bikej5 17.04.15, 22:17 głosujcie na Bronka!Wszak ten pan o manierach biskupa jest naszym ,czyli obywateli kandydatem! A w ogóle to Lewica tonie,pozostaje nam tylko Platforma....Obywatelska...!!!!Yeaaah!:-) Cała sala tańczy z nami!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Lewicowcy! 17.04.15, 22:24 Tak.Tylko Bronek typowy przedstswiciel narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Lewicowcy! 17.04.15, 22:39 głosuj na Dudę, on obniży podatki i podwyższy emerytury. a bardzopolskie SKOKi dostaną prawo do bicia własnej monety. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Lewicowcy! 17.04.15, 23:20 z miasta. Skoki to nagle nie robota PISu? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Lewicowcy! 17.04.15, 23:20 jakie dudy? O kim plecisz? Wszak nie widzisz,ze tylko Bronek poprawadzi nas do dobrobytu i wzajemnej miłości,co się już staje na mych oczętach? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Lewicowcy! 17.04.15, 22:57 veglie napisał: > Tak.Tylko Bronek typowy przedstswiciel narodu. - Bronek to prezydent bezpartyjny Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lewicowcy 17.04.15, 22:52 Są jeszcze inne powody do radości. AmerykaNskie wojsko jedzie przez Polskę. Rozdają gumę do żucia, uśmiechy, zdjęcia. Tubylcy i tambylcy szaleją z radości. Hosanna. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Lewicowcy 17.04.15, 23:11 i jeszcze ci 'radykalni i racjonalni'-wiadomo,ze chce byc tą drugą!Bronku,prowadź! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lewicowcy 17.04.15, 23:17 bikej5 napisała: > i jeszcze ci 'radykalni i racjonalni'-wiadomo,ze chce byc tą drugą!Bronku,prowadź! :-) Powszechna szczęśliwość, nawet kaszaloty śpiewają pieśń zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Lewicowcy 17.04.15, 23:25 bogać tam,facecje...chłopina chciał dobrze jak zwykle...a że umysł nie nadążył? Tać to sarmaty natura;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lewicowcy 17.04.15, 23:43 bikej5 napisała: > bogać tam,facecje...chłopina chciał dobrze jak zwykle...a że umysł nie nadążył? > Tać to sarmaty natura;) Nasuwa się pewna analogia. Jest znana potrawa - kaczka w maladze. Warunek - kaczka młoda, malaga stara. Dyskusja - lekki dowcip, ciężkie do zbicia argumenty. A tu - upside down. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Lewicowcy 17.04.15, 23:12 Radość taka jak przy zniesieniu pańszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:06 Ma rodzina, jako rodzina wielodzietna, tnie pospólstwo z 1 albo 2 latoroślami na wszystkich frontach. Nawet jak rodzice się rozwiedli, by ich jedynakowi było dobrze w RP. Normalna prawicowa rodzina z bliźniętami 95 punktów przy naborze do przedszkola. Co to jest wobec 295 punktów? Ci ludzie 95 punktami zostaną wycięci. Choć mają bliźnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:10 Ja síę nie zastanawiam.Jestem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:13 veglie napisał: > Ja síę nie zastanawiam.Jestem i tyle! Ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:29 Słabi padają.To naturalne więc się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:32 veglie napisał: > Słabi padają.To naturalne więc się nie dziwię. Mnie tylko zastanawia, że lewactwem zajmują się silni. Co jakiś czas któremuś silnemu odbije i jest problem a la Stalin. A życie tak proste jest. Kochaj i daj żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:59 10miliardów euro dla Ukrainy pożyczki bezzwrotniej + nasza armia przerzucona na Donbas.Takie deklaracje Ogórek i na nią głosujesz.Kukiz dla Ciebie wtedy by nieistniał.Proste jak budowa cepa.Nara. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Wolisz mieć linię frontu na Wiśle? 18.04.15, 00:05 veglie napisał: > 10miliardów euro dla Ukrainy pożyczki bezzwrotniej + nasza armia przerzucona na > Donbas.Takie deklaracje Ogórek i na nią głosujesz.Kukiz dla Ciebie wtedy by ni > eistniał.Proste jak budowa cepa.Nara. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Albo Warcie? :) 19.04.15, 01:36 veglie napisał: > 10miliardów euro dla Ukrainy pożyczki bezzwrotniej + nasza armia przerzucona na > Donbas.Takie deklaracje Ogórek i na nią głosujesz.Kukiz dla Ciebie wtedy by ni > eistniał.Proste jak budowa cepa.Nara. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Albo Warcie? :) 19.04.15, 10:16 veglie napisał: > O Odrze zapomniałeś. :-D Nie. Tu tylko ich dobrze pamiętają, więc nie dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Albo Warcie? :) 19.04.15, 11:40 veglie napisał: > :-D Małą Moskwę sobie zrobili na Dolnym Śląsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Albo Warcie? :) 19.04.15, 11:49 Było minęło.Odeszli.Teraz pilnują Krymu przed desantem tureckim. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Albo Warcie? :) 19.04.15, 12:10 veglie napisał: > Było minęło.Odeszli.Teraz pilnują Krymu przed desantem tureckim. Trzeba uważać by nie wróciło. Mają misję zbawiania Europy i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:24 w tegorocznym naborze przedszkola czekają na dzieci. i nie płacę za dodatkowe zajęcia. Opłaty też staniały. A pierwszakowi nie kupiłem podręczników bo wszystko dostał ze szkoły. coś platforma załatwiła. Co załatwił Kaczyński? Właściwie to Leppera tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:28 wujaszek_joe napisał: > w tegorocznym naborze przedszkola czekają na dzieci. Wrocław 3.5 dziecka na jedno miejsce. Faktycznie czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 19.04.15, 11:31 Skąd te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 19.04.15, 19:48 volupte napisał: > Skąd te dane? Od dyrektor przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Zacząłem się zastanawiać na swą lewicowością. 17.04.15, 23:38 Wujaszku ,a kto załatwił nam wzrost samobójstw z 3000 z hakiem w 2010 do ponad 6000 w roku obecnym? Koniunktura? słodkich snow z wąsami w tle;) Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Lewicowcy! 17.04.15, 23:16 Głosujcie na tego, kto więcej obieca. Już licytują się. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Lewicowcy! 18.04.15, 00:08 zwłaszcza ten sygnet na polecu trafia do lewaków :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Lewicowcy! 18.04.15, 10:58 "propos "szlachectwa Braka" Jarosław Kaczyński i Bronisław Komorowski mają wspólnego przodka – Andrzeja z Kurozwęk Męcińskiego herbu Poraj, który zrywał sejmy na początku XVII w ale moze to nie jest prawda, bo heraldycy kwestionuja szlachectwo Braka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 11:08 veglie napisał: > W drugiej turze Duda. :-) Czyli Komorowski nie przejdzie do II tury? ;))) ps. pozdrów Remeza, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 11:16 Przecież dr Ogórek - jak sama oznajmiła - nie umie przegrywać, zatem to ona wystąpi w II turze z dr. Dudą. Będziesz głosował na przegranego? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 11:24 Nie mam obsesji zwanej Ogórek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 11:42 Wielu moich znajomych podobnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 13:06 Wcale mnie to nie dziwi - Pi$ bliżej do SLD niż do innej partii (nie liczę kanap). Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 14:29 SLD w AWS nie było...blisko to PO do PiS.Homofob i sympatyk Pinocheta Kamiński przykładem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 17:31 Nie, Spaślak Kamiński to przykład parcia na ka$$ę. A przygarnięcie go przez premier Kopacz to przykład totalnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: To już nie na dr Ogórek? 19.04.15, 10:01 Przykład nie pierwszy, i nie ostatni, jak podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To już nie na dr Ogórek? 19.04.15, 10:28 ave.duce napisała: > Nie, Spaślak Kamiński to przykład parcia na ka$$ę. > A przygarnięcie go przez premier Kopacz to przykład totalnej głupoty. A urocza Joanna Kluzik-Rostkowska? ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: To już nie na dr Ogórek? 18.04.15, 19:48 :-) :-) :-) tia i największe transfery odbywają się trasą PiS >SLD Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Bo Lewica tradycyjnie wspiera słabszych.:) 18.04.15, 11:03 W wypadku Komorowskiego słabszych intelektualnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 11:13 powinna nauczyć się poprawnego znaczenia słowa "wypadek". ... Mieliśmy wypadek, na szczęście nikomu nic się nie stało, zdążymy do Rybnika! ... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 11:17 Największym wrogiem kobiety jest druga kobieta. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 11:26 veglie napisał: > Największym wrogiem kobiety jest druga kobieta. :-) Największym* wrogiem każdego człowieka jest zadufanie w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 11:33 Pierwsza tura Ogórek druga Duda. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 11:30 Ok, czepnęłam się niepotrzebnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Najpierw pani dr Ogórek 18.04.15, 12:19 > powinna nauczyć się poprawnego znaczenia słowa "wypadek". rzeczownik, rodzaj męski (1.1) to, co wydarzyło się lub wydarzy w przyszłości, zdarzenie (1.2) nieszczęśliwe zdarzenie, w którym ktoś ucierpiał Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bo Lewica tradycyjnie wspiera słabszych.:) 18.04.15, 11:19 A w wypadku jego przeciwnika Dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 18.04.15, 13:28 Będą głosować na Komorowskiego. wiadomosci.dziennik.pl/wybory-prezydenckie/artykuly/486042,cbos-wiekszosc-polakow-zle-ocenia-niemal-wszystkich-kandydatow-na-prezydenta-pozytywnie-o-komorowskim.html Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 18.04.15, 20:04 Przypuszczam że w pierwszej turze głosy sie rozprosza , nawet po to aby platformie nosa utrzec , ale druga tura to watpliwości nie zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 10:06 Zagłosowałbym na Kandydatkę, gdyby nie Miller. Dziś w Zetce usłyszałem, że Kandydatka "kluczy" i nie nie chce się odsłonić. To błąd. Ale jak się pojawią jakie naprawdę fajne zdjęcia Kandydatki, i to kluczenie zniknie, przemyślę to jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 10:45 dystans4 napisał: > Zagłosowałbym na Kandydatkę, gdyby nie Miller. Tak z ciekawości - co Ci L.Miller zrobił złego? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 11:26 Manipulator myślący o władzy i kolesiowskim zapleczu. Rząd Millera załatwił Optimusa, grał na niskich instynktach ludzkich (elektorat najniższego sortu, taki co to od ściany do ściany - czyli część AWSowskiego, samoobronny, także zeteselowski). Umiał tylko rozdawać kiełbasę z musztardą i robić długi. Belka to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 11:37 dystans4 napisał: > Manipulator myślący o władzy i kolesiowskim zapleczu. Rząd Millera załatwił Opt > imusa, grał na niskich instynktach ludzkich (elektorat najniższego sortu, taki > co to od ściany do ściany - czyli część AWSowskiego, samoobronny, także zetesel > owski). Umiał tylko rozdawać kiełbasę z musztardą i robić długi. Belka to co in > nego. Najwyraźniej pomyliłeś z obecnymi rządami. Szkoda. :- ( ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 10:58 Zagłosowałbym na Komorowskiego gdyby nie jego pies.Fanem tej rasy nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Elektoratowi SLD nie podoba się Ogórek. 19.04.15, 11:05 ..aktualnie, co to za rasa? a tartak tez bedzie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Lewicowcy! 24.04.15, 11:31 bikej5 napisała: > głosujcie na Bronka!Wszak ten pan o manierach biskupa jest naszym ,czyli obywa > teli kandydatem! A w ogóle to Lewica tonie,pozostaje nam tylko Platforma....Oby > watelska...!!!!Yeaaah!:-) Cała sala tańczy z nami!!!:-) To nie śmieszne, lecz straszne, niestety. Taki obraz płynie właśnie z telewizora: Libarale, zrób na złość liberałce Ogórek i zagłosuj na konserwę Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś