Gość: olka IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:50 czy ktoś zna i może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biały Ząbek Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:47 czesc ja znam i polecam z czystym sumieniem! mają same nowoczesne sprzęty, robią przegląd za darmo, rentgen cyfrowy io inne bajery :) Milo, fajnie i w ogole bez stresu :) Chodzimy tam całą rodziną i znajomi tez chodzą - wszyscy sobie chwalą. Doktorzy są przesympatyczni ale nie owijają w bawełnę - powiedzą ci wszystko o Twoich zębach. Generalnie robią wszystko od A do Zet. Polecam, bo warto! :) Pozdrawiam, stały pacjent Uni-Dentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Unident na ul.Literackiej 20.07.06, 21:46 ja tez polecam.ceny takie jak wszedzie prywatnie wypelnienia od 80 do 150 bylam juz kilka razy u chirurga i moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś
zwiewna_krolewna Re: Unident na ul.Literackiej 20.07.06, 23:36 Witam, ja również polecam Uni-Dent. Przesympatyczna załoga, zarówno lekarze jak i panie asystentki; nowoczesny sprzęt (cyfrowe zdjęcia rentgenowskie - przesłano mi nawet na prywatnego maila żebym mogła sobie oglądać w domu, leczenie kanałowe przy użyciu komputera i narzędzi najnowszej generacji), bezpłatna konsultacja protetyczna, bezpłatny przegląd, na miejscu ortodontka i chirurg, leczenie kanałowe na jednej wizycie (o ile to możliwe), wybielanie, aparaty ortodontyczne, protetyka, no słowem wszystko, wszystko, wszystko :) Co do tego, że "nie owijają w bawełnę" - to prawda: dowiesz się wszystkiego o stanie swojego uzębienia i nie tylko. Patrzą na człowieka kompleksowo. No, ale posłodziłam heh :) Ale warto, bo są naprawdę dobrzy. Chodzę tam z mężem i dzieciakami od dwóch lat. Część rodziny i znajomych też. Złego słowa nie słyszałam. Pozdrawiam i polecam wszystkim, którzy chcą zadbać o piękne zęby :D -pacjentka- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady_joe Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:06 elo byłem wczoraj, mają nowy sprzęt. Na takich fotelach dentystycznych to jeszcze nie siedziałem, full opcja :) warto się zapisać, żeby sobie chociaż na nich posiedzieć heh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: Unident na ul.Literackiej 26.07.06, 17:37 O, pojawił się następca Serpolu z Broniewskiego. Może zamiast zatrudniać tego domorosłego specjalistę od PR taniej wyszłoby wykupienie sobie jakiejś reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:19 Oj, coś ta reklama szyta zbyt grubymi nićmi.Chyba nie skorzystam,dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Unident na ul.Literackiej 27.08.06, 18:57 ale jest w Was duzo zawisci. Lepiej, zeby obcęgami zeby wyrywali. satysfakcja gwarantowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.k Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:37 Sinatra, cos ty taki zawistny? Ja jestem zadowolony, chociaz nie mieszkam na stale w Warszawie to przyjezdzam do nich leczyc zeby. A znalazlem ich wlasnie dzieki reklamie w Warsaw Voice. Mysle, ze skoro tak wysoko graja to zaden "domorosly specjalista od PR" nie jst Unidentowi potrzebny. Pozdrawiam i zycze mniej zawisci :) MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: Unident na ul.Literackiej IP: 212.160.172.* 29.08.06, 18:19 bez przesady z tym sprzętem, robi wrażenie, ale na leczących się wcześniej w NFZ trzeba przyznać, że mają czysto, ładnie oraz miłe recepcjonistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guap Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 12:53 Osobiście nie polecam. Byłem kilka razy u dr Starzyńskiej i o ile mogę potwierdzić, że jest miło i czysto to najbardziej wkurzającą rzeczą jest niestety tzw. naciągactwo. Pani doktor umawia się na wizytę mówiąc, że będzie robiona 1 plomba w danym zębie po czym przy kasie okazuje się, że trzeba zapłacić 2 razy więcej ponieważ ........." w trakcie okazało się, że była dziurka w innej PŁASZCZYŹNIE tego samego zęba ". I to jest tekst nagminnie serwowany przez Panią doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Starzyńska Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 17:22 Szanowny pacjencie [guap] Miło mi będzie jak się pan przedstawi z nazwiska i imienia a wtedy sprawdzę w karcie b. chętnie w pana obecności i okaże się kto to tak nagminnie bezpodstawnie rzuca oskarżeniami Obiecuję panu że jeśli tak było dostanie pan zwrot dwukrotny tej sumy którą pan zapłacil Myślę że nie zabraknie panu odwagi Do zobaczenia Dr Zofia Starzyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.08.06, 00:26 Kogo szczególnie polecacie dla wyjątkowo strachliwych? Czy dr Starzyńska jest delikatna i cierpliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Unident na ul.Literackiej IP: 212.160.172.* 29.08.06, 18:13 moja mama tam leczyła zęby, plomba zrobiona przez jedną z dentystek wypadła po ok 5 dniach. poszła więc z reklamacją, tym razem zrobił facet- ok - plomba trzyma się już ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:03 dzien dobry mi kiedys dentystka z tamtad uratowala zycie bo przyjela mnie z bolacym zebem tak z wejscia myslalem ze ducha wyzione z bolu, ale mimo ze nie mieli miejsc nie zostawili mnie, zrobili co trzeba i bol minal potem umowilem sie juz normalnie na wizyty na dalsze leczenie i z zebem nie mam juz problemow ja bym polecil chocby z wdziecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Unident na ul.Literackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:03 a no właśnie o tym pisałem w jakimś innym poscie doktor Łyżwa the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
czinos Re: Unident na ul.Literackiej 10.01.18, 20:45 Witam i zdecydowanie NIE POLECAM W gabinecie wykonano mi rewizję leczenia kanałowego czterech zębów. Niestety osoba wykonująca usługę (celowo nie używam słowa lekarz) NIE wymieniła starych wypełnień. Nie zostałam rónież poinformowana, że należałoby je wymienić a nawet zapewniano, że te wypełnienia czasowe powinny wytrzymać okres leczenia ortodontycznego. Lekarz ortodonta w innej placówce otworzył zęby i okazało się, że jest w nich próchnica, której w Unidencie nie zauważono. Po dwóch miesiącach od leczenia w Unidencie jeden z leczonych tam zębów został usunięty, pozostałe udało się uratować. Po złożeniu reklamacji w Unidencie otrzymałam zwrot wydanych tam pieniędzy, ale jednego zęba już nie mam. Osoby, które wykonywały na Literackiej usługę rewizji leczenia kanałowego zachęcam do "rewizji" tego leczenia u prawdziwego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś