kajtulu 18.05.08, 09:22 kujna i ka shkru qikjo kajtulu do te vi te qi zemer kjo po qika forte bre Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: hi 28.05.08, 07:48 kajtulu a kogo pozdrawiasz? bo ja tu widzę tylko twój nik w tym wątku? Odpowiedz Link
kajtulu Re: nertila 28.05.08, 13:44 oj Ty dobrze wiesz kogo pozdrawialam,ale ok rozumiem Cie,wiec w skrocie wyjasnie,ze to wszystko co po polsku to jestem ja bo maz polskiego nie zna cos tam tylko piate przez dziesiate zrozumie.Natomiast ja nie znam albanskiego na tyle by cokolwiek moc skleic ale masz racje lepiej jak zalozy i bedzie pisqac z wlasnego Odpowiedz Link
nertila Re: nertila 28.05.08, 14:19 nom to czekamy na tajemniczego nowego forumowicza zapraszamy serdecznie:im więcej tym weselej Odpowiedz Link
aka85 Re: nertila 28.05.08, 15:39 hehee też już miałam pytać, bo coś to "podejrzanie" wyglądało pozdroski Odpowiedz Link
kajtulu Re: nertila 29.05.08, 15:13 to tylko moja druga polowka czyli tak jak ja pojdzie na swoj...a sie czepiacie pozdrawiam Odpowiedz Link