno a skad ja mam miec niusy!?a kto ci przyniosl te o czerkawskiej , tygrysku > prosiaczku itd....!?niewdzieczna i jeszcze mejli nie pisze! > zapytaj goneta i reszty, jak jest slonce nie zrzedze! > cial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! ubriaco fradicio! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.08.01, 11:23 fajne literowki zrobilas, rozumiem ze to ze stresu;-)a jak to zrobilas? a temat gnt to chcialbym zebys rozwinela, bo mnie ciekawi skad te ploty,..... bylem na poranku kojota - zenada, nei idz!choc i tak wiem ze bys nie poszla.... czekam na reszte posta/u! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: ubriaco fradicio! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 20:04 ok,temat z domniemanym zajeciem domniemanego ołówka uwazam za zakonczony... a z ta szyba to cos mi przypomina...??czyzby praga''99...?oj,my to mamy chyba jakis talent do tego typu akcji... nie,wcale mi to NIE PRZESZKADZA... no wlasnie z tym gnt to tez bym byla ciekawa,kto z ty wyskoczyl...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk Re: ubriaco fradicio! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.08.01, 20:41 jakto kto awt!to ona rozprowadza jakies wredne plotki..... a mejla ty cuno niemozesz mi napisac?!ja takiego ladnego wyskrobalem.... awt chyba kaca leczy.na kaca najlepsza jest praca - wiem to z chemii ale nie afrotyka mnie tego nauczyla....to na korkach, bo przeciez szkola niczego nei uczy! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! caly narod buduje...... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.09.01, 20:52 ej nasze forum znika zlisty, nie dodajecie w ogole postow!do roboty, lud was wzywa!!!! ciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: caly narod buduje...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:41 gnt,ktorego dzisiaj spotkalam potwierdzil chęć oddania batorego w prawowite,bartoszowe ręce,ale najpierw chce cos na nim wygrawerowac,cos blizej niesprecyzowanego...oj,biedny bartosz,dajemy jej w kość jeszcze po opuszczeniu zacnych murów naszej scuoli... a co z imprezą u jurka??ktos go w ogole widzial...?bo ja obawiam sie o niego odkad dowiedzialam sie jak podobno po wakacjach wyglada jego kolega-tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: caly narod idzie do szkoly! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.09.01, 22:28 wiesz, mnie juz nic nie zdziwi po rewelacjach tego lata!ale ja myslalem zeby go w szkole odwiedzic.jak on sie umowil z wlochami to ich nie wpuscil i byl nalany..... tak, mam nadzieje ze bart nas nie ebdzie gnebic na studiach.choc w sumie to ona nas lubi poza wyjatkami typu gnt, lodyga... ja zamierzam jutro z wami isc do kina, pamietaj! odpisz na mjela........oj, ten nowy bb jest co najmniej mowiac dziwny!a martyna tez juz nei taka...... ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: caly narod idzie do szkoly! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:26 Gość portalu: tomeyk! napisał(a): OJ RANY, MOJ WIELKI COME-BACK. WYSTRASZYLAM DZIS TOMECZKA MOIM GLUPIM HUMOREM- TOMEK, SERIO, CHWILOWO TYLKO MNIE TAKA DEMENCJA LAPIE. NIE JA ROZGLASZAM PLOTKI O GNT TYLKO BEATA VIA RADZIK. RZECZ JASNA MOWA O OSOBIE KTORA OSTATNIO SIE PRZEFARBOWALA (PONOC). a TEMAT CIEKAWI MNIE POZNAWCZO ( TAK, TAK JAK SPADOCHRONU). w OGOLE W LICEUM WSZCZEPIONO MI TAKA CIEKAWOSC DO SWIATA BLAHAHAHA > wiesz, mnie juz nic nie zdziwi po rewelacjach tego lata!ale ja myslalem zeby go > > w szkole odwiedzic.jak on sie umowil z wlochami to ich nie wpuscil i byl > nalany..... > tak, mam nadzieje ze bart nas nie ebdzie gnebic na studiach.choc w sumie to ona > > nas lubi poza wyjatkami typu gnt, lodyga... > ja zamierzam jutro z wami isc do kina, pamietaj! > odpisz na mjela........oj, ten nowy bb jest co najmniej mowiac dziwny!a martyna > > tez juz nei taka...... > ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: caly narod idzie do szkoly! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 21:25 awcie on sie przefarbowal juz w czerwcu!wiesz to chyba po prostu apulinie nudzi sie gotowanie obiadkow dla macka wiec rozpuszcza te wredne plotki!ja nie wiem.... a ty nie masz obozu wydzialowego?bidulka...... grassowa wrocila z bali.......ale czy ty byals ubriaco czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! zostac miss! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.09.01, 21:45 co sadzicie o tym serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: zostac miss! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:31 tomek,az tak sie nudzisz...ogladaj juz lepiej tv niepokalanow...(a tak w ogole jest jeszcze takowa?!) przechodzilam dzisiaj obok naszej starej budy,drzwi byly szeroko otwarte,tak mnie zapraszaly do srodka...ale nie skorzystalam... z powrotem,na wszelki wypadek,wracalam juz inna droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: zostac miss! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.09.01, 23:01 dzieki za mejla!trzeba bylo wejsc i usciskac meggy!bylaby zachwycona.... tv niepokalanow nie ma, zastapila ja puls, tylko ciut lepsza!ale rownie beznadziejnie u mnei odbiera! nie rozumiem dlaczego ty nie lubisz polskiej produkcji telewizyjnej!przeciez tam graja takie gwiazdy......!i taki wakacyjny klimat! gnt spotkal sie dzis z pacem i jankiem, czekam na szczegoly! a ciekawe czy awt podjela decyzje w sprawie obozu !? ladne logo zrobili bb w gazecie, nie?akurat jest na gorze strony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: zostac miss! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 13:17 MI to sie tylko kojarzy z (wybacznie ten jezyk) Missa Pulcherrima - wyborem (tak, tak - wyborem) najpiekniejszych mszy barokowych (3 CD za jedynae 29,99 PLN). a juz temat misy - to inna sprawa. zwlaszcza ze do misy dochodzi warzachewka, passaverdura etc. i juz wszyscy sa szczesliwi. Oboz integracyjny mialam, a jakze- w lipcu, urzadzony w formi splywu kajakowego. jakos mnie to nie skusilo ale moze moja ulubiona kolezanka byla i podzieli sie ze mna wrazeniami. ciagle mysle nad tym obozem (rany! a czasu coraz mniej), ale mam pare alternatywnych propzycji (np. wrzesniowe spotkania AA ;). poza tym- moja rada - nie ufajcie weselom. one sa naprawde ZLE. scislej - strasznie mnie pogryzly komary, ale to wrecz przepotwornie. nos moj, na ten przyklad, po podprawieniu przez weselne insekty, wyglada jak u pewnego tygryska. HOrrendum!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: zostac miss! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.01, 14:56 oj chyba ktos cie podmienil!nie zdziwilbym sie jakby za awta podszywal sie niejaki prosiaczek.jak mozna pisac "jedyniae"!to jakeis zbocznenie jezykowe.... nie wiem czy wiesz ale twoja ullubiona kolezanka spie wlasnie w galerii a pozzniej opisze swoj sen!i to chyab byloby ciekawsze od splywu.... aha czyli nie ogladalas tego serialu...szkoda! i jak sadze nowego bb nie nie racyzlas obejrzec, nei amrtw sie ja tez!w sobote ide na dolce vita, zwane slodkim zyciem - bleeee!mozliwe ze biczyk tez sie zjawi i pomoze mi przetrwac ciezkie godziny na arcywygodnych siedzeniach w kultowym iluzjonie..... ciał! p.s."decyzja nalezy do ciebie"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: zostac miss! IP: 213.76.102.* 05.09.01, 20:35 Ja to ja. Piszem przasniem, coby nie zostac posondzonom o jakes ambicyje lacinskie.Moze i ja wpadniemw iluzjon, bo to swietnym film i gom widfzialam juz 2 razym. A Marcello w fontannie to inna sprawa. Rzecz jasna jeli nie macie siem zamiaru integrowac z gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: zostac miss! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.09.01, 21:50 teraz bylo spox!ja taki swoyski style lubiem! anita ekberg chyba w tej fontannnie byal fajniejsza...!w sumie zalezy kto co lubi.... dzis zrobielm lasagne.zapisuje sie na wloski do instytutu, a ty gdzies sie bedziesz uczyc tego wspanialego jezyka?moze prywatne lekcje u kasi(z ktora dzis smsowalem)? k0oncze, zagonie cune zeby tu wpadla...... ciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: zostac miss! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 15:52 Nie, tomku, ja to chyab jestem sie w stanie nauczyc tego jezyka w domu (tylko nie mow kasi!) - poki co pracuje nad odpowiednia motywacja, bo to podstawa sukcesu. A - czytaliscie jak niejaki Umberto (Eco, bo na fali ochrony srodowiska, ovviamente) zmyl jarkowi glowe w kwestii poezji? uj, buiedny jareczek. Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! Re: zostac miss! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.01, 17:12 jakto zmyl glowe?jeszcze nie czytalem tego wywiadu.bylem w szkole.gadalismy z siwa z goska ponad godzine.gala miala zlote buty!jest nowy matematyk.reszta po staremu, lacznie z szymo! 4 human ma matme z kicia - extra, nie? co z obozem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: zostac miss! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:51 sam jestes kuna... ja tez jestem jak najbardziej za uzywaniem swojskiego jezyka...od dzisiaj wyrzucam z glowy coniugatio pederastica passiva...activa zreszta tez,jak szaleć to szaleć...;) opowiedz awt o psie siwej,to taka rozweselajaca historia... a ten instytut wloski to jedna wielka podpucha:siedzibe maja w takim ladnym miejscu,a lekcje sa w jakiejs ponurej budzie...a zreszta,czy oni aby wiedza jak sa spioszki,tudziez lyzka cedzakowa...?!?wiesz,ja nie moge obnizac poziomu...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! zostac w szkole! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.01, 23:22 jesli eco twierdzi ze wszyscy pisali poezje w wieku mlodzinczym to ja bym chcial poznac tych "wszystkich".a zdanie o masturbacji, jest...nie, nie skomentuje tego! bylem dzis w szkole i ucielismy sobie pogawedke z gosia i z hania.cytuje:"siedzialam sobie a autobusie i poczulam cieplo na lokciu.odwracam sie a to pies lize mnei po lokciu.wiec zapytalalm go co on tu robi.nie odpowiedzial".okazalo sie ze jezdzi juz od 6 rano w autobusie.byl to sznaucer olbrzymi.hania wziela go do domu i od ponad tygodnia u niej siedzi.nie moze znalezc wlasciciela.ale zostawic go w domu tez do konca nie chce, choc to taki inteligenty pies i to spojrzenie.z kotami az tak bardzo sie nie "gryzie". gadalismy tez o naszym prezydencie, ze jest jak lalak, choc ostatnio mu sie cos przytylo - tak stwierdzila hania! gadalismy tez o jezyku i o wydzialach, ale ty to juz pewnei wiesz od gosi! zapytuje po raz kolejny, co z obozem?prawdopodobnie jednak wyladuje w instytucie wloskim, z blogoslawienstwem kasi.... ciał! bialkowski ma brode i widzialme nowego matematyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: zostac w szkole! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 19:07 Oj rany! zawsze wiedzialam ze z tymi sznaucerami to nie jest taka prosta sprawa. inteligentne spojrzenie - moze sie wiele od takiego9 nauczyc. a hania - ma zlote serce - wiem to nie od dzis (scislej zas od trzeciej klasy kiedy w przeciagu tygodnia dostalam 3 laski z tego jedna za nazwanie "my i wy" swietochowskiego "ksiazka"). co do obozu - to chyba oboje mozemy sie zgodzic ze chyba nie jest to zbyt dobry pomysl zebym tam jechala ( i nie jest to kokieteria czy tzw. kryg, a obiektywne stwierdzenie). integruj sie ze swoim rokiem, poza tym nie chce zanizac sredniej IQ mlodych socjologow. co do poezji jm - temat masturbacji sie tam pojawial - jestem pewna ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeyk! bartel jest chory! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.09.01, 20:32 a wiec jednak czytalas jego poezje!mi jakos tomik jego wierszy nie wpadl do mych rak, choc cytat o sypaniu piachem na obiektyw jest wielce obiecujacy!!! cuno powiedziala ze ogladala bb i nawet byl ok!czy ty tez tak myslisz? a nie jedz sobie!jak chcesz.a wiesz ze bede mial na poczatku statystyki cos z rachunku prawdopodobienstwa, wiec beda klopoty!przerazajace...najbardzije zachecajacy do studiwoanai jest migajacy napisa na stronie socjo:"egzamin poprawkowy ze statystyki odbedzie sie 14 wrzesnia w adiut.max"kazdego mlodego humaniste zacheca to do nauki na mym wydziale, nieprawdaz? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: bartel jest chory! TO STRASZNE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:30 sam tego chciales!nie no,nie martw sie statystyka bedzie na pewno fantastyczna,zwlaszcza jesli rzuca wam dziadka w stylu naszego witasiusiaka... ja mam za to na tytulowej stronie informatora wydzialowego rownie wspanialy cytacik z dantego-''porzuccie wszelka nadzieje,ktorzy tu wchodzicie''... apropos czy pamietacie fantastyczny wyklad jarka m.o boskiej komedii,bo ja nie pamietam nic poza samym faktem ze sie odbyl i ze on rysowal jakies okregi na tablicy,mowil cos a harlekinach,a hanka siedziala z mina blizej niezidentyfikowana... a tego petrarce i boccacio to chyba musimy mu jednak kiedys przypomniec...?? ;)) wiesz tomek,w kwestii bb,to ty jestes na pewno lepiej zorientowany ode mnie,bo w koncu jako przyszly socjolog juz dawno stwierdziles ze musisz sledzic takie wiekopomne wydarzenia...i to ty byles dotychczas moim glownym informatorem,wiec nie zaniedbuj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Haljo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:12 Halijo! Czy tylko ja nie zajrzalam na strone www swojego wydzialu????? Czuje sie inna! Ja tam pamietam wyklad jarka slowo w slowo (''guido cavalcante-bardzo bliski przyjaciel dantego''). w ogole musze powiedziec, ze czlowiek ow wplynal bezposrednio i to w zasadniczy sposobna moja duchowa konstytucje ;) Acha - teraz was przebije. ja z tvn mam tylko fonie (dobrze ze nie jest to fonia ''wizji+":)), ale i tak odpowiadalm z bb na moich egzaminach wstepnych. zdalam je po prostu stepujaco: Pan z komisji: prosze wymienic 5 najwazniejszych wydarzen ostatniego miesiaca Ja: Smierc Tove Janson. Wstrzasnela mna do glebi. Absolutnie, "Muminki" to kultowa ksiazka, nie znajduje 4 innych wydarzen, ktore mogly by sie z tym rownac. Po tym byla bardzo interesuja rozmowa, w ktorej stwierdzilismy ze janusz jest everymanem. dzieki za takie "every". ciaooooooooooooooooooooooooooooooo o o o o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Haljo! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.09.01, 00:39 hajlo kojarzy mi sie z pewna pania ktora bardzo gestykulowala rekoma i zjadala kreda na lekcjach!? nie janusz nie jest every! awt a ty moze w ogole nie ma strony internetowej twojego wydzialu.gosia b. nie ma!nie to co nasze, cuno, nie? chinatown, brzmi intrygujaco....musze sprawdzic swoj notizer! u bukieta ok, tylko jakos wieczorami dziwaczeje, serio!wszystkiego sie boi, od dlugopisu, przez butelke po kubek?!jakis absurd... ale ja na serio lubie te pania z czerwonymi ustami!tylko nie chcialbym u niej zdawac!sluchac, tak! salut@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno BUKIET MA DEPRESJE!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 20:53 no wiesz co,z tym nickiem to jednak przesadziles...czyzby pani ś. az tak zawladnela twoim tomkowym jestestwem...??zrob cos z tym zanim zaczne sie martwic... tak,moja strona wydzialowa jest fantastyczna...ostatnio zmienili adres-teraz jest www.temida.wpia.uw.edu.pl-to chyba zeby nikt absolutnie sie nie zorientowal o co tam chodzi... a tak w ogole to ta strona jest ''chwilowo'' w przygotowaniu od 3 miesiecy...:)) moze ty t.powinnienes zafundowac mala terapie dla bukieta??nie slyszales o psiej depresji?!?on sie tak biedny meczy,a ty go olewasz!! acha,jesli ty lubisz te pania o karminowych ustach,to moze rzeczywiscie socjologia jest twoim powolaniem...bo ona sie wydaje typowym nawiedzonym przedstawicielem tego gatunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BUKIET MA DEPRESJE!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.09.01, 22:37 przedstawicielem gatunku kobiet???????oj ale ona jest taka sluszna!ja lubie kobiety , ktore sa rzeczowe, tzn wiedza co mowia - przynajmniej tak im sie wydaje!vide kamela!ale nie pani 200zl! bukiet nie ma depresji, on ma psychoze!moze hania go uratuje???? dalczego nie podoab ci sie moj nowy nick??????non capisco niente! a oze terapia piosenkami kylie z nowej plyty?? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt moze bukiet warzyw? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:47 Wiecie wy co...przeciez to jasna sprawa...przetrenuj bukieta z lizania lokci, wypusc w autobusie 188..i po sprawie ja rowniez uwazaam ze twoj nick jewst niesmaczny....a karminowe usta wyszly z mody (wysokie obcasy) ciaaoss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgio Re: moze bukiet warzyw? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.01, 12:21 a czy ty wiesz oo kogo chodzi z tymi ustami?a poza tym one sa czerwone!!!! bukiet sam by nie wszedl do autobusu, a lizania lokci tez sie go nie da nauczyc, a wiec nici z tego!trzeba cos innego wymyslic. uwaga nagly zwrot akcji w serialu "zostac miss"!!!obejrzyjcie powtorke.. obejrzalem tez south park film!ilez wrazen...oni sa niemozliwi a biedny kenny zostal w piekle!!! z lekcji jarka o dantem, pamietam bazgroły na tablicy i symboliczna liczbe 3!!! pazdro! p.s.jestem tu nowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: moze bukiet warzyw? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:51 nie,ten nick jest tez do niczego...znowu zalatuje pania ś. i brukselka,dziczyzna i bananem(chodzi o fryzure!)... tak,usta owej pani sa niewatpliwie czerwone,tego raczej nie da sie pomylic... tak,ty masz rzeczywiscie slabosc do ''charakterystycznych'' kobiet...patrz gala i jej zlote pantofle... a bukieta trzeba po prostu przytulic,ty nieczuly sadysto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: moze bukiet warzyw? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.01, 23:40 o jaki bukiet chodzi, jestem tu nowy???????? i w sumie niewiele rozumiem!? wprowadzcie mich w temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: moze bukiet warzyw? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 18:59 nie,nie...nic juz ciebie nie uratuje przed kara...ani tja,ani giorgio,ani nawet sama kasia s... kara,jak juz mowilam,bedzie straszna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! zadne warzywa! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.09.01, 21:57 ja nie watpie ze kara bedzie straszna..........a ty tez nei nadeslalas swego mjela, byals w zarze itd.a pozniej po kinie jakies skrawki rzucilas do mojej skrzynki mejlowej! ale juz sie boje......brrrr!!!!i zabronisz mi pewnie bb ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: zadne warzywa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 15:06 przeciez ty nie ogladasz bb!! nad kara jeszcze mysle...co powiesz na super-maraton filmowy w super-wygodnym iluzjonie...?? wlasnie,to jest to...!trzeba skazac ciebie na ogladanie czegos ambitnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packard Re: ułan bator! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:44 Gość portalu: tomeyk napisał(a): > do tych co wiedza o co chodzi! > awt, dalacz! > spadam nad morze! > tkanie...... Wiem, o co chodzi: PZPR,pipecz zjadlem marmolade pierdzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zadne warzywa! IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 15:09 polecam kino tadźyckie bądź albańśkie :)) zamęczy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: zadne warzywa! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 16:31 kim ty jestes!!!!ujawnij sie!choc podpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: zadne warzywa! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 18:52 aj ty!ujawnij sie!!!!!!!!to rozkaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** precz z preczem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:36 Slusznie - jestem za pelna konspiracja. Podnosze kolnierz do gory - wiwat szpiedzy z krainy deszczowcow. A kto precz - to juz wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\/\ Re: precz z preczem! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 22:25 ok, totalna konspira!a ja naciagam czapke niewidke! zbior cwiczen chemicznych pazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrotyka Re: precz z preczem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 22:34 pazdro...?jestem za!!! moze byc jeszcze avocado,drupka,i cokolwiek badz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatola kapelusz pana IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 11:34 pani B.Kaluza - ksiazka do bioli w podstawie! fabianski-paczkowski!dla biolchemow! pazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waku-ola Re: kapelusz pana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:03 Uwaga! Juz za tydzien w piatek w Kinotece o 18.30 bezplatny pokaz filmu "Jak zostac zapasnikiem sumo" (wersja oryginalna, napisy po ang.). Rzecz jasna w ramach Japonskich Dni Kultury. Zdekonspirowani i nie - przed ekran!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajlajf! Re: kapelusz pana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 21:30 oooo,oto i cos dla ciebie t.,vel giorgio,vel von tja,vel anatol i vel nie wiadomo jeszcze co... ciekawe co sie dzieje z nasza etatowa polykaczka kredy...??mam nadzieje ze całeczka nie zaabsorbowala ja do tego stopnia zeby zapomniala o swoim powołaniu jakim jest przeciez uczenie arcyzdolnej matematycznie mlodziezy licealnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: kapelusz pana IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.09.01, 00:15 ona siedzi w usa z mezem, slynnym profesorem! ej wrocmy do swoich stalych imion! na film sumo chyba sie nie udam!"pachnie" mi to pewna osoba z naszej klasy! pazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONZIO Re: ułan bator! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 15:49 A TO CIO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: ułan bator! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 20:18 Apeluje o spokoj - coz to za nieodpowiedzialne wybryki. Precz z forma! Niech zyje tresc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: ułan bator! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.09.01, 22:34 precz z awangarda, NIECH ŻYJE PRAWDZIWA SZTUKA! pr Vino! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: ułan bator! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:11 ...i w tym momencie zza rogu powinien wyskoczyc misio z rolka...hmm...papieru toaletowego...bunt!bunt!bunt!precz z przybosiem,peiperem i s-ka...!!!'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! halo AWT? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.09.01, 12:58 akurat tu sie zgadzam paiper , przybos i s-ka sa beznadziejni!!!! nie ma to jak "orzeszkowa i jej "lalka""!!! ciekawe co tam w budzie?nikt nie ma zadnych niusow?a wicie ze teraz wlasnie odbywaja sie probne matury!!!matma, hista,jezyki, fajnie, nie??? pzadro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: halo AWT? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:39 tak slyszalam ze podobno w calym kraju cos kolo 430 osob pisze mature z wloskiego!to nawet wydaje sie duzo,biorac pod uwage ze w wa-wie bodajze tylko 2 szkoly prowadza nauke di questa bellissima lingua... ale,tak wspolczuje tym biednym dzieciom...chociaz hanka przeciez stwierdzila ze ta nowa matura jest banalna...taaaak,to mowi osoba ktora ulissesa przeczyta leniwie przez sobotnie popoludnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! konkurs! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.09.01, 23:06 ona uwaza ze jest latwiejsza, i ja po czesci sie nia zgadzam, wylaczajac matme! ale nie gadajmy powaznie na forum plazowym! proponuje konkurs!skad wzielo sie "tia"!!!nagrody rozdma pozniej.... pazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: konkurs! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:45 Ja mysle ze to zapis fonetyczny tego co mi zawwsze w przekazie niewerbalnym mowil batory co rano "Won Thei (ss)". Seplenil troszke biedaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: konkurs! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.09.01, 20:31 batory??? a gdzie ty sie podziewalas jak cie nei bylo???jutro wyjezdzam.... bylem na kwowadis!!! pazdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: konkurs! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 21:24 ja tez bylam...(a to niespodzianka,co von tja...??);odradzam szczerze... a czy ktos wie co gonetus postanowil w haniebnej sprawie batorego...??ja bym jednak byla za przywroceniem go na pierwotne miejsce...biedak,pewnie juz teskni za pania pjofesoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: konkurs! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 22:18 O rany! Byliscie! I co - dalo sie rozpoznac Marie Roman wsrod nagich chrzescijanek?? (IV L)Mysle ze musialo to byc przezycie na miare Przedwiosnia, Ogniem i Mieczem etc. czyli duze przezycie. Nie ma jak to aktywne uczestnictwo w kulturze - jestem z was dumna!!! Gonetus- wielki znak zapytania.... Milego wyjazdu i wesolej integracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! pozegnanie! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.09.01, 18:56 nie znamy marii roman!znamy za to pana Romana! jest do zniesienia, nie nudzisz sie, a aktorzy swietnie dobrani, linda, bajoR, trela, swietni....nawet glosy z nocnika( wagner i ligia) byly ok..... idz wspomoz polska kinematografie!!!!!! ciał wracam za tydzien - integracja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: pozegnanie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:25 No prosze - coz za kompetentne uwagi.... A mi sie dzisiaj snilo ze Z. miala jakies 7 cm, szla sobie chodniczkiem a ja ja niechcacy rozdeptalam i zrobilo mi sie bardzo glupio. Tiaaaaa.... Integracja wazna sprawa jest- trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: pozegnanie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 22:05 tak,bo widzisz to jest taka mrowkaZ i tak sie czasami dzieje ze mrowki sie depcze... a jezeli chodzi o kwo to prosze naprawde nie sluchac von tja,ktory jest tajnym promotorem tego filmu i podstepnie chce wszystkich zaciagnac do kina...nie dajcie sie nabrac ludzie...!!(gli uomini rzecz jasna...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: pozegnanie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 20:49 O - wracam ci ja i co widze - ulan bator haniebnie spadlo...Von Tja sie zalamie. Takie sa skutki uboczne bycia malym i cichym (jednoczesnie). Szlam wczoraj ulica, obszczekal mnie maly piesek typu krokodyl i jakie bylo moje zdziwienie kiedy osoba po stronie smyczy powiedziala "Bukiet, cicho". Te bukiety.... A jak tam sie miewa nadzieja polskiego prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEPPER BLOKADA! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.09.01, 19:54 ZAPOWAIDAM BLOKADE TEGO BATORA, KIMKOLWIEK ON JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: BLOKADA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 18:12 najpierw to bys go musial znalezc...pogadaj z gnt,moze on cos (zupelnym przypadkiem...!) wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEPPER Re: BLOKADA! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.01, 23:20 chpodzi o blokade ulan batora (vel mulą batora'), w necie! pani cuno! a z gnt dzis gadalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! halo???? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.09.01, 11:36 to ze otrzymalyscie indeksy nie zwalnia was od udzialu w naszym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: halo???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 15:31 ha!ja juz nawet podpisalam...przymierzalam sie do tego z 10 minut,bo to w sumie taki wiekopomny podpis,wiec musi byc molto porzadny i DOJRZAŁY... wyszlo tak sobie...:( widocznie powinnam pomyslec o powrocie pod opiekuncze skrzydla hani...apropos hani podobno cos z nia nie bardzo ostatnio...a sniegu przeciez nie bylo!no chyba ze cos przeoczylam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: halo???? IP: *.unregistered.formus.pl 01.10.01, 13:03 Po pirwzse to sie mowi: "haljo". Po drugie: ideks odebralam - Anna-Wiktoria napisane z kreseczka - wow! Przezylam zreszta ostatnio uczelniane dejvu. Pani, ktora oprowadzala nas po BUWie przypominala kubek w kubek Hajlasz. Talia osy, wielka marynara i megafrustracja - caly czas glupi smiech i tekst: "Wasza strata, ja juz wiem jak sie tu poruszac". To byl horrrrrrror. POza tym - moje notowania utrzymuja sie zaskakujaco wysoko bo wszyscy juz zobaczyli ze sie znam z Asia J. Cool, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! studenckie zycie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.10.01, 22:42 dlaczego hajlo!?ja pisze tak jak ja chcem! a asia to az taka gwiazda jest? spotkalem dzis pawala t.!z wielka czupryna na glowie!rozdawal gazetki przy wejsciu na krakowskie przedm!hojoj.....i innych tez widzialem. mulą roż jest fenomenalne!idz awcie na to! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: studenckie zycie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:27 awt pojdzie, a jak. oj.oj. moja grupa rozmawia tylko o silowni i solarium (a wiekszosc to faceci). Hilfe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: studenckie zycie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.10.01, 22:35 a rozumie ze tam asi j nie ma?! spotkalem dzis inge!nic sie nei zmienila, procz tego ze na razie zniknela czerwona honda..... dzis mialem wyklad z kts o platonie, iliadzie sokratesie itd...fajnie, nie?a myslalem ze kolegow ajschylosa juz mialem za soba a tu patrz, taka siurpryza!a heraklit tez sie pojawil, a wszystko dzieki panu spiewakowi! a jutro wloski, na ktorym jest nudnawo, brak tego kolczyka w paznokciu i wrzaskow jakiejs malej osobki przed toba....! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: studenckie zycie AAAAACH... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:10 no wiesz co tomek!nie bylo nudno na wloskim!!zwlaszcza jak pojawialismy sie,kazdy co 20 minut...:)) ale akcent tej pani zdecydowanie non mi piace...tak sie juz przyzwyczailam do tej SZJEJLEREEEEEE... a moja grupa podjela dzisiaj pierwsza wazna decyzje:wybralismy naszego staroste! przez aklamacje,bo zglosil sie tylko jeden biedak-szaleniec-aktywista, ktory nie ma co robic tylko latac po dziekanacie(ktory jest ciagle zamkniety!) i dzwonic po wszystkich,zeby poinformowac,ze np.logiki jutro nie bedzie... (marzenie...) a poza tym polecam kanapki z twarozkiem w moim wydzialowym bufecie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! moze byscie sie odezwaly? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.10.01, 16:20 chyba jeszcze nei ma sesji na waszych wydzialach?! dzis po raz pierwszy bylem na silowni....jest troche lepsza od tej naszej, malej szkolnej!tzn sprzety nei sa z '82 tylko tak z '87....i jest troche wieksza....zartuje zle nei jest.ale jestem jedynym pierwszoroczniakiem! a przed wejsciem na silownie trzeba zostawic kurtke i buty(w takich workach podstawowkowych) w szatni!szczegolnie te worki sa takie cool! a teraz wy!!!! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: moze byscie sie odezwaly? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 22:01 moj pierwszy sukces!zapisalam sie na lacine........co za przezycia!koncowym akcentem bylo losowanie po ktorym polowa osob marzacych o zglebieniu tego przepieknego jezyka zostala wyrzucona za drzwi....ja sie uchowalam!czy to jakis znak?????? a poza tym chodze na lektorat,ktory jest bardzo sympatyczny!przede wszystkim dlatego ze jest tam tylko jakos tak okolo 12 osob....co za luksus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: moze byscie sie odezwaly? IP: *.isns.uw.edu.pl 09.10.01, 12:11 Oj - rany -wiecie wy. Czuje sie jak z Mimi tylkok jest nia na moim wydziale jakis Balkanczyk. Stoi za mna.Tomku - silownia - o rany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt ufff...juz poszedl balkanczyk IP: *.isns.uw.edu.pl 09.10.01, 12:33 Jejuniu - on jest nienormalny. Wlasnie opowiada o sznurkach do wieszania (sie). Wierzcie mi - w kwestii wf- korektywa rules, ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: ufff...juz poszedl balkanczyk IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.10.01, 19:33 a teraz napsiz co chcaials w tych posatch powiedziec!za duzo w nich emocji bylo.....taki barokowo-bartowy styl......... ciał! a jak eskimosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: ufff...juz poszedl balkanczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 22:00 Celem posta bylo li jedynie przekazanie metafizycznego niepokoju o balkanskim podlozu. I to mi sie chyba udalo. "Kociol balkanski", "Miekkie podbrzusze Europy" itp. Eskimosi sa trauma roku! Nie moge po prostu! Tylko Asia siedzi w pierwszej lawce i skrzetnie notuje o upajaniu sie sfermentowanym foczym sadlem i bozkach Karibu. Te notatki, podejrzewam, beda ostatnia deska raunku przed sesja (pozdrawiam Asie). Zreszta dowiedzialam sie ze 30 % nie zalicza antropologii. Ale to nic! W przyszlym miesiacu Papuasi! Wesze niezla zabawe! Byliscie moze w Szpilce na imprezie Oli Ziolkowskiej? (to pytanie zdradza moja tam nieobecnosc- prelna dekonspiracja). Ja dzisiaj tyle od Jeziery slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: ufff...juz poszedl balkanczyk IP: 193.0.117.* 10.10.01, 10:10 ja tez cos slyszalem o imprze w szpilce....ale sadze ze ograniczylo sie to tylko do jednego stolika!az dziw ze mnei nie zaprosila....przeciez mejlujemy w miare regularnie!skandaaal! wiesz ja sie dowiedzialem ze u nas prawie kazdy egzamin to problemy i poprawki! coz tak chyab po prostu wyglada studiowanie! ciał p.s.mam wlasnie przerwe.czekam na fadscynujacy wyklad pana spiewaka!pewnie znowu o erosie - dziecku biedy i bogactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: ufff...juz poszedl balkanczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 18:17 a czego dzieckiem jest Tantatos??!! A Mis - ze slomy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: ufff...juz poszedl balkanczyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:02 jejku,z tymi eskimosami to musi byc naprawde ciekawa sprawa...!u mnie na wykladach natomiast mam ciagle do czynienia z niespelnionymi biologami...tzn non stop serwuja nam jakies przyklady,porownania i baaardzo smieszne dowcipy ze swiata zwierzecego...jeden pan pjofesoj stwierdzil nawet ze jestesmy wszyscy mrowkami!a swiat z punktu widzenia zyrafy jest inny!szokujace... a wczoraj przed wykladami(to jest wiadomosc dla awt,bo tobie t. juz mowilam...) spotkalam marcina malinowskiego ktory siedzial sobie przed audimaxem tak dla rozrywki,a na glowie mial 2 liscie sałaty!wygladal gorzej niz kiedykolwiek,naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! B U W IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.01, 19:03 tantatosa nie mialem!a mis,,jaki wlasciwie mis!?ja nie rozumie! a dzis po raz pierwszy w zyciu wypozyczylem ksiazke z buwu!"pulapki spoleczne"ale to wcale nie jest o tym o czym myslisz!ale podoba mi sie.... jutro tez tam wpadne po inna ksiazke....spolecznestwo w 2 RP, zarnowskiego!ale mam ciekawy repertuar, nie? jak tam asia j?dzis spotkalimsy z el kaspe i moła, i jakas ich egzotyczna kolezanke....w dziwnych butach!? A W BUWIE PANOWIE I PANIE OD INFORMACJI SA NA PRAWDE MILI!dziwne, nie? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: B U W IP: 193.0.117.* 11.10.01, 12:06 aaaaaa,zalapalam sie na 100 wpis...!moze zrobimy jakas impreze z tej okazji???? tak,BUW zdecydowanie nie jest najgorszy...zwlaszcza ze mozna tu posiedziec w necie...:) no i te przefantastyczne karty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! a juzci!impreza?! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.10.01, 14:27 imprezy nie bedzie bo awt sie nie odzywa a ty mejli nie piszesz,potworze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! a juzci!impreza?! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.10.01, 14:27 imprezy nie bedzie bo awt sie nie odzywa a ty mejli nie piszesz,potworze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: a juzci!impreza?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 21:06 potworrus horrbile(a visu) to ty jestes!!! a jaka miala byc impreza??ja i tak nic nie slyszalam,wiec nie mam czego zalowac... a nasza(moja i misia) professoressa od lectio nie jest w koncu taka najgorsza... tzn do kaczuszki to sie nie umywa,bardziej juz przypomina janka...a najgorsze to ze nie chce odmieniac tych 'słusznych' wyrazow:jak rosa pulchra,pirata piger...!ona chyba nie wyszla spod złotej reki jujka...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: a juzci!impreza?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 23:07 Impreza??? Kurde, znowu cos poza mna...Czuje sie prawie jak w mojej grupie cwiczeniowej, ktora od dwoch tygodni staram sie bez skutku rozsmieszyc, sprowokowac lub cokoliwek badz. Zero. NIe ma zadnej reakcji. Wszyscy sie, kurde, swietnie ze soba bawia a ja jestem jak ten milijon. Buuuu....nikt sie nie smieje z moich zartow....A wy - juz po imprezie integracyjnej? A wiesz - quno, mialam dzisiaj prawoznawstwo z panem ktory nam przez poltorej godziny opowiadal o biuscie Temiddy. Hmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: re kum kum IP: *.isns.uw.edu.pl 16.10.01, 13:02 Hallo! Pozdrowienia od pana Balkanczyka, ktory okazal sie byc Bulgarem. Hmmm - ta zyciowa konfrontazja z obiektywna prawda...No coz...ona zazwyczaj jest taka bolesna;) Wiesz Tja, tak jakl mysle o tym twoim poscie to to nic innego jak taktyka kija i marchewki wobec przecszanownej quny i mnie. Wsssssstyd! Tak sobie pogrywac tow. Tja ([precz z burzuazyjnymi "von"). Prosze sie kajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! ko ko ko ko ko IP: 193.0.117.* 16.10.01, 13:40 JA SIE PRZED NIKIKM NIE BEDE KAJAL! WY SIE SKANDALICZNIE ZACHOWUJECIE!JEDNA NIE PISZE POSTOW DRUGA MEJLI...A BYLEM TAKI DOBRY TAKIEGO WILEKIGO MJELA NAPISALEM!!!I TERAZ PEWNIE EJSZCZE CHCE ZEBYM JA NA WLOSKI ZAWIOZL!!!!SKANDAAAL! WIESZ ANIU A ASIA J NIE POMAGA CI W INTEGRACJI??? a dzis mialem kartkowke ze statystyki, extra!i z nowej lekcji juz nic nei rozumialem, w wyniku natezeniamozgu na kolokwinum!ale cuny to przeciez nei obchodzi..... ciał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadryl! impreza - wyjasnienie! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.10.01, 19:56 "aaaaaa,zalapalam sie na 100 wpis...!moze zrobimy jakas impreze z tej okazji????" to slowa cuny i o te impreze mi chodzilo,zadna inna! ciał! p.s.chyba nie liczylyscie na impreze u mnie?z dojazdem mroznym autobusem 710? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: impreza - wyjasnienie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 20:12 rzeczywiscie twoja statystyka(zreszta 'taka banalna'...) nic mnie nie obchodzi... tak samo jak ciebie nie obchodza zbiory krzyzujace sie na zasadzie podprzeciwienstwa,tudziez zaleznosci znaczeniowe miedzy nazwami nie-wiatrak i nie-piernik,tudziez lex posterior derogat priori... a dzisiaj na logice w zastraszajacy sposob wrocila szkola...!pytanie,branie do tablicy,zadania z podrecznika...o boze,witasiusiak w swej przerazajacej postaci stanal mi przez oczami... a ty awt,masz prawoznawstwo??z jak sie ten pan nazywa,ode mnie z wydzialu?? no to spadam,bo ustroj anglii 17-wiecznej czeka,aby go zbłębić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadryl! Re: impreza - wyjasnienie! IP: 193.0.117.* 17.10.01, 09:48 a ja juz po niemieckim!jakos na nim to fajnie jest nie to co te nudy z der Tankiem w szkole....ona to jednak bardzo dobrze umiala zrazic do tego jezyka.... a dzis tylko jeden wyklad! i komputer dorwalem w buwie, w sumei to o tej porze malo tu ludzi i nawet szybko dziala!!ale ksaizki jak nie ma tak nie ma, szukam jej od 3 dni...tzn poluje na nia w buw...chyba ktos ja przede man schowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funktor! Re: impreza - wyjasnienie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 19:07 tak,to ja panie kwadrylu!to ja,funktor funktoryczny o wykladniku funktorowym zagarnalem panska bezcenna ksiazke!!aaaaaaa swoja droga czy ty ostatnio aby nie sypiasz rowniez w tym buwie??co ty tam tak ciagle robisz?!chyba sie nie uczysz?!?to ty nie wiesz ze porzadny student uczy sie tylko w sesji!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwatryl! buw c.d. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.10.01, 19:14 oj nie dobry student to w sesji powtarza to czego nauczyl sie wczesniej! tak odgadlas moj sekret, spie za ostatnio polka w dziale prawnym!!!!jeszcze mnei nikt nei znalazl, na gazeecie:"zycie"! pomylka w imieniu i teraz jest juz poprwane!a wszystko przez te kolokwinum. ja w buwie czytam to co mam do przeczytania, aktualnie bede platona przerabial! a jak lacina?juz przeszliscie do koniugacji?kasperska mowila ze u niej na jednej lekcji zrobila 4 koniugacje!straszne, nie? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt buwwo! IP: 213.76.102.* 17.10.01, 21:31 No, ja mam prawoznawstwo z takim boskim panem, co sie nazywa Korybski + cwiczenia z mlodym magistrem typu Ale-ze-mnie-cool-facet, ktory sam sobie wlacza komorke na zajeciach i demonstruje nam szerokie mozliwosci tegoz urzadzenia. Milutko! Poza tym wpisujac sie w logiczna konwencje, na pierszych zajeciach zostalam zrugana ze nie wiem na czym polega rozlaczne znaczenie spojnika "lub" w jezyku polskim. Aaaa! Jak sie moglam uchowac z take niewiedza! W dodatku pan ktory ja prowadzi (logike, nie niewiedze) jest starym alkoholikiem (hmmmm....znajomo brzmi?) i lubi zianac w studentow. Jeszcze wam rzuce na koniec ze dzisiaj cala moja 15toosobowa grupa nie wiedziala co to sa imponderabilia. He! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: buwwo!do qcuny- glownie! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.10.01, 23:24 sensacja na moim wydziale!widzialem dzis u nas tego ksiedza co u was wyklada!!! tzn na prawie....od czego on jest?i co on u mnie robi???i ma taka duzo teczke....a pan spiewak nosi kaszket! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: buwwo!do qcuny- glownie! IP: 193.0.117.* 18.10.01, 12:16 o boze,drogi kwadrylu,to ty jestes juz lepiej rozeznany niz ja!bo ja tego ksiedza-franciszka longschamps de berier(od prawa rzymskiego) nawet na oczy nie widzialam...!aktualnie funkcjonuje on dla mnie w sferze mitu,cos w rodzaju onirycznej wizji...a wiec jednak ta żywa legenda wydzialu istnieje! aaaa,mam zapowiedziane na przyszly tydzien kolokwium z rzymskiego!!no,ale przynajmniej zapowiedziane,co nie jest praktyka wszystkich wspanialych pjofesojow...(w szczegolnosci tego okreslanego wdziecznym przydomkiem-'rzeznik z lipowej'-o czym misio g. moze osobiscie zaswiadczyc...) co do lectio to o ile pamietam u nas tez wprowadzila pare koniugacji naraz+deklinacje...ale wiesz,mi to wszystko jedno,w koncu dostalismy tak SOLIDNE podstawy w liceo,ze teraz tylko siedzimy z misiem i ziewamy...;) a ty,awt,tez masz logike??czy korzystacie moze ze zramocialej biblii ziembinskiego?? a ten twoj od prawoznawstwa to chyba nie ode mnie z wydzialu,przynajmniej nic o nim nie slyszalam...moze to wasz lokalny przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: buwwo!do qcuny- glownie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:07 NIe, ja mam logike z panem Ziemba i ucze sie ze skryptu tegoz. Litosci! ten facet jest straszny. Skrzyzowanie Darka z MImi. Niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: buwwo!do qcuny- glownie! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.10.01, 22:17 awt zawiodlem sie ta twoim krotkim poscie!za to mejl elizy prawie mnei zachwycil....!!! ide do platona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno lex romanum,czyli przypadki z zycia wziete....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 18:51 boze tomek,czyzby to bylo mozliwe ze ciebie stac na jakies mile slowo?? increadibile...! czuje w tym wrecz jakis podstep... u mnie na zajeciach ilosc pilnych studentow topnieje w oczach...a raczej tych nadgorliwcow,ktorzy chodza na wszystkie wyklady...ale na prawo rzymskie warto jak najbardziej!dzisiaj na przyklad,w ramach wiadomosci ciekawych i praktycznych,dowiedzielismy sie ze jesli syn chcial sie uwolnic z patria potestas,czyli,wladzy ojcowskiej,to moglo to nastapic tylko i wylacznie wtedy kiedy tatus go 3 razy sprzedal...inaczej,nawet jesliby mial 70 lat i dluga brode,na zawsze byl juz synkiem tatusia...biedni ci rzymianie...:( ha,i jeszcze male pocieszenie:kobiet to nie dotyczylo! ciekawe co kaczuszka o tym sadzi...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: lex romanum,czyli przypadki z zycia wziete....... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.10.01, 19:58 kaczuszka ma mame wiec jego to nei dotyczy! u mnie za to na wdsie pan powtorzyl jedna definicje 4 razy na rozne sposoby uzywajac tych samych slow!nowy rekord!i znowu zajecia przedluzyl.... a i mowil dzis o pajakach....bardzo wazne owady! ciał! p.s.pozdrowienia dla pani zebro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: lex romanum,czyli przypadki z zycia wziete....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 19:41 no,ale wiesz,jujek to jest bardzo przywiazany do tej tradycji rzymskiej...ohgie, khew i ehotyka........taki romanski styl zycia... ty to jestes biedny z tymi notatkami:niedlugo reka ci odpadnie jak ktos w koncu nie pomysli o jakims podreczniku dla biednych socjologow...! a ja mam kolejna fajna ciekawostke,tym razem z dziedziny historii panstwa i prawa:ZAKUPY!-ludzie ktorzy oddawali siebie w zastaw!to dzisiejsze znaczenie jest w takim razie zupelnie barbarzynskie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.10.01, 20:04 tzn nie bedzie o tym o czym jest tytul... ale te zakupy to mnie zaiteresowaly, tzn to jest niezle wytlumaczenie sprawy zakupow (socjologiczne i psychologiczne).ludzie oddaja sie w zastaw rzeczom ktore kupuja...tzn sprzedaja sie dobrom konsumpcyjnym!straszne!z punktu widzenia psychologa, ale ja jako socjolog mowie:"to fascynujace!" "a platon to byl calkiem kumaty gosc"-styl mowienia zapozyczony. na koniec socjo definicja:"spolecznosci lokalne - grupa ludzi zamieszkujaca niewielkie terytorium i miedzy ktorymi wytwarza sie na tej podstawie wiez spoleczna, jakies poczucie bliskosci."fajna, nie? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 12:49 ufff! ale sie naukowo i intelektualno - wysnobowanie zrobilo. Hoho! Ja wytaczam postulat pozostajacy w duchu, mianowicie, zabronic dlugowlosym blondynkom czytac Newsweeka. To jest jakies horrendum! Pany ode mnie z roku, jeszcze w piatek lataja z teczuszka, a w niej obowiazkowo: wydruk z encyklopedii internetowej (haslo typu "globalizacja"), Newsweek rzeczony i Polityka. A pozniej takie mlode intelektyualistki mowi mi "Jak ja nie lubie tych Polakow, oni sa tacy nietolerancyjni, biedni muzulumanie, zaczne sie chyba uczyc arabskiego". :)))) Reflekcja spoleczno-polityczna na poziomie pani z kolka gospodyn wiejskich. Inny tekst, (uwaga, mloda adeptko prawa): "NOrmy moralne powinny zostac skodyfikowne, bo wtedy byly by jasne...te...no...sankcje...za ich przekroczenie". Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.01, 13:21 oj to widze ze masz ciekwych ludzi na wydziale!!! u mnie jedna panna napisala list do newsweeka o tym ze tragedia wtc to takze jej osobista tragedia.....ble.... ale aniu a skad te dlugowlose blondynki maja widziec ze jest jakas wojna ze tacy muzulmanie w gole istnieja!przeciez rodzice im tego nei powidza, tym bardziej koledzy i kolezanki....na zajeciach tez o tym chyab cicho... a w iluzjonie jest przeglad marleny ditrich, mozna sie wybrac, nie??? i co z ta impreza u ciebie!? ciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 19:03 oj tak,tomek ty sie coraz bardziej socjologizujesz...a ja wlasnie czuje sie nieco winna,bo dzisiaj byłam wlasnie na ZAKUPACH.....!mam nadzieje ze prawdziwe ZAKUPY sie na mnie nie obraza... a normy moralne,oj tak,my te kwestie poruszamy az za czesto...ostatnio nawet skonczylo to sie goraca(a jakze!) dyskusja o gierku...oczywiscie siedzacy obok mnie misio co chwila mruczal cos pod nosem pod adresem wypowiadajacych sie laikow,az w koncu sie odezwal,ale tak jakos nie wzbudzil entuzjazmu swoimi historycznymi wywodami...:( z rzeczy wiekopomnych dowiedzialam sie jeszcze w tym tygodniu ze PRIMUS INTER PARES,to nie jest PRYMUS W PARZE...!!uwierzycie?!?(tak,tak jestem czyms na kształt blondynki o długich włosach...) musze to koniecznie powiedziec basi!!aaaa no i jurkowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.01, 20:17 a na jakich to zajeciach takie dysputy prowadzicie?!i misio nie zdenerwowal innych przyszlych, prawicowych prawnikow?! ja dzis odwiedzilem kino i "tereske"...wam tez polecam!aniu nie martw sie w filmi to nei ursynow tylko praga!choc wyglada podobnie....swietny film... ooo nie chce mi sie jutro wstawac....tak wczesnie....kiedy bedzie jakas przerwa? swieto zmarlych niedlugo!halween!!!moze jakas impreze z tej okazji zrobimy?albo ty, qcuno!? ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:19 Wiecie wy co? Wlasnie weszlam po raz pierwszy na strone mojego wydzialu i z niej to dowiedzialam sie m.in. kto jest moim dziekanem. Jakos wczesniej mnie do tej wiedzy nie ciagnelo:)) A wiesz, qcuno, ja tez chyba w zasadzie jestem dlugowlosa blondynka, bo Kasia Ł. (nota bene: brunetka) zobaczyla mnie ostatnio na Krak. Przedm. i zamachala z odleglosci 20 metrow krzyczac na pol miasta "O! Wloski ci urosly!". Bardzo mi milo, ze sie do mnie przyznala. A - spytalam ja czy jej nie rosna i jakos sie dziewcze speszylo. Marlena - o! nie wiedzialam. A Blekitny Aniol juz byl? MOze bysmy sie wybrali?! Ten cylinderek i w ogole... A propozycje imprezy podtrzymuje, aczkolwiek zaznaczam ze grono moich znajomych z UW jest hmmm...specyficzne. Piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.01, 23:24 a czyli w piatek biba u ciebie(slownictwo asi j)!?wydzialowa....!?impreza mojego wydzilu byla nieudana, tzn dla mnie.... wiesz kasia ł jest bardzoi specyficzna osoba, niech ci cos qcuno powie! jak z przyjemnosci na marlene pojde,aniola jeszcze graja, one jakos tak na okraglo leca... ide spac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 12:40 tak,ja nawet miałam przyjemnosc(...) siedziec obok kasi ł. na wstepie do prawoznawstwa(to właśnie na tych konsultacjach toczymy takie wspaniałe dyskusje...) i,jak zwykle,emanował od niej taki entuzjazm,i hmm...jakby to powiedziec...charyzma intelektualna(!),ze każdy mogłby sie zniechecic...jej musi,najwidoczniej,brakowac uduchowionych lekcji hanki... a teraz zdanie,ktore was,mam nadzieje,bardzo ucieszy,a ktore poddawalismy analizie synktatycznej na logice:CHOCIAZ JAN NIE JEST BARDZO ZDOLNYM MŁODYM CZŁOWIEKIEM TO ZGŁOSIŁ SWOJĄ KANDYDATURE DO PRESTIZOWEJ NAGRODY MAŁEGO NOBLA... piekne,prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.01, 14:57 ja bym je nazwal:"slusznym "zdaniem... ostatnio przypadkiem znalzlem u mni w domu ciekawa ksiazke autorstwa Caroline Andersonpt:"Bliski ideału"! a oto co znalzlem z tylu ksiazki...:Connie stala przed najtrudniejsza decyzja swojego zycia.Zlamala reke, co zmusilo ja do zrewidowania marzen o karierze chirurga.Postanowila wrocic na wies, gdzie ojciec mial gabinet, lecz okazalo sie , ze ojca zastepuje juz inny lekarz! Patrick nie lubil pracowac w zespole; wolalby przejac praktyke i sam sobie byc szefem.Zjawienie sie Connie postawilo go w trufdnej sytuacji..."to jest dopeiro piekne!z serii:Harlequin Medical!"zwracam wasza uwage na slowko"medical"...moze sa tez wersje dla rolniow i prawnikow, socjologow i isnsowcow!? ale na prawde nei wiem jak to sie u mnie w domu znalazlo....jak chcecie moge wam pozyczyc! ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 18:36 :))))) Medical...Zrywam boki. Ja wam to moge zinterpretowac, bo zaliczam podstawowy kurs psychologii. Diagnoza jest prosta: kompleks Elektry autorki tego wiekopomnego dziela literackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 20:27 tomek z propagatora bigbradera staje sie,niechybnie,promotorem socjo-harlekinow! to tego was ucza,tam na karowej?!? ;) uwierzcie,lub nie,ale dzisiaj znowu wracajac autobusem z łacinki spotkalam kasie ł...i grzesia paca,ktory zwierzał sie,jak to oni z jankiem bardzo cierpia z powodu tragicznie niskiego poziomu łaciny na ktora uczeszczaja......i jak tu by ulzyc w ich cierpieniach?? i jeszcze jedna dawka genialnosci autora podrecznika do logiki-CZŁOWIEK TO ISTOTA DWUNOGA NIEOPIERZONA;KIEROWNIKA SUWNICY ELEKTRYCZNEJ OZNACZAC BEDZIEMY ODTAD NAZWA SUWNICOWY...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.01, 21:26 a to tego was tam na lipowej ucza;-) biedny grzes on taki biedny a przeciez historia to tkai ciekawy kierunek! oj kasia ł, chyab zostanie twoja przyjaciolka i bedziecie chodzic na kawe do malej czarnej i do iluzjonu ....fajnie..... a w newsweeku jest zdjecie lepperowny!bedzie wam teraz latwiej aj zlokalizowac... a aniu skoro juz sie psychologii uczysz(tzn niby cos tam lizniesz tematu) to prosze cie o wnikliwsza analize....!to co napisalas to troszku za malo.... a ja nikogo nie spotykam...no chyba ze inge w buwie i ladujemy na kebabie... okazuje sie ze mam nastepny arcy ciekawy fragment z medicala.... "Droga Czytelniczko!(juz na wstepie dyskryminajca panow!) Caroline Anderson musiala porzucic zawod pilegniarki z powodu urazu kregoslupa.nie zrezygnowala jednak z pracy w swym srodowisku.Przez pewien czas byla sekretarka medyczna(sic!), a pozniej, po skonczneiu odpowiedniego przeszkolenia, zostala wykladowczynia w szkole sekretarek medycznych(sic x2!).Mieszka w malej miejscowosci w hrabstwie Suffolk wraz z mezem, dwiema corkami i gromadka dopmowych zwierzat(pewnei nikt nei wie o jej niecnym procederze pisania medicali...!). W tej ksiazce odnajdujemy echo jej problemow zwiazanych z koniecznoscia zmiany zawodu(trudny problem przekwalifikowania!).Jest to problem neiwatpliwie trudny, rodzacy wielki stres, rozterki.Czy wiecie jednak, jak abrdzo swiat sie zmienia, gdy w jego rozwiazaniu pomoze nam mezczyzna(to dla was, sicx3!)! Bliski idealu?" (w nawaisach to moeje komentary!).i to by bylo na tyle jesli chodzi o swietna autorke medicala.... a wy co tak malo piszecie!? ciałos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 19:05 wiesz,tomek,nie to zebym była dociekliwa,ale jak u ciebie a casa znalazly sie takie arcydzieła...??bo wiesz podobne rzeczy sprzedaje pewien lumpowaty pan na ławce w parku,ktory jest po drodze miedzy uniwerkiem a buw-em...gdybys chcial sie z nim podzielic tym dobytkiem,to sadze ze zrobilbys tym samym dobry uczynek... tak,dzisiaj znowu siedzialam obok kasi ł. na cwiczeniach...staje sie to pewna tradycja...!jak rowniez to ze za kazdym razem kasia dzieli sie ze mna wrazeniami na temat małgosi lepper,ktora jest z nia w grupie,a ktora,podobno,jest bardzo biedna,bo z nikim nie rozmawia,ale tez,co tu duzo mowic,nikt sie nie rwie do rozmowy z nia......biedne dziecko! a nuova pani claudia podobala mi sie jeszcze mniej niz pani zebra!wniosek z tego taki ze trzeba trzymac sie pani gaduli...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.10.01, 20:14 nie przerrazcie sie!snila mi sie dzis w nocy matura..........z polskiego!jakis dramat bo nic nie moglem napisac, jakies straszne temat byly!probowalem kazdego ale nic sie nie udawalo, aniu co to znaczy? dopiero teraz sobie o tym przypomnialem! a ksiazka to nei wiem skad sie u mnie wziela.... a w metrze aniu spotkalas nasz wspolna znajoma podobno....i co?nie zaprosilas jej na impreze?a jak bylo w bramie z jeziera???ja to do takich burzujskich miejsc nei wpadam....siedze w krokieciku, co najwyzej w coffee heaven w buwie! ciałos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 23:40 oj oj - pelna inwigilacja. Impreza jest niestety selektywna bo moje mieszkanie nalezy do ograniczonych przestrzennie. Jendakze moge was zapewnic o szczerym zaproszeniu pod waszym adresem. Gosia Biczyk - niesamowity system redystrybucji informacji. System zabezpieczenia spolecznego to przy carissimej Gosiuni male piwo;))) Wiesz Tomku, ja to jestem jeszcze niezbyt biegla z tej psychologii. Wczoraj mi sie snila orka na ugorze (byla podobna do wieloryba i zipala na polu), przedwczoraj bylam drozdzowym plackiem pakowanym w aluminiowa foremke (to juz latwo da sie wytlumaczyc). A pani mgr od cwiczen ciagle mnie ochrzania ze w moich snach nie ma zadnych fallusow;)) Wlasnie bylam na mega kile pt. "Obietnica". Pokaz przedpremierowy. Wyksztalcona skad innad widownia wybuchala salwami smiechu widzac co trzy minuty spopielone szkielety i wielkie krople potu na czola Jacka Nicholsona. Zenada.... A co z Marlena? Idziemy? Mi by w czwartek pasowalo.... Aaa- Malgosia lepper? Dobrze przeczytalam?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: 193.0.117.* 24.10.01, 09:44 oj oj nei slyszalem nic o tym filmie z nicholsonem....a to wy musiscie swoje sny opowiadac na psychologii?dramat...ale widze ze nie wzrudszyl cie sen o mojej maturze z polskiego...za to ta orka na ugorze jest ciekawa....sadze ze znaczy to tyle ze powinnas bardzie zaopiekowac sowimi zwierzakami domowymi! tak meggy lepper!jest w grupie z lodyga....a jej zdjecie jest w ostatnim niuswiku, wiec latwo ja zidentyfikowac.... sepleniaca pani od wloskiego jest jednak lepsza od zebra!tylko ze taka nie przystosowana do nasej gurppino....wiesz my to jestesmy najlepszym testerem dla nauczycieli, powinni nas zatrudniac w tej roli!a poradzic sobei z nami nie moze, bo wczensiej uczyla przeciez spiewakoe operowych a ci z sa raczej spokojni , z natury! a w ogole to wy jeszcze spicie!?wstawac i pouczyc sie!!!!!skandaaaal! ciałos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.10.01, 20:14 nie przerrazcie sie!snila mi sie dzis w nocy matura..........z polskiego!jakis dramat bo nic nie moglem napisac, jakies straszne temat byly!probowalem kazdego ale nic sie nie udawalo, aniu co to znaczy? dopiero teraz sobie o tym przypomnialem! a ksiazka to nei wiem skad sie u mnie wziela.... a w metrze aniu spotkalas nasz wspolna znajoma podobno....i co?nie zaprosilas jej na impreze?a jak bylo w bramie z jeziera???ja to do takich burzujskich miejsc nei wpadam....siedze w krokieciku, co najwyzej w coffee heaven w buwie! ciałos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 20:19 ojej,to forum zaczyna zyc wlasnym zyciem...! wiesz tomek,nie chcialabym ci psuc twojego nowego wizerunku pt.'przecietny student zywiacy sie w karaluchu',ale dotychczas to ty zwykles sie stolowac tylko w takich,jak ty okreslasz 'burzujskich miejscach'...no chyba ze za 'karalucha' uznamy tonik,jazz bistro,coffee heaven....... i prosze nie zabieraj mi moich niusow!!meggy lepper jest na moim wydziale i te niusy sa mojeeeeeee!!!! poczekaj,jeszcze troche,a zaskarze cie do sadu...! a sepleniaca pani claudia non mi piace!!dlaczego ona nie pozwala nam gadac?!?to skandal!!pani zebra przynajmniej sie nie czepia...... AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.10.01, 22:51 nie wiem o co ci chodzi?!przeciez ja nei zywie sie w karaluchu, w przeciwienstwie do misia, on tam byl ja nie! i jakto forum zyje swoim wslasnym zyciem!?nei rozumie? ja tam wole sepleniaca od wielkiego nosa i szerokich barow zebro.... a ja niusow o meggy lepper nei zabieram, tylko jak kolezanka pyta to odpowiadam.staram sie byc tu aktywny a nie wpadac kiedy mi sie podoba!?w koncu to ja to forum stworzylem.... aniu a jakie niespodzianki szykujesz na imprezie!?meggy bart z tortu? ciałos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcuno Re: socjo sprawy IP: 193.0.117.* 25.10.01, 11:55 jezu,tomek,ty jak zwykle nic nie rozumiesz...! ja juz zreszto tez przestaje rozumiec cokolwiek po dzisiejszej szalonej gonitwie za kazusami na prawie rzymskim..............przez tych glupich niewolnikow wszystko sie strasznie komplikuje!precz z instrumentum vocale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: socjo sprawy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.10.01, 18:55 wlasnei znowu nic nie rozumie!?wytlumacz mnei!aaaaaa co za szalony dzien!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! waglik internetowy! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:54 dzieki aniu za impreze! w sumei bylo fajnie tylko ze nic nei pilem wiec nie do konca moglem sie w klimat wczuc!to czulem sie jak obcy ktory przybyl na planete isns i wszyscy tutejsi pytaja sie mnie :"a ty z jakiej planety jestes?""z socjologii..""a to z daleka przybyles, hmmmmm".... ciał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: waglik internetowy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:30 No wlasnie Tomku, tak sie troche zdziwilam ze przyjechales samochodem. Przykro mi za te wymuszona skladem alienacje......."Takie zycie" jak spiewa pan o pseudo artystycznym Adonis (dzisiaj bylam z Zlotoklosie i mialam okazje obejrzec Disco Relax). W sumie szkoda, ze nie mialam sobie za bardzo jak z Toba pogadac (taka mala umyslowa niedyspozycja...czekalysmy z na gosci z Gellerem i Ballenteinsem od 19). Ciao-ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: waglik internetowy! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.10.01, 22:13 Ballensteinem?!a kto to? a glupi gadulec nei dziala!grr.......! ale straszna pogoda.... a jutro tak wczesnie wstac...dzis wstalem ok 11 ale zapomnialem czasu zmienic wiec tak jakbym obudzil sie o 11, poszedlem spac po 2!takie tam jezdzenie i imprezki.sam sie sobei dziwie ze taki rozrywkowy jestem....w piatek na imprezie nei bylem chyba od lata...nawet nei pamietam.a na 2 to juz w ogole! ciałos i pozdrowios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Balkanczyka ciag dalszy... IP: *.isns.uw.edu.pl 30.10.01, 13:51 Brrrr.....NIe lubimy...Balkanczykow Dzisiaj przezylam swoja wielka inicjacje pt. BUW. POczulam sie jak w 1984 kiedy taka pani wyciagnela kartke z moimi (dwoma) imionami, nazwiskiem, imienem ojca etc. AAA! Permanentna inwigilacja! A w dodatku nie zmiescilam sie w kadrze i mam zdjecie z glowa jak glowka szpilki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: Balkanczyka ciag dalszy... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 19:51 jak moglas sie w kadr nie zmiescic?!to chyba niemozliwe...chcialbym to zdjecie zobaczyc... dzis pani zebro miala bardzo awangardowy stroj na wloskim, cos pomeidzy asia j a gala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: Balkanczyka ciag dalszy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 00:48 Oj, moglam, moglam! KOles obok mnie (z kolejki) wybuchl dzikim smiechem jak je zobaczyl i od tego czasu postanowilam trzymac je na samym dnie mojego (jakze przepastnego!) portfela. Wlasnie wrocilam z miasta. Niesamowicie zzyma mnie zjawiko pt. "Hallo!Win!". Centrum zawalone Britnejami w spiczastych kapeluszach, czarnych kreskach pod oczami, z dyniami pod pacha. O czasy! O obyczaje! Uwaga! Teraz ploty o Asi. (Zlego slowa nie powiem, dzisaj mnie zaprosila do CDQ, chociaz sie nie skusilam). Od poczatku pazdziernika dziewcze probuje zwrocic na siebie uwage chlopakow z Bednarskiej (ktory to gatunek wystepuje obficie na planecie ISNS). Bez skutku, az do dzis. Asia byla w plaszczu w jodelke, przez caly wyklad z socjologii chichotala i wysylala smsy. I stalo sie....!Uslyszlam (ona chyba nie...) zza moich plecow; "Ty! Ta laska w jodelke...To batory, nie?" A jakze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Tja! Re: Balkanczyka ciag dalszy... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.11.01, 09:32 oj oj......to pewnie aska jest zachwycona, nie? w sprawie haloween to u mnie byly 2x razy dzieci po cukierki!ale spiewac nei chcialy...a ty gdzie spedzilas to jakze polskie swieto? a qcuno si enie odzywa.....ja zaraz wyjezdzam do rodziny, w gory! za tydzien wchodzi wiedzmin!podobno pani wolszczak jest tam ok 20 minut...i podobno bardzo szkoda ze tak krotko...ale serial za to bedzie trwakl az 13 odcinkow i zapowiada sie ze bedzie lepszy od filmu.....bo nie skrocony... koncze po lece...ale slonce! p.s.mikolaj wprowadzil wariancje na statystyce!to dopiero checa! Odpowiedz Link Zgłoś