Dodaj do ulubionych

salon kosmetyczny -manicure

IP: *.aster.pl 27.03.08, 18:30
Gdzie jest dobry salon kosmetyczny w okolicach Wola Parku? (oprocz
salonow w WP) gdzie jest milo, ladnie i panie sa sympatyczne, nie
chodzi o tanio ale zeby byl to salon i obsluga przyjemne
Obserwuj wątek
    • Gość: magda m. Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 20:42
      dobry na woli? nie wiem:)
      polecam taka mala dziewczyne z grzywka, przyjmuje na przeciwko hotelu sheraton.
      ceny ok, przynajmniej wiesz za co placisz!!!!!!!!!!! Zawsze wychodze zadowolona
    • Gość: Kasia Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 194.181.187.* 11.07.08, 10:33
      Witam,

Ja chodzę na pazurki do salonu w Ursusie. Pierwszy raz spotakałam
      się z takim profesionalizmem. Pani Aneta, która wykonuje usługi jest
      bardzo miła i perfekcyjna w swoim fachu. Spróbuj się umówić, będzie
      cięszko bo ma bardzo dużo zapisów, ja się umawiam hurtowo na cały
      rok :) Masz podaje do niej telefon powołaj się na Kasię B 0 600 38
      64 37.
      • Gość: Magda Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.spray.net.pl 02.12.08, 17:39
        Polecam salon przy ulicy Górczewskiej 228 E, bardzo miła atmosfera ,
        panie sympatyczne, usługi bardzo profesjonalne. Polecam gorąco!!!!
    • Gość: Joanna Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.09, 14:02
      Najlepszy manicure na Bemowie koło Wola-Park w salonie fryzjerskim Regio
      pod adresem: ul. Ziębicka 3 (wejśce i miejsca parkingowe od ul.Baborowskiej),
      przystanek autobusowy "Konarskiego" przy ul.Górczewskiej (jeden przystanek od
      Wola Park w kierunku Bemowo),
      dojazd autobusami 501, 507, 523, 145, 171, 190, 410.
      w godzinach pracy salonu:
      od Poniedziałku do Piątku - 14.00-20.00
      Sobota - 9.00-14.00
      Zobacz stronę internetową metamorfoza.viviti.com
      POLECAM
      • Gość: natalka Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 85.222.87.* 06.02.10, 13:20
        ja polecam grazynke, 728-914-242 , kosmetyczka, stylistka paznokci.
        zawsze dlugo sie pazurki(tipsy) trzymaja. dba o higiene, zawsze
        dezynfekuje narzedzia.a to dla mnie b. waze .

wiem ze dojezdza do klientek , to tez w sumie dobrze bo jak ktos nie
        ma czasu to i tak bedzie zadbany:)
        • Gość: wymagająca Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 94.75.121.* 06.02.10, 19:36
          A co to jest salon kosmetyczny? Nazwa często myląca.Napisane salon a w środku
          jest po prostu gabinet,gabinecik... Ja chodziłam do tej pory na Wilczą, ale
          teraz przeniosła się na Sucharskiego 5. Jest profesjonalistką.Dla mnie może
          robić nawet w piwnicy,ważna jest higiena i fachowość.Polecam 22/665 92 23
          • Gość: Aga Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.aster.pl 08.02.11, 16:31
            Byłam w u fryzjera na Wrocławskiej 21a to co mi zrobiła Magda na głowie to jest coś fantastycznego-polecam ten salon- a ktoś był u kosmetyczek?? bo widziałam piękne gabinety w tym samym salonie. Kto mi pomoże w wyborze kosmetyczki???
            • Gość: stefa Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.12.11, 23:07
              Też polecam
    • Gość: jola Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.10, 08:32
      Korzystam z usług p. Ani na Sucharskiego 5 i zawsze wychodzę
      zadowolona i zrelaksowana. Kompetencja, miła atmosfera, zawsze
      uśmiech. Można zrobić nie tylko pazurki. 0-792 397 611.
      • Gość: Ania Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 158.66.1.* 19.07.10, 09:48
        a ja odkryłam nowy fajny salon na Bemowie, nazywa się Miracle i lubie chodzić
        tam na manicure i pewnie wybiorę się na pedicure. Jest tam fajna obsługa bo
        zawsze oprócz zbiegu dostaje coś jeszcze. Ostatnio podczas manicure pani
        wymasowała mi dłonie, po prostu super polecam
    • Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 194.169.228.* 08.10.10, 01:43
      Mi koleżanka z pracy poleciła salon na Bemowie Atelier Relaksu. Miło, czysto, częstują kawą, herbatą, są prezenciki a i usługi bez zastrzeżeń. Ceny ok. Mikrodermabrazja super, nigdzie nie miałam tak fajnie zrobionego zabiegu. tel 22 405-33-52
      • Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.ptim.net.pl 29.01.11, 22:23
        Dziękujemy za pochwałę i serdecznie zapraszamy ponownie.
        Zaspół Atelier Relaksu
        • Gość: gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.ptim.net.pl 29.01.11, 22:26
          Dziękujemy za pochwałę i ponownie serdecznie zapraszamy.
          Zespół Atelier Relaksu
      • Gość: A Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.wum.edu.pl 23.04.12, 12:47
        Jasne!! Akurat!!
        Kilka razy dawałam im szansę ale totalna porażka bo mam do nich blisko. Kawy i herbaty NIGDY się nie doczekałam!! A chodziłam na różne zabiegi. Właścicielka jeszcze ok ale panie, które zajmują sie np. paznokciami to dramat. Zdarzyło im się nawet połamać mi paznokcie a nie są jakieś miękkie czy osłabione. Kosmetyki najgorsze z najgorszych, wysuszacz musialam przynosić własny bo nigdy nie miały, tak jak i bazy pod lakier. Także z całą pewnością nie polecam.
        Ale np. w Centrum Handlowym Bemowo w Denique jest bardzo fajna dziewczyna zajmująca się paznokciami, chyba Marta ma na imie.
        • Gość: Atelier Relaksu Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.lanet.waw.pl 16.12.12, 23:40
          Oj, nie ładnie tak oczerniać i pomawiać!!! Skąd tyle jadu? Pracujemy na najwyższej klasie materiałach a moje dzięwczęta wkładają dużo serca i pasji w swoją pracę, czego dowodem jest nasze pokaźne grono zadowolonych klientów (dowodem są długie terminy oczekiwania na usługi). Kawą i to z dodatkiem likieru oraz naszą wyjątkową "Firmową" herbatką zimową osobiście częstuję klientów. Zatem zapraszam wszystkich na mile spędzone chwile relaksu, profesjonalnie wykonane usługi i przepyszną kawkę oraz herbatkę.
          Właścicielka Beata Łukasiewicz
      • Gość: Gość Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.lanet.waw.pl 04.12.12, 02:46
        Ja też tam chodzę już od prawie 4 lat. Jak dotąd jestem bardzo zadowolona mimo, że odwiedzam teraz przemiłą kosmetyczke Julkę bo szefowa obecnie więcej szkoli i zapisać się do niej jest ciężko.
    • Gość: kasia_mm Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.consito.cz 08.10.10, 16:25
      czy macie jakies zle doswiadczenia z salonami z Wola Parku?
      drugie pytanie - jakie ceny "chodzą" na mieście za zwykły francuski manicure? na własnych, dodam, paznokciach, nie tipsy

bylam ostatnio wlasnie w WP, wykonanie ok tylko cena... 50 zł, wydaje mi się to trochę przy dużo....
      • Gość: jaska Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.home.aster.pl 19.10.10, 18:07
        polecam
        www.beauty-me.pl
    • inka650 Re: salon kosmetyczny -manicure 28.12.10, 10:21
      Polecam salon Chanta'l na Karolkowej, fachowo zajmują się paznokciami. Wejdź na ich fb, czsami rozdaja darmowe zabiegi www.facebook.com/pages/Centrum-Zdrowia-i-Urody-Chantal/146201732098691
    • Gość: Aga Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.aster.pl 08.02.11, 16:15
      znam świetny salon na ul. Wrocławskiej 21 polecam-obsługa miła i jest bardzo profesjonalnie-polecam
    • Gość: lala675 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 05:26
      Hej.

Z całym szacunkiem odradzam salon kosmetyczny Rosaline Wrocław. Prowadzi go jakaś brudaska która najprawdopodobniej zaraziła mnie grzybicą paznokci !!!!
      • Gość: WoMen Re: salon kosmetyczny -manicure IP: 79.162.81.* 05.03.12, 21:45
        Zapraszam :

WoMen -Health & Beauty Center
        ul. Górczewska 200 lok 138 ( róg Powstańców Śląskich)
        01-460 Warszawa
        tel. 793 609 609
        www.women.waw.pl

Atrakcyjne ceny, bogata oferta, klimatyczne wnętrza, profesjonalna kadra ( szczegóły na www lub www.facebook.com/pages/WoMen-Health-Beauty-Center/152109438238599 )

Dla stałych klientów i fanów fanpage konkursy, darmowe zabiegi.

Idealne miejsce by poczuć się luxusowo...
        • Gość: Astinka Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:14
          Centrum Chanta'l na Karolkowej. Pani Monika, specjalistka od mani japońskiego, pracują na kosmetykach Opi, wszystko czyste i sterylne, kazda stała klientka ma swój kapturek do frezarki, w zaznaczonym woreczki. Pierwszy raz się z tym spotkałam. Często mają tez promocje, wysyłają mailem albo na potykach czasem coś wystawiają.
          Polecam!!!
        • Gość: alutka1981 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.telnet.net.pl 09.03.13, 21:36
          czy ktoś korzystał z www.twojastrefaurody.pl ?
      • Gość: niezadowolona "SALON" kosmetyczny Bonita- Wrocław, Kamienna 35 IP: *.180.180.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.12, 13:34
        Powiem tak, szczerze i z całego serca odradzam wizyty tam!! Syf na łózkach do opalania, tumany krzu się pętają po podłodze. Pani właścicielka jara fajki w salonie i przyprowadza psa, a do tego, uważa się za księżniczkę!! żałosne, w salonie powinnaś się czuć gościem, a nie jak intruz. i do tego jeszcze Pani ma pretensje, że masz kupon z cupon.pl!! to po co wystawiła tam swoją ofertę!
    • Gość: CentrumChantal Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:14
      Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców dzielnicy Wola oraz Śródmieście do Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l, mieszczącego się przy ul. Karolkowej 50.
      Nasz salon słynie z przyjaznej oraz intymnej atmosfery, a przede wszystkim z wysokiej jakości świadczonych usług z zakresu:
      - mani / pedi
      - kosmetyka
      - fryzjerstwo
      - masaże
      oraz wiele innych.

Manicure wykonywany jest na markowych kosmetykach OPI, a pedicure na kosmetykach Gehwol. Wszystkie zabiegi poprzedza rytuał SPA.

Bezpłatną konsultacja kosmetyczna oraz fryzjerska pozwoli naszym specjalistom zdiagnozować stan skóry oraz włosów, a także zaproponować odpowiednią pielęgnację.

Jak powszechnie wiadomo masaż ma działanie odprężające, niweluje bóle i sprawia, że skóra staje się jędrniejsza i oczyszczona. Dlatego też wybór odpowiedniego masażu pozwoli spełnić potrzeby ciała i ducha.

Zapisy pod numerem:
      (22) 6311097

Więcej informacji o naszych usługach znajduje się na stronie
      chantal.waw.pl/
      Z pozdrowieniami , zespół Chanta'l
      • Gość: Dominika111 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.wasko.pl 03.07.12, 12:34
        Świetne miejsce i bardzo profesjonalna obsługa.
        Jestem klientką od miesiąca i uważam, że jest godne polecenia.
        Na woli brakowało takiego salonu
        • Gość: Dorota Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.01.13, 15:50
          Polecam salon urody Belambre na ul.Czumy 6a paw 6 manicure hybrydowy po którym paznokcie są w super stanie i najważniejsze jest to że przestrzegają tam bardzo higienę i sterylizują sprzęt a z tym się nie spotkałam,u pani Justynki czuję się bezpiecznie,niczym się nie zarażę!!!
          • Gość: Dorota Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 14:36
            Jeśli chcecie trwały manicure hybrydowy Shellac to polecam salon Women na osiedlu JW przy ul. Górzcewskiej 200. Jestem bardzo zadowoloną klientką, a często mają fajne promocje , całe lato kosztował 49zł, noszę lakier po 2 -3 tygodnie a pracuje jako pielęgniarka więc ciągle w rękawiczka i płynach do dezynfekcji. Szczerze polecam. Szukałam długo takiego miejsca stąd dzielę się na forum.
            • Gość: Małgorzata Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 17:23
              A ja polecam wszystkim Paniom Salon urody beauty zone na Ziębickiej 4, gdzie pracują same młode dziewczęta, moja ulubienica jest pani Patrycja, zawsze w świetnym humorze, miła, ale przede wszystkim bardzo dokładna. Po wycięciu skórek manikiur wygląda świetnie przez długi czas, a nie- jak w innych przypadkch- 2 dni. Fajna, luźna atmosfera i niedrogo. Polecam :)
              • Gość: asik manicure,pedicure,przedłużanie paznokci ul.Wolska IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.03.13, 21:40
                Witam serdecznie.
                Zapraszam do obejrzenia galerii moich prac
                Może któraś z Pań będzie zainteresowana:-)
                Proponuje
                -manicure i pedicure klasyczny oraz hybrydowy.
                -przedłużanie paznokci(tylko i wyłącznie szablon bez przyklejania tipsów)
                -utwardzaniem naturalnych paznokci
                -uzupełnienie oraz pełną odnowę paznokci przedłużonych/utwardzonych
                -regulację oraz hennę brwi i rzęs

www.facebook.com/asikpaznokcie
      • Gość: magdula Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 16:36
        Pani Ania (od manicure i pedicure), która pracowała salonie chantal, pracuje teraz w Asaia Salon na Towarowej 35/85. Prawie miesiąc Jej szukałam!!!! :) Najlepsza na świecie!
        • Gość: blogger Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 19:00
          Jeśli salon to WoMen :) <love>
          Zadbali o moją trądzikową skórę ,jestem przykładem, chodzącą żywą reklamą walki i umiejętności kobiet w tym salonie z niwelacją mojego trądziku!
          Oddałam się im poprostu cała i każdemu będę chwaliła.
          Pazurki czasem robię ale nie mogę mieć zbyt szalonych ze względu na rodzaj wykonywanej pracy :) Hybryda jest extra i super mi się trzyma. Polecam , jak macie pytani ato piszcie
    • Gość: Ilona Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.205.96.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 18:14
      ja gorąco polecam salon na bemowie przy ulicy Czumy 11, studio corrective, korzystam z uslug tego salonu już od kilku ładnych lat, jestem stałą i wierną klientką, bardzo sympatyczne miejsce, przemiła obsługa, usługi wykonywane na bardzo wysokim poziomie, rewelacyjne kosmetyczki, zabiegi wykonywane są przy użyciu profesjonalnych kosmetyków głównie firmy Jean D'Arcel i Dermaquest. dodatkowo w salonie tym można skorzystać z usług fryzjerskich, Pani Dorota która jest fryzjerką, jest bardzo zdolna i zawsze służy radą. W salonie tym korzystam również z masażu, klasycznego jak i modelującego, ale to nie wszystkie zabiegi masażu jakie Pani Iwonka oferuje, jeśli ktoś ma ochote zadbać o swoje ciało kompleksowo może także skorzystać z pielęgnacyjnych zabiegów na ciało. Ceny usług nie są wysokie. naprawdę z czystym sumieniem moge polecić ten salon, ja jestem zachwycona :)
    • wiollaa39 Re: salon kosmetyczny -manicure 20.12.15, 13:06
      Nie polecam salonu Wola Park Hepy Deys na parterze przy wejściu .Brud syf i ubustwo .Stare lakiery do paznokcji w 10 min miałam zrobiony manicure przez blondynkę wyglądajacą jak maska z botoksem i jeszcze w trakcie manicure pisała sms-y i gadała przez tel koszmar .Omijajcie ten salon
    • justa_lublin81 Re: salon kosmetyczny -manicure 21.12.15, 18:22
      Ja polecam Dziewczyny z WeLoveNails na Olbrachta. Miła atmosfera, świetnie trzymający się maniciure i pediciure, czysto. CHodzę tam prawie od roku i ani razu się nie zawiodłam, Dziewczyny ciągle się szkolą i co chwilę wprowadzaja nowe wzory,
      • darennnka Re: salon kosmetyczny -manicure 05.06.17, 12:26
        Ja osobiście polecam, gdzie tylko mogę panią Natalię z Samui Spa w Novotelu. Też byłam tam z polecenia na manicure hybrydowym, ogólnie ciężko u mnie było do tej pory z hybrydą, trzymała się max kilka dni, a u Pani Natalii 2 tygodnie i nic się nie dzieje jestem po dużym wrażeniem. Wcześniej od innej kosmetyczki słyszałam, że mam nieodpowiednie paznokcie do hybrydy i nie będzie mi się trzymać, wystarczy trafić na odpowiednią osobę i wszystko się da jak widać.. POLECAM , a do tego fajna osoba można sobie porozmawiać na luzie ;)
    • zosiasamosia500 Re: salon kosmetyczny -manicure 12.11.19, 23:36
      Ja polecam na Ordona 12D super ekologiczny salon kosmetyczny Eco Beauty Salon . Super atmosfera i profesjonalni kosmetolodzy
    • Gość: Emes Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.20, 21:37
      Ja gorąco polecam salon Manilook. Nowy salon ale sprawdzony. Byłam już 3 razy i za każdym razem wychodzę zadowolona. Na fb Manilook Wola a link do strony www.mani-look.pl
    • Gość: katarzynakrawiec20 Re: salon kosmetyczny -manicure IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.20, 21:49
      Serdecznie polecam salon na Woli Eco Beauty Salon Świetna atmosfera i bardzo dobrzy specjaliści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka