Dodaj do ulubionych

UBEZPIECZENIE POJAZDU

08.07.12, 23:06
Witam serdecznie
Chcę jechać samochodem do Albanii ale posiadam tylko ubezpieczenie OC + NW. Nie mam AC.
Czy znacie może jakieś możliwości ubezpieczania samochodu od wypadków, kradzieży i innych takich złych przygód bez wykupywania pełnej polisy AC która jest cholernie droga?
Obserwuj wątek
    • rzepik13 Re: UBEZPIECZENIE POJAZDU 22.07.12, 12:12
      Przykro ale niema takiej możliwości....
    • rzepik13 Re: UBEZPIECZENIE POJAZDU 22.07.12, 12:13
      Przykro ale nie ma takiej możliwości....
      • pectron Re: UBEZPIECZENIE POJAZDU 22.07.12, 23:29
        Witaj...czemu chcesz dodatkowo ubezpieczca auto na wyjazd do Albanii ?? Nikt nawet Twoim autem tam sie nie zainteresuje...(nie ublizajac) tam nikt nie kradnie aut turystow
        Pozdrawiam
        • balkandriver Re: UBEZPIECZENIE POJAZDU 26.07.12, 11:54
          Potwierdzam!
          Nasze auto bywało wręcz pilnowane albo przez właścicieli moteli albo przez policję lub dzieci gospodarzy w wioskach.
          Mieliśmy taki przypadek, że samochód został w Albanii na parkingu z całkowicie opuszczonymi szybami (roztargnienie), po 3 godzinach wróciliśmy i nic z auta nie zginęło (komórka została w kieszeni w drzwiach).
          Po powrocie do Polski po tygodniu, niemal w centrum miasta, straciłem szybę, zawartość schowka i zostałem z panelem od radia w kieszeni.
          Jeżeli nie będziecie prowokować leżącymi na widoku portfelami, sprzętem fotograficznym itp. (ale kto rozsądny tak robi?), to nic się nie stanie.

BALKANDRIVER
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka