gorszysort 05.03.16, 11:11 Faraon będzie grał Lecha Kaczyńskiego? Jaka aktorka wystarczająco brzydka, żeby zagrać prezydentową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Film Smoleńsk 05.03.16, 11:44 gorszysort napisał(a) Jaka aktorka wystarczająco brzydka, żeby > zagrać prezydentową?Jesteś zwyczajne podły. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Film Smoleńsk 05.03.16, 11:46 Ty zagrasz? Pamietasz co mowiliscie o p. Komorowskiej? A to zapomnialas? www.youtube.com/watch?v=yLJlkJ5wN3s Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Film Smoleńsk 05.03.16, 12:01 Nie, ja nie zagram. Pamiętam, co pisy mówiły o p. Komorowskiej, pamiętam chamskie gwizdy na cmentarzu, ale to nie znaczy, że mam być taka jak oni. A choć nie byłam nigdy zwolenniczką pisu i prezydenta tysiąclecia, uważam, że p. Kaczyńska była czymś najlepszym z czasów tej prezydentury. I nadal uważam wypowiedź gorszego sortu za bardzo podłą. Koniec, skończyłam z tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Film Smoleńsk 05.03.16, 13:10 gorszysort napisał(a): > Jaka aktorka wystarczająco brzydka, żeby zagrać prezydentową? Nawet zmarłym chamie nie oszczędzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Film Smoleńsk 05.03.16, 15:21 czekam.na.lewice 05.03.16, 13:10 Nawet zmarłym chamie nie oszczędzisz. O zmarłych albo tylko prawdę, albo zmilczeć. Wczoraj słyszałam o Kiszczaku. Było oszczędzać? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Film Smoleńsk 09.07.17, 09:22 Ale w Hollywoodzie to są ogromne pieniądze - każdy tak myśli. No są, nie oszukujmy się. Jednak technika komputerowa rozwija się na tyle szybko, że już nie potrzeba wielkich nakładów, by zrobić animację komputerową. Jednak nie można się też porywać z motyką na słońce. Nie lepiej zrobić mniejszy film z innym podejściem? Nieeeeee po co! Szlachta baluje! Zróbmy sobie epickie bitwy za budżet wysoki jak pensja ochroniarza w Hollywood ku chwale Ojczyzny! Można wejść w kooprodukcje jak robią to Amerykanie, ale z kim mielibyśmy kręcić filmy w których Polska jest najlepszym państwem świata? Odpowiedz Link Zgłoś