Gość: ania IP: *.chello.pl 06.10.03, 17:56 witam, jak w tytule szukam na Zoliborzu taniego notariusza (tani w mym pojeciu znaczy takze dobry;-) za wszelkie info, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: control Re: szukam TANIEGO notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 21:37 ambitna jesteś. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam TANIEGO notariusza IP: *.chello.pl 06.10.03, 23:00 aż tak źle...myślisz...że nie dam rady...że tacy to już gatunek zaginiony....że prędzej Dinozaura znajde...;))NIe tracę ...mam jeszcze nadzieje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam TANIEGO notariusza IP: *.chello.pl 09.10.03, 17:17 NOTARIUSZ GDZIE TAKI???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: szukam TANIEGO notariusza 13.10.03, 17:22 Po prostu nie w Warszawie trzeba szukać, tylko poza, w rodzaju OstroŁęki itp. JaC > NOTARIUSZ GDZIE TAKI???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jkj5 Re: szukam TANIEGO notariusza 14.10.03, 00:18 notariusze mają ustalone stawki i wszyscy biorą tyle samo NIE polecam na Mickiewicza chyba 35 - między Pl. Wilsona a Pl. Inwalidów pozdrawki jkj5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: szukam TANIEGO notariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:38 Najtańszy i bardzo solidny (a właściwie solidna) jest na ulicy Kleczewskiej - nr nir pamietam, ale niedaleko przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania WIEC BEDE TAM SZUKALA ;-) IP: *.chello.pl 15.10.03, 09:52 witam wszystkich, którzy zlitowali się nad moją osobą;-)) Bardzo dziękuję...mam jeszcze troszke czasu...więc tam sobie poszukam...Mam nadzieję, że bez żadnej wpadki! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś