Dodaj do ulubionych

czekam na piotra c

22.04.02, 09:05
mojego ulubionego przyjaciela z forum co łączą mnie z nim niebanalne przyjazni
więzy. bezinteresownie czekam. oczy wypatruję ryzykując wadą wzroku nawet.
a stęskniona.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:05
      czy aby nie chcesz Aniele zbalamucic Piotra w celu sobie tylko wiadomym?
      • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:10
        nene mysle po prostu ze moglabym z nim ukrac parę koni gdyby jakies byly do
        ukradniecia. intencje mam czyste wiec.
        • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:11
          a na tym sluzewcu to juz wszystkie konie ukradli? czy moze nie mialas tam z
          kim tych koni krasc?
          • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:15
            na sluzewcu występowałąm w roli omdlewającej damy w kapelusiku a nie koniokrada.
            • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:16
              aniela_ napisał(a):

> na sluzewcu występowałąm w roli omdlewającej damy w kapelusiku a nie koniokrada

aha... juz myslalem, ze w innej roli tam wystepowalas.... :)))))))))))
    • piotr_c Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:25
      Witaj o Anielska ozdobo Plaży.
      Czym ci moge służyć ?
      • e.silver Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:43
        aha, Piotr uważaj, Aniela dziś w roli 'na sępa' ;)))
        • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 09:55
          piotrze teskniłam :)))))

ps. słyszałam że dysponujesz dowodami rzeczowymi na okoliczność ze spotkanie
          sootnei się odbyło? prawda to?
          • piotr_c Re: czekam na piotra c 22.04.02, 10:15
            Zaprawdę prawda to, zaraz lecę do wywoływacza.
            • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 10:24
              aha kiedy wrócisz z pełnymi garściami zważ kto Ci tu przyjacielem prawdziwym
              jest, kto na Ciebie czeka z otwartymi skrzydłami, kto Ci nimbem w tunelu
              zaświeci gdy zajdzie potrzeba.
              • kiciaf Re: czekam na piotra c 22.04.02, 10:33
                terefere...

wątpliwość wyrażam tylko.
              • piotr_c Re: czekam na piotra c 22.04.02, 10:56
                film oddany , bedzie gotowy za godzinę. A zeskanowany i wypalony na płytce na
                wieczna rzeczy pamiatke bedzie na jutro. Ale coś na posmakowanie zeskanuje
                ręcznie w pracy jeszcze dzisiaj.
                • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 10:57
                  masz lepiej ode mnie, bo "moje" zdjecia oddalem w obce rece do obrobki i
                  dlatego beda pozniej :)))) ale oczywiście czekam tez na Twoje.... :)))))
                  • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 11:29
                    ustawiam sie pierwsza w kolejce. z dzieckiem na ręku jestem ;)
                    • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 11:33
                      aniol z dzieckiem????? to chyba juz drugie Twoje dziecko dzisiaj? :)))))
                      • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:14
                        To jest kolejka. Wstęp bez kolejki mają tylko kobiety w ciąży.

Janek
                        • _tequila_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:16
                          ciekawe z kim i na co to dziecko zamienila? :)
                          • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:17
                            wlasnie..... zaraz okaze sie ze trzecie dziecko w drodze :))))
                            • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:27
                              Nie bądź taki pewny, co będzie jak będą bliźniaki?
                              • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:27
                                ja_nek napisał(a):

> Nie bądź taki pewny, co będzie jak będą bliźniaki?

do światła tak ciągną? :)))))
                              • _tequila_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:28
                                to bedzie Aniela- przedszkolanka :)
                              • agniecha. Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:28
                                ze juz nie wspomne o piecioraczkach
                                czesem sie zdarzaja...
                                • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:30
                                  To oznacza potencjalnie szczęśliwą siódemkę.
                                  Aniela spłoniona - zamilkła.
                                  Nowa wiadomość: anioły się czerwienią.
                                  • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:32
                                    Już teraz wiem, dlaczego na obrazkach anioły zawsze pokazywane są z dziećmi.
                                    • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:34
                                      ja_nek napisał(a):

> Już teraz wiem, dlaczego na obrazkach anioły zawsze pokazywane są z dziećmi.

JASNE.... i stosunkowo rzadko tych dzieci jest wiecej niz dwoje....
                                • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:31
                                  aha widze ze sobie zarty z powaznych rzeczy stroicie. macie tez moze zwyczaj
                                  rozmawiania o sznurze w domu powieszonego?
                                  a. rozgoryczona.
                                  • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:33
                                    rozumiem Twoja gorycz Aniele.... ale naprawde moglas przybyc na spotkanie nie
                                    stawiajac wyzej od nas towarzystwa koni, koniuszych i innych :)))))
                                    • agniecha. Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:35
                                      wlasnie!
                                      to my czujemy sie rozgoryczeni, ze tak
                                      nas lekcewazaco potraktowalas... :(
                                  • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:35
                                    Ejże Anielu, daj spokój, przecież to tylko żarty. Jak to zawsze na forum różne,
                                    nie najwyzsze.
                                    Mały uśmiech na zgodę. Dobrze?

Janek
                                    • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:49
                                      wargi wydymam wzgardliwie obrażona. mozliwe ze na widok zdjęć cień usmiechu
                                      przemknie na chwilę przez twarz moją.
                                      • rigel Re: czekam na piotra c 22.04.02, 12:50
                                        niedoczekanie Twoje.... nie daruje Ci Aniele, ze wolalas towarzystwo koni od
                                        mojego :)
                                        • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 16:50
                                          Wzgardliwie obrazona?

Janek skonsternowany
                                          • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 17:00
                                            aha dwa w jednym.
                                            a.
                                            • ja_nek Re: czekam na piotra c 22.04.02, 17:16
                                              Niewłasciwe słowa
                                              • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 17:19
                                                ehhh.. niech Wam wszystkim będzie. coś jeszcze zrobiłam źle?
                                                • Gość: Janek Re: czekam na piotra c IP: *.ipartners.pl 22.04.02, 17:26
                                                  Wydymasz wzgardliwie usta. Smutne to.
                                                  • aniela_ Re: czekam na piotra c 22.04.02, 17:29
                                                    wychodzę z tym wydęciem na ustach. tak mi zostało po tym dniu... miłego
                                                    popołudnia.
                                                  • Gość: Janek Re: czekam na piotra c IP: *.ipartners.pl 22.04.02, 17:39
                                                    Skoro wolisz żywić wzgardę....

Janek zawiedziony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka