21.09.10, 11:17
W niedługim czasie czeka mnie powrót do pracy, a nas poszukiwanie niani, może ktoś ma jakieś rady co do znalezienia opiekunki w serocku do półrocznego dziecka, jakie to są koszty na 8 godz. dziennie, itp.
Obserwuj wątek
    • lezkalive Re: niania 22.09.10, 13:21
      Orientowałam się niedawno i jest to koszt około 1500 zł miesięcznie.Może uda się za 1200 ale wątpliwa sprawa. Tylko uważaj na starsze panie bo niektóre cuda obiecują a potem szok! Miałam namiary na jedną panią tylko nie wiem czy jest jeszcze zainteresowana. Ją chętnie polecę.
    • profpos Re: niania 29.09.10, 14:36
      Witam, jesteśmy pierwszą agencją opiekunek w powiecie legionowskim. Sprawdź naszą ofertę na www.profesjonalneposrednictwo.pl. Jeśli chodzi o stawki dla opiekunek to mogę podpowiedzieć, że oscylują średnio wokół 10 zł za godzinę, jesli jednak myślisz o zatrudnieniu opiekunki codziennie 5 dni w tygodniu po 8 godzin to mozesz zaproponować wynagrodzenie miesięczne 1400 - 2000 zł.
    • zielonaala Re: niania 23.11.10, 14:31
      Witam,
      Jeśli w dalszym ciągu poszukujesz opiekunki do dziecka - chętnie pomogę. Mam spore doświadczenie, wychowałam trójkę swoich dzieci. kamo12@onet.eu
    • wioletaww1111 Re: niania 16.12.14, 20:06
      witam serdecznie czy nadal pani poszukuje opiekunki do dziecka z miłą checią się zaopiekuje mam doswiadczenie prosze o kontakt majlowy wioletaw1111@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka