zlamas-kutany A niewierzącym kij w oko? 24.12.22, 09:56 superspec1 napisał(a): > Wesołych Świąt. Dlaczego dzielisz Polaków tak jak ZQ? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: A niewierzącym kij w oko? 24.12.22, 10:47 zlamas-kutany napisał: > superspec1 napisał(a): > > > Wesołych Świąt. > > Dlaczego dzielisz Polaków tak jak ZQ? Ty to Ryju robisz pisząc w wigilię "ZQ". Odpuść sobie chociaż w wigilię Świąt chory człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wierzacym 24.12.22, 10:23 Niewierzący to pies? Poświętować sobie nie mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wierzacym 24.12.22, 10:52 Słiiiiit :) Btw, podobno opisywałeś zwyrodniałe akty seksualne beze mnie. Jak mogłeś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wierzacym 24.12.22, 11:07 Skąd mam wiedzieć jakie, skoro beze mnie :) Nasz najlepszy przyjaciel tak mówi, tylko stosowny fragment wątku wzięło i wcięło. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wierzacym 24.12.22, 11:23 😂 Ten, który reklamuje się jako piewca prawdy na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wierzacym 24.12.22, 11:38 Zwyrodniałych aktów nawet admin nie wytrzymał :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wierzacym 24.12.22, 12:21 A żebym ja pamiętała. W jakimś dłuższym. Wymienialiście się uprzejmościami :) Spadam teraz, to pomyślę po drodze. Pewnie jeszcze zajrzę, zanim się zacznie. Radosnego Karpia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wierzacym 24.12.22, 13:33 pies.na.czarnych napisała: > Ta Merry Christmas to siostra Dieduszki Maroza? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wierzacym 24.12.22, 12:57 Możliwe, że w tym o Flamandach, ale głowy nie dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wierzacym 24.12.22, 18:13 yoma napisała: > Możliwe, że w tym o Flamandach, ale głowy nie dam ;) > TUTAJ: forum.gazeta.pl/forum/w,28,174675623,174675623,Juz_wiadomo_na_co_radni_wydadza_srodki.html?p=174690088 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wierzacym 24.12.22, 12:05 yoma napisała: > Zwyrodniałych aktów nawet admin nie wytrzymał :) Bardzo wybiórczo moderatorek nie wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wierzacym 24.12.22, 12:58 oby.watel napisał: > yoma napisała: > > > Zwyrodniałych aktów nawet admin nie wytrzymał :) > > Bardzo wybiórczo moderatorek nie wytrzymuje. Jako moderatora kilku forów bardzo mnie śmieszą takie uwagi. A co, moderator nie ma wybiórczo usuwać? A jak ma usuwać? Losowo? A może wszystko jak leci? 🤣🤣🤣 S. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Wierzacym 24.12.22, 13:31 snajper55 napisał: > Jako moderatora kilku forów bardzo mnie śmieszą takie uwagi. A co, moderator ni > e ma wybiórczo usuwać? A jak ma usuwać? Losowo? A może wszystko jak leci? 🤣🤣? No właśnie. Jak ma usuwać? Po uważaniu ma usuwać, bo może usuwać. W końcu po to uczyniono go panem moderatorkiem. Jak się pracuje na akord, to nie ma czasu na myślenie. Co prawda wszystkich obowiązuje regulamin, więc nie powinien usuwać wpisów, które go nie łamią, ale w pisowskiej krainie prawo jest tylko dla maluczkich i opozycji. Władza, nawet taka cherlawa, iluzoryczna, stawia się ponad prawem, więc wypada życzyć jej więcej śmiesznych uwag! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wierzacym 24.12.22, 20:04 pies.na.czarnych napisała: > 😂 > Ten, który reklamuje się jako piewca prawdy na forum. :) > TUTAJ: pies.na.czarnych napisała: > Dla ciebie każda możliwość manipulacji jest dobra. Storima II jesteś. > Żadna manipulacja. Pisanie prawdy o twych kłamstwach i fałszowaniu faktów. Marek Pacholec pseudonim forów Agory storima forum.gazeta.pl/forum/w,28,173993491,173993491,Wady_PRL_a_zalety_.html?p=174662210 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wierzacym 25.12.22, 01:42 yoma napisała: > Skąd mam wiedzieć jakie, skoro beze mnie :) Nasz najlepszy przyjaciel tak mówi, > tylko stosowny fragment wątku wzięło i wcięło. > To masz na myśli jątrząc ponownie ??? pies.na.czarnych Re: Generał milicji zamachnął się na siebie 18.12.22, 19:04 Chroniczne rozwolnienie rujnuje twoją relację miłosną. Chyba, że twój partner lubi smród twojego odbytu, SB-eku z ukradzionym życiorysem.. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wierzacym 24.12.22, 10:50 superspec1 napisał(a): > Wesołych Świąt. To tak nie jest, to tak nie działa. Jestem agnostykiem a obchodzę to piękne i rodzinne śięto. Za komuny, za PRL w Polsce opłatkiem dzieliły się nawet komitety PZPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Wierzacym 24.12.22, 14:24 szwampuch58 napisał: > W ktorym komitecie byles,wojewodzkim? Co tym pytaniem sugerujesz? Że to z tym opłatkiem w komitetach to "lipa", czy że autor był członkiem KW? Czy w komitetach dzielili się opłatkiem - tego nie wiem. Ale wiem, że tylko w czasach stalinowskich, członkowie partii, musieli być deklaratywnie ateistami a i tak byli tacy, którzy się ze swymi praktykami kryli. Po śmierci Stalina nastąpiła "odwilż" i mimo iż główne założenia partii się nie zmieniły, to rygorystyczne "wyznawanie" i "praktykowanie" ateizmu, dotyczyło tylko wierchuszki. Znałem jednego oficera LWP - wtedy porucznika - który w okolicach 1974 roku, chrzcił dziecko w odległej od swojego garnizonu parafii. Natomiast w 1980, znajomy milicjant już beż żadnej krępacji chrzcił dziecko w swojej parafii. (Śmiałem się z niego, że na tej uroczystości, powinien wystąpić w mundurze galowym). I na koniec - dziś więcej ludzi dobrowolnie deklaruje ateizm, niż w minionych czasach było do tego zmuszanych. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wierzacym 24.12.22, 15:07 don.kichote napisał: > szwampuch58 napisał: > > > W ktorym komitecie byles,wojewodzkim? > > Co tym pytaniem sugerujesz? > Że to z tym opłatkiem w komitetach to "lipa", czy że autor był członkiem KW? > > Czy w komitetach dzielili się opłatkiem - tego nie wiem. Ale wiem, że tylko w c > zasach stalinowskich, członkowie partii, musieli być deklaratywnie ateistami a > i tak byli tacy, którzy się ze swymi praktykami kryli. > Po śmierci Stalina nastąpiła "odwilż" i mimo iż główne założenia partii się nie > zmieniły, to rygorystyczne "wyznawanie" i "praktykowanie" ateizmu, dotyczyło > tylko wierchuszki. > > Znałem jednego oficera LWP - wtedy porucznika - który w okolicach 1974 roku, ch > rzcił dziecko w odległej od swojego garnizonu parafii. Natomiast w 1980, znajom > y milicjant już beż żadnej krępacji chrzcił dziecko w swojej parafii. (Śmiałem > się z niego, że na tej uroczystości, powinien wystąpić w mundurze galowym). > > I na koniec - dziś więcej ludzi dobrowolnie deklaruje ateizm, niż w minionych c > zasach było do tego zmuszanych. Ateizm to był tylko sztandar komunistów. Ateistów było dużo m iej niż ten ateizm deklarowało. Czy ateistą był na przykład Wojciech Jaruzelski, który wyspowiadał się i wiżął opłatek na łożu śmierci. Ateistów jest znacznie mniej niż ....agnostyków. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Wierzacym 24.12.22, 16:34 no-popis napisała: > Czy ateistą był na przykład Wojciech Jaruzelski, który wyspowiadał się i wiżął > opłatek na łożu śmierci. A kto to widział, poza księdzem który to triumfalnie obwieścił światu? Ja słyszałem/znam wersję rozszerzoną... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Wierzacym 24.12.22, 18:58 Inteligencji katolickiej tego forum, dedykuję. Palą się już palą Świeczki na choince Jak lampki na grobie Względnie na mogiłce Hej, kolęda kolęda Jakie będą święta? Na świątecznym drzewku Dziadka oko szklane Pośród wszystkich ozdób Błyszczy najwspanialej Hej, kolęda kolęda Jakie będą święta? Ryba dogorywa Już niedługo koniec Sekcję zwłok zaczniemy Wieczorem przy stole Hej, kolęda kolęda Jakie będą święta? Podjemy do syta Przy świątecznym stole Płukanie żołądków Mamy zapewnione Hej, kolęda kolęda Jakie będą święta? W całym domu pachnie Zielona jedlina Którą na cmentarzu Groby się przykrywa Hej, kolęda kolęda Jakie będą święta? Hej, kolęda kolęda Złe czy dobre święta? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Wierzacym 24.12.22, 19:02 Autor. Maciej Zembaty (zwany polskim Leonardem Cohenem). Odpowiedz Link Zgłoś