Gość: Asia IP: *.aster.pl 27.03.08, 18:30 Gdzie jest dobry salon kosmetyczny w okolicach Wola Parku? (oprocz salonow w WP) gdzie jest milo, ladnie i panie sa sympatyczne, nie chodzi o tanio ale zeby byl to salon i obsluga przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda m. Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 20:42 dobry na woli? nie wiem:) polecam taka mala dziewczyne z grzywka, przyjmuje na przeciwko hotelu sheraton. ceny ok, przynajmniej wiesz za co placisz!!!!!!!!!!! Zawsze wychodze zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 194.181.187.* 11.07.08, 10:33 Witam, Ja chodzę na pazurki do salonu w Ursusie. Pierwszy raz spotakałam się z takim profesionalizmem. Pani Aneta, która wykonuje usługi jest bardzo miła i perfekcyjna w swoim fachu. Spróbuj się umówić, będzie cięszko bo ma bardzo dużo zapisów, ja się umawiam hurtowo na cały rok :) Masz podaje do niej telefon powołaj się na Kasię B 0 600 38 64 37. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.spray.net.pl 02.12.08, 17:39 Polecam salon przy ulicy Górczewskiej 228 E, bardzo miła atmosfera , panie sympatyczne, usługi bardzo profesjonalne. Polecam gorąco!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.09, 14:02 Najlepszy manicure na Bemowie koło Wola-Park w salonie fryzjerskim Regio pod adresem: ul. Ziębicka 3 (wejśce i miejsca parkingowe od ul.Baborowskiej), przystanek autobusowy "Konarskiego" przy ul.Górczewskiej (jeden przystanek od Wola Park w kierunku Bemowo), dojazd autobusami 501, 507, 523, 145, 171, 190, 410. w godzinach pracy salonu: od Poniedziałku do Piątku - 14.00-20.00 Sobota - 9.00-14.00 Zobacz stronę internetową metamorfoza.viviti.com POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 85.222.87.* 06.02.10, 13:20 ja polecam grazynke, 728-914-242 , kosmetyczka, stylistka paznokci. zawsze dlugo sie pazurki(tipsy) trzymaja. dba o higiene, zawsze dezynfekuje narzedzia.a to dla mnie b. waze . wiem ze dojezdza do klientek , to tez w sumie dobrze bo jak ktos nie ma czasu to i tak bedzie zadbany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 94.75.121.* 06.02.10, 19:36 A co to jest salon kosmetyczny? Nazwa często myląca.Napisane salon a w środku jest po prostu gabinet,gabinecik... Ja chodziłam do tej pory na Wilczą, ale teraz przeniosła się na Sucharskiego 5. Jest profesjonalistką.Dla mnie może robić nawet w piwnicy,ważna jest higiena i fachowość.Polecam 22/665 92 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.aster.pl 08.02.11, 16:31 Byłam w u fryzjera na Wrocławskiej 21a to co mi zrobiła Magda na głowie to jest coś fantastycznego-polecam ten salon- a ktoś był u kosmetyczek?? bo widziałam piękne gabinety w tym samym salonie. Kto mi pomoże w wyborze kosmetyczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.12.11, 23:07 Też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.10, 08:32 Korzystam z usług p. Ani na Sucharskiego 5 i zawsze wychodzę zadowolona i zrelaksowana. Kompetencja, miła atmosfera, zawsze uśmiech. Można zrobić nie tylko pazurki. 0-792 397 611. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 158.66.1.* 19.07.10, 09:48 a ja odkryłam nowy fajny salon na Bemowie, nazywa się Miracle i lubie chodzić tam na manicure i pewnie wybiorę się na pedicure. Jest tam fajna obsługa bo zawsze oprócz zbiegu dostaje coś jeszcze. Ostatnio podczas manicure pani wymasowała mi dłonie, po prostu super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 194.169.228.* 08.10.10, 01:43 Mi koleżanka z pracy poleciła salon na Bemowie Atelier Relaksu. Miło, czysto, częstują kawą, herbatą, są prezenciki a i usługi bez zastrzeżeń. Ceny ok. Mikrodermabrazja super, nigdzie nie miałam tak fajnie zrobionego zabiegu. tel 22 405-33-52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.ptim.net.pl 29.01.11, 22:23 Dziękujemy za pochwałę i serdecznie zapraszamy ponownie. Zaspół Atelier Relaksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.ptim.net.pl 29.01.11, 22:26 Dziękujemy za pochwałę i ponownie serdecznie zapraszamy. Zespół Atelier Relaksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.wum.edu.pl 23.04.12, 12:47 Jasne!! Akurat!! Kilka razy dawałam im szansę ale totalna porażka bo mam do nich blisko. Kawy i herbaty NIGDY się nie doczekałam!! A chodziłam na różne zabiegi. Właścicielka jeszcze ok ale panie, które zajmują sie np. paznokciami to dramat. Zdarzyło im się nawet połamać mi paznokcie a nie są jakieś miękkie czy osłabione. Kosmetyki najgorsze z najgorszych, wysuszacz musialam przynosić własny bo nigdy nie miały, tak jak i bazy pod lakier. Także z całą pewnością nie polecam. Ale np. w Centrum Handlowym Bemowo w Denique jest bardzo fajna dziewczyna zajmująca się paznokciami, chyba Marta ma na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atelier Relaksu Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.lanet.waw.pl 16.12.12, 23:40 Oj, nie ładnie tak oczerniać i pomawiać!!! Skąd tyle jadu? Pracujemy na najwyższej klasie materiałach a moje dzięwczęta wkładają dużo serca i pasji w swoją pracę, czego dowodem jest nasze pokaźne grono zadowolonych klientów (dowodem są długie terminy oczekiwania na usługi). Kawą i to z dodatkiem likieru oraz naszą wyjątkową "Firmową" herbatką zimową osobiście częstuję klientów. Zatem zapraszam wszystkich na mile spędzone chwile relaksu, profesjonalnie wykonane usługi i przepyszną kawkę oraz herbatkę. Właścicielka Beata Łukasiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.lanet.waw.pl 04.12.12, 02:46 Ja też tam chodzę już od prawie 4 lat. Jak dotąd jestem bardzo zadowolona mimo, że odwiedzam teraz przemiłą kosmetyczke Julkę bo szefowa obecnie więcej szkoli i zapisać się do niej jest ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_mm Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.consito.cz 08.10.10, 16:25 czy macie jakies zle doswiadczenia z salonami z Wola Parku? drugie pytanie - jakie ceny "chodzą" na mieście za zwykły francuski manicure? na własnych, dodam, paznokciach, nie tipsy bylam ostatnio wlasnie w WP, wykonanie ok tylko cena... 50 zł, wydaje mi się to trochę przy dużo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaska Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.home.aster.pl 19.10.10, 18:07 polecam www.beauty-me.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inka650 Re: salon kosmetyczny -manicure 28.12.10, 10:21 Polecam salon Chanta'l na Karolkowej, fachowo zajmują się paznokciami. Wejdź na ich fb, czsami rozdaja darmowe zabiegi www.facebook.com/pages/Centrum-Zdrowia-i-Urody-Chantal/146201732098691 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.aster.pl 08.02.11, 16:15 znam świetny salon na ul. Wrocławskiej 21 polecam-obsługa miła i jest bardzo profesjonalnie-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala675 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 05:26 Hej. Z całym szacunkiem odradzam salon kosmetyczny Rosaline Wrocław. Prowadzi go jakaś brudaska która najprawdopodobniej zaraziła mnie grzybicą paznokci !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoMen Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 79.162.81.* 05.03.12, 21:45 Zapraszam : WoMen -Health & Beauty Center ul. Górczewska 200 lok 138 ( róg Powstańców Śląskich) 01-460 Warszawa tel. 793 609 609 www.women.waw.pl Atrakcyjne ceny, bogata oferta, klimatyczne wnętrza, profesjonalna kadra ( szczegóły na www lub www.facebook.com/pages/WoMen-Health-Beauty-Center/152109438238599 ) Dla stałych klientów i fanów fanpage konkursy, darmowe zabiegi. Idealne miejsce by poczuć się luxusowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astinka Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:14 Centrum Chanta'l na Karolkowej. Pani Monika, specjalistka od mani japońskiego, pracują na kosmetykach Opi, wszystko czyste i sterylne, kazda stała klientka ma swój kapturek do frezarki, w zaznaczonym woreczki. Pierwszy raz się z tym spotkałam. Często mają tez promocje, wysyłają mailem albo na potykach czasem coś wystawiają. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka1981 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.telnet.net.pl 09.03.13, 21:36 czy ktoś korzystał z www.twojastrefaurody.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona "SALON" kosmetyczny Bonita- Wrocław, Kamienna 35 IP: *.180.180.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.12, 13:34 Powiem tak, szczerze i z całego serca odradzam wizyty tam!! Syf na łózkach do opalania, tumany krzu się pętają po podłodze. Pani właścicielka jara fajki w salonie i przyprowadza psa, a do tego, uważa się za księżniczkę!! żałosne, w salonie powinnaś się czuć gościem, a nie jak intruz. i do tego jeszcze Pani ma pretensje, że masz kupon z cupon.pl!! to po co wystawiła tam swoją ofertę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CentrumChantal Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:14 Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców dzielnicy Wola oraz Śródmieście do Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l, mieszczącego się przy ul. Karolkowej 50. Nasz salon słynie z przyjaznej oraz intymnej atmosfery, a przede wszystkim z wysokiej jakości świadczonych usług z zakresu: - mani / pedi - kosmetyka - fryzjerstwo - masaże oraz wiele innych. Manicure wykonywany jest na markowych kosmetykach OPI, a pedicure na kosmetykach Gehwol. Wszystkie zabiegi poprzedza rytuał SPA. Bezpłatną konsultacja kosmetyczna oraz fryzjerska pozwoli naszym specjalistom zdiagnozować stan skóry oraz włosów, a także zaproponować odpowiednią pielęgnację. Jak powszechnie wiadomo masaż ma działanie odprężające, niweluje bóle i sprawia, że skóra staje się jędrniejsza i oczyszczona. Dlatego też wybór odpowiedniego masażu pozwoli spełnić potrzeby ciała i ducha. Zapisy pod numerem: (22) 6311097 Więcej informacji o naszych usługach znajduje się na stronie chantal.waw.pl/ Z pozdrowieniami , zespół Chanta'l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika111 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.wasko.pl 03.07.12, 12:34 Świetne miejsce i bardzo profesjonalna obsługa. Jestem klientką od miesiąca i uważam, że jest godne polecenia. Na woli brakowało takiego salonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.01.13, 15:50 Polecam salon urody Belambre na ul.Czumy 6a paw 6 manicure hybrydowy po którym paznokcie są w super stanie i najważniejsze jest to że przestrzegają tam bardzo higienę i sterylizują sprzęt a z tym się nie spotkałam,u pani Justynki czuję się bezpiecznie,niczym się nie zarażę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 14:36 Jeśli chcecie trwały manicure hybrydowy Shellac to polecam salon Women na osiedlu JW przy ul. Górzcewskiej 200. Jestem bardzo zadowoloną klientką, a często mają fajne promocje , całe lato kosztował 49zł, noszę lakier po 2 -3 tygodnie a pracuje jako pielęgniarka więc ciągle w rękawiczka i płynach do dezynfekcji. Szczerze polecam. Szukałam długo takiego miejsca stąd dzielę się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 17:23 A ja polecam wszystkim Paniom Salon urody beauty zone na Ziębickiej 4, gdzie pracują same młode dziewczęta, moja ulubienica jest pani Patrycja, zawsze w świetnym humorze, miła, ale przede wszystkim bardzo dokładna. Po wycięciu skórek manikiur wygląda świetnie przez długi czas, a nie- jak w innych przypadkch- 2 dni. Fajna, luźna atmosfera i niedrogo. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik manicure,pedicure,przedłużanie paznokci ul.Wolska IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.03.13, 21:40 Witam serdecznie. Zapraszam do obejrzenia galerii moich prac Może któraś z Pań będzie zainteresowana:-) Proponuje -manicure i pedicure klasyczny oraz hybrydowy. -przedłużanie paznokci(tylko i wyłącznie szablon bez przyklejania tipsów) -utwardzaniem naturalnych paznokci -uzupełnienie oraz pełną odnowę paznokci przedłużonych/utwardzonych -regulację oraz hennę brwi i rzęs www.facebook.com/asikpaznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdula Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 16:36 Pani Ania (od manicure i pedicure), która pracowała salonie chantal, pracuje teraz w Asaia Salon na Towarowej 35/85. Prawie miesiąc Jej szukałam!!!! :) Najlepsza na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blogger Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 19:00 Jeśli salon to WoMen :) <love> Zadbali o moją trądzikową skórę ,jestem przykładem, chodzącą żywą reklamą walki i umiejętności kobiet w tym salonie z niwelacją mojego trądziku! Oddałam się im poprostu cała i każdemu będę chwaliła. Pazurki czasem robię ale nie mogę mieć zbyt szalonych ze względu na rodzaj wykonywanej pracy :) Hybryda jest extra i super mi się trzyma. Polecam , jak macie pytani ato piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.205.96.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 18:14 ja gorąco polecam salon na bemowie przy ulicy Czumy 11, studio corrective, korzystam z uslug tego salonu już od kilku ładnych lat, jestem stałą i wierną klientką, bardzo sympatyczne miejsce, przemiła obsługa, usługi wykonywane na bardzo wysokim poziomie, rewelacyjne kosmetyczki, zabiegi wykonywane są przy użyciu profesjonalnych kosmetyków głównie firmy Jean D'Arcel i Dermaquest. dodatkowo w salonie tym można skorzystać z usług fryzjerskich, Pani Dorota która jest fryzjerką, jest bardzo zdolna i zawsze służy radą. W salonie tym korzystam również z masażu, klasycznego jak i modelującego, ale to nie wszystkie zabiegi masażu jakie Pani Iwonka oferuje, jeśli ktoś ma ochote zadbać o swoje ciało kompleksowo może także skorzystać z pielęgnacyjnych zabiegów na ciało. Ceny usług nie są wysokie. naprawdę z czystym sumieniem moge polecić ten salon, ja jestem zachwycona :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiollaa39 Re: salon kosmetyczny -manicure 20.12.15, 13:06 Nie polecam salonu Wola Park Hepy Deys na parterze przy wejściu .Brud syf i ubustwo .Stare lakiery do paznokcji w 10 min miałam zrobiony manicure przez blondynkę wyglądajacą jak maska z botoksem i jeszcze w trakcie manicure pisała sms-y i gadała przez tel koszmar .Omijajcie ten salon Odpowiedz Link Zgłoś
justa_lublin81 Re: salon kosmetyczny -manicure 21.12.15, 18:22 Ja polecam Dziewczyny z WeLoveNails na Olbrachta. Miła atmosfera, świetnie trzymający się maniciure i pediciure, czysto. CHodzę tam prawie od roku i ani razu się nie zawiodłam, Dziewczyny ciągle się szkolą i co chwilę wprowadzaja nowe wzory, Odpowiedz Link Zgłoś
darennnka Re: salon kosmetyczny -manicure 05.06.17, 12:26 Ja osobiście polecam, gdzie tylko mogę panią Natalię z Samui Spa w Novotelu. Też byłam tam z polecenia na manicure hybrydowym, ogólnie ciężko u mnie było do tej pory z hybrydą, trzymała się max kilka dni, a u Pani Natalii 2 tygodnie i nic się nie dzieje jestem po dużym wrażeniem. Wcześniej od innej kosmetyczki słyszałam, że mam nieodpowiednie paznokcie do hybrydy i nie będzie mi się trzymać, wystarczy trafić na odpowiednią osobę i wszystko się da jak widać.. POLECAM , a do tego fajna osoba można sobie porozmawiać na luzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia500 Re: salon kosmetyczny -manicure 12.11.19, 23:36 Ja polecam na Ordona 12D super ekologiczny salon kosmetyczny Eco Beauty Salon . Super atmosfera i profesjonalni kosmetolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emes Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.20, 21:37 Ja gorąco polecam salon Manilook. Nowy salon ale sprawdzony. Byłam już 3 razy i za każdym razem wychodzę zadowolona. Na fb Manilook Wola a link do strony www.mani-look.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynakrawiec20 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.20, 21:49 Serdecznie polecam salon na Woli Eco Beauty Salon Świetna atmosfera i bardzo dobrzy specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś