Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer na Żoliborzu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:38
Za miesiąc wychodzę za mąż i poszukuję fryzjera czy też fryzjerki, która
zrobi mi ładną skromną fryzurę. Chodzi mi o koczek bez żadnych zawijasów,
burzy loczków i tony lakieru.
Żoliborzanki, polećcie mi fryzjera lub fryzjerkę która słucha tego, co mówi
klientka i nie robi kasku na głowie, tylko naturalną, dziewczęcą fryzurkę.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: selmaaa Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.chello.pl 20.07.05, 23:28
      Kochana tylko i wyłącznie pani Małgosia z Dermika SPA na Generała Zajączka.
      Kobieta jest rewelacyjna, ma to coś w rękach i nawet z moimi włosami, z którymi
      nikt nic nie mógł zrobić, zrobiła cuda:) Polecam naprawdę nie będziesz żałowała.
      • Gość: annasi Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:44
        Byłam dzisiaj w salonie "krzysztof" niedaleko krasińskiego, na rogu
        Sarbiewskiego i Jaśkiewicza i facet zrobił na mnie dobre wrażenie...
        A czy w tym salonie przyjmuje tylko pani Małgosia czy ktoś jeszcze? I jak to
        wygląda cenowo?
        • Gość: selmaaa Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.chello.pl 28.07.05, 22:07
          Pani Małgosia i jeszcze jedna laska, ale Pani Małgosia jest the best. Cenowo to
          myślę, że ok. 150-200 zł ale warto naprawdę. Ja mam problemy z włosami, sa po
          poważnej chorobie i tylko Pani Małgosi zaufałam i dałam zrobić z nimi coś
          fajnego i jest fajne:) A poza tym ma coś w rękach bo włosy wyglądają ślicznie
          i są zdrowe. Podczas całej wizyty mówi Ci co robi z włosami, jak o nie dbać.
          naprawdę nie będziesz żałować.
    • 73inka Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 27.07.05, 15:42
      Bylam tam 2 razy, obcinał mnie chlopak - stazysta. Taka usluga kosztuje 35zl.
      Obciecie przez Krzysztofa chyba okolo 200zł. Ale jak masz taka okazje to warto
      zainwestowac. Ja te 2 razy wyszlam b zadowolona. Poza tym cebowo jest to
      przystepna usluga (35 zł stazysta). Fryzura ok
      • jota.40 Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 27.07.05, 18:20
        No, ale u Krzystzofa ceny raczej zaporowe... Ja ostatnio odkryłam panią Elę w
        salonie "U Bogusi". Teraz jest na urlopie, więc zależy na kiedy chcesz mieć tę
        fryzurę. Wizyta - strzyżenie i modelowanie - kosztuje normalnie ok. 40 złotych.
        Kok może trochę więcej. Ale kobitka jest świetna, bardzo dobrze strzyże,
        doskonale rozumie, o co chodzi i dokładnie to właśnie robi. Plus ma własne
        propozycje, często sensowne, ale zawsze wszystko ustala, a nie robi "po
        swojemu", ajk większość fryzjerów. Ten salon jest w pawilonie koło Hali
        Marymonckiej, przy Popiełuszki (na przeciwko świeżo budowanego apartamentowca).
        Dwa - słyszałam, że jest bardzo dobry zestaw fryzjerów w salonie J.L. Davida w
        Leclercu. Nie sprawdzałam osobiście ;).
        • Gość: Beata Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 27.07.05, 18:29
          jota.40 napisała:

> Dwa - słyszałam, że jest bardzo dobry zestaw fryzjerów w salonie J.L. Davida w
          > Leclercu. Nie sprawdzałam osobiście ;).

zajrzyj tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=25143322&a=25143322
          B.

• rtomik Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 28.07.05, 23:07
            Drogie Panie
            Nie wiem czy jako facet moge zabrac glos w dyskusji ale polecam salon na
            Chomiczowce tuz przy bazarku obok Globi.
            Mozesz smialo wyslac swego przyszlego meza do tego miejsca.
            pozdrawiam
            • Gość: Super fryzjer Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.05, 07:55
              Bardzo się ciesze że ktoś znowu poruszył wątek fryzjerski .
              znowu mogę polecić najlepszy zakład fryzjerski na świecie .Uczęszczm do niego
              już 4lata i jest ok. Mieści się na ulicy KLAUDYNY 10 w budynku przedszkola.
              Jest to super zakład ,czysto ,przystępne cenny ,miła obsługa .
              Zakład jest cały polski i nie widac aby co tydzień zmieniali się tam
              pracownicy.Naprawde gorąco polecam .
              ..............
              (żadne Dawidy czy Prowosty zakład jest 100 procent polski)
              • donkej Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 30.07.05, 15:21
                > (żadne Dawidy czy Prowosty zakład jest 100 procent polski)

No no, to odważne...
                Ale ja mam niestety skojarzenia.
                • Gość: uwzetka Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu IP: *.chello.pl 30.07.05, 16:35
                  a ja polecam Kasię z salonu na ul. Czechowa 2. Salon powiniem nazywać
                  się "salon cudów"; ceny przystępne; czyściutko; fryzjerki z pomysłem! A Kasia
                  to mistrzyni!
            • cruella Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 30.07.05, 18:52
              Salon przy bazarku był świetny, gdy pracowały tam Małgosia i Agnieszka.
              Chodziłam do nich od samego początku do teraz, 2-3 razy w miesiącu:))
              Niestety, odkąd stopniowo dziewczyny zaczęły odchodzić, klienci też odeszli.
              • cruella Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 30.07.05, 18:55
                A co do fryzjera, ostatnio czesałam się w Pasażu "Chomiczówka", obok poczty.
                Wreszcie gruntownie zmieniono mi fryzurę, znajomi stwierdzili, że świetnie mnie
                obcięto:)
                Obok mnie siedziała dziewczyna, była czesana do ślubu. Fryzura dość nowoczesna
                (żadne loki i spirale):))
                • ania288 Re: Dobry fryzjer na Żoliborzu 24.08.05, 19:57
                  a ja polecam Wam salon na LITERACKIEJ 19 - JEST TAM REWELACYJNY CHŁOPAK -
                  łUKASZ. Młody chłopak, ale z długą praktyka. Nowoczesny, i poddatny na
                  zmieniające sie trendy w modzi. Na pewno nie pożałujecie.
                  Więcej na stronie:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=28067571&a=28127730
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka