mama_ag_a 20.05.09, 14:40 dziewczyny jestem mamą z Bielan (pracujacą) z 13 misięczną Hanutą, byłabym bardzo zainteresowana spotkaniami sobotnimi, czy są juz znane terminy tych spotkac? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonsa Re: sobotnie spotkania 20.05.09, 17:00 Witaj! Ja tez mieszkam na Bielanach i mam 11 miesięczną Hanulke:) Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: sobotnie spotkania 20.05.09, 17:42 dziewczyny zapraszamy; od czerwca będziemy spotykać się w soboty w Bajkolandii na Bemowie, właścicielka udostępnia nam sale na spotkania i za zabawe dla dzieci; pierwsze spotkanie wyjątkowo w niedziele 7.06 (zaczynamy się schodzić między 13 30 a 14) ale kolejne już w każda sobotę między 10 30 a 12 30; Bajkolandia jest w pasażu przy Wrocławskiej, za Mc Donaldem www.bajkolandia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ag_a Re: sobotnie spotkania 20.05.09, 21:52 oj za wczesnie kliknelam, bardzo dziękuje za informację,w takim razie wybieram sie 7 czerwca :)mam tylko pytanie czy wstęp do bajkolandii jest płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ag_a Re: sobotnie spotkania 20.05.09, 21:48 no uczciwie przyznajmy piękne to imię- Hania;) mam nadzieje, ze bedziemy mogly poznac sie i nasze Hanulki na spotkaniu mam bielańskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: sobotnie spotkania 20.05.09, 22:28 normalnie jest płatny ale dla nas gratis, oczywiście tylko podczas spotkań klubowych Odpowiedz Link Zgłoś