Dodaj do ulubionych

bazar Szembeka

IP: *.free.aero2.net.pl 09.03.13, 12:25
Rozpoczęła się rozbudowa Centrum Szembeka. Głownie będą to Fast Foody /ohyda, brrryyy!/
i art przemysłowe.
A co z częścią spożywczą _ Gdzie bedziemy kupowac jarzyny, mieso, nabial ???????
Nie interesuja mnie kolejne stoiska z majtkami u Chinczykow
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: bazar Szembeka IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.13, 17:56
      Akurat przebudowa dotyczy terenu, gdzie spożywki w zasadzie nie było. A to co było przeniosło się obok.
      A Chińczyków na Szembeka niewielu. Są za to obywatele Kaukazu.
      • Gość: slay Re: bazar Szembeka IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.03.13, 18:16
        Tak ma to wyglądać www.youtube.com/watch?v=2bKu1F8HY9Y
        Następne centrum handlowe.
        • Gość: Kwiatek Re: bazar Szembeka IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 18:20
          Niemożliwe, a kogo będzie na to stać? Następny Gawin meble będzie zajmował wszelkie pomieszczenia?
        • Gość: kartony Re: bazar Szembeka IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 18:39
          a jacy rezydenci: cititrup i badyear;)
        • Gość: Janek To jakiś pic na wodę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 10:47
          Ta prezentacja, to chyba jakiś żart... Obraźliwie pozmieniane nazwy znanych firm, uliczka (chyba Pustelnicka) dochodząca aż do Zamienieckiej, a między nią jakiś dodatkowy obszar... Nie sądzę, aby tak miało to wyglądać...
      • Gość: na Pradze Re: bazar Szembeka IP: *.free.aero2.net.pl 10.03.13, 10:04
        Dziekuję za wyjaśnienie. Trochę się uspokoiłem.
        • Gość: obserwator. Re: bazar Szembeka IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 16:48
          No to po bazarku.Zapomnijcie o tanich zakupach.Powstanie następne centrum handlowe ze szkła i aluminium gdzie wydzierżawienie m/kw będzie przyprawiało o zawrót głowy handlowców. A skutek będzie taki, że nie kto inny tylko my klienci będziemy za te luksusy płacić.
          • spacey1 Re: bazar Szembeka 10.03.13, 18:31
            przecież teraz część stoisk jest w hali (warzywa, pieczywo, wędliny, etc) i zachowały charakter "bazarkowy". Ceny sa wg mnie takie, jak na zewnątrz.
            • Gość: Bobi Re: bazar Szembeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 18:58
              Ta część która jest teraz zabudowywana i tak była zapuszczona, ja tam nie docierałem i z tego co widziałem niewielu klientów tam się szwendało.
              Natomiast sama wizualizacja przypomina raczej "centrum marywilska" niż centrum handlowe. Więc będzie swojsko.
              • Gość: chwdmagistratom Re: bazar Szembeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 21:35
                I znowu jakaś magistracka menda kokosów się dorobi.
                • spacey1 Re: bazar Szembeka 10.03.13, 22:56
                  ale przyznaj, że było juz dość obleśnie na tej części bazaru. Praga też niech się trochę zmieni, wyładnieje. Byle nie w kierunku nowych latarni na Szembeka :( Ale wizualizacja hali wygląda IMO fajnie
                  • marbor1 Re: bazar Szembeka 11.03.13, 11:10
                    Też uważam, że już najwyższy czas zlikwidować ten syf, który tam się zrobił.
                    Wszelkie zakupu robię w hali.
                    • klub-kicia-kocia Debata z prezesem 11.03.13, 13:15
                      W związku z rozbudową Centrum Handlowego przy Zamienieckiej, klubokawiarnia Kicia Kocia (Garibaldiego 5 A) organizuje dyskusję o przyszłości bazaru "na Szembeku" oraz nowej inwestycji. Na spotkanie zaprosiliśmy prezesa zarządu CH Szembeka. Termin ogłosimy, jak tylko otrzymamy odpowiedź. Zapraszamy do wzięcia udziału w panelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka