ewablabla 06.11.07, 10:02 Mam prosbe do Tych mieszkańców z okolic ul Czumy ktorzy zabudowali sobie balkon o polecenie firmy.Napiszcie kilka słów na co zwrocic uwage, czy montaz jest uciązliwy itp. a i ile srednio to kosztuje Dzieki Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anasz Re: zabudowa balkonu IP: *.aster.pl 14.11.07, 15:42 i czy wolno to zrobic bez sgody architekta warszawy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: zabudowa balkonu IP: *.4kroki.net 14.11.07, 18:12 Hm... ale to nie Starówka. Myślę, że na takiej Czumy potrzebna jest tylko zgoda administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Zgoda administracji SM Górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 09:44 Zapomnij o zgodzie na zabudowę balkonu wydaną przez SMG. Sam dwa lata temu o takową się dowiadywałem i wygląda to tak że spółdzielnia daje zlecenie/zapytanie do architekta na plan takiej małej inwestycji i do tego jeszcze musisz za to słono zapłacić (tj. równowartość samej zabudowy). Wyjściem z takiej sytuacji jest zabudowa pn. ze zdejmowanymi szybami i pozostawieniem wyglądu zewnętrznego balkonu (chyba na czumy są te paskudne szyby). powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: zabudowa balkonu 14.11.07, 23:40 Licz średnio 1500 zł za metr bieżący, ale to zależy od konkretnego balkonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: zabudowa balkonu IP: *.jelonki.robbo.pl 14.12.07, 22:47 Firma Ripa-Pol, ja zapłaciłem 2400,- za okna od podłogi do sufitu. Wszystko trwało ok 3,5godziny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gadoma Re: zabudowa balkonu 02.01.08, 22:27 mnie za 8m2 policzyli 14 tys za zwykla zabudowe z daszkiem i zgoda architekta jest potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioi Re: zabudowa balkonu IP: 87.205.144.* 17.01.08, 22:33 a ja mam pytanie do osób mieszkających na Powstańców Śląskich 104-108 czy ktoś może polecić firmę do całoszklanej zabudowy balkonu Odpowiedz Link Zgłoś