30.08.05, 01:14
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54849&highlight=rossman
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Rossmann 30.08.05, 09:18
      zgadzam się, Rossmann jest ok, często tam kupuję smile
      • sloggi Re: Rossmann 30.08.05, 11:22
        Dzis kupię szampon, bo podobno jest rewelacyjny.
        • babeczkaa Re: Rossmann 30.08.05, 16:01

co to za szampon?
    • madziulec Re: Rossmann 30.08.05, 11:36
      Dobre sa pieluchy dla dzieci, ale te fioletowe wink
      • speer Re: Rossmann 30.08.05, 11:45
        Dobre tez sa produkty wlasne Rossmanna. Na przyklad kremy pod oczy, do rak itd.
      • mal.go.sia Re: Rossmann 05.10.05, 10:54
        i chusteczki do pupy, nawet te "lotion", chociaz "cream" lepsze ... smile
    • tukee Re: Rossmann 20.10.05, 22:39
      Jak ide do mamy to zawsze zagladam do Rossamana w Mariottcie, natomist jestem
      zwolenniczka Drogerii Natura. Tam kupuje wszystko co mi potrzeba a potrzeba
      duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo.
    • frida2 Re: Rossmann 21.10.05, 22:40
      Wiedziałam, że o czymś zapomniałam, miałam zajść do rossmana, ehh skleroza.
    • carolina80 Re: Rossmann 04.11.05, 13:12
      Ja jestem bardzo zadowolona z pianki do mycia twarzy Rival z trawą cytrynowa -
      świetnie oczyszcza, nie wysusza no i kosztuje 6,99pln, dobry jest też balsamik
      do ust - taki w różowym słoiczku i błyszczyki do ust.
      • chani-nr1 Re: Rossmann 25.12.05, 14:55
        a ja kupuje w jednym z Rossmanów krakowskich wiele produktów m.in. połyn do
        łukania tkanin, bo nawet bez promocji ma najniższą cenę
      • frida2 Re: Rossmann 30.01.06, 14:31
        carolina80 napisała:

> Ja jestem bardzo zadowolona z pianki do mycia twarzy Rival z trawą cytrynowa -
        > świetnie oczyszcza, nie wysusza no i kosztuje 6,99pln

Ja muszę bardziej się przyglądac jak robię zakupy.
        Następnym razem zwrócę uwagę, dzięki za info smile
    • frida2 Re: Rossmann 24.02.06, 00:16
      Zakupiłam dziś 4 kubki big_grin
      Były też filizanki, ale małe, zbyt małe.
    • kklamerka Polecam 24.04.06, 09:15
      ale uwaga
      zaczynajcie szukać od dolnych półek - im niżej tym taniej
      smile
      • avionetka82 Re: Polecam 26.04.06, 23:09
        Sloggi - w Radomsku otworzyli Rossmana... W samym centrum koło poczty... ale
        ceny... cóż.. do najtańszych ten sklep nie należy... Chociaż droższa jest
        Drogeria Natura... Praktycznie tuż obok - konkurencyjna Drogeria A'propos... a w
        okolicy także kilka "hurtowni" kosmetycznych - sklepików, gdzie kupisz taniej
        nawet niż w supermarkecie w trakcie trwania "super-promocji"... To chyba za duży
        sklep na tak małe miasteczko... A moze polecicie mi coś? Zachęcicie do zakupu
        czegoś, czego nie ma absolutnie w innych sklepach? i to za przystepną cenę?
        • speer Re: Polecam 26.04.06, 23:12
          avionetka82 napisała:

> Sloggi - w Radomsku otworzyli Rossmana... W samym centrum koło poczty... ale
          > ceny... cóż.. do najtańszych ten sklep nie należy... Chociaż droższa jest
          > Drogeria Natura... Praktycznie tuż obok - konkurencyjna Drogeria A'propos...
          a
          > w
          > okolicy także kilka "hurtowni" kosmetycznych - sklepików, gdzie kupisz taniej
          > nawet niż w supermarkecie w trakcie trwania "super-promocji"... To chyba za
          duż
          > y
          > sklep na tak małe miasteczko... A moze polecicie mi coś? Zachęcicie do zakupu
          > czegoś, czego nie ma absolutnie w innych sklepach? i to za przystepną cenę?

polecam kosmetyki Rosmmann, tanie i dobre. Mam krem pod oczy i krem do rak.
          Ceny groszowe, z regoly sa zreszta w promocji. Wszystkie kosmetyki z serii
          Rosmann sa w maly brazowych buteleczkach z zoltymi napisami.
    • lekia Re: Rossmann 29.04.06, 13:39
      odczuwam idiosynkrazję do tej sieci sklepów smile
      • speer Re: Rossmann 29.04.06, 17:28
        "idiosynkrazja med. uczulenie wrodzone (zob. alergia); pop. wstręt, antypatia."

to zeby ludzie wiedzieli, co odczuwasz do Rossmana smile
        • lekia Re: Rossmann 29.04.06, 18:44
          dzięki dzieki smile,doceniam Twój wkład,teraz ponad wszelką wątpliwość wiadomo,że
          do Rossmanna nie chodzę bo jest mi nie po drodze wink
          • speer Re: Rossmann 29.04.06, 19:09
            Szkoda, ze w Polsce nie ma ciagle Drogerie Markt. Bylby wybor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka