a.hysa 15.03.08, 18:05 nawiazujac do Waszej dyskusji zakladam nowy watek na luzne tematy))) pozdrawiam Wszystkich!!! )) xxx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:07 to zapodaj jakiś, ja chciałabym tu poczytać trochę mądrych aforyzmów które kocham macie jakieś? Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:13 dobra to ja pierwsza : "z tym wiekszym zapałem pragniemy kobiety im bardziej niemożliwa jest do osiągnięcia" Napoleon Bonaparte Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:17 kobieta winna być jak herbata- mocna,słodka i gorąca Odpowiedz Link
e_dashur Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:17 "Always forgive your enemies nothing annoys them so much" Oscar Wilde Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:21 Piekna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla ...kieszeni Bernard De Fontenelle Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:25 Kobieta traktuje drugą kobietę poważniej niż mężczyzna. Nie ma w sobie tolerancji i pobłażliwości dla fascynującej urody kobiety, kiedy ta gada głupstwa. Oddzielnie ocenia ją za to, co mówi i robi, a oddzielnie punktuje jej wygląd Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:29 "Kobieta staje sie piekna dopiero wtedy, kiedy wykarmi dziecko i ogrzeje łoże" Ali Ibn Abi Talib Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:31 "Prawdziwą miłość poznaje sie nie po jej sile lecz po czasie jej trwania" Robert Poulet Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:34 Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego. Khalil Gibran Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:36 Małżeństwo to głupstwo ,które popełnia się we dwoje; a potem galery- we troje i więcej. William Szekspir Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:38 Znam żony, które tak dalece dbają, by ich małżeństwo podobało się otoczeniu, że zapominają o tym, co trzeba, żeby im dwojgu się podobało. Janina Ipohorska Odpowiedz Link
zeg-ata Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:48 I jeszcze ja, jeszcze ja o ile moge "Nic tak nie wzrusza mężczyzny, jak łzy kobiety, którą kochać zaczyna, i nic nie drażni go tak, jak łzy kobiety, którą kochać przestaje." "Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość." "Kto dla miłości walczy, zwycięża." "Oto jest milość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie." Odpowiedz Link
nertila Re: nowy watek:))) 15.03.08, 18:58 "Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona" Marguerite Duras i skoro mowa o dziecku to idę umyć moje własne szalone ponizej piątego roku a potem spać więc tym optymistycznym akcentem mówie na dzis wszystkim Naten e mire Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: nowy watek:))) 15.03.08, 19:03 (..) " Boje się, że pewnego dnia stracę to wszystko co nie dość kochałem. Pamiętaj i nie wahaj się kochać tego co kochać warto." "Drewniane morze" Jonathan Carroll Odpowiedz Link
zeg-ata Re: nowy watek:))) 15.03.08, 23:14 "Połowa naszych pomyłek polega na tym, że kierujemy się uczuciem, gdy powinniśmy myśleć. Druga połowa, że rozumujemy, kiedy winniśmy zawierzyć uczuciu." "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich." "Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać." Odpowiedz Link