sloggi 06.10.06, 21:05 Kupowałem już różne, i tańsze i droższe. Każda ma jakis mankament. Może mi polecicie coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia.vveatherwax Re: Margaryny i mixy 08.10.06, 16:49 Nienawidzę tego margarynomixowego smaku. Masełko i tylko masełko (choć ciężko znaleźć normalne - nie podróbę-mix...) Odpowiedz Link
zoraz Re: Margaryny i mixy 09.10.06, 15:56 Margaryny lepią sie do zębów, masło nie, bo się od ciepła rozpuszcza. Poza tym niczym innym prócz zamaskowanego składu, nie różnią się na oko, nos i język. Odpowiedz Link
babcia.vveatherwax Re: Margaryny i mixy 09.10.06, 21:57 Zgadzam się - nie różnią się absolutnie niczym oprócz cech fizycznych (rozpuszczanie/lepkość) i chemicznych (skład) Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Margaryny i mixy 22.10.06, 16:28 masło osełkowe jest tanie w Lidlu p.s.w bierdonce kosztuje o 1zł.wiecej Odpowiedz Link
zeberkaa Re: Margaryny i mixy 23.10.06, 16:22 Ha! W biedronce kupiłam Masło Ekstra, Zwykle tego nie robię, ale spieszno mi było. No i w smaku toto było jak margaryna bez polepszaczy smaku. Taka zwykła, najtańsza do pieczenia. Konsystencja też jakaś taka lewa, niby miękkie a kruche. Niby 83% tłuszczu, i ani słowa o olejach. Odpowiedz Link
martk Re: Margaryny i mixy 28.10.06, 23:26 Polecam margarynę mix "Pyszny duet", który można kupić prawie w każdym markecie. Opakowanie nie zachęca, a dobrze smakuje i jest tania. Odpowiedz Link
one_slip Re: Margaryny i mixy 01.11.06, 07:53 Moi rodzice kupują pyszny duet, ale jest trochę margarynowaty jak dla mnie. My jemy z kolei masło Jagr i Masło Słonecznikowe - i mi bardzo smakuje, pamiętam ten smak z dzieciństwa Odpowiedz Link
ahnija Re: Margaryny i mixy 07.11.06, 16:50 Ja po różnych próbach i błędach wybieram "Smakowitą", całkiem niezła, chociaż wiadomo, że to nie to samo co masełko! A kosztuje teraz 1,99 za 500g w Netto. Pozdrawiam jesiennie Odpowiedz Link