Dodaj do ulubionych

Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko...

30.05.06, 11:21
...bardzo smutny fakt, że forum GW roi się od wolontariuszy i pracowników
aparatu partyjnego koalicji. Niektórzy robia to dla sportu, niektórzy bo szef
im każe, a wszystko to by troche poszczekać i "udowodnić" najbardziej nawet
absurdalne i szkodliwe tezy. W takiej atmosferze merytoryczna dyskusja
schodzi na plan zbyt odległy by miała sens.
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 11:24
      Gazety wylansowaly Leppera,teraz rusza kampania Joli.Lepper to burak,jola pod
      burak.Wystarczy przeczytac jeden chory wpis tej kobiety.W czyim interesie i dla
      kogo opisuje sie tego typu ludzi?
      • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 11:31
        x2468 napisał:

> Gazety wylansowaly Leppera,teraz rusza kampania Joli.Lepper to burak,jola pod
        > burak.Wystarczy przeczytac jeden chory wpis tej kobiety.W czyim interesie i
        dla
        > kogo opisuje sie tego typu ludzi?

myślę, że w naszym (forumowiczów) interesie jest wiedza o tym, kto z
        funkcyjnych partii politycznych pisuje na forum i co pisuje. Nieśmiertelny
        oszołom z rm był np radnym dzielnicy z LPR, Jola w samoobronie... astanawiam
        sie ilu z ty bywających pisuje z biur poselskich, siedzib partii czy
        administracji publicznej...
        • x2468 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 11:41
          Po czestotliwosci wPiSow widac ze z tych wPiSow zyja.
          • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 11:52
            x2468 napisał:

> Po czestotliwosci wPiSow widac ze z tych wPiSow zyja.

to też, ale jak sobie przejżysz te i owe wpisy, to wychodzi prymitywizm i
            pustota intelektualna wolontariatu PIS
    • witek.bis Tebe - coś dla Ciebie ! 30.05.06, 11:37
      Nastepny wątek o Joli z Dywit. Nożyczki Cię nie świerzbią?
      • buraque Re: Tebe - coś dla Ciebie ! 30.05.06, 11:40
        witek.bis napisał:

> Nastepny wątek o Joli z Dywit. Nożyczki Cię nie świerzbią?

to jest wątek o wolontariuszach i płatnych krzykaczach, czytaj ze
        zrozumeiniem...
        • witek.bis Re: Tebe - coś dla Ciebie ! 30.05.06, 11:43
          Rozumiem Buraku, ze możesz czuć sie trochę rozżalony, ale może najpierw
          zapoznaj się z dyskusją na temat znikania wątków, które dotyczą Joli z Dywit.
          Ja przeciw Twojemu wątkowi nic nie mam. A ze zrozumieniem i tak czytać nie
          potrafię :-(
    • sierzant_nowak Jola DALA wywiad. Wiec co masz do GW?? 30.05.06, 11:40

• krystian71 wywiad dala Jolanta Janiszewska 30.05.06, 11:45

• sierzant_nowak i co z tego? 30.05.06, 11:51

• witek.bis Re: Jola DALA wywiad. Wiec co masz do GW?? 30.05.06, 11:45
        To może wreszcie od Ciebie się dowiem, czy to Jola przyszła do Gazety, czy
        Gazeta do Joli?
        • sierzant_nowak a co to ma za znaczenie? 30.05.06, 11:51
          > To może wreszcie od Ciebie się dowiem, czy to Jola przyszła do Gazety, czy

wazne ze Jola sie zgodzila. jakby sie nie zgodzila a oni by cos opublikowali to moznaby dyskutowac. A tak - nie ma tematu.
      • buraque Re: Jola DALA wywiad. Wiec co masz do GW?? 30.05.06, 11:48
        nic nie mam do GW, zwracam uwagę na zaśmiecanie forum wątkami produkowanymi
        przez trolle-wolontariusze i trolle-funkcjonariusze partyjne
      • ab_extra Chodzi o to, że portal dociekał tożsamości 30.05.06, 11:55
        użytkownika, który nie złamał prawa. Nie rozumiesz? Mniejsza o wywiad, tylko o
        inwigilację. Portalu nie powinno obchodzić, kim są jego użytkownicy, jeżeli nie
        łamią prawa.
        • xtrin Bzdura. 30.05.06, 12:19
          > Chodzi o to, że portal dociekał tożsamości użytkownika,
          > który nie złamał prawa. Nie rozumiesz?
          > Mniejsza o wywiad, tylko o inwigilację.

Ta "inwigilacja" to miała niby polegać na czytaniu postów? Bo nazwisko Joli z
          Dywit było znane na tym forum długie miesiące temu, sama je podawała razem z
          linkiem do swojej stronki wyborczej.
          Jakie więc "dociekanie" tożsamości, jeżeli użytkownik sam się do niej przyznaje?
          Piszcie choć troszkę z sensem.
          • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:21
            xtrin napisała:

> Ta "inwigilacja" to miała niby polegać na czytaniu postów? Bo nazwisko Joli z
            > Dywit było znane na tym forum długie miesiące temu, sama je podawała razem z
            > linkiem do swojej stronki wyborczej.
            > Jakie więc "dociekanie" tożsamości, jeżeli użytkownik sam się do niej
            przyznaje
            > ?

poza tym nazwisko adres i telefon do Joli są dostepne z sieci... sama je tam
            umieściła.
            > Piszcie choć troszkę z sensem.
            • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 12:32
              buraque napisał:
              > poza tym nazwisko adres i telefon do Joli są dostepne z sieci... sama je tam
              > umieściła.

Serio? Możesz dać jakiś link?
              • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:36
                witek.bis napisał:

> Serio? Możesz dać jakiś link?

oto i on:

thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?
                t=3371&sid=d8e8be85855c24fe08370c70708f4d95
                • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 12:38
                  Serdeczne dzięki! Znalazłem tam bardzo istotną informację:

"Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje".
                  • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 12:40
                    To może teraz ja spróbuję:
                    thor.wm.pl/forum/viewtopic.phpt=3371&sid=d8e8be85855c24fe08370c70708f4d95
                  • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:40
                    witek.bis napisał:

> Serdeczne dzięki! Znalazłem tam bardzo istotną informację:
                    >
                    > "Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje".

witak nie umiem wklejać doługich linków, przekopiuj po prostu cały adres do
                    okna wyszukiwarki

thor.wm.pl/forum/viewtopic.phpt=3371&sid=d8e8be85855c24fe08370c70708f4d95
                    • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:41
                      thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?
                      t=3371&sid=d8e8be85855c24fe08370c70708f4d95
                      • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 12:44
                        Z tymi linkami dziej się coś dziwnego. Wobec tego zacytuję. Czu chodzi Ci o to?:

JOLA DYWITY
                        Gość

Wysłany: Nie Maj 09, 2004 11:13 am Temat postu: BARDZO ZŁA KOSIARKA Z
                        SAMOOBRONY ???

--------------------------------------------------------------------------------

Kosiarka samojezdna z plakatem Samoobrony skonfiskowana bezprawnie przez
                        olsztyńskich policjantów.

W dniu 5 maja w godzinach około 18.30, dwóch policjantów (jeden z nich
                        przypominający z wyglądu i zachowania Pac-Mana na sterydach, drugi zawzięty,
                        nie przyjmujący do wiadomości żadnych argumentów) dokonali w obecności świadków
                        bezprawnego zaboru mienia, będącego własnością rolnika - kosiarki samojezdnej o
                        max. prędkości do 6km/h na z przyczepką posiadającą homologację przeznaconą do
                        przewozów towarów i pasażera. Na sprzęcie zamieszczony był plakat z logo
                        Samoobrony. Zdarzenie miało miejsce w odległości około 150 metrów od
                        gospodarstwa. Policjanci dokonali tego czynu przy wezwaniu posiłków i
                        zastosowaniu przemocy fizycznej w stosunku do mnie, mojego męża i małoletniego
                        dziecka. Zdarzenie to, trwające około 2 godzin bardzo niekorzystnie wpłyneło na
                        psychikę dziecka, któremu policjanci wmawiali że mama i tata są przestępcami a
                        jego zabiorą do szpitala albo do izby dziecka. Pomimo stanu, w jakim było
                        dziecko, nie pozwolono mi odprowadzić je do domu. Fakt zabrania sprzętu ma
                        znamiona kradzieży, ponieważ policjanci pomimo wielkrotnych próśb nie
                        wylegitymowali się a "laweciarz" nie wystawił żadnego pokwitowania przejęcia
                        mojej własności. Potwierdzenia tego zaboru nie wystawiono do dnia dzisiejszego,
                        a brak sprzętu uniemożliwia wykonywanie prac rolnych oraz prac w pielęgnacji
                        sadu. Od odebrania sprzętu mineło kilka dni, a policja "nabrała wody w usta",
                        nie odnosząc się w ogóle do sprawy. W/w kosiarka brała udział w proteście
                        rolniczym w 2002 roku i funkcjonariusze zapowiedzieli że spotkają nas szykany z
                        powodu naszej działalności politycznej. Merytorycznym powodem zabrania nam
                        sprzętu rolniczego były plakaty z logiem Samoobrony które w tajemniczych
                        okolicznościach "wyparowały" na parkingu policyjnym. Mimo stanowczych próśb o
                        ich zwrot, nie otrzymaliśmy ich do dnia dzisiejszego. W powyższym przypadku
                        widać jasno i wyraźnie że funkcjonariusze lekceważą ustawę o policji, nie
                        szanują zdrowia i godności obywateli, przekraczają swoje uprawnienia,
                        dezorganizują pracę w rolnictwie, co rzutuje na merytoryczną ocenę ich
                        działania przez społeczeństwo.

Ostatnie doświadczenia dowodzą że tylko lobby medialno-prasowe stanowi ostatnią
                        instancję ostoi sprawiedliwości w naszym kraju

-Jolanta Janiszewska
                        Dywity Diernowa 26 Dywity
                        tel. 697259317

Tylko skąd mamy pewność, że ta Jola, to ta sama Jola_z_dywit alias Jola_dywity,
                        alias cholera woie co tam jeszcze?
                        • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:46
                          witek.bis napisał:

> Z tymi linkami dziej się coś dziwnego. Wobec tego zacytuję. Czu chodzi Ci o
                          to?

dokładnie o to
                          • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 12:50
                            Tylko, że my nie mamy pewności, czy to ta sama Jola ;-) A redaktor Uhlig tę
                            pewność miał. Ciekawe skąd.
                            • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 12:54
                              witek.bis napisał:

> Tylko, że my nie mamy pewności, czy to ta sama Jola ;-) A redaktor Uhlig tę
                              > pewność miał. Ciekawe skąd.

a co tracił dzwoniąć? nic, najwyżej by się okazało, że to żart łatwy do
                              usunięcia przez administratora tamtego forum, jednak jak widać to był prawdziwy
                              numer i udało się napisać to i owo, a Jola pewnie była rozanielona, ze taka
                              ważna gazeta sie nia interesuje ;)
                              • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 13:12
                                buraque napisał:
                                > a co tracił dzwoniąć? nic, najwyżej by się okazało, że to żart łatwy do
                                > usunięcia przez administratora tamtego forum, jednak jak widać to był
                                prawdziwy
                                >
                                > numer i udało się napisać to i owo, a Jola pewnie była rozanielona, ze taka
                                > ważna gazeta sie nia interesuje ;)

Chwileczkę. Jaki żart? Dlaczego administrator tamtego forum miałby cokolwiek
                                usuwać, skoro tamta "Jola Dywity" jest wcześniejsza od Joli z Gazety? A poza
                                tym kto może rozstrzygać, która Jola jest "właściwa", a która nie? Domyślam
                                się, ze red. Uhlig przeprowadził błyskotliwe, dziesięciosekundowe
                                dziennikarskie śledztwo i znalazł to, co i my bez trudu znaleźliśmy. Później
                                zadzwonił pod wskazany numer i uzyskał zapewnienie, że to ta sama Jola. Jeszcze
                                później wymienił z nią parę maili, bo przecież musiał jakoś zweryfikować
                                informacje uzyskane drogą telefoniczną (weryfikowanie informacjio to
                                specjalność GW). Zeby nie było wątpliwości - ja jestem pełen uznania dla roboty
                                red. Uhliga. W końcu nie wszystkie dziennikarskie śledztwa Gazecie się udają.
                                Mnie intryguje raczej coś innego - po jaką cholerę to wszystko?
                                • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 13:15
                                  witek.bis napisał:

> Mnie intryguje raczej coś innego - po jaką cholerę to wszystko?

coś w gazecie być musi :)
                                • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 13:17
                                  No i jeszcze jedno. Domyślam się, ze red. Uhlig dostał od Jolanty Janiszewskiej
                                  pisemną zgodę na ujawnienie jej danych osobowych.
                                  • buraque Re: Bzdura. 30.05.06, 13:20
                                    witek.bis napisał:

> No i jeszcze jedno. Domyślam się, ze red. Uhlig dostał od Jolanty
                                    Janiszewskiej
                                    >
                                    > pisemną zgodę na ujawnienie jej danych osobowych.

vxyli imienia i nazwiska? bo nie rozumiem....
                                    • witek.bis Re: Bzdura. 30.05.06, 13:42
                                      Doskonale rozumiesz - chodzi o imię, nazwisko , wiek, miejsce zamieszkania itp.
                                      itd. Jeśli pani Jola za Gazetą nie przepada (a to całkiem mozliwe, jeśli się
                                      weźmie pod uwagę jej sympatie polityczne)i jeśli takiej zgody nie udzieliła, to
                                      wydaje mi się, że pan Uhlig i jego gazeta mogliby mieć trochę kłopotów.
                                      Wystarczyłoby np., żeby pani Jola wyparła się kontaktów z panem Uhligiem i
                                      oskarzyła GW o upublicznienie jej personaliów zawartych w bazie danych Agory SA.
                                  • giwi Wyjasnienie dziennikarza 30.05.06, 13:41
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=42702808&wv.x=2&a=42713315
                                    • witek.bis Re: Wyjasnienie dziennikarza 30.05.06, 13:51
                                      Dzięki Giwi! Zupełnie jakbym przy tym był :-) Jednak nerwowość Tebego i
                                      wyjaśnienia Uhliga zdają się potwierdzać to, że jesli pani Jola znajdzie
                                      jakiegoś cwanego prawnika, to jej los może się nagle znacznie odmienić. Chyba,
                                      że już się odmienił :-)
                                    • buraque Re: Wyjasnienie dziennikarza 30.05.06, 13:52
                                      a nie mówiłem? obecnie dziennikarstwo stało się znacznie prostsze i mniej
                                      pracochłonne ;)
                                    • ave_duce Re: Wyjaśnienie moje... 31.05.06, 13:17
                                      giwi napisała:

> <a
                                      href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=42702808&wv.x=2&a=42713315"
                                      target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=42702808&wv.x=2&a=42713315</a>

Gdzieś już o tym pisałam, ale powtórzę: o tym, kim jest jola_dywity wiedziałam
                                      od chwili, gdy sama zdradziła w jednym z postów, iż będzie startować w wyborach.
                                      To całe, kolejne zresztą (pożal się Boże), "śledztwo" wywołuje u mnie tylko
                                      uśmiech politowania...

Nota bene - kiedyś wycięto mi post, w którym dałam link do wyników wyborów,
                                      gdzie widniało nazwisko joli:

www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W5/281400.htm

;)
                                      • buraque Re: Wyjaśnienie moje... 31.05.06, 13:19
                                        ave_duce napisała:

> To całe, kolejne zresztą (pożal się Boże), "śledztwo" wywołuje u mnie tylko
                                        > uśmiech politowania...

sprawa ta jako zywo przypomina nieodżałowanego oszołoma ;) tylko ze on
                                        startował na radnego dzielnicy a nie na posła czym zapewne wykpił sie od bycia
                                        bohaterem artykułu w gw
                                        • ave_duce Re: Wyjaśnienie moje... 31.05.06, 13:40
                                          buraque napisał:

> ave_duce napisała:
                                          >
                                          > > To całe, kolejne zresztą (pożal się Boże), "śledztwo" wywołuje u mnie tyl
                                          > ko
                                          > > uśmiech politowania...
                                          >
                                          > sprawa ta jako zywo przypomina nieodżałowanego oszołoma ;) tylko ze on
                                          > startował na radnego dzielnicy a nie na posła czym zapewne wykpił sie od bycia
                                          > bohaterem artykułu w gw

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:P

;)
    • t-800 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:00
      buraque napisał:

> ...bardzo smutny fakt, że forum GW roi się od wolontariuszy i pracowników
      > aparatu partyjnego koalicji. Niektórzy robia to dla sportu, niektórzy bo szef
      > im każe, a wszystko to by troche poszczekać i "udowodnić" najbardziej nawet
      > absurdalne i szkodliwe tezy.

A Ty dla jakiej partii robisz?
      • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:17
        t-800 napisał:

> A Ty dla jakiej partii robisz?

dla partii zdrowego rozsądku i światopoglądowej neutralności
        • ab_extra Lewicowość nie jest już światopoglądem? :) 30.05.06, 12:23
          • buraque Re: Lewicowość nie jest już światopoglądem? :) 30.05.06, 12:30
            z czego wykoncypowałeś, że jestem lewicowy?
        • t-800 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:27
          Nie ma czegoś takiego jak „neutralność światopoglądowa”. Jeśli ktoś twierdzi, że
          jest neutralny światopoglądowo, to ten ktoś nie istnieje.
          • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:29
            t-800 napisał:

> Nie ma czegoś takiego jak „neutralność światopoglądowa”. Jeśli ktoś
            > twierdzi, że
            > jest neutralny światopoglądowo, to ten ktoś nie istnieje.

neutralność światopoglądowa Państwa jest w Konstytucji... czyli, że wpisano tam
            coś, czego nie ma?
            • t-800 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:35
              Tak.
              • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:37
                t-800 napisał:

> Tak.

to, że ty nie potwierdzasz istnienia czegoś, wcale nie oznacza, że to nie
                istnieje
                • ab_extra Czy poglądy Środy i Biedronia są neutralne 30.05.06, 12:44
                  światopoglądowo?
                  • buraque Re: Czy poglądy Środy i Biedronia są neutralne 30.05.06, 12:46
                    ab_extra napisał:

> światopoglądowo?

czlowieku tu chodzi o Konstytucję RP, co ma do tego Środa...!?
                    • ab_extra Czy kraj urządzony przez Środe i Biedronia byłby 30.05.06, 12:48
                      neutralny światopoglądowo i zgodny z Konstytucją, jakże neutralną
                      światopoglądowo?
                      • buraque Re: Czy kraj urządzony przez Środe i Biedronia by 30.05.06, 12:56
                        ab_extra napisał:

> neutralny światopoglądowo i zgodny z Konstytucją, jakże neutralną
                        > światopoglądowo?

to jakis bełkot... jak mieliby "urządzać" Środa i Biedroń kraj i na jakiej
                        podstawie? Widać dymi ci się juz z czajnika...
                        • ab_extra Wyobraziłem sobie, że wygrali wybory. Na szczęście 30.05.06, 13:00
                          to nie jest możliwe, ale wyobraźni mam sporo :) I ciekaw jestem, czy ich rządy
                          będą neutralne światopogladowo. Pytam po raz kolejny i widzę, że nie doczekam
                          odpowiedzi :)
                          • buraque Re: Wyobraziłem sobie, że wygrali wybory. Na szcz 30.05.06, 13:05
                            ab_extra napisał:

> I ciekaw jestem, czy ich rządy
                            > będą neutralne światopogladowo. Pytam po raz kolejny i widzę, że nie doczekam
                            > odpowiedzi :)

ale czemu pytasz o to mnie? nie jestem ani Środą ani Biedroniem, to pytanie nie
                            do mnie...
                            • ab_extra Bo pierniczysz o neutralności światopoglądowej 30.05.06, 13:29
                              państwa, więc ci wykazuję, że to taki byt, którego nie ma :) Paniał?
                              • buraque Re: Bo pierniczysz o neutralności światopoglądowe 30.05.06, 13:35
                                ab_extra napisał:

> państwa, więc ci wykazuję, że to taki byt, którego nie ma :) Paniał?

taki byt istnieje; napisze ci to samo, co piecykowi: to, że ty nie dopuszczasz
                                istnienia neutralności światopoglądowej państwa wcale nie oznacza, że ona nie
                                istnieje. Popatrz choćby za Bałtyk, tam wiedzą, co to takiego...
                                • ab_extra Tom się uśmiał :) Szwecja jest równie neutralna 30.05.06, 13:39
                                  światopoglądowo co Środa, Biedroń i Dunin :)
                                  • buraque Re: Tom się uśmiał :) Szwecja jest równie neutral 30.05.06, 13:53
                                    ab_extra napisał:

> światopoglądowo co Środa, Biedroń i Dunin :)

heh a co powiesz o Finlandii i Norwegii?
                                    • ab_extra Są równie neutralne światopoglądowo, co Malta :) 30.05.06, 13:57
    • enrico.palazzo Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:36
      buraque napisał:

> ...bardzo smutny fakt, że forum GW roi się od wolontariuszy i pracowników
      > aparatu partyjnego koalicji.

A w jakiż to sposób z jednego przypadku (i jeszcze jednego, opisanego już
      niżej, ale zdaje się nieaktualnego) wynika że "się roją"?
      • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:39
        enrico.palazzo napisał:

> A w jakiż to sposób z jednego przypadku (i jeszcze jednego, opisanego już
        > niżej, ale zdaje się nieaktualnego) wynika że "się roją"?

wystarczy przeanalizować wątki takich forumowiczów jak artsg, ratatam, rekontra
        czy homosovieticus
        • ab_extra Ktoś śmie mieć inne poglady niż Burak?!! 30.05.06, 12:43
          I to w dodatku wielu ich! To niewyobrażalne!
          • buraque Re: Ktoś śmie mieć inne poglady niż Burak?!! 30.05.06, 12:45
            ab_extra napisał:

> I to w dodatku wielu ich! To niewyobrażalne!

to tylko kilka nicków, jest ich znacznie więcej...
            • ab_extra To straszne! Tyle nicków z innymi niż burakowe 30.05.06, 12:52
              poglądy!!! Powinni tego zabronić!!! To niezgodne z neutralnością swiatpogladową
              buraka!!!
              • buraque Re: To straszne! Tyle nicków z innymi niż burakow 30.05.06, 12:57
                ab_extra napisał:

> poglądy!!! Powinni tego zabronić!!! To niezgodne z neutralnością
                swiatpogladową
                >
                > buraka!!!

co ci jest człowieczku?
                • ab_extra Załozyłeś buraku jeden, wątek i nie wiesz o czym? 30.05.06, 13:04
                  Więc ci wyjaśnie, jak burakowi: to wątek o nadmiarze osób o innych niż twoje
                  poglądach na tym forum, w związku z czym sądzisz, że są płatnymi agentami,
                  masonami, Żydami lub cyklistami na usługach wrogich sił.
                  • buraque Re: Załozyłeś buraku jeden, wątek i nie wiesz o c 30.05.06, 13:07
                    ab_extra napisał:

> Więc ci wyjaśnie, jak burakowi: to wątek o nadmiarze osób o innych niż twoje
                    > poglądach na tym forum, w związku z czym sądzisz, że są płatnymi agentami,
                    > masonami, Żydami lub cyklistami na usługach wrogich sił.

to wątek o nadmiarze wolontariuszy i funcjonariuszy partyjnych na tym forum,
                    nie razi mnie obecność na forum osób o takich czy innych poglądach, o ile
                    stosuja sie do powszechnie przyjętych zasad, razi mnie obecność nasłanych tu
                    klikaczy wklepujących tu zlote mysli z partyjnych broszurek
                    • ab_extra Tylko projektujesz na te osoby swoją paranoję 30.05.06, 13:31
                      budując jakieś spiskowe teorie dziejów, jak jakiś wszechpolak z
                      rydzykolandu :0) Mentalnie niczym się od nich nie różnisz wszak pisząc takie
                      dyrdymały
                      • buraque Re: Tylko projektujesz na te osoby swoją paranoję 30.05.06, 13:33
                        ab_extra napisał:

> budując jakieś spiskowe teorie dziejów, jak jakiś wszechpolak z
                        > rydzykolandu :0) Mentalnie niczym się od nich nie różnisz wszak pisząc takie
                        > dyrdymał

to nie teoria spiskowa, po prostu czytam ich watki ze zrozumieniem
                        • ab_extra Re: Tylko projektujesz na te osoby swoją paranoję 30.05.06, 13:37
                          I z tego, że ci się treść nie podoba, wniskujesz, że ktoś im płaci? Żałosne
                          • buraque Re: Tylko projektujesz na te osoby swoją paranoję 30.05.06, 13:40
                            ab_extra napisał:

> I z tego, że ci się treść nie podoba, wniskujesz, że ktoś im płaci?

wnioskuję z częstotliwości postów, ich treści

klasyczny przykład:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42708591
                            • ab_extra I - za przeproszeniem - co? Drogi Szerloku? :) 30.05.06, 13:47
                              • buraque Re: I - za przeproszeniem - co? Drogi Szerloku? : 30.05.06, 13:54
                                i nic, nie zrozumiałeś o co chodzi wczesniej więc nie zrozumiesz juz nigdy
    • mysz_polna5 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:36
      bardzo wesoly fakt, ze forum GW roi sie od wolontariuszy i pracownikow aparatu
      partyjnego SLD i PO+innych przegranych. Niektorzy robia to dla sportu, inni bo
      szef im kaze, a wszystko to by troche przeczekac i "udowodnic" najbardziej
      nawet absurdalne i szkodliwe tezy. W takiej atmosferze marytoryczna dyskusja
      schodzi na plan zbyt odlegly by miala sens.
    • ab_extra Postaw tezę, a GW udowodni niechybnie :))) 30.05.06, 12:39
    • losiu4 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:40
      raczej odnosisię wrazenije, że prym wiodą lewi "postępowcy"

Pozdrawiam

Losiu

• buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:42
        losiu4 napisał:

> raczej odnosisię wrazenije, że prym wiodą lewi "postępowcy"
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

łosiu policz wątki tych lewych i porównaj ich liczbę z prawymi...
        • johndoe Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 13:00
          buraque napisał:

>
          > łosiu policz wątki tych lewych i porównaj ich liczbę z prawymi...

lata 2005-2006

jola_z_dywit 1472 posty
          galba 3203

a z lewa

maruda.r 8246
          moroux 924
          kralik11 1563
          uu1 8292
          uchachany 2915
          premier_pacynka 1375
          • buraque Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 13:08
            johndoe napisał:

> lata 2005-2006
            >
            > jola_z_dywit 1472 posty
            > galba 3203
            >
            > a z lewa
            >
            > maruda.r 8246
            > moroux 924
            > kralik11 1563
            > uu1 8292
            > uchachany 2915
            > premier_pacynka 1375

dlaczego wymieniłes tylko dwie osoby z prawej strony? to porównanie ma czegos
            dowodzić?
            • johndoe Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 14:06
              buraque napisał:

> dlaczego wymieniłes tylko dwie osoby z prawej strony? to porównanie ma czegos
              > dowodzić?

to Ty chciales porownac aktywnoscz prawej i lewej strony. wiec Ci porownalem. nie pasuja Ci do Twojego obrazu swiata? poszukaj innych danych i je podaj.
        • losiu4 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 31.05.06, 12:40
          zależy od dyskusji... jeśli jakaś wymagająca wiedzy, siegniecia głębiej w
          przeszłość, faktycznie można odnieść wrazenie, że wiecej jest tych prawych...
          jeśli chodzi o różne parady równości, czy bojkot Giertycha na zasadzie "bo
          faszyzm nadchodzi" to więcej naliczyłem nicków lewych.

Pozdrawiam

Losiu
    • mysz_polna5 Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 30.05.06, 12:52
      ze ludzie honoru z GW ... pracuja na pelny gwizdek. Ho ho!
      • ave_duce Re: Sprawa Joli z dywit potwierdza tylko... 31.05.06, 14:00
        że nie za bardzo wiesz, o czym piszesz...

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka