Gość: marta IP: *.chomiczowka.net.pl 01.06.04, 00:56 czy jest ktos z limanowskiego? ja konczylam w 1989 pod twarda reka pani Kidawskiej, mat-fiz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pz99 Re: 1 liceum ogolnoksztalcace 04.06.04, 15:24 W 89 byłem dopiero w 1 klasie ale też mat-fiz. Z twojego rocznika czasem nie byli Zenga i Jurcyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bławatek Re: 1 liceum ogolnoksztalcace IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 15:24 A ja rok wczesniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grarza Re: 1 liceum ogolnoksztalcace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:05 aaa, ja ne pamietam kiedy konczylam, ale chyba tez w tym samym... ja bylam w ogolnej... najpierw u (ha!) WIdawskiej (pamietasz je: KI- i WI- dawskie, hehe!!), a potem to nie pamietam kto byl wychowawca (w ogole mam dzis potforny bol glowy i niewiele pamietam), bo dzieki Zawadzkiej od matmy udalo mi sie powtarzac 3 klase... :)) poczekaj, sprawdze jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grarza Re: 1 liceum ogolnoksztalcace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:08 no, sprawdzilam, to ja jednak w '88 skonczylam, czyli bylam jakby 2 lata wyzej... ale moze znasz moja siostre, ona byla za to nizej, hehe... a co Cie tak wzielo na wspomnienia?... a propos wspomnien, chyba 3 lata temu byl zjazd z okazji jakiegos tam lecia szkoly... bylas?... z mojego rocznika wlasnie mat-fiz stawil sie najliczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajer Re: 1 liceum ogolnoksztalcace IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 22:19 skonczylem rowniez. na maturze pani dyrektor Szewczyk meczyla z polskiego.. zacna szkola, i swietnie polozona (te wagary na cytadeli..) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwod_nick Re: 1 liceum ogolnoksztalcace 11.06.04, 17:41 tak sobie liczyłem i wyszło mi, że też kończyłem JEDYNKĘ w 89 roku i pani Szewczyk rzeczywiście była wtedy dyrektorką. No ale ja byłem na biol-chem. Zacne cztery latka w tej budzie się spędziło :) Pozdrawiam wszystkich jedynkowiczów Odpowiedz Link Zgłoś