Gość: Borys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:44 Ahoj! Gdzie szukać zdjęć Rudy, zwanej również Marymontem :), najchętniej zaś osiedla Ruda i okolic. Z góry dziekuję za wskazanie mi drogi. Borys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szalkowski Re: Zdjęcia Rudy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 22.11.04, 05:24 Zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=12226639 Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Zdjęcia Rudy 22.11.04, 21:28 Hej Borys! Ja mam kilka fotek Rudy "własnoręcznie popełnionych". Podaj mi swojego maila albo napisz bezpośrednio na mojego "gazetowego" maila, to Ci je wyślę, jeżeli jesteś nimi zainteresowany. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na spacerku! Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Zdjęcia Rudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 01:42 Ahoj! Poproszę o zdjęcia na adres elfkabezhaltera@wp.pl Borys Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: Zdjęcia Rudy 27.11.04, 14:01 Na zdjęcia z Rudy to i ja bym się zapisał. Zeskanowałem ostatnio z tygodnika Stolica kilka nowych zdjęć Rudy z 1980 roku.W razie czego służę zainteresowanym. Mój mail mefracko@gazeta.pl. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
michkich Re: Zdjęcia Rudy 27.11.04, 15:55 Ja też poproszę! :) michkich@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Zdjęcia Rudy z lat 80-tych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:25 Ahoj! Poproszę. elfkabezhaltera@wp.pl Oraz dziękuję Zosi. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Zdjęcia Rudy 28.11.04, 21:36 Też bym chętnie zerknął na nie.........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Do Zosi...........:)) 28.11.04, 21:38 Tak nieśmialo zapytam - czy móglbym też dostać na gazetowego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Do Zosi...........:)) 28.11.04, 22:30 Serdeczne dzięki za szybką przesyłkę! Na ten drugi adres (wp) przesłalem kilka ciekawych fotek.Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Zdjęcia Rudy 29.11.04, 15:15 Proszę bardzo, już wysłałam. Mam nadzieję, że zdjęcia dotarły do wszystkich, którzy mnie o to prosili na forum, jak i bezpośrednio na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley82 Re: Zdjęcia Rudy 03.12.04, 17:05 mógłbym prosić o zdjęcia nasze Rudy te z okresu jak ją budowali na adres piotra82@op.pl mogę się odwdzięczyć zdjęciami z samolotu też osiedla Ruda ale z czasów obecnych Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Zdjęcia Rudy 03.12.04, 21:54 To ja bym poprosił tez z samolotu na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: Zdjęcia Rudy 03.12.04, 22:24 a czy ja też bym mogła poprosic?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: Zdjęcia Rudy 03.12.04, 22:53 Witam Pogubiłem się komu już wysyłałem, a komu nie. Proszę tych co nie otrzymali zdjęć o napisanie do mnie na gazetowego maila. Odpiszę wszystkim dopiero po powrocie do Warszawy, tj we środę. W międzyczasie poszperam w swoich zbiorach i może coś nowego wygrzebię. Pozdrawiam wszystkich Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: Zdjęcia Rudy 03.12.04, 22:56 Zapomniałem napisać, żę jak macie nowe zdjęcia Rudy i nie tylko to proszę o wysłanie ich też i do mnie. Mail: mefracko@gazeta.pl Wielkie dzięki Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
aarf123 Re: Zdjęcia Rudy 14.06.05, 16:40 Witam, Jestem bardzo zainteresowany tymi zdjęciami, czy moge liczyć na wysyłkę? Pozdrawiam, Paweł mefracko napisał: > Witam > > Pogubiłem się komu już wysyłałem, a komu nie. Proszę tych co nie otrzymali > zdjęć o napisanie do mnie na gazetowego maila. Odpiszę wszystkim dopiero po > powrocie do Warszawy, tj we środę. W międzyczasie poszperam w swoich zbiorach > i może coś nowego wygrzebię. > Pozdrawiam wszystkich > Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: Zdjęcia Rudy 04.12.04, 17:52 Dziękuję za zdjęcia Piotrze "mój". Gdyby ktos miał jeszcze jakieś zdjęcia to jestem bardzo chętna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: Zdjęcia Rudy 05.12.04, 22:57 Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy przesłali mi zdjęcia (dzisiaj Zosi :)) Pozdrawiam i bardzo proszę o jeszcze :> Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Zdjęcia Rudy 14.06.05, 16:56 Tu są zdjęcia Rudy i okolic: www.zoliborz-bielany.pl/forum/album_cat.php?cat_id=3 Odpowiedz Link Zgłoś