szkodra 22.07.09, 12:33 czy to nie pan jechal paroma terenowkami na polskich numerach 16 lub 17 lipca wieczorem przez Koplik w strone Hani Hotit? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkandriver Re: do balkan driver 24.07.09, 00:35 Nie, tym razem to nie ja. A zachowywali się przynajmniej O.K.? Ja będę z załogami w Shkoder 22.08., a dzień wcześniej nad morzem w okolicy Velipoja. Może się spotkamy, bo rok temu nam się nie udało. W planie jest przejazd do Ulcinja przez Murićan/Sukobin, ale mogę pojechać przez Koplik do Hani-Hotit, jeśli tylko wieczór nas nie zastanie. Odpowiedz Link
szkodra Re: do balkan driver 25.07.09, 12:13 ja niestety juz po urlopie ,polecam gore Razem jako odpoczynek na swierzym powiettrzu.wyglada na to ze jacys inni podroznicy zlapali bakcyla na podroze terenowkami po Albanii. o i jeszcze jedna wiadomosc przejscie Muriqan /Sukobina jest juz zlaczone razem z Czarnogorcami bardzo nowoczesny budynek -kolejki niestety.milego urlopu Odpowiedz Link
hania.edhe.andi Re: do balkan driver 25.07.09, 22:19 hehe Shkoder, Shkodra, Vilipoj, H T. etc. moje i męża rejony ) piękne, przepiękne dziewczyny na plaży w Vipipoj !! ) nie da się wzroku oderwać nie polecam zabierać męża bądź żony Odpowiedz Link
balkandriver Re: do balkan driver 26.07.09, 01:15 He,he,he - wiem,wiem. Nie tylko w Velipoju, na Karavastas, w Sarandzie,w górach, wszędzie są takie nimfy, że "łał"! Ja nie mam z tym problemu, w obecności żony też poznałem piękne i miłe dziewczyny, może właśnie dlatego, że "rodzinnie" i nie ma żadnych "podtekstów". I utrzymujemy kontakty, spotykamy się, to bardzo sympatyczne. Problem jest innej natury - moja 17letnia córa tylko "strzyże" oczami na "ciacha" męskie, a w sierpniu jadę tylko z nią, żona z drugą córą zostają w Polsce, więc, jak razem zaszalejemy, to... albo Odpowiedz Link
bionda83 Re: do balkan driver 26.07.09, 14:28 brawa dla cory wie co dobre tatus niech sie opamieta ;P Odpowiedz Link
bubilu Re: do balkan driver 26.07.09, 22:08 Czyżby dotarł Pan na plażę w obrębie laguny Karavasta??? Oprócz węży <niestety często rozjechanych> częstym widokiem są żółwie , nam udało się nawet spotkać parę pelikanów. My obieżdżamy lagunę motorem ale zawsze od strony wioski karavasta, a nie Diviaka przez las (jest nawet strażnica), nietypowym widokiem są krowy;], nie wiadomo czyje zawsze same przez lagunę plażą wędrują do kanału <tylko tam jest słodka woda> do wodopoju (z 3-4km mają) przy okazji czyszcząc plażę z resztek po ludziach <niestety brudasach> heh Pozdrawiam Odpowiedz Link
balkandriver Re: do balkan driver 26.07.09, 23:40 Po pierwsze, nie pisz mi,proszę "per Pan", choć szanuję tę formę, ale stanowimy społeczność, w której akurat lepiej przyswajam bezpośredniość. Motorem - to niezłe macie wrażenia! Tak, byłem na Lagunie 2 razy i za pierwszym wjechałem w samo morze, a za drugim przedzierałem się przez rozlewiska wokół kanałów i byłbym ugrzązł autem, w ostatniej chwili udało mi się wygrzebać z błotka. Zgasiłem silnik i czekaliśmy w ciszy na życie przyrody, ptaki, udało się zrobić kilka zdjęć, ale gzy dawały nieźle "popalić". To bardzo klimatyczne miejsce nad samym morzem, jakby czas zatrzymał się 30 lat temu. Chodziliśmy po "deptaku" błotno-piaskowym po kostki przez całą noc - wśród żyjących bazarków, niesamowitych ośrodków "wczasowych" skleconych z dykty i eternitu, mieszkaliśmy w hotelu, w którym odpływ nieczystości był wyprowadzony rurą gumową 20 cm poza balkon i strach było się wychylić, by nie otrzymać prysznica z ... z piętra wyżej. Super, ja lubię takie klimaty. Żólwie, tak, jest tam swoisty mikroklimat. Nie ma już strażnicy na głównej drodze, za wjazd do Parku Narodowego pobiera się symboliczną opłatę w samej wiosce nad morzem. A niestety, jak piszesz, sam brzeg jest potwornie zanieczyszczony i w krowach jedyna nadzieja. W tym roku jadę tam jeszcze raz. To miejsce dla mnie magnetyczne. Odpowiedz Link
balkandriver Re: do balkan driver 26.07.09, 23:17 No, Koleżanko, ferment mi tu w rodzinie robisz, he,he. Ja córę na smycz chcę. Cytat:"tatus niech sie opamieta ;P" Jak mawiają starożytni Rzymianie - jeszczo nie para! Przecież ja taki grzeczny BALKANDRIVER Odpowiedz Link
hania.edhe.andi Re: do balkan driver 27.07.09, 17:50 ale 'pan' zawsze fajnie pisze i opowiada )) rewelacja, uwielbiam czytac PANA-TWOJE posty ) te dziewczyny na plazach sa tak piekne, ze dech zapiera ) ja sama ash blond do pasa waga 54 full art make up wysoka ale tamte to cud- mióóóóóóóóóóóóóód )) pisze pan może książki ??zazdroszcze dziewczynom, a ktore pan spojrzy i wspaniałej rodzinie, którą pan stworzył jest pan tak dobrym i madrym czlowiekiem a córunia na pewno za panem poszła ona tylko strzela oczkami a w główce jest mądra jak pan Odpowiedz Link
balkandriver Re: do balkan driver 31.07.09, 01:05 hania.edhe.andi napisała: > ale 'pan' zawsze fajnie pisze i opowiada )) ... Noo, nieee, miła Haniu - tak poważnie to piszesz, czy żartujesz?? Bo nie wiem, czy się już rumienić, czy za chwilę, hmm. hania.edhe.andi napisała: ja sama ash blond do pasa waga 54 full art make up wysoka ... No, swoją drogą potrafisz się zareklamować w dwóch słowach. Jakby co, to dalsze info na priva proszę Upss, miałem się opamiętać? Ale jak to zrobić, jak takie wizje tu się roztaczają? Wyobraźnia swoje czyni! Pozdrowionka! BALKANDRIVER Odpowiedz Link